עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקריאת ספרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכו…

2. Started by eeh50,

מעבד- Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 815ש"ח זכרון- GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 800 ש"ח לוח אם -ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 865ש"ח -Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO-כרטיס מסך 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח סך הכל 6170ש"ח

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by elkobi_Reem,

מעבד הליבה הכפולה Intel Dual Core 3.0Ghz 925 4M chace לוח אם Intel D945GCCR chipset 945 זיכרון 2048MB 667MHZ DDR2 דיסק קשיח 160GB SATA2 מהירות 7200RPM 8MB זיכרון מטמון כונן צורב DVD X18 מסך MAG 17 wide LCD HJ724W ספק 400 וואט איך הוא למשחקים בקטנה לא משהו רציני... אנביאיי פיפא מנגר משחקים כאלה נשאר לי לקנות כרטיס מסך וזהו. מה אתם אומרים? כמה הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. זה המפרט שהרכבתי: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ BOX ¤435 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=200 Abit A-N68SV nForce630a Sockt AM2/AM2+ AMD CPU ¤346 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=971 Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe ¤1200 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=842 SAGITTA WINDOW NO PS ¤346 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=922 Enermax Liberty 400W ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=420 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ¤100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤389 http:/…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by BLUE01,

היי חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מחשב ניייד מבוסס SSD. הקשיח איטי להחריד ( אלא מה....) ולכן אני מעוניין להחליפו. ה-SSD מבוסס חיבור בשם ZIF ( מאין כבל לבן ושטוח) ומשיטוט ולמידה מהרשת הבנתי שיש שתי אופציות שדרוג/החלפה: 1) כרטיס CF עם תושבת מתאם אליה מתחבר כבל הZIF. 2) דיסק קשיח בעל חיבור PATA שכבל הZIF מתחבר ישירות אליו. אלו דיסקים בגודל 1.8' והם נמצאים בעיקר בIPOD-ים ( לא טאצ'). שאלתי: היכן ניתן לרכוש את הפריטים הללו? לא מצאתי ברשת אף מקום שמוכר דיסקים קשיחים לIPOD אלא רק את המכשיר עצמו. גם לא מצאתי מקום שמוכר את הכרטיס CF עם המתאם. אני מעדיף לשדרג לדיסק הקשיח 1.8 אבל בכל מקרה, למישהו יש מושג היכן ניתן לרכושאת את הפריטים הללו? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Drunklight,

אני כנראה אגיע לתקציב אך גמיש אם יהיה צורך. יש לי מסך רחב 24" 1920x1024 (או משהוא באזור, לא זוכר בדיוק) כרגע אני בערך ב5500 אם המפרט הבא: מארז: Antec Gameing 200 ספק: Thermaltake litepower 700W מעבד: Inter i7 920 2.66ghz לוח אם: GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 1500gb westren digital זכרונות: 3x2048mb DDR3 kingston כונן dvd optiarc SATA DVD ( לא ממש משנה) כרטיס מסך: HD5850 -- כרגע יחיד, בעתיד אולי ארחיב ל2 אם אצטרך כרטיס קול: כרגע מתכנן להשתמש ב Onboard, אך לא פוסל אפשרות לאחד יעודי אני משתמש במחשב לכל סוגי המשחקים, אני לא מחפש אפשרות להריץ הכול על המקסימום, אך יותר בקשר לאורך חיים למחשב, הוספת זכרונות\כרטיס מסך בעתיד כדי לתמוך בדרישות עתידיות. כנראה אקנה דרך ivory... כל עצה לשיפו…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  7. Started by alergic,

קראתי אצלכם באתר הרבה סקירות של לוחות,מעבדים,זיכרונות ומה לא והייתי רוצה לדעת אם תוכלו להציג באתר או אישית לכתוב לי כמה מפרטים "עצבניים" שיהיו כמו מחשבי נאס"א אם כל החומרה וציוד הקפי כמו פד לעכבר,עכבר,מקלדת,אוזניות וכו' טוב ו...זהו.תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by shaygutman,

