ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני צריך סוללה למחשב דל ווסטרו 1525
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש לקראת סוף אוקטובר (כשווינדוס 7 אמור לצאת). אני רוצה שהוא יהיה "מפלצת" שתשרת אותי למספר שנים הקרובות לתואר וגם למשחקים ככה שעוד שנתיים הוא עדיין יהיה חזק מספיק ולא אצטרך לשדרג חצי מהמחשב. נכנסתי למספר אתרים שונים שמוכרים מפרטים שלמים ומצאתי את האתר של ZED. אתר מאוד נחמד ודי נוח. ראיתי שם שני מפרטים די מטורפים (6 ג'יגה זיכרון, מעבד I7, כרטיס מסך Gforce 250gtx........) והכל במחיר של לא יותר מ4600. לעומת זאת באתרים אחרים להרכיב מחשב כזה עולה משהו בסביבות ה6-7 אלף. אני לא מבין מספיק ברכיבים של המחשב כדי לדעת אם משהו פה דפוק או שהם באמת מוכרים מחשבים במחירים מתחת לברכיים. too good to be true? אשמח לעצות ועזרה.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המבחר מאוד קטן, ואם נניח אני רוצה דגם של gigabyte עם כרטיס מסך של אינטל וגם עם bluetooth , אז (לפחות בארץ) אין דגמים כאלה. יש יצרן שנותן אפשרות לבחור כרטיס מסך ומרכיבים אחרים במחשבים שהוא מוכר?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לנו 3 כאלה בעבודה, כולם דפוקים לגמרי. אני מחפש מחשבים ניידים עם DOCK מהדור הישן - ורואה שהחדשים מגיעים עם הזבל הזה. השאלה - האם הבעיה היא במוצר שלי (שלושה DELL ים ) או שזה בעיה של החיבור הזה ? נראה לי הזוי להעביר על מחבר אחד קטן, מתח, רשת, מידע ל-3 מסכים, 4 USB. לפחות במה שיש לנו (DELL) - התוצאה גרועה מאוד. מחפש עכשיו מחשבים ניידים חדשים (חשבתי על ה-Carbon Extreme של לנובו) - אבל נראה שגם הוא מגיע עם הטכנולוגיה הזאת ומהנסיון עם הדלים לפחות - אני לא רוצה להתקרב לזה. אשמח לשמוע ממי שיש לו DOCKים כאלה וחווה משהו אחר.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אנשים, אשמח לקצת עזרה.. צרכים בחו"ל - משרדי ושרטוטי דו-מימד באוטוקאד. פתיחת RAR'ים מרובים מהורדות. יהיה נחמד אם יהיה יציאת SVIDEO כדי לחבר לטלוויזיות מיושנות בבתי מלון. בבית - ישמש כנגן וידיאו בחדר שינה דרך חיבור HDMI לטלוויזית LCD - צריך מעבד שמסוגל להתמודד עם קבצי 1080P בקידוד x264 ב-MKV. המעבד T2390 1.86-533 שהיה לי במחשב הקודם לא התמודד עם סרטים כאלו. מסך: לא ממש משנה במיוחד אם הוא מבריק. רזולציה 1280x800 זה בסיידר. 13.3 נראה אופטימאלי. משקל: עדיף שיהיה 2 קילו ומטה. חימום: רצוי שהחורי איוורור לא יהיו בכיוון הצד הימני של המחשב (לא יחמם את היד בשימוש בעכבר חיצוני) רעש: רצוי כמה שיותר שקט - מיועד לחדר שינה בעיקרו. רשת אלחוטית: רצוי שיתמוך ב-802.11n - אם אנ…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
ראיתי שהאחריות לא ניתנת ע"י היבואן הרישמי ולא מצויין באתר מי נותן האחריות אלה נכתב שבחשבונית יכתב מי נותן האחריות. יש למישהו פה נסיון עם קנייה מהם או במישוש אחריות? תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי על המפרט הזה: http://www.memoryexpress.com/Products/MX43707 והוא נראה לי דיי מתאים (כל הצרכים המשרדיים + עבודות בינוניות של עריכת וידאו ותלת מימד) רק שהמליצו לי ללכת על מעבד יותר טוב (ה-Intel® Core™ i7 3632QM לדוגמא) ואפילו להרחיב ל-16GB זיכרון. מה אתם אומרים? יש דגם טיפה יותר מתקדם שיכול לענות לי על הדרישות? (אין הגבלת תקציב אבל אני כן מחפש משהו באיזור של המחשב הנ"ל ולא מעבר) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני אמור לקנות השבוע ואני מתלבט לגבי המעבד . אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
תודה
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לא מצאתי באתרי היצרנים את גודל הנקודה של 15.4 1200*800 האם יש איזה טבלה או טיפ איך לחשב את זה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
