ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,370 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני רוצה לעזור לחברה שלי לקנות נייד. אני אפרט את הדרישות שלה מהמחשב: 1)משקל נמוך... 2)אין צורך שיריץ משחקים 3) צורך בסיסי לסחוב כמו שצריך תוכנות SOLIDWORKS MATLAB MAPLE וכו. בקיצור תוכנות של סטודנט 4)שיהיה אפשר לראות סרטים בסבבה 5)מחיר סביב 4000 ש"ח 6)מחשב שיהיה יציב (הכוונה באריזה שלו) 7) של חברה אמינה עם שירות טוב יש המלצות? חשבתי על: Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב מסוג Dell Vostro. מצאתי שני דגמים עם מפרט ומחיר כמעט זהים אבל דגם שונה, מישהו יכול לעזור להסביר את ההבדל? Dell Vostro 15 3580 VM-RD09-11239 Dell Vostro 15 3580 V3580-5096 תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין למכור את המערכת הבאה.כמה שווה ? מעבד i5-2500 ,ללא אחריות קרור מעבד -ארקטיק 11 לוח INTEL DH67BL חדש עם 3 שנות אחריות זכרון : 2 מודולים של קורסייר ,4GB כל אחד,סהכ 8 גיגה ראם ,1600MHZ הדגם הפשוט VALUE עם CL11 דיסק: 1TB ווסטרן GREEN ללא אחריות כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 DUAL-X WITH BOOST עם אחריות CDLOG לעוד שנתיים ספק כוח :טרמלטק TR2-550 ללא אחריות כנראה צורב DVD -כנראה LG מארז חדש Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black כולל 2 וונטות 120
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Athlon64 3200+ (S-939) MSI K8N Neo2 Platinum (s939) 512Mb 400MHz Kingston CL2.5*2 PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD Thermaltake Xaser VM-3000A HEC 400W Logitech Wireless +Mouse Wireless Optical Black SYSTEM ASSEMLY סה"כ 5470 נמאס מהמחשב הישן ,לא יכול יותר :\ תנו הצעות לשיפור אם יש .. התקציב עד 5500
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מניח שלכרטיס מסך יש הכי הרבה ערך לעומת שאר החלקים, אך עדיין מעניין בכמה האנשים פה מעריכים מחשב בן 9 מפרט: E8400 Sapphire Radeon HD 7770 GA-EP35-DS3 Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 CORSAIR VX550W 41A Raidmax Sagitta II Black
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? גלישת "פנאי" באינטרנט, עבודה בסיסית עם פוטושופ ובעיקר צפייה בסרטים 720p / 1080p בחיבור לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל- 15" , לא הכי רלוונטי. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא רלוונטי. * משקל רצוי? רצוי שלא יהיה מאד כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה בסיסי לגלישה באינטרנט למטרות פנאי, חוץ מזה לצפיית סרטים אני מניח שלרוב המחשב יחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI, USB כמובן.. * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, ב23 ליולי 2009 באו מחברת DHL לקחת את המחשב הנייד שלי לתיקון, בשנה האחרונה שלי באוניברסיטה הוא החל לעשות בעיות, להתקע, להתחמם, לעשות ריסט וכו'... חיכיתי לסוף הלימודים (או לפחות לתקופה שבה אני לא צריך לקחת את המחשב לאוניברסיטה כל יום, מסתבר שטוב שחיכיתי) אחרי חודש, הרבה טלפונים וכאבי ראש חזר אליי המחשב, לוח אם חדש כביכול.. הוצאתי אותו מהקופסה של DHL והוא לא נדלק לי... אם מקודם הבעיה הייתה שהוא נכבה מדי פעם ונתקע, הפעם הוא בכלל לא נדלק. (הוא היה במעבדה של HP בראשון לפי מה שהבנתי) יום אחרי זה שלחתי אותו שוב (הפעם HP החליטו לנסות את המעבדה השניה, בת"א), מאז ועד היום אני רודף אחרי HP וCPM ומחכה לתשובה, לפי האתר עדיין מחכים לחלק (מאז ה-26 לאוגוסט)... כתבתי תיעוד די מדו…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תיאור כללי: מחשב המיועד למיני מוזיאון, יחובר לטלוויזיה גדולה (רזולוציה סטנדרטית, לא 4K) ולמסך קטן נוסף עבור מצגת ווידאו. דרוש גם ציוד היקפי: שלט מעולה למצגות, רצוי גם עם מצב עכבר למקרה הצורך. מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה. התקציה עבור המחשב הינו כ-500$ בערך, התקציב לציוד הינו בנפרד, ככל שידרש עבור ציוד איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקרה ברורה, אך היות ומדובר בסה"כ במחשב המיועד למצגות כדאי שיהיה באיזור ה-500$. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באם מדובר במשהו מוצדק ניתן לחרוג כפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב? הצגת מצגות ווידאו בטלוויזיה ובמסך מחשב במקביל. חלקם מתוך אפליקצית אנדרואיד - על אמו…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנייד שלי כבר לא מצליח להחזיק משחקים מודרנים ולכן אני מעוניין בהצעה למפרט למחשב נייד, כאשר הדגש הוא לשימושים כללים ומשחקים בדגש על משחקי אסטרטגיה כמו Starcraft 2 החדש, למשחקים אחרים יש xbox one שעושה את העבודה בהצלחה. אשמח לעזרה. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי כללי ומשחקים – בדגש על משחקי אסטרטגיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו מש…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישרת כתחנת עבודה. צריך: עיבוד מקבילי, ghz גבוה, HD עם זמני גישה מהירים. רצוי: יציבות למרות OC מאסיבי. אם המחשב יכבה לאחר חמישה ימי עבודה מאומצים, ובסוף אאלץ לבטל את ה-OC - נכשלנו. לא צריך: כרטיס מסך. להלן התשובות הרגילות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג. עד 2K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תיכנות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסו…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, אחי עוד מעט מתחיל ללמוד עיצוב גרפי וצריך מחשב נייד שיוכל לעמוד בכבוד בכל מה שקשור לכך. חיפשתי קצת ברשת, לא שאני מבין גדול אך נראה שהנייד הבא: http://ksp.co.il/?uin=17268 נשמע ונראה נהדר, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת שמסקרת את המחשב כמו שצריך לכן אני צריך לדעת האם המסך שלו נחשב לטוב? האם הוא יצליח לתפקד טוב תחת לחץ של תוכנה גרפית? בנוסף, אם תצליחו למצוא משהו יותר טוב מזה בתקציב של 5000-6500, אשמח. * מטרות המחשב? עריכה גרפית * גודל המסך? כמה שיותר גדול, עדיף מט. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי, אבל לא נורא אם אין. * גו…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אוטוטו מתחיל ללמוד לתואר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא כ-2500 שקלים אבל מחשב שיתאים לצרכים שלי במחיר זול יותר גם הוא מקובל. אמנם השימוש למחשב הוא לא למשחקים כבדים וכו' אבל אני מעוניין שיהיה מהיר כברק וירוץ לי ולא יתקע וידלק מהר ושיהיה מהיר ויוכל להריץ משחקים במידת הצורך וזמן סוללה ארוך. * מטרות המחשב: עבודה בWORD גלישה באינטרנט,סקייפ. * גודל המסך: מבריק או מאט? אין לי שמץ מה ההבדל בין השניים אשמח אם תעזרו לי בנושא, לגבי הגודל.. לא משהו עצום אבל לא משהו קטן... שיהיה בגודל טוב. * רזולוציית המסך: בינונית- גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: שיהיה את האפשרות להזיז את העכבר עם האצבע. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר ארוך כמה שיות…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משרדי, סרטים, אולי קצת Photoshop / Illustrator ואולי FIFA 2017 (במידה ולא מייקר את העלות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator בתדירות מזדמנת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט מאוד משחקים (ככל הנראה רק FIFA), ממש לא חייב על High, פשוט שירוצו יחסית טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם! אני חייל והייתי רוצה להעביר תימים בבסיס קצת יותר בסבבה איזה מחשב הכי חזק למשחקים אפשר להביא ב4 אלף?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש מחשב חדש, וקיבלתי הצעת מחיר למחשב הבא: Intel 2.8 Dual Core 64-bit Intel 945plg fsb 1066 (ecc option) 160GB sata 2 wd PCX 256MB 6600 gigabyte ATX case + 2 fans DVD RW LG GSA 4167B 1024 MB OF RAM MH 667 המחיר שהוצע לי בעבור מחשב זה הוא 4700 ¤. רציתי לשאול מה מחיר השוק של המחשב הזה. בנוסף אשמח לקבל מפרט שתבנו לי, הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 5500-6000 ¤ 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים , צפייה בסרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 17" דק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX - 1,306 NIS Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) - 696 NIS DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory - 277 NIS X2 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 495 NIS Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card - 1,097 NIS Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - 52 NIS Viewsonic G75F Flat Monitor 17" - 1,130 NIS DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk 207 NIS Microsoft Multimedia Keyboard - 102 NIS Logitech MX500 High Performance PS2 | USB Optical Mouse - 310 NIS Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, רמקולים 2.1/2 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המפרט הבא במחיר מצוין של 6000 ש"ח ותאמינו לי שלא מנסים לעבוד עלי AMD ATHLON XP 2200+ GigaByte GA-7VRXP 512 MB DDR333 W.D. 80GB 7200RPM Pionner 106S DVD-ROM X40 X16 Creative Sound Blaster Audigy DE מארז Dragon DX-01BD Tower שיכלול גם חלון שקוף, ספק כוח של 480 וואט מנורה אולטרה כחול בפנים ויכלול גם HardCano II ויהיה בפנים גם מאוורר Volcano 7+ מערכת של עכבר ומקלדת אלחוטי של לוג'יטק כונן 1.44 זה המפרט... אני בהמשך כבר יקנה מסך ואני מתכוון לקנות גם כרטיס מסך רדון 9700 והמפרט הזה לא מוצעת לי בחנות אלא מחבר שלי מארה"ב אז שווה או לא?? :D
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריךך המלצות עד 2800 שקל מחשב עם מעבד אינטל בלי מסך וHD מיועד למשחקים ולימודים
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה דחופה בקשר למפרט אודה לכל מי שיעזור ויביע את חוות דעתו עכשיו זה מפרט שקיבלתי מ logicpc ורציתי לדעת לפני שאני קונה אותו אם הוא בסדר ומה אפשר לשפר ומה חייב להעיף עכשיו המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט המון הורדות אולי בעתיד OC חשוב שהכרטיס מסך יהיה המילה האחרונה ושהקירור במחשב יהיה שקט ואיכותי עכשיו יום ראשון אני קונה את הטלוויזיה הזאת בע"ה http://halalit.co.il/products/62843 וזה אחת הסיבות שחשוב לי הכרטיס מסך חשוב לי שיראו סוף אני מתלבט גם בגודל בינה לבין ה-42 עכשיו בקשר לכ.קול אם אני מחבר את המחשב למגבר אני צריך להוסיף כ.קול או שזה מיותר בקשר ללוח ראיתי שיצאו לוחות עם 2 כרטיסי רשת זה מאפשר חיבור לרשת בין שני מחשבים. השאלה אם כאשר מחשב א' (הראשי) כבוי מחשב ב'…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט שלי E8400 DFI X38-T2RB 2x2gb ram Hd6450 Hyper M 630 W בעיקרון אני לא משחק במשחקים אז לא חושב שצריך לשדרג את הכרטיס מסך, אלא רק מעבד, לוח אם (שיתמוך ב Sata 3, חשוב) , וזיכרון. וכנראה גם ספק כי הוא התחיל להרעיש אצלי והשקע שלו יוצא ... אני לא משחק משחקים, אבל אני צריך שהמחשב יהיה מהיר מאוד ככל הניתן. לא רוצה שום תקיעות, לא בניגון תוכן 1080p, לא בפתיחת תוכנות, מולטיטסקינג ,Winrar, וכו' . שהכל פשוט יעוף. מה התקציב המינימלי שאני צריך להעמיד למטרה שלי ומה ההמלצות לחומרה עצמה?תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בניתי מחשב לקרוב משפחה , לא חיפשתי משהו מטורף יקר משהו MED END כזה ... רציתי לשאול אתכם איפה יכולתי לשפר ? ספק כח יש לי , SSD של סמסונג EVO 870 יש לי לא כל החלקים לקחתי . \ ^^^ זיכרון 8GB 3200MHZ DDR4 X 2 = 16GB DUAL CHANNEL יכולתי לקחת I5 12400F + RTX 4060 ולוח אם B760 אבל רציתי להוריד עלויות , NVME 3/4 זה קישקוש חבל על הכסף
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] HD[/td][/tr][/table][table][tr][td]750GB (SATA) 7200rpm[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים, האם ניתן לשדר כל מחשב שיש בו כונן אופטי ולהכניס במקומו SSD? אם לא, האם בדגם הבא זה אפשרי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213..2179..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את האסוס זן בוק ועליו היה מותקן win8 שנמכתי לwin7 לאחר שהייתי צריך למחוק את כל הכוננים (הייתי מקבל את ההודעה : ין אפשרות להתקין את Windows בדיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג GPT.במערכת EFI, ניתן להתקין את Windows בדיסקים מסוג MBRבלבד". וקראתי באיזה מקום שאם מוחקים את כל הכוננים זה פותר את הבעייה, וזה אכן פתר) העניין הוא שעכשיו אין לי דרייברים לUSB שלי מה שאומר שאני לא יכול לחבר שום דבר למחשב ואין לי בעצם איך להוריד דרייבים למחשב.. מה עושים עכשיו?.....
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-