ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב כבר דיי קשיש מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ספק כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 2 כרטיסי מסך Gigabyte NVIDIA Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail 1 אני מעוניין לשרג את הכרטיס מסך (חשבתי על GTX560) ותוהה אם אני צריך גם ספק חדש למחשב עבורו ולוח אם חדש. (אני אשמח להוציא פחות מהתקציב מן הסתם) מצד שני המחשב מאוד ישן, ואולי כבר כדאי להוסיף קצת כסף ולרכוש חדש. דעות/הצעות וכו' (המחשב כרגע מספיק לכל השימושים פרט למשחקים - לכן מטרת השידרוג לאפשר למשחקים חדשים לרוץ בצורה סבירה.) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך המלצה טובה לספק כוח איכותי מאוד קירור מצוין המעבד שלי q8300 עם oc ל 3ghz רוצה להמשיך תאוברקלוק תקציב לרכיבים ביחד 800
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש עזרה בבניית תפריט ואחרי שמאד עזרתם בניית המפרט שלי (מגיע עוד יומיים) החלטתי לבקש שוב את עזרתכם החבר בגדול רוצה מחשב שיריץ לו את המשחקים בשנים הקרובות, לאו דווקא על הגדרות מקסימליות אבל שישמש אותו כמו שהוא כמה שנים בלי להחליף רכיבים ובלי תקלות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בהארד דיסק 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמ…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות שאין לי אפשרות לציין כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב StarCraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, צפייה באתרי סטרימינג ושרת הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XMBC וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FULL HD 1080P 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
העלתי מוקדם יותר בקשה לעזרה בבחירת מחשב אבל כנראה שסיבכתי עם יותר מידי פרטים. אני אנסה הפעם לתמצת את השימושים הצפויים במחשב ואוסיף כמה אפשרויות שראיתי באינטרנט: השימושיים העיקריים במחשב הם עבודות על מסמכים כגון וורד, אקסל (בעיקר שימושים חשבונאיים ולכן יש יתרון מסוים למקלדת מלאה), מצגות וכד'. מעבר לכך המחשב משמש לצפייה בטלוויזיה ובסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הוא סביב ה- 2,500 ש"ח. גודל מסך 14 או 15.6 (בתקווה שהוא לא גדול מידי) כל מה שקשור למעבד, זיכרון ופרטי חומרה אחרים, אני לא מבין בזה ולכן קשה לי לדעת מה ועד כמה החשיבות של כל פריט חומרה (בעצם, במה חשוב יותר להשקיע). אשמח לקבל המלצות להעדפה של אחת האפשרויות ו/או טיפים שיעזרו לי להחליט. תודה! 1- http://www.p1000.co.il/s…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על הנכונות לעזור, אני מעוניינת במחשב חזק עם ביצועים מהירים שיעמוד בריבוי משימות, תוכנות וחלונות פתוחים. ניתן לחרוג מהתקציב כמה שצריך. חשוב- שקט --ספק כוח, מאווררים, דיסקים ומארז שקטים. תוכנות בשימוש כבד ולרוב מקביל: פוטושופ, אילו ודרימוויבר, office ורשת. תוכנות בשימוש קל- אפטר אפקט ופרימייר (כולל עריכת HD). אני מתכננת לרכוש בKSP (ואולי באייבורי אם המחיר או המפרט יותר טובים), כל מקום אחר-חבל על הזמן ועמכם הסליחה. המפרט שקיבלתי מKSP: Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB+Asus P8H61-M LE חבילת מבצע 846.15 ₪ --- Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 24914 388.89 ₪--- Gigabyte GA-H77-DS3H (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש לפטופ לשימוש כללי שיתאים גם למשחקים - אני רוצה כרטיס מסך ולא הסטנדרטי (3000,4000) מעבד i5 מהסדרה החדשה לפחות (אם יש במחיר טוב i7 אז כמובן מעדיף) HD לא חשוב לי הנפח עדיף כמה שיותר מהיר (אין לי תקציב ל-SSD) זיכרון לפחות 6G רצוי 8G שיהיה נוח, יפה, וסוללה שתחזיק הרבה זמן התקציב הוא בין 3500-400 (רצוי כמה שיותר זול) ושיהיה אחריות 3 שנים אמין לא צריך מערכת הפעלה, אם מגיע עם מה טוב ויש לי ניסיון גרוע עם HP אז הם לא באים בחשבון מה שמצאתי זה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11355 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11880 http://ksp.co.il/?store=kspbilu&uin=17160 אשמח מאוד לדעתכם, ה-dell נראה לי נותן תמורה טובה תמור…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך של אינטרנט ..קצת משחקים ובכללי שימוש בסיסי במחשב ..סרטים מוזיקה וכאלה . אני חייל , מחפש מחשב עם מסך 15.6 ..לא משנה המשקל ..הכי חשוב שיתאים לי ולא יחרוג יותר מידי מהתקציב . אין לי העדפה לחברה מסויימת ..רק שיגיע עם אחריות סבירה . תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הניסיון שלי בנט בוקים (אסוס 1000HE עם מעבד N280 שאיתי כבר 4 שנים) החלטתי לקנות לאחותי הקטנה מתנה ליום ההולדת. היא צריכה מחשב אישי שלה שישמש כמחשב ראשי ושילך איתה לבית הספר. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי פייס בוק, עבודות לבית הספר היסודי אולי קצת משחקים יותר מפייס בוק (SIMS אולי) * גודל המסך? עד 12' * משקל רצוי? נט בוק - שלא יגיע ל2 ק'ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, נטבוק - הוא מיועד להחזיק הרבה זמן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וס…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאפשר להתחבר מנייד למסך חיצוני ע"י שימוש בחיבור VGA, האם ניתן להפוך את התהליך? כלומר יש לי מחשב נייח ללא מסך, ומחשב נייד. אפשר לחבר את הVGA מהנייח לנייד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000-5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שרטוט, עיבוד פוטו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). AUTOCAD, לפרנסה. יומיומי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך, מערכת הפעלה שעובדת ברשת עם XP. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי לכולם! באופן די מוזר ממש לא ברור איך להפעיל את המשדר BLUETOOTH בנייד הזה, גם לאחר מעבר על הספר לא מצויין כלום לגבי זה. מישהו אולי יודע?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, הדרישות ממנה עד עכשיו שהוא יהיה כמה שיותר מהיר בתקציב הזה עם VS2010 ו SQL2008R2 ומסך 15.6 תודה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג תמחשב.. אבל אני צריך משהו מסיבי שלא יתקע, אני מתכנת והפרנסה שלי זה מחשב חח.. מצאתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode= בגדול הוא נשמע לי "יותר מדי טוב" למחיר כזה.. המעבד שלו גם חזק במיוחד.. אז תגידו לי מה דעתכם עליו ויש שמה גם אפשרות לשדרוגים אז תגידו לי מה כדאי לשדרג לדעתכם. ואם אפשר, אני יודע שקניה מIVORY זה נושא שנוי במחלוקת, אבל לי בכל מקרה אין בעיה אני מרוצה מהמוצרים שלהם ולכל מקרה יש אחריות.. ככה שאם אפשר תגובות למחשב עצמו אני ישמח. תודה, צום קל.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה DELL VOSTRO3350 ועדיין יש לי מספר דרייברים שלא מותקנים, למרות שהתקנתי ככל הזכור לי את כל הדרייברים מהאתר של DELL. צירפתי תמונה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הנה מפרט שבניתי מ TMS חנות שאני מעדיף אותה אלא אם יש לכם משהו אחר מומלץ יותר זהו המפרט הכי חסכוני שיכולתי לבחור בו אז ככה כמה דברים שהם חייבים להופיע -I52300 i5 2500 מעבד 4 ליבות חובה 4 גיגה זיכרון HDMI+ DVI הארד דיסק מינימום 500 GB לוח H שיכול לנצל את ליבת הגרפיקה של המעבד בקשר לספק מצידי שיהיה הכי ג'נרי שיש כי אין כוונה להוסיף כרטיס גרפי בנפרד(אולי בעוד חצי שנה-שנה) וגם אם כן 400 וואט זה מעל ומעבר האם הGPU המובנה יוכל להריץ FIFA ב 1650-1080? לפחות בהגדרות ביניניות חיפשתי גם מארז יפה לסלון שוכב או קוביה במחיר הכי זול אבל רובם באים עם ספקי 300 וואט מעט מאוד מאווררים ולא מאפשרים להתקין כרטיס גרפי יעודי בעתיד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה וה…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם שווה לחכות חודשיים ללוחות החדשים והמעבדים החדשים?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות נייד עד 3.5 האלפיות מקסימום השימושים שלהם נועד המחשב זה הכל - משחקים (עד כמה שאפשר.. אבל ממש רצוי שיגיע עם כרטיס מסך טוב- אם אפשר גם עם אפשרות חיבור לטלוויזיה כדי לראות סרטים במסך גדול יותר) אינטרנט, הורדות ומוסיקה (לא להזניח את המוזיקה - אני מעונין לחבר את המחשב למערכת סטריאו עם רמקולים ממש גדולים שיש לי) אני צריך שיהיה בו Wireless לאינטרנט, כמובן שכניסות usb מרובות זה תמיד מבורך, Bluetooth אם אפשר זה אחלה, מספרים(KEYPAD) בצד ימין זה קריטי? ההגיון אומר לי שזה חשוב לנוחיות. תקנו אותי אם אני טועה. אני לא יודע מה המערכת ההפעלה העדיפה למחשבים ניידים אז זה את זה אני אשאיר למקצוענים שבינכם. זו גם ההזדמנות לשאול מה ההבדל בין מסך מט למבריק?? ומה מומלץ?.…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2,000 שקל בחנויות skypc או tmsfox דיסק קשיח אני לא צריך שקט לא מאוד חשוב לי ואני לא צריך כרטיס מסך,שיהיה כרטיס מסך מובנה חובה (בקרוב קונה מחבר 4870 ב500 שקל יד שנייה אז צריך ספק מתאים) ואם אפשר לעשות OC אבל לא חייב... ואני רוצה מעבד רק של אינטל חריגה של עד 100 שקל בערך... זהו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 פתרונות קירור למעבד Cooler Master Hyper Z600 Silent CPU Cooler ¤260 לוחות אם Gigabyte GA-P55-UD3 Core I5 Intel CPU ¤807 מארזים Hec Compucase CI-6K31-NPS MiniTower Case ¤166 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74 ספקי כח Enermax Liberty 400W ¤312 זיכרונות G.Skill DDR3 4096MB 1600MHZ Ripjaws Series CL7 ¤550 כוננים קשיחים Intel 80GB SSDSA2MH080G2C1 1257¤ Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI Gigabyte HD4670 1GB GDDR3 Zalman Cooling PCIE Retail ¤437 כוננים אופטיים LG GH22NS40 X22 Sata Black ¤126 כרטיסי קול Creative AUDI…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-