עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by okfir,

אני מתכוונן בעתיד הקרוב לשדרג את המחשב שלי למשהו טוב יותר (או רע יותר, תלוי מה התקציב) מטרת המחשב תהיה בעיקר לתוכנות אנימציה כגון 3DS MAX וCINEMA4D וגם לקומפוזיטינג עם AE ראיתי במהלך שיטוטיי ברשת שלAMD יש את המעבד הנ"ל שהוא בעל 8 ליבות ושאלתי היא (ויסלחו לי כל מביני הדבר כי אני לא מבין כלום) האם ישנה איזושהיא עדיפות למעבד הזה על פני i7 2600? קראתי כל מיני ביקורות על המעבד והם די בילבלו אותי לכאן ולכאן, מה שהבנתי זה שבמבחני רינדור הוא נתן תוצאות טובות ואילו במבחנים מבוססי משחק הוא לא כל כך הבריק. לגבי כרטיס מסך, יש לי כבר כרטיס FirePro של AMD אז כל מה שאצטרך מעבר למעבד זה בערך 8 גיגה זיכרון ולוח אם סביר שיסחוב את הבלאגן. מעבר לשימוש היום יומי המקצועי שלי, האם יהיה אפשר לשח…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. היי, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 970 שכבר לא סוחב, בשבועות האחרונות אני מרגיש יותר ויותר נפילות FPS במשחקים, העומס עליו כל כך קשה שבעת הרצת משחק שום דבר מעבר לא זז. ניסיתי לעשות לו OC בקטנה, אבל זה לא עזר יותר מדי, הוא סתם התחמם. השאלה שלי היא, - האם כדאי להמתין לדור החדש של NVIDIA\RADEON שיצא בקרוב, או להחליף לכרטיס חזק יותר כבר עכשיו? אני נוטה לרכוש את RX 5700 XT ומכוון לתמיכה ב2K. אשמח לדעות!

3. Started by GaiSin,

שלום לכולם! אחרי 8 שנים (ושדרוג קל באמצע), החלטתי לקנות מחשב חדש! אני צריך מחשב שעיקר שימושו יהיה משחקי מחשב, צפיה בסרטים, ועריכת תמונות. רוב השימוש ייעשה בפוטושופ, BSPLAYER, SUBTITLE WORKSHOP. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקי FPS ואסטרטגיה מתקדמים באיכות הגבוהה ביותר, מבלי שיתחמם או יעשה רעש. חשוב שיהיה במפרט כונן דיסקים וצורב איכותיים ואמינים, ושהצורב יוכל לצרוב דיסקים פשוטים, DVD וגם DUAL LAYER. בנוסף, חשוב שיהיה זיכרון פיזי גדול, איכותי ואמין. ציוד היקפי יש לי, אבל אני עדיין מתלבט האם להחליף רמקולים, עכבר ומקלדת, כי גם זמנם עובר לאט לאט. אני שוקל רמקולים 5.1 או 7.1 ערוצים, אין לי שום כיוון לגבי מקלדת או עכבר, ואשמח לקבל המלצה לגבי שלושתם. לא מתוכנן שום אוברקלוק…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. חבר שלי רוצה לקנות מחשב והוא רוצה שיהיה בו את הדברים הבאים :,מעבד,לוח,זיכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,סידירום,פלופי ומארז . הוא מוכן להשקיע עד 3500 : והמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ,לא מתוכנן אוברקלוק. תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אז ככה זה מה שהרכבתי לי ממה שאני יודע... (לא הרבה) בבקשה: amd athlon 2600+ (333) - 650NIS asus A7N8X-X(nForce2 400) - 480NIS 512MB Samsung DDR400 - 540NIS WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) - 470NIS RADEON 9600SE TV,DVI 128MB - 750NIS ATX MIDI 400W usb,p.stab. - 180NIS אז ככה זה מה ששמתי.. כל השאר יש לי אני מביא מהמחשב הישן.. הכל ביחד יוצא 3040 שקל כפרה עליכם תעזור לי כי אין לי מושג.... תודה נשמות

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Tal14,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים! Amd! תקציב:4,500 ש"ח בלי מסך,עכבר,מקלדת,מדפסת,סורק וכל אלה! רק המחשב עצמו!! (עדיף שיהיה מארז יפה וטוב!) כולל צורב DVD

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by netanel38121,

מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 לסקרנים , המעבד לא עבר שום OC הוחזר המקורי לקרטון כמו שקיבלתי. http://ksp.co.il/?uin=24460 זכרון Crucial Ballistix 8X2GB DDR4 2400MHz BLS8G4D240FSA לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14563 כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א ו- ב http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=24678&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קירור נוזלי למעבד http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h110-280mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler Hydro Series™ H110 280mm Extreme Performa…

8. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בגודל 13.3 אינץ' לצורכי עבודה משרדית וקצת עבודה עם Lightroom. התקציב הוא עד 3000 ש"ח (3330 ש"ח כולל חריגות) ראינו כמה דגמים ורציתי להתייעץ אילו מהם עדיפים לדעתכם: 1) Dell Latitude 3330 רק במחיר של 3050 ש"ח (המכשיר שבקישור אינו במלאי כבר) ועם Windows 7 במקום Windows 8 ואחריות עד בית הלקוח. יתרונות: SSD 128GB 8 ג'יגה ראם חסרונות: מגיע עם Windows 7 במקום 8. אחריות חלקית (רק שנתיים ושמונה חודשים) 2) ASUS VivoBook S301LP יתרנות: מעבד חזק יותר על הנייר (i7) כרטיס מסך חזק יותר על הנייר (AMD Radeon HD 8530M) חסרונות: לא חדש (בדקתי, היה DOA אצל הלקוח וכמובן שתוקן, רק לא ידעו לומר לי מה תקנו) קצת יקר ולא בטוח ששווה את ההשקעה במקרה הזה (…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by M9311,

שלום שמי מיכאל מחפש להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג, אך גם לעבודה. עבודתי אפשרה לי לרכוש חלקים במחיר טוב, ואני מבקש להתייעץ לגבי חלקים נוספים על מנת להרכיב מערכת שלמה. אתחיל בפירוט:החלקים נמצאים אצלי והם הבסיס. אין לי צורך ברכיבי קצה. אני מחפש ביצועים בינוניים עד טובים. * i7 - 4770k * Asus Z87-Deluxe * (intel SSD 530 (240GB 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אפשר כ500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, Solidworks. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: Solidworks, שימוש מתון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. M…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. -מעבד: Intel Core I5 3450 3.50GHz 6M -מערכת הפעלה: Windows 7 Home Pre 64-Bit -לוח אם: Intel H61 Chip -זיכרון: 8GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח: 500GB 7200RPM -כונן: LG GH22 DVDRW X22 -כ.מסך: Nvidia GeForce GT520 1GB DDR3 לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. -יציאות: LAN, 6XUSB+2USB 2.0, HDMI ,VGA, 5.1CH Audio -מארז:Qure 3335 Full Silent שקט במיוחד -ספק כוח: Ehtremely Silent 500W FULL POWER , 3 שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה). -חבילת התקנות: אנטי וירוס,תוכנת צריבה,מקודדים,ותוכנה לצפייה בסרטי HD. ישנה גם אפשרות לשדרג חלקים מן המפרט,האם כדאי לי לשדרג אותם ביחס למחיר? - שדרוג מערכת קירור למעבד Zalman Full Silent,למחשב שקט במיוחד (רק 149 ש…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by G-BOY10,

אני יכול להשיג את המפרט הבא במחיר מצוין של 6000 ש"ח ותאמינו לי שלא מנסים לעבוד עלי AMD ATHLON XP 2200+ GigaByte GA-7VRXP 512 MB DDR333 W.D. 80GB 7200RPM Pionner 106S DVD-ROM X40 X16 Creative Sound Blaster Audigy DE מארז Dragon DX-01BD Tower שיכלול גם חלון שקוף, ספק כוח של 480 וואט מנורה אולטרה כחול בפנים ויכלול גם HardCano II ויהיה בפנים גם מאוורר Volcano 7+ מערכת של עכבר ומקלדת אלחוטי של לוג'יטק כונן 1.44 זה המפרט... אני בהמשך כבר יקנה מסך ואני מתכוון לקנות גם כרטיס מסך רדון 9700 והמפרט הזה לא מוצעת לי בחנות אלא מחבר שלי מארה"ב אז שווה או לא?? :D

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by IDO-G,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר גם לטלוויזית LED 46" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמק…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שתי המפרטים בתמונות המצורפות יש לציין שיש לי צורב כבר וגם ספק כוח של 440 וואט ושתי כוננים קשיחים של 1.5 טרה שאני רוצה להרכיב למפרט הזה. מה דעתכם מה צריך לשנות מה עדיף מה פחות?.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by shpaner,

4440 3.1gz i5 gigabyta gtx 660 oc Gddr5 לוח אם asus b85m-g lga1150 ddr 3 1600 8 gb ram g.skill WD Caviar blue 1TB 64MB 7200 RPM SATA 3 מאוורר מיוחד למעבד scythe katana cooler מארז עם לדים כחולים shakroon REX3 ספק כוח 500 וואט antec active pfc 12cm המחשב אצלי כשנה וחצי עם חלקים שעדיין באחריות! חלקים לעוד חצי שנה חלקים לעוד שנה וחצי תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. מעוניין לרכוש t400 שם ורציתי לדעת על חוויות\נסיון\מידע עם החנויות הללו במיוחד לגבי האחריות

