עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפני הכל - תודה גדולה ל !_Nike_! שהרכיב איתי את המפרט - תודה גבר!!! המפרט הוא למשחקים ושימוש ביתי רגיל - לא מתוכנן אוברקלוק... רציתי לדעת מה אתם חושבים - המפרט בסדר? אפשר לקצץ במשו? צריך לשנות משו? AMD ATHLON XP 1700 ORIGINAL BOX [376 NIS] ABIT NF7 NFORCE 2 [659 NIS] TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 [238*2=476 NIS] WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version [481 NIS] ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM [1,168 NIS] LITE-ON DRW 48X24X48 RETAIL [337 NIS] Mitsuni floppy 1.44 [54 NIS] COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB [338 NIS] or 3R SYSTEM AIR Cyber Blue [437+50=487 NIS] HEC 300ART WATT PSU [185 NIS] SubTotal [4223 NIS] לא כולל עכ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by cznmuh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1366/768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by zviya,

אני קונה אותו מאחד החנויות שבזאפ. המקלדות שבתמונה באנגלית. אם אני מזמינה מאחת החנויות שם(שהם בטח מהארץ)-המקלדות בעברית? וחוץ מזה, אשמח גם לשמוע ביקורת כללית-יתרונות וחסרונות... תדה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. [move]אהלן מה קורה... [/move] אני מתכנן לקנות מחשב ב5000 ש"ח.המחשב מיועד למשחקים כבדים ולא דרוש בו כל ציוד היקפי אחר... בבקשה תביאו לי כמה הצעות למפרטים... בתודה גל

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by GaiSin,

שלום לכולם! אחרי 8 שנים (ושדרוג קל באמצע), החלטתי לקנות מחשב חדש! אני צריך מחשב שעיקר שימושו יהיה משחקי מחשב, צפיה בסרטים, ועריכת תמונות. רוב השימוש ייעשה בפוטושופ, BSPLAYER, SUBTITLE WORKSHOP. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקי FPS ואסטרטגיה מתקדמים באיכות הגבוהה ביותר, מבלי שיתחמם או יעשה רעש. חשוב שיהיה במפרט כונן דיסקים וצורב איכותיים ואמינים, ושהצורב יוכל לצרוב דיסקים פשוטים, DVD וגם DUAL LAYER. בנוסף, חשוב שיהיה זיכרון פיזי גדול, איכותי ואמין. ציוד היקפי יש לי, אבל אני עדיין מתלבט האם להחליף רמקולים, עכבר ומקלדת, כי גם זמנם עובר לאט לאט. אני שוקל רמקולים 5.1 או 7.1 ערוצים, אין לי שום כיוון לגבי מקלדת או עכבר, ואשמח לקבל המלצה לגבי שלושתם. לא מתוכנן שום אוברקלוק…

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6,000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, תכנות (Visual Studio, Android Studio), וירטואליזציה (VmWare Workstation), משחקים (בינוני, שתהיה אפשרות במידת הצורך - נניח Witcher על רמה medium/high) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעוניין בגודל של 15 כלשהו . לא חשוב לי מבריק/מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקסט, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה של 1920x1080 FHD.…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Zippopo,

שלום לכולם, מה אתם אומרים על המחשב הבא בשביל סטודנט? מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 MHz פלטפורמה: MONTEVINA גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4330 512MB מסך: White LED זכרון נפח: 4096 MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA HOME Premium- Hebrew 64 bit

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 400 2. שימושי המחשב - לא נועד למשחקים, אבל כן להרצה של תוכנות כבדות כמו wireshark, ida ו – vmware ותוכנות IDE כמו Visual studio ו – database-ים מקומיים לצורך development בלבד(לא ל- production) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שא…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. רקע כללי: חשבתי על משהו בסגנון NUC או הקופסא של אפל. משהו קטן להחליף את המחשב העומד הישן שלי. זה מחשב ישן עם 4 ליבות 2.67HZ עוד לפני עידן הHDMI. אבל אני ממש חלוד - אז בוודאי השתנו המון דברים.... תקציב: עד 2500~ שימושים: אני רוצה משהו שבוודאי יהיה יותר חזק מהקודם השולחני שהזכרתי (שאגב אכל יפה סביבות פיתוח כבדות). משהו שהוא ב90 אחוז שימוש ביתי והשאר השלמה ללפטופ של העבודה (טיפה פיתוח VS\ECLIPSE וטיפה פוטושופ). אבל בעיקר גלישה וחיבור לטלווזיה לפעמים ולכן שלא ירעיש מידי. יהיה נחמד עם... מעבד חזק i5 שטח אחסון עם SSD היברידי למערכת ההפעלה. usb3

