ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,358 דיונים בפורום זה
-
התכנון שלי זה להביא מסך 2k 140hz ips (הזמנתי בעבר מסך מאמזון אז אם אין או לא יהיה בארץ משהו עד אוגוסט,אמזון אופציה טובה) ומחשב חדש שיהיה ממש חזק לגיימינג במטרה להריץ כל משחק חדש (בעיקר the witcher 3 ) בהגדרות הכי גבוהות בלי נפילות fps או לאג מכל סוג. עכשיו בגלל שאוטוטו יוצאים הכרטיסי מסך החדשים ומעבדי הI7 החדשים(אין לי מושג עד כמה חזקים הם יהיו) זה מה שהגעתי אליו עד כה: Asus z97-a -הלוח המושלם בשבילי ,זול ונותן מעל ומעבר Noctua d-14 -הקירור הכי מעולה שיש במחיר מעולה גם כן Fractaldesigem r5 - זול , ולדעתי המארז המושלם . קראתי/ראיתי מלא ביקורות וממש התלהבתי 512gb ssd samsung 850 evo - לא צורך בדגם אחר ,פשוט מושלם. 2tb westren digital black - נטו לאחסון והבלאק מאוד מ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני זקוק לעזרתכם אני לא מבין גדול במחשבים ואני קונה השבוע מחשב חדש. סיירתי קצת באתר ובפורומים והחלטתי שאני אקנה: מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q6600, 1066MHz, s775, 8MB המחיר: 1390 ש"ח כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800GT 512MB ASUS המחיר: 1490 ש"ח זה משאיר לי עוד 2120 שקלים לקנות את שאר הרכיבים. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להרכיב את מה שנשאר. המחירים לקוחים מהאתר של ksp כי שם אני כנראה אקנה. אם מישהו מכיר בחיפה חנות יותר זולה ואמינה מksp שירשום אותה בבקשה פה כי כל שקל חשוב לי. פרטים נוספים: המחשב מיועד בעיקר למשחקים (כל המשחקים גם הכבדים), אינטרנט, וצפייה בסרטים. כמו כן אין לי כוונה לעשות OC או לקנות ציוד היקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין ל…
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב סטנדרטי ביתי. המחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, מוזיקה, משחקים גרפיקה מינימלית (לילדים קטנים, אז אין צורך להיסחף בכרטיס מסך) וכד'. שיחזיק להרבה זמן.. שלא עוד שנה אני אצטרך ללכת לקנות חדש. התקציב: מינימום 1700 מקסימום 2000.. נא לא לחרוג.. יש לי רק כמה דברים להעיר לגבי המפרטים.. 1. שכחתי לציין!! אני חובב מעבדי אינטל ומעדיף אותם על מעבד של AMD! סליחה! 2. 500GB הארד דיסק מיותר בהחלט! 200GB יהיו דיי והותר. 3. שהכרטיס המסך לא יהיה מובנה! 4. שהמחשב יוכל להריץ את WINDOWS 7. אשמח לקבל מפרטים מחודשים! תודה! תודה רבה ויום טוב!!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שלא תהיה חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ב FullHD ועבודה משרדית (word , אינטרנט ...) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Sony BRAVIA KDL40EX600 LED 40 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים crysis וכל אלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תרכיבו בבקשה.. תודה אם אפשר אז 2 מפרטים. אחד מבוסס amd ואחד מבוסס pentium.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המפרט הבא במחיר מצוין של 6000 ש"ח ותאמינו לי שלא מנסים לעבוד עלי AMD ATHLON XP 2200+ GigaByte GA-7VRXP 512 MB DDR333 W.D. 80GB 7200RPM Pionner 106S DVD-ROM X40 X16 Creative Sound Blaster Audigy DE מארז Dragon DX-01BD Tower שיכלול גם חלון שקוף, ספק כוח של 480 וואט מנורה אולטרה כחול בפנים ויכלול גם HardCano II ויהיה בפנים גם מאוורר Volcano 7+ מערכת של עכבר ומקלדת אלחוטי של לוג'יטק כונן 1.44 זה המפרט... אני בהמשך כבר יקנה מסך ואני מתכוון לקנות גם כרטיס מסך רדון 9700 והמפרט הזה לא מוצעת לי בחנות אלא מחבר שלי מארה"ב אז שווה או לא?? :D