תקציב 9000 ש"ח המחשב מיועד לשימוש יומיומי של הרצת תוכנות גרפיקה ותלת מימד , תוכנות כבדות מאוד שמצריכות כ.מסך איכותי ובכלל חומרה חזקה. אני כבר די נעול לגבי לפטופ מסויים אבל הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת על ניידים נוספים ומומלצים. עד לפני מס' ימים היה בשימושי NOTEBOOK של MAC שרכשתי לפני מס' שנים , והאמת הוא שימש אותי בצורה נפלאה רק שכרגע הוא מושבת עקב נפילה משולחן. בקיצור אם אתם מכירים איזה MAC בתקציב הנ"ל אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  9. המפרט הנ"ל לקחתי חלקים מכל מיני חנויות באינטרנט כך שזה לא מחשב קומפלט ממקום אחד, לכן בנוסף לתגובתכם אני רוצה שתתיחסו לעניין האם אני התאמתי חלקים באופן מתאים. זה לא כולל מסך. כל החלקים לקוחים מחיפושים שעשיתי באתר ZAP ולקחתי מכל דבר את המוצר מהחנות עם המחיר הזול ביותר. למשל, מוצר מסוים שעולה 500 היו גם חנויות שמכרו שם במעל 1000 ש"ח ואני לקחתי את הכי זול שזה ה 500 לדוגמא. המפרט: Pentium 4 520 Intel 2.8 , LGA 775, 800Mhz, 1024KB Cache, 32 bit ש"ח 598 P5ND2-SLI Asus FSB: 1066MHz, chipset: NVIDIA nForce4 SLI, Duel DDR400,DDR2 ש"ח 575 DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 Twinmos (2*512) ש"ח 489 Radeon X300SE 256MB Sapphire PCI express, 128Bit, TV Out, DVI ש"ח 266 WD800JD Western Digi…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by avivboker,

אני בונה מחשב NUC מלבד מה שמגיע איתו בנוי אני צריך להוסיף זכרונות וSSD התקציב שלי עד 3700 שח אני חשבתי על להוסיף את ה Corsair Vengeance 2x8GB Low Voltage DDR3L 1600Mhz CL9 SODIMM Kit ולגבי הSSD אני לא יודע כי יש הרבה סוגים וכל אחד והחסרונות שלו או שאולי עדיף לי לקחת M.2 בכלל? אז אני שואל פה האם הזכרונות שבחרתי טובים ואיזה SSD יהיה הכי מתאים ושלא יעבור את התקציב אגב כל החלקים נקנים מחברת KSP.

11. תקציב:2500 שקל, אין אפשרות לעלות, תשלום במזומן. מטרות:המחשב מיועד לשמש כשרת בבית ל: שיתוף קבצים, גיבוי קבצים, אימיל, apache, ftp, voip ומדי פעם הרצה של שרת למשחק זה או אחר, המחשב ירוץ עם לינוקס. צריך להוסיף:אל-פסק\מיצב מתח, חשמל לא יציב (הוא לא חלק מהתקציב של המחשב והתקציב שלו נפרד, כמה שיותר זול, שיתן למחשב דקה\חצי דקה להכבות). ממש לא חשוב לי עיצוב ורעש, המחשב ישב בפינה שמיועדת לו. המפרט מורכב אבל אני אשמח לשמוע דעה עליו, אין דבר כזה יותר מדי עיניים בוחנות. מעבד: Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤307 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: Compucase HEC 6A19 White NO PSU כמ…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. צריך עזרה בבחירת לפטופ לצורכי משחק. משחקים כמו COD ו SKYRIM. משחקים שיפעלו בצורה הכי טובה לטווח מחירים האלה. יש סיכוי להריץ את המשחקים על הגראפיקה הכי גבוהה בטווח הזה?? תודה מראש. אמיר

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. שלום, מחשב נייד לסטודנט לעיצוב. פוטושופ ו solidworks עד 3500~4500~ עוגנים: זיכרון 4GB. כונן קשיח 7200 RPM כרטיס מסך עצמאי מעבד I3 / I5 מסך 15.6 אני רוצה להשוות 3 דגמים. תודה,