משהוא יודע מי היצרן, ואיזה איכות? http://shop.affordy.com/Product.asp?Pid=af-lp-01-g&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הם טוענים שם שזה עובד על תאורת לדים ועובד טוב גם באור שמש! אם למשהוא יש נסיון במסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב חדש לפי מפרט שהוא בין השאר גיבש בעזרת האנשים פה בפורום. דבר ראשון רציתי להודות לכולם פה. דבר שני, קצת בשביל להחזיר לקהילה הזאת על העזרה, הנה פידבק קצר שלי אחרי התרשמות קצרה מהמחשב (מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים בקנייה משלהם). המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975X/G G.Skill 2x1024 DDR2 800Ghz CL4 XFX 7900GT Gigabyte Triton silver Enermax Liberty 400W Creative SBS 390 Viewsonic VX922 Logitech Internet pro keyboard המחשב לא עבר איזשהו מאמץ כבד עד עכשיו, לא אוברקלוק, אבל התרשמות בסיסית מהרכיבים בתור משתמש שמשחק משחקי high-end. מעבד - עד עכשיו מתפקד מעולה. לא קרה פעם אחת שנוצר איזשהו רושם של תקיעונת שנובעת מעומס על המעבד. לוח אם+זכרונות - ביוס מגוון יח…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעניין ברכישת מחשב נייד של חברת DELL. מהסתכלות בזאפ אני רואה שהרשתות הגדולות לא מחזיקות בדגמים שאני מעוניין בהם כגון VOSTRO . האם האתרים הנמצאים בזאפ אמינים? האם יש רשימה של משווקים מורשים כי באתר של דל רואים רק את המשווקים לחברות כמו יעל פתרונות וכו'. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו מכיר משווקים של מחשבים ניידים מתוצרת לנובו שיש להם סניף פיזי בארה"ב, רצוי בניו-יורק, וגם אתר אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צור…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מחשב שיכול להריץ גם משחקים באופן סביר ביותר.. מחיר 3000 שקל רק המחשב עצמו ללא צורך בציוד הקפי
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 7000+-. קל וטוב, כמובן. WLAN - אין מה להדגיש. 512MB זכרון, HD 60-80GB. כרטיס מסך טוב. מסך רחב - יתרון. BLUETOOTH יתרון. LG - יתרון נוסף... זהו בערך... תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימושים משחקים סרטים אינטנרנט שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי ומהיר
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000+- אם מזומן אז רק מנועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני יעשה את זה הפוך אני רק צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון וספק (את כול השאר יש לי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא משנה לי 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אק…
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני כבר כמה שנים עובד עם מחשב IBM והחלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. המחשב הוא לעבודה, אז אני משממש רק באופיס ופיירפוקס. מה שחשוב לי במחשב הוא: תקציב עד 5000 ש"ח מחשב מחברה גדולה ואמינה (Lenovo, Dell, HP) שיטת הצבעה trackpoint מכיוון שהתרגלתי לזה לאורך שנים אחריות לשלוש שנים פרוססור חזק ומפרט כמה שיותר טוב בתקציב. אני אשמח להמלצה לדגם מסויים ומקום שכדאי לקנות בו. תודה של עזרתכם , אור
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מי שהוא יודע אם מקבלים משחה טרמית כשה קונים מעבד או קירור למחשב תודה מראש
-
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן יש לי לפטופ חדש יחסית של לנובו (y510p) ובזמן שאני משחק במחשב (CS:GO)אם זה משנה.. המשחק דיי מקרטע לי שהמחשב לא מחובר לחשמל. הבנתי שזה תופעה נפוצה בניידים רק רציתי לוודא את העניין..
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-