עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DorM,

* מטרות המחשב? עבודה משרדיות : אינטרנט, אופיס ותוכנות קלות שיהיו עליו שקשורות לעסק. לימודים. משחק אחד בלבד שהוא לא כבד בכלל : פוטבול מנג׳ר. חוץ מזה לא יהיה עליו שוק משחק או סרט. * גודל המסך? 13.3 (אפשרי 14.1 מעדיף שלא. * משקל רצוי? עד 2 ק״ג אבל הכרחי שיחרוג טיפה אז בסדר. אני אסתובב עם המחשב המון, במסגרת עסקית ולימודית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בסביות ה4 שעות. מה ההבדל בין 4 ל6 תאים? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה סטנדרטי, יהיה נחנד HDMI אבל ממש לא הכרחי. אין צורך בקורא כרטיסים. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, לא מאמין שאצטרך יותר. * צורב DVD? חובה שיהיה! אם זה צורב חיצוני שיכנס בגודל התקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי כולם. המטרות והתקציב בכותרת, המסך נקנה כבר (930B ב1550 שקל ). את הפרט אפשר להרכיב מפנדה ונעה ביחד. זה מה שאני בניתי: נעה: #CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I DVI-I + VIVO 2350 #DFI Infinity 975X for LGA775 1060 or ASUS P5B 1080 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1390# #*Sunbeam Transformer BLACK 320 פנדה: #Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1475 #LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black-210 #Enermax Liberty 400W Active PFC 475 #Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB T7K250 SATA2-362*2 = 724 #Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black - 49 קירורים נעה: ARCTIC COOLING AF12025 - 40 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 פנדה: Zalman …

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כרגע 1280*1024 אבל ישודרג ל FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כלל המשחקים שקיימים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח (צריך לכלול גם מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, מוזיקה והורדות - בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מריץ חישובים שדורשים המון כוח עיבוד בתוכנות כמו matlab ו Mathematica וכן סימולציות רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא נעול על משהו ספציפי (ככל הנראה אתחיל עם Deus ex ו Skyrim ומשם לחדשים יותר...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אהלן חברה אני רוצה לרכוש מחשב נייד עד המחיר שכתבתי, הצורך הוא לטובת תכנות, עבודה עם מכונות וירטואליות ולימודים, כמו כן אני אשתמש בו לטובת צפייה בסדרות ואלי קצת משחקים. מאוד חשובה לי הניידות שלו ויכולת הנשיאה לכן מבקש בגדול 13.3" אני חשבתי על Lenovo yoga 900, מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו או שכבר עדיף להמתין למחשבים חדשים שיצאו באופק? תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by MisterL,

שלום חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים אחרי 8 שנים +- שעושה עבודתו נאמנה (ועדיין עושה). תהיתי אם זה הזמן הנכון לשדרוג (הרי אין דבר כזה באמת). כפי שציינתי, המחשב הקיים עושה את העבודה, אם כי מתחיל להרגיש לי חנוק. בין אם במשחקים על הגדרות גבוהות (1080P) או עבודות עיבוד מאסיביות. אשמח לייעוץ האם כדאי לי לשדרג (הכוונה, האם שדרוג יהיה משמעותי כל כך) ואם כן, מה לדעתכם יענה על הדרישות? המפרט הקיים: מעבד: i7 2600K OC@4.0Ghz קירור: AC Freezer Pro Rev.2 לוח אם: Sapphire Pure Black P67 Hydra זיכרון: 8GB (2GB x 4) (היו 16GB, לצערי זיכרון אחד התקלקל, העדפתי לעבוד ב-DC) דיסקים קשיחים: Samsung EVO850 500…

7. שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by smoke_man,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. צהריים טובים אני מחפש לעזור לחבר בקניית מחשב לאולפן הקלטות ביתי בתקציב של כ4000 ש"ח. בפעם האחרונה שהמלצתי למישהו על מחשב מסוים, הNVIDIA 6600GT היה אחד הכרטיסים החזקים בשוק, אני מניח שהרבה מים זרמו בירדן מאז.. מדובר במחשב לאולפן הקלטות קטן, והתקציב מתייחס למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. המחשב יתמודד עם עריכת שירים (CUBASE, PROTOOLS וכיוצא בהם) ואינטרנט/אופיס בין לבין. בעל האולפן מבקש עדיפות למעבד i7, וללפחות 16GB זיכרון , ויש לו 2 כוננים שהוא ישמח לחבר אותם למחשב, בלי קשר הוא מבקש גם כונן SSD לדעתי הלא מקצועית מוזיקלית, יש צורך בכרטיס קול כלשהו (?) וכמובן דרושה מערכת הפעלה Windows העדפה כמובן שהמחשב יגיע מורכב. …