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני מחפש להרכיב מחשב לשלושה דברים: 1. להריץ משחקים בהגדרות אולטרה 2. לראות סרטים וממש להיכנס אל הסרט 3. שזה יחזיק לפחות כמה שנים טובות, גם מבחינת חומרים חזקים (כרטיס מסך, מעבד, קירור וכו'), וגם מבחינת הגדרות של משחקים לשנים הבאות (שאני לא אצטרך להחליף חומרה בעוד שנתיים-שלוש 4. שהמחשב 'יעוף', ללא תקלות ובעיות אני רוצה שזה יעבוד על המסך של אסוס 34 אינצ' rog swift pg348q או על המסך aser Predator XB321HK תקציב מקסימלי: 20000₪ אפשרי לחרוג עד עוד 1000₪ רזולוציה: (4k (16/9 או (uwqhd (21/9 ללא ציוד היקפי, התקציב הוא רק למחשב עצמו אוברקלוק: מתוכנן, לפי הצורך אין העדפה על חנות מסוימת, במקרה הצורך יש אפשרות לקנות את החלקים בחו"ל …

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by eli691,

שלום לכולם . אני צלם ורציתי לשאול לגביי הנייד הנל האם הוא יספק אותי מבחינת גרפיקה , האם אני יראה שונה , מבחינת צבעים חדות האם התמונות יראו טוב יותר משאר לפטופים מה היחודיות של הלפטופ הנל?? והאם הוא מיועד לפוטושופ ותוכנות גרפיקה מאשר לפטופים אחרים האם יש בו קיצורים שיעזרו לי בעבודה ? אני כמעט סגור לקנות אותו , אני מחפש עוד חיזוקים להחלטה... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אשתי סוף סוף התפנתה לטפל בשדרוג המחשב הנייד והבחירה נפלה על Toshiba Portege Z30 בעיקר בגלל משקל/גודל מצויינים וחיבורי VGA/RJ45 מובנים שחשובים לה להרצאות. נותר לבחור בין 3 דגמים (הצעת מחיר מצורפת): Z30-B-119 - רזולוציית FHD, מעבד I5 דור אחרון, 6600 ש"ח Z30-A-1ET - רזולוציית HDR, מעבד I5 דור קודם, מודם 3G.LTE מובנה , 7100 ש"ח. Z30-B-10Q - רזולוציית FHD, מעבד I7 דור אחרון , 7100 ש"ח. בכולם 4 שנות אחריות, תחנת עגינה מקורית, 256GB SSD ו-8GB RAM בהתחלה הייתי נעול על הראשון אבל מניסיוני עם ה-UX30 של אסוס, FHD על 13.3 אינטש במקרים רבים קטן מדי ומשחקי DPI/זום לא תמיד עובדים. לי יש M3800 בגודל 15.6 ואפילו עליו FHD מעט גבולי... לשימושים שלה (סרטים, OFFICE ו-SPSS) אין ממש משמעות לד…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. חבר שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה שיהיה בו את הדברים הבאים :,מעבד,לוח,זיכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,סידירום,פלופי ומארז . הוא מוכן להשקיע עד 3500 : והמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ,לא מתוכנן אוברקלוק. תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מחפש לקנות מתנה בשביל חבר שבמילואים, אין לו שימוש מיוחד מדי במחשב (סטונדנט לרפואה) אבל אשמח למצוא משהו שיחזיק באופן טוב צפייה בסדרות וסרטים, ושיהיה נוח לשימוש משרדי. ראיתי פה בפורום המלצה על https://ksp.co.il/web/item/251685 האם הוא טוב ביחס למחירו? מה היתרונות והחסרונות שלו?

15. Started by shlooks,

אהלן, מחפש המלצה למפרט בשביל חבר... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, אם אפשר לחסוך עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, סרטים, גלישה. משחק בעיקר ב- Mount & Blade - ארצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ את הגרסה החדשה שעומדת לצאת בצורה כמה שיותר חלקה וגם את The Elder Scrolls Online 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 - אין לי בעיה עם קצת רעש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Alon Jacobi,

כרגע יש לי: Core i7 - 870 (דור ראשון של ה i7) 16 ג'יגה זיכרון DDR3 לוח אם Gigabyte P55-UD3 כרטיס מסך NVidia GTX460 SSD Samsung 840 EVO 500GB מסך DELL 27 אינץ' ברזולוציית 1440p המחשב נרכש בסביבות אמצע 2010, כך שיש לו כבר ותק של 6.5 שנים. הכל רץ טוב סה"כ בגלישה רגילה וכולי, אבל משחקים חדשים כמובן כבר לא רצים במיטבם, יש קצת screen tearing אפילו בצפיה ביוטוב, וכמובן שאני חושש שמתישהו איזה חלק פשוט יתפגר כתוצאה מגיל מתקדם. חשבתי לקנות מחשב חדש לגמרי מ-0. אבל אז ראיתי את ההכרזה של AMD על ה Ryzen, ושיש את פלטפורמת ה Vega ונראה ש-AMD מתחילה לחזור לעניינים כמתחרה שלכל הפחות אולי תגרום למלחמת מחירים. ונשאלת השאלה - האם כ…

17. המפרט מיועד לעבודה משרדית / צפייה בסרטים / משחקים (לא Gamer כבד), לא OC. מעדיף AMD, אבל לא חייב. מסך 17 LCD חובה (אין מקום על השולחן...). כמו"כ זקוק למדפסת (נראה לי עדיף לייזר... לא איכפת לי צבעים), ו-UPS (רשת החשמל פה חרה). רצוי כמובן לרדת לכיוון ה- 6000 ש"ח ;D מפרט שבניתי מ- KSP (קרוב לבית שלי) ע"פ מה שקראתי פה באתר (אחלה אתר דרך אגב ) ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 1 1190 ד…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. 1)תקציב: 2000 * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. * גודל המסך? מינימום 15.6" * רזולוציית המסך? עדיף יחס 16:9 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, אבל עדיף 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Dell, אבל לא חובה. * כל דרישה מיוחדת…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by jimbo,

שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שבעזרתו אוכל לעשות OC רצחני ביותר.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Leonid.,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס, ניתן להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

21. אני מחפש עזרה בבניית מערכת משחקים. בעיקרון אני רוצה AMD בסביבות ה3500+ (מעבד כמובן..) NFORCE 4 או אחד דומה... (לא צריך תמיכה בSLI או CROSSFIRE, חבל על הכסף במילא) GeForce 7900GT/7800GT / X1800XT/X1900XT RAM צריך להיות GIGA אבל מסוג טוב, לא הסוג הבסיסי שבא לחסוך כסף... (וזאת מכיוון שאני מתכוון לשחק במשחקים טוחני RAM כמו FLIGHT SIMULATOR X.... משחקים שיש להם דרישת RAM עצומה... אז צריך 1 GB או אפילו יותר... תלוי במסגרת תקציבית) ספק כוח חשוב שיהיה טוב ולא מהמתקלקלים מארז שיהיה של THERMALTAKE משהו טוב, לא הכי בסיסי.. שיהיה קירור טוב! (לא משהו מוגזם כמו קירור מיים... אבל מאווררים טובים ובכמות מתאימה למה שהמחשב ידרוש.. ולא רק הSTOCK).. לא צריך צורב.. לא צריך כוננים.. לא צריך האר…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by dolby71,

אני כל הזמן משדרג את המחשב שלי, עוד משהו לשדרג? הנה המפרט, מה אתם אומרים? amd Athlon XP 1800 Gigabyte GA-7VTXE+ ATA133 Western Digital HD 40 GB 7200RPM, Western Digital HD 15 GB 5400RPM 256 DDR Creative Soundblaster Audigy Platinum 5.1 Creative Cambridge Soundworks DTT2200 Asus V8200 TI200 HP CD-RW 10x/4x/32x Toshiba DVD 12x/40x מה אתם אומרים?

23. Started by avihwz,

1. מה התקציב המקסימאלי? ש"ח 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה למשחקים כמו פיפה 2017 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל , תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפה 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920*1200 DELL U2415 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. השימושים: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. מפרט 1 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪383 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 - זמין במלאי ₪1250 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪120 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪501 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪299 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיק…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום, אני דיי ממוקד על המחשב שאני רוצה לקנות Dell Inspiron 7520 - מעבד מעולה, מסך מט FHD, זכרון בנפח גדול והמחיר לא רע ביחס לביצועים. כרגע הוא נמכר בארץ על מערכת הפעלה 7, ראיתי באתר של דל העולמי שהם מתחילים לעשות מכירות מוקדמות של המחשב הנ"ל ועוד עם מערכת הפעלה 8, השאלה שלי מתי המחשבים האלה יגיעו ארצה והאם כדאי לחכות למחשב שהוא אותו דבר פשוט עם מערכת הפעלה יותר חדשה, אין לי בעיה לחכות עוד חודש. בתודה,

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.