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מחפש מחליף ל-ASUS R2H הישן והטוב שלי (מבוסס סלרון 900). ראיתי את ה-Asus Eee Slate EP121 למשל: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=EP121-1A011M&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he חייב להיות בסביבות ה-1KG עם מסך מגע טוב ויציאת VGA (אפשר דרך מתאם). מה דעת המומחים?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. השימושים: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. מפרט 1 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3 ₪670 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪383 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR 6870 1GB DDR5 - זמין במלאי ₪1250 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪120 מארז: [..] NZXT TEMPEST EVO w/o PSU ₪501 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪299 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיק…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. איזה קירור עדיף יותר ל-OC של המעבד האם Scythe Infinity כמו שהשתמשו באוברקלוק של המעבד 4300 בביקורת הנה לינק http://hwzone.co.il/reviews/e4300/3/ או SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק במפרט הבא (בשביל משחקים) : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: XFX - XFX GeForce 8800 GTX 768MB DDR3 PCI-E דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT קרור למעבד: …

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by db88,

אני רוצה לקנות מחשב נייח לסבא שלי, משהו שיהיה סבבה ולא איטי. בגדול זה לגלישה באינטרנט וWORD פה ושם. ראיתי מחשבים מובנים I5 בסביבות 1500-2000 שנראה לי שיעשו את העבודה, עכשיו השאלה אם זה עדיף משנה משהו במחיר שאני קונה מחשב מובנה או בונה אותו כשבמדובר במחשב כזה פשוט? והאם יש אפשרות לSSD קטן בטווח הזה? האם בכלל כדאי לשים SSD? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ודברים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך מפרט של משחקים (החדשים doom bf2 וכו..) כל השאר סטנדרטי. כולל הכול (מסך, רמקולים, עכבר מקלדת...) החיצוניות לא מעניינת , המערז יכול להיות "עוד סתם קופסה" חייב חצי גיגה זיכרון, אם אפשר אז לדחוף גיגה המפרט הוא לחבר ואנחנו רוצאים כבר מחר לבצע הזמנה אז בבקשה העניין דיי דחוף.. 5K זה לא מספיק וידוע אבל בעקרון תנו מפרט שניתן יהיה בעתיד לשדרג בלי להחליף הכול מחדש כמו לוח , מעבד למשל תודה לכולם מראש

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by EpoXi,

שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משרדי (אדריכלים), שיריץ בעיקר Autocad, Sketchup. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר,אך נאמר 4500, אם אפשר פחות, עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט וגרפיקה קלה - Autocad, Sketchup 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - סטנדרטי למשרד בגודל 24-26 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 שלא יהיה טרקרטור אבל לא חשוב במיוחד…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by iem,

אני מתעניין בלרכוש את ה- S12 של לנובו, וחשבתי האם יש מחשב של חב' אחרת שנחשב באותה רמת מפרט יותר איכותי או בעל נתונים יותר גבוהים ולא נופל ברמת האיכות של לנובו ? העניין די דחוף וחשוב עבורי בגלל שאני צריך לקבל החלטה מאוד קרובה... תודה !!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by moshe191,

דרושה חוות דעת על המפרט הזה שהמליצו לי עליו המפרט נבנה למטרת גיימינג כבד. לא אבצע אוברקלוק. בקשר לציוד הקפי שאני השתמש: מסך:BenQG2410HD רזולוציה: 1920X1080 ומה שאני רוצה מהמחשב שהוא יוכל להחזיק BF3 על אולטרה היי אז מה אתם חושבים על המפרט?? תודה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪929 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪129 [/td][/tr][/table]…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by leoleo,

להלן המפרט של המחשב שברשותי לשימוש ביתי: אינטרנט,מוזיקה, משחקי ילדים ומעט סרטים.. להערכתי קניתי אותו ב-2009 והוא מבוסס על המלצות שקיבלתי כאן. GIGABYTE 975G-DS3 INTEL CORE 2 CPU 4400 2.00GHZ 2048MB MEMORY NVIDIA GEFORCE 7300GT WDC WD2500KS יש גם כונן DVD של LG המארז עדיין מעולה והמאוורר שקט ביותר. בסה"כ הוא מתפקד היטב אך לאחרונה אני מגלה יותר ויותר שהוא נתקע. יותר נכון, האינטרנט נתקע. האם מומלץ לשדרג חלקים או להחליף כבר את הכל? אשמח להתייחסותכם.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים