עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ashand,

מה המחיר שלו בארץ? http://www.trustedreviews.com/article.aspx?page=5319&head=0 מה דעתכם עליו?מחשב חזק?

2. זה מחשב לאחותי אז זה לא למשחקים ולא תוכנות כבדות אבל בהחלט שיהיה מחשב שלא יתקע לה.. חשבתי אל e5300 4 gb זיכרון 320 גיגה הארד דיסק מינימום עדיף שלא יעשה יותר מדיי רעש כרטיס מסך רק בשביל סרטים ואינטרנט... גם צריך אם אפשר שיתמוך בוינדווס 7 תביאו לי בבקשה מפרט מ ksp תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. Started by zedisdead,

בעיקר אינטרנט ואופיס - קצת משחקים ללא מערכת הפעלה ללא מסך עדיפות לאינטל - זה מה שהחבר מעדיף. תודה

4. יש לאסוס S400CA בגירסת i5 שתי וריאציות, אחת פופולרית בדגם CA006H עם מעבד Intel® Core™ i5-3317U Processor 1.7GHz ואחת נדירה יותר בדגם CA129H עם מעבד Intel® Core™ i5-3337U Processor 1.8GHz על הנייר זה ההבדל היחיד בין שתי הגירסאות לאותו מחשב, האם מישהו יודע על סיבה קונקרטית יותר להבדל בגירסאות (כזו שלא מספרים לי בחנות)?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. Started by stilet,

היי, אני מחפש מחשב נייד לתקופה ארוכה שיכול לשמש ללימודים בתחום הכלכלה ועבודה בהמשך.כמו כן חובה שתהיה יכולת לחבר לטלויזיה HDMI. העדפה לקונן ssd 128gb עם שילום של קונן hdd של לפחות 500gb. *גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 15" , FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חשוב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by superman2000,

אוקיי אז ככה אני הבאתי מפרט בסכום של 2500 שקל ואני רוצה לדעת האם המפרט הזה שווה לי ואם הוא טוב והאם כדאי לשפר משהו להלן המפרט:לוח אם:ASUS\GIGABYTE זיכרון מהיר:512DDR2 533 דיסק קשיח:WD 160GB SATA2 מאיץ גרפי:GFORCE 7300 UP 256MB כונן אופטי:SONT X52X32X52 כרטיס קול: 7 CHANNEL (6.1)128BIT כרטיס רשת:10/100 לאינטרנט מהיר מקלדת:אופיס מהודרת עכבר:אופטי אופיס רמקולים:400W EXPRESSION מארז:מקצועי כולל כונס אוויר 500W וזה: intel pentium D 3Ghz 4mb 64 bit אז הנה המפרט אם יש לכם משהו יותר טוב ב2500-3000 אז תגידו אותו בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. Started by Jen J,

שלום, תוכלו בבקשה לתת חוות דעת למפרט מחשב לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט). מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 453 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 מארזים: Cougar ARCHON-X Mid Tower Black Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 149 ספקי כוח: Corsair VS450 450W PSU 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 172 כונני SSD: Gigabyte SSD UD PRO 256GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 מסכים: ViewSonic 23.8" IPS Panel VGA HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪ 541 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש) כמות: 1 - מחיר: ₪ 0 סה"כ: ₪ 2079 ht…

8. :bash סוף סוף מתכונן לשבת ולערוך את הסרטים שלי DV מסרטה סוני P120 תוכנה ,EDIUS רוצה להנות מהמערכת שלא תתקע וכו'

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by aradgonen,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? כדאי, אם לא לא נורא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך יש לי עותק חדש מלא שלא בשימוש. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור א…