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש. אני מחפש את השילוב השקט ביותר שניתן להשיג בין המארז למאוורר של המעבד. שמעתי ש-ANTEC SONATA הוא מארז ממש שקט וכנ"ל המאוררים של ZALMAN. מישהו יכול לאשר או להמליץ לי על מארז שקט (הסונטה נורא יקר) ועל מאוורר שקט. כרגע עוד לא החלטתי עם המערכת תהיה מבוססת על AMD או INTEL כך שאני מוכן לקבל המלצות על שניהן. הכי חשוב בשבילי זה השקט, המחשב יהיה בחדר שלי ואני מתכוון לישון כאשר הוא פועל. כלומר אני לא רוצה לשמוע אותו בכלל. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב הישן נרכש לפני שנתיים נמסר להורים שהתמכרו לאינטרנט ולכן הזמן למחשב חדש. מספר נקודות חשובות לציון: 1. התקציב (חריגה אפשרית עד 10K)הוא ללא מסך או כל ציוד היקפי. 2. המחשב ישמש לשימושים רב גוניים כגון עריכת סרטים,הפעלת 2 סרטי HD 1080P במקביל, ריבוי משימות -מספר רב של טאבים פתוחים כולל winrar עובד ברקע . 3. מכיוון שהמחשב ישמש כעין שרת שאליו יחוברו מספר דיסקים קשיחים שיזרימו ריפים מלאים של בלוי ריי בעדיפות לוח אם תואם עם sata 3 ו usb3 . 4. אני מבקש מחשב עם כונן SSD למערכת ההפעלה שתאפשר גם גישה מהירה לתוכנות ועוד כונן SATA3 גדול. 5. שקט רמה 9-10 בכל הרכיבים מארז ,קירור למעבד,קירור לכרטיס מסך, ספק כח. 6. לא מתוכנן אוברקלוק או גיימינג אבל מחפש את כרטיס המסך החזק ביותר…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ולצורך הלימודים יש לי surface pro 4. אני רוצה מחשב נייח שישמש אותי לעבודות אישיות שאני עושה בתחום הפיתוח (אפליקציות בעיקר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך (לא על חשבון ביצועים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ואפליקציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio ותוכנות פיתוח נוספות. ב) במידה והמחשב מיועד ל…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000. אבל מחפש עלות/תועלת טובה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, פוטושופ ,קודי, עבודה משרדית, קצת גיימינג מודרני (ב4K ? מה שנהוג היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות כבד מאוד + VM. פוטושופ חובבני. גיימינג הכי פחות חשוב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, מזמן לא שיחקתי ויכול להיות נחמד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב DELL INSPIRON 1525 לפי הדגם אתם מבינים שהוא ישן מאוד, הוא אצלי משנת2008, יש עליו וינדוס 7, עכשיו המחשב איטי מאוד שזה יכול לשגע אותי. אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש כרגע כי השימושים שלי במחשב זה בעיקר אינטרנט וסרטים ...לא יותר מיזה חשבתי האם אני יחליף זכרונות האם יש מצב שהמחשב השתפר? אם אני יכול להחליף זכרונות כמה יכול לעלות זכרונות בארץ וכמה יכול לעלות באיביי, שווה להמתין ולקנות בחו"ל? יש עוד משהו שאפשר להחליף חוץ מזכרונותבשביל שהמחשב ירוץ כמו חדש??? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, ביום ראשון אני מזמין התלבטתי המוןן בין SLI, לבין כרטיס אחד.. התבלטתי במסכים.. ואני באמת לא יודע איזה מחשב לקנות,מה עדיף? SLI או כרטיס אחד ובעתיד אני אשדרג לאחד הכרטיסים שעומדים לצאת? אני צריך מחשב למשחקים כבדים, עם ציוד היקפי זאת אומרת רק מקלדת ועכבר אלחוטיים ומסך 22 אינץ' WIDE הא וחשוב שהמארז יהיה שקט ויפה שזה יהיה מפה: www.foxpc.co.il או: www.skypc.co.il תודה רבה לכם ! ד"א לא מתכונן OC.. אולי בעתיד איזה OC קטן
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm האם יש הבדל בינהם? האם שווה לשלם 165 שח יותר עבור 1535 או שאולי 1525 עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, פירסמתי בקשת הערכה ללפטופ שהמפרט שלו נמצא בלינק הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&dlc=en&docname=c02522764&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001 לבסוף מכרתי אותו ב1000 ש"ח, יש לציין שהייתה לו בעיית התחממות קטנה והסוללה שלו החזיקה שעה, אני חושב שאילו בעיות שנוצרו בגלל גילו המופלג (3) מה דעתכם? מוזמנים להגיב רק תנסו לא לבאס אותי
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם הייתי רוצה לקנות מחשב נייד של ACER ללא מערכת הפעלה, האם ניתן לעמוד על כך שיורידו לי ממחיר סופי את מחיר של מערכת הפעלה? האם ניתן לאיים עם בית משפט אם מסרבים להוריד במחיר ולהוריד את מערכת הפעלה? ראיתי פה כמה נושאים בנושא זה, אך לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת ואני עדין לא מבין איך זה הולך בצורה משפטית.. בתודה רבה מראש לעונים..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט?-הלוח הזה באמת כל כך שווה את כל הכסף הזה?(ומה עם קירור?) Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0)- 905 AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU-593 Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard-550 DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory-433 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD-720 Teac Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive-137 CD-ROM Liteon x 48 Black !-165 סה"כ-3940 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נכנס למסלול לימודים של הנדסת תוכנה במשך 6 שנים, צריך מחשב חזק שיריץ מספר תוכנות כבדות יחסית במקביל ויחזיק לאורך זמן, בתקציב של עד 5,000. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=26343 דעות, הצעות?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 6-7 שנים שמבוסס i3 ישן ואני רוצה להחליף אותו.. בעקרון חשבתי לחכות לדור החדש של הרייזנים ואז לקנות את המחשב כדי להעלות עוד את הפער ולקבל משהו יותר טוב וחזק.. הקטע אבל גם שאני חושב שאם אני אקנה דור חדש שכזה אז שווה גם לחכות לכרטיסי מסך חדשים וכנראה הם יתעכבו.. בנוסף.. אני אומר לעצמי אולי אם כבר לקנות הכל חדש אז גם לעבור ל-ddr5 אבל הבעיה שכרגע אין צפי בשבילו.. מתי לדעתכם הזמן המתאים לקנות את המחשב? מספיק רק לחכות לדור המעבדים וזהו?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב נייד, ונראה לי שאני אבחר באחד מדגמי הpavilion dv6, אבל אני לא בטוח איזה דגם אני צריך בשביל השימושים שלי. המחשב ישמש לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד (SF 4 וTF2 בעיקר..) ההתלבטות העיקרית שלי היא האם יש צורך להשקיע עוד כסף וללכת על דגם עם מעבד i7, או שאפשר להסתפק בדגם סטנדרטי עם מעבד i5 שישרת אותי נאמנה וגם יוכל להריץ סרטים בHD בלי יותר מידי בעיות. התקציב הוא לא בעיה, הטווח הוא בין 4000 ל5000 שקל, השאלה היא האם ההשקעה הזו שווה/משתלמת/נחוצה. אני לא נעול על HP אבל עושה רושם שהם מייצרים מחשבים איכותיים ואמינים, אז אם למישהו יש הצעה למחשב אחר שיענה על הצרכים הללו אני אשמח לשמוע בכל אופן, זה הפורמט המלא. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפייה ב…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM,SAINT'S ROW 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אחד מהם ברזולוציה 1680X1050 והשני נמוך יותר,לא בטוח כמה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפשר לסחוט בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. …
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש מחשב 13.3 בתקציב של עד 4000 שקל מצאתי את BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3´´ HD LED LCD # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz # דיסק קשיח: 250GB # כרטיס מסך: Intel H55 GMA 5500 MD # תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 # סוללה: עד 7 שעות עבודה # מצלמת אינטרנט מובנית ואת samsung Q330-JA01IL מחשב נייד Samsung Q330JA01IL Core i3-350M 2.26GHz 13.3'' 4GB 320GB Win7 מערכת הפעלה גרסה מקורית של Windows® 7 Home Premium (32b) מעבד Intel® Core™ i3 350M (2.26GHz, 3MB) מסך LED בגודל 13.3 אינץ' (1366 x 768) 16:9 מבריק כרטיס מסך Int…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
HP Compaq Mini 311c -עולה 2050 ש"ח היתרון HDMI וION LE ותמיכה בDDR 3. חיסרון-N270 Lenovo S12- עולה 1950 ש"ח ומדובר על הגירסה בלי ION יתרון- מסך גדול 12.1. PC Expres,גודל חיסרון-מעבד N270 Acer One 752-עולה 2100 ש"ח יתרונות-2GB RAM DDR2, בלוטות מובנה,HDMI, מעבד סלרון חזק כצאת מN450 ותומך ב64ביט ובא עם win7 x64 (מישהוא יודע איפו קונים את המחשב הזה חוץ מנעה מחשבים?) עכשיו הדגש שלי זה נוחות,אמינות, סוללה. ויש לי עוד שאלה-אני די חושש מחברה HP כי שמעתי עליה ביקורות רעות על האמינות של המחשב ועל השירות. ותאמת יצא לי לראות לא מעט מחשבים בעייתיים שלהם. תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אני בעיקר צריך אותו למשחקים, *מעבד אינטל E6850/Q6600 - תלוי מה מתאים יותר למשחקים. *לוח אם של אסוס/ גיגהביט P35/X38. *כ.מסך 8800 768/640. *מה עדיף 800MHZ 4GB/1066MHZ 2GB? *דיסק קשיח 500GB WD *צורב DVD LightScribe וכל זה בתקציב 8500, מנעה מחשבים.
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-