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים ושלא יקרטע בצפייה בסרטונים בסטרימינג , אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב - מסך + מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים …

15. אני משתמש בתוכנת destinator 7 במחשב הנייד שלי, אני טס עוד מעט לארה''ב ואני לא מצליח למצוא את המפה של ארה''ב. אם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את המפה שישלח לי הודעה פרטית אני יודה לו מאוד. תודה, ברק.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. Started by igalk474,

מה עדיף DH67CL של אינטל או P8H67-M של אסוס?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש''ח 2. מה שימושי המחשב: משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, ספק, קירור למעבד, כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי רק בינוני לכרטיס מסך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Entention,

שלום לכולם אני צריך מפרט לאח שלי ב5.5K ללא חריגות וללא ציוד הקפי.. המחשב הזה ישמש למשחקים כבדים... ואולי יעשה במחשב OC קטן... תודה .

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by Shahar8,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים וגיימינג קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FOOTBALL MANAGER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

20. אהלן, אשמח לעזרתכם בהמלצות למחשב נייד לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המועדף הוא 2-2.5k, אם יחרוג מעט בגלל משהו שלא כדאי להתפשר אז גם בסדר. אין צורך בציוד היקפי, לא מיועד בנוסף למשחקים. עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס (אופציונלי, בעיקר האופיס. אין העדפה לגירסה) מבחינת הרכישה - יכול לרכוש גם באינטרנט אז לא קריטי. אם זה משנה, איזור חיפה. לא מתכנן OC ושדרוגים. תודה לכל העוזרים

21. מחפש מחשב לעריכת וידאו. תקציב עד 8. אם יש סיבה טובה ניתן לחרוג גם עד 10. ראיתי בנתיים את זה https://ksp.co.il/m/uin/51779&ref=select או את זה https://www.pcpower.co.il/workstations/solid-i.html?config=2879-8532,2875-8515,2886-8560,2877-8523,2888-8568 שסהכ היו נראים בעין לא מומחית די דומים. רק שהראשון זול משמעותית.

22. Started by TheKeren,

שלום, קיבלתי מחשב מסוג macbook air. מותקן עליו windoes vista. איני מצליחה לגרום לו לזהות את המצלמה המובנית. אשמח לקבלת עזרה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  23. אני ממש מתלבט מה לקנות,הצרכים שלי דיי בסיסים-אינטרנט,סרטים,וקצת משחקים בינונים ומטה.... כרגע יש לי מחשב נייח מקרטע ומסך 22 שקניתי לא מזמן... היתי בפורום מפרטים למחשב נייח והציעו לי כמה מפרטים טובים ב 2500 ש"ח,לפני זמן מה ראיתי באיזו חנות את ה hp dv6 והוא ממש מצא חן בעיני...מבחינת ניידות אני אולי אקח אותו איתי מקסימום פעם בחודש והוא פשוט יחיליף לי את המחשב הנייח בבית,וכמו כן ארצה לחבר אליו את המסך 22 , אז מה כדאי לקנות? הנה המפרט של הנייח: AMD Athlon II X2 240 Box ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. Started by Hellcat,

יש לי כרגע ספק כוח 400W של Generic והוא עושה המון בעיות המחשב שלי לא יציב. חשבתי לקנות את 420W - Enermax - ATX 2.01 - Noisetaker P 2.0 - EG425P-VE - 20+4Pin - PCX - 3Y Warranty איפה אני יכול למצוא אותו במחיר שמצויין במיפרטים? האם הוא באמת יעזור לי? יש לי: AMD Athlon 64 3200 MOBO: Abit KN8 Ulta )Graphics Card: Sapphire X800 GTO2 (with 16 piplines HDD: SATA II 160GB and 40GB IDE One DVD-RAW of LG 8-9 Fans תודה על העזרה חברה! נ.ב. אני כן עושה אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. Started by yeterman,

שלום, אני צריך לקנות 2 מחשבים ניידים לצרכים בסיסיים בלבד. לא צריך להיות הצעקה האחרונה (ועדיף שלא) מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) א…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.