10. Started by shz41,

שלום, יש לי את ה dell n3010. לאחרונה המאורר/ים משמיע/ים רעש יותר מהרגיל, מה שגורם לי לחשוב שהמחשב זקוק לניקוי. המחשב עדיין באחריות. האם vtjrhu, כוללת ניקוי? תודה, שלמה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  11. Started by yotamavi,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , הדברים שחשובים לי זה זכרון גבוה יחסית וכרטיס מסך טוב מצאתי מחשב של DELL שאני חושב שיתאים, רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב בתקציב הDELL שמצאתי: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750-ati.htm בנוסף רציתי לדעת איך הכרטיס מסך שבDELL? HD3450

12. Started by yaron2k,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מישהן יכןל להמליץ לי בבקשה פירוט: מטרות המחשב : איטרנט . סרטים . מוזיקה ומשחקים בסגנון שהירוז אוף מייט אנד מגיק . גודל מסך : בין 14 ל16 אינץ . משקל : לא יותר מ3 קילו . סוללה : בין 6 ל 9 תאים . יציאות : יציאת hdmi אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון . usb 2 or usb bluetooth : כן כונן קשיח : בין 300 ל 500 גיגה בייט צורב dvd :כן ושהוא יהיה גם כונן כאילו להפעלה של דיסקי דיוידי אחריות בינלאומית : לא צריך אין לי העדפה לחברה כלשהי אבל הבנתי שהכי טוב asus זיכרון פנימי : מינימום של 4 גיגה כסף : לא יותר מ 3500 שקל תודה מראש לכל מי שיעזור וגם לי שלא

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  13. שלום רב למשתמשי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח המיועד לשימוש ביתי ועליו להיות מסוגל להריץ תכנת cubase התקציב הוא 3000 ש"ח. דרגת השקט היא 5 ורצוי שהמחשב יהיה ורסטילי -אולי קצת משחקים פוטושופ וכדומה. יש גם צורך במסך 24 אינץ'. בתודה מראש . סופר.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש נטבוק בסיסי לצורך אופיס ואינטרנט בתקציב כמה שיותר נמוך, הכי נמוך שראיתי זה 1000 ש"ח. המחשב ישמש מחוץ לבית לכן חשוב שיהיה קל וקטן ולכן אני מעדיף 10.1. כמו כן, בגלל שהוא אמור לשמש יום שלם מחוץ לבית ולא יהיה איפה להטעין חשוב סוללה חזקה (8 שעות נראה לי סבבה). כונן קשיח לא משנה איזה וצורב DVD לא משנה אם יהיה או לא. ראיתי שלושה דגמים שהם אופציה: Acer Aspire One D255 N450 Asus 1001PX-BK Asus Eee PC 1005HA N270 לפי ההצהרות של היצרנים הסוללה אמורה בכל המקרים להחזיק 8-9 שעות. השאלות שלי למי שמתמצא הן: 1) האם הסוללה באמת מחזיקה את הזמן הזה כשהשימוש הוא משרדי בלבד? 2) מה ההבדל בין שני הדגמים האלה של האסוסים? מי מהם עדיף כשהשיקול העיקרי הוא זמן סוללה? 3) האם יש המ…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. Started by altatrifoti,

שלום לכולם אני מוכר את המחשב שלי בגלל שאין לי בו שימוש אני בצבא ואני לא מנצל אותו אני בטוח שאחד מכם ידע לנצל אותו לא עבר אוברקלוק לא מבין בזה בכלל מעבד Q9550 זיכרונות CORSAIR 4GB מארז ANTEC THREE UNDER כרטיס מסך 4870X2 5 מאווררים לוח אם הארד דיס 500GB צורב DVD רגיל כרטיס מסך CREATIVE XFI GAMER קירור למעבד שקט במיוחד פאלפון 0507114835\ מחיר 1500 אפשרות ליקנות משתמש של סטים בעוד 500 שקל סה''כ 2000 חשוב לציין שאין ספק מכרתי אותו בנפרד GIGABYT EG41MF-USTH2