10. הראשון - AMD AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 236 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח OCZ 1GB EL DDR PC4000 500MHz Gold VX Dual Channel 1,857 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 189 ש"ח סה"כ 12,338 ש"ח השני - Intel Intel Pentium D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 …

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי כאן, אז תהיו עדינים אני מחפש מפרט למחשב לגיימינג בעיקר (וגם לשימושים היומיומיים הרגילים). זה מחשב שאני אמור להשתמש בו בעיקר בסופ"שים חופשיים מעבודה, אז מידת הטחינה שלו לא אמורה להיות גדולה בסה"כ. עם זאת, חשובים לי שני דברים: (1) רמת שרידות גבוהה באופן יחסי, ככה שלפחות רכיבים מסוימים מהמפרט יוכלו לשמש אותי לאורך זמן, ואת השאר אוכל להחליף תחת אותו מארז; (2) מחשב שיהיה שקט לטווח הארוך, יש לי טראומה רצינית מהמחשב הנייח האחרון שלי, שהפך לטורבינה בשנתיים האחרונות לחייו. מוכן לשלם אקסטרה בשביל זה. אחרי הסיכומון, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד לגג של 4500 המטרה היא לנצל את כל התקציב. …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. הנה.... לצרכי תוכנות כגון פוטושופ, פלאש, פריהנד ודומיו.... משחקים בקטנה.... מארז - ATX 6092 HTSPL 400W לוח אם - INTEL P4 BATTLE LAKE +LAN מעבד - INTEL P4 3.0GHZ 800FSB 1MC 775PIN זיכרון - SPECTECK 2X256MB DDR2 533MHZ דיסק קשיח - SAMSUNG 120GB S.ATA 8MB כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X300SE 128MB DVI 3325 ש"ח בסה"כ טוב? לא טוב? תודה מראש, אלכס. *עריכה* למה AMD יותר טוב מאינטל? יש סיבה מסויימת?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970 שכבר לא סוחב, בשבועות האחרונות אני מרגיש יותר ויותר נפילות FPS במשחקים, העומס עליו כל כך קשה שבעת הרצת משחק שום דבר מעבר לא זז. ניסיתי לעשות לו OC בקטנה, אבל זה לא עזר יותר מדי, הוא סתם התחמם. השאלה שלי היא, - האם כדאי להמתין לדור החדש של NVIDIA\RADEON שיצא בקרוב, או להחליף לכרטיס חזק יותר כבר עכשיו? אני נוטה לרכוש את RX 5700 XT ומכוון לתמיכה ב2K. אשמח לדעות!

14. Started by SixKiller,

שלום בעיקרון.... יש לי כבר מחשב מצוין חדש אבל אני הולך לקנות עוד מחשב Amd לא מש מחשב אלא חלקים עיקריים מעבד AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB לוח אם ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE התקציב 1700 (דמי כיס) והאם אני יכול להשיג איזה שהוא מוצר יותר טוב מזה??? תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by haim855,

אם הזכרונות בתמונה חסרים בסניף באזורי..אפשרות שניה.. G.Skill Aegis Ultra low voltage 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 לוח אם כבר ניקנה Z87-GD65 Gaming כרטיס מסך יש ..gtx560ti ארדיסק יש.. יש צורך בתיקון במיפרט בתמונה לפני רכישה היום? [h=1][/h]

16. Started by Shay2111,

בבקשה איך המפרט הזה הרכבתי בשביל אחי עם יש משהוא שכדי לשנות השמח לדעת תודה לכל מי שיתן חוות דעת מעבד Intel® Core™ i5-8600 Coffee Lake Box מעבד אינטל i5-8600 מסדרת Coffee Lake הכולל 6 ליבות במהירות 3.1GHz מק"ט: I5-8600B 1,060 ₪ 1,060 ₪ לוח אם Asus Rog Strix B360-F Gaming ATX לוח אם למעבד אינטל מבית Asus דגם Rog Strix B360-F Gaming ערכת שבבים B360 בעל תושבת 1151 מסוג ATX הכולל יציאות Display Port, DVI, HDMI וחיבורי USB 3.1, USB 2.0, USB Type C מק"ט: STRIXB360FG 570 ₪ 570 ₪ …

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום, אני זקוק לעזרתכם אני לא מבין גדול במחשבים ואני קונה השבוע מחשב חדש. סיירתי קצת באתר ובפורומים והחלטתי שאני אקנה: מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ המחיר: 1390 ש"ח כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800GT 512MB ASUS המחיר: 1490 ש"ח זה משאיר לי עוד 2120 שקלים לקנות את שאר הרכיבים. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להרכיב את מה שנשאר. המחירים לקוחים מהאתר של ksp כי שם אני כנראה אקנה. אם מישהו מכיר בחיפה חנות יותר זולה ואמינה מksp שירשום אותה בבקשה פה כי כל שקל חשוב לי. פרטים נוספים: המחשב מיועד בעיקר למשחקים (כל המשחקים גם הכבדים), אינטרנט, וצפייה בסרטים. כמו כן אין לי כוונה לעשות OC או לקנות ציוד היקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין ל…

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Yossiel,

שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (די מסיבית) - פוטושופ וכדומה. כמו גם שימוש ביתי כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש באופן תדיר. בעיקר פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מסך של 22 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by habarbash,

היי רכשתי את ה DELL 1505 . 1: הכרטיס מסך שלו זה ATI X1400 , עכשיו הבעיה היא שאני אוצה לעדכן את הדרייבר ואני לא מוצא מאיפה להוריד אותו (ניסיתי באתר של ATI , אבל זה לא תומך במחשבים של DELL ) החדות היא מעולה אבל יש אייקונים (לא כולם) וכן טקטס שלא קריאים מספיק ( לא חדים ) . אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן , מאיפה אני מוריד אותו ? תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by phoenix25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם מדובר בשדרוג הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים : Batman arkham city, Metal gear 5 , witcher 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, רזולוציה 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

21. Started by liloli,

שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב עם החומרה הבאה והייתי שמח לשמוע קצת תגובות (חיוביות ושליליות) לגבי המפרט, וגם הצעות מחיר. מעבד: intel p4 3.0 2m 630 לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: POWERSTREAM OCZ PS 420W ATX מארז: ?Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום רב מעוניין ברכישת מחשב למשחקים בסכום של 4000 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 - לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by BMW330i,

היי, אני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם , זיכרון , כרטיס מסך , כרטיס קול, ספק וקירור. תקציב:4500-5000 , אפשרי להוסיף עוד כמה מאות לשיפור המפרט אם זה באמת שווה, ואם לא, אז אם אפשר להגיע לתצואות דומות או דיי קרובות בפחות כסף מסכום המפרט הבא אני יישמח לשמוע מה דעתכם על המפרט: (?) AMD Athlon 64 3000+ Tray CPU ¤909 Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 Motherboard ¤745.95 Corsair 512MB DDR 3200 CAS2 Memory ¤799 Albatron Geforce 6600GT PCI-e 128Mb 128Bit Video Card ¤1249 Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ¤ 569 Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply ¤ 349 Aerocool Aqualia Water Cooling System ¤ 399 סה''כ: 7 5019.95 ¤ המחירים נלקחו מ: http://w…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Dolev Binness,

שלום, מחפש לפטופ לאחותי בטווח מחירים של 6,000-8,000 שעתיד לשמש ללימודים אקדמיים ולעריכת תמונות בפוטושופ ובתוכנות נוספות. מכיוון שעתיד להיות הרבה מחוץ לבית, מבקש מסך שלא יחרוג מ-13-14 אינץ'. תודה,

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הייתי היום באייבורי רק כדאי לקבל הצעת מחיר.. באתי אם מחשב מוכן מראש -Gigabyte W566N והמוכר התחיל לדחוף לי את ה-msi כששמתי לב שהמפרט בערך דומה חוץ מהעובדה של msi יש מעבד 8100 (2.1ghz) לעומת t7250, הבדל קטן במהירות הזיכרון לטובת ( Gigabyte-800mhz msi-667mhz) והבדל קטן במשקל לטובת ה-msi ... שמתי לב שאנשים פה לא מחבבים את איבורי וזה משליח על המוצרים שלהם... השאלה שלי היא האם למישהו יש ניסיון עם msi, מבחינת פיזור חום,סוללה,איכות המסך (בהירות, זווית צפיה) במיוחד עם הדגם הזה? ועד כמה המקלדת גרועה או שזה רק בדגמים מסויימים...? אני מבקש לא לתת ביקורת על איבורי כי את המצב שלהם אני מכיר......תודה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.