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. Started by בלהבלה,

מצטערת שהבקשה מאוד לא ממוקדת, לא שיחקתי במשחקי מחשב מאז שהייתי ילדה, אבל לאחרונה אני רוצה לחזור לזה. אני לא כל כך מכירה את המשחקים שיש עכשיו ולא יודעת איזה אני יאהב, אני מקווה שהתקציב סביר למחשב ללא מסך וציוד הקפי, אני אגדיל אותו אם אין ברירה. המחשב לא חייב להיות שקט. אין לי הגבלה או העדפה בקשר למראה וגודל המחשב. אני צריכה מערכת הפעלה. אין לי חנות ספציפית, אני גרה בכפר סבא אבל יכולה גם להרחיק בשביל המחשב. אני אקנה אות בקרוב אלא אם כן כדאי לחכות לסוף הסגר\ בלאק פריידי או מבצעים אחרים. אין לי בעיה לחכות גם כמה חודשים אם זה משתלם. סוריי על חוסר המיקוד, מקווה שתצליחו לעזור בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. האם זה אפשרי ושווהי להחליף בגלל פיקסל אחד שרוף?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by hgec220,

אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  19. Started by asilic,

שלום, אני מחפש מפרט בסכום של 2000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט לא למשחקים. חשוב לי שהכרטיס מסך וכרטיס הקול יהיו ONBOARD. והכרטיס מסך המובנה יהייה באיכות טובה(אפילו להתפשר על חשבון חלקים אחרים) יש לי מסך 19 אינץ CRT. תודה אסי

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. Started by Frik,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. Started by roei86,

שלום לכולם. הזמנתי חלקים למחשב חדש מהאינטרנט והייתי שמח לשמוע אילו חלקים לדעתכם כדאי לי לקנות כדי להשלים את המחשב. כרגע יש לי מעבד, לוח אם, כ.מסך, SSD וזיכרונות. אני זקוק לכל השאר (מארז, קירור, ספק, עוד הארד דיסק וכו'). המפרט (מה שיש לי כרגע בהזמנה): מעבד - intel i7-5930k לוח אם - gigabyte x99 gaming g1 wifi הארד דיסק - intel ssd 730 series 240gb כרטיס מסך - gigabyte geforce gtx 970 g1 gaming זיכרונות - 16gb kit (4gx4) ddr4 pc4-17000 unbuffered non-ecc 1.2v זהו, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, אילו חלקים עלי לרכוש, וחוות דעתכם על החלקים שיש לי כרגע. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. יש לי בעיה בכרטיס רשת של מחשב נייד מסוג GIGABYTE W536M הוא לא עובד כאלחוטי ואני חייב לחבר לו כבל בשביל שיהיה חיבור לאינטרנט, עכשיו נכנסתי לאתר של GIGABYTE לחפש דרייבר מתאים אין פשוט דרייברים שתואמים למערכת הפעלה מסוג XP, התקנתי את תוכנת driver checker עידכנתי את כל הדרייברים אבל עדיין אין לי חיבור אלחוטי לרשת מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  24. זה לחבר.. זה תקציב ממש נמוך אבל זה מה שיש לו הוא צריך מחשב עם מסך עד 3000.. אפשר מפרט? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by alidanon,

הציעו לי את המפרט הזה: אני רוצה לדעת אם הוא מצדיק את המחיר... המחשב לא נועד לגימרים או לעורכים... מחשב פשוט לעבודה משרדית. מעבד: Intel® Pentium® Processor T4400 -clock speed : 2.20 GHz -Front Side Bus : 800 MHz -2nd level מסך: 15.6 " - type : Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio - internal דיסק קשיח: 320 GB - drive rotation : 5,400 rpm כרטיס מסך: Mobile Intel® GMA 4500M -memory amount : total available graphics memory can be up to 1,340 MB with a 32-bit operating system and 3 GB system memory or 1,759 MB with a 64-bit operating system and 4 GB system memory -memory type סוללה: lithium-ion - maximum life : up to 2h45min (Mobile Mark™…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.