עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dvirdahan,

בס"ד.. בעז"ה בקרוב קונה מחשב..כבר הסתכלתי על כמה דגמים וצריך עזרה או המלצה על משו אחר.. * מטרות המחשב? משחקים כבדים , אינטנרט ,סרטים. * גודל המסך? אם יש אופציה טובה במסך יותר גדול מה 15.6 אז עדייף אם לא עזבו.. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יושב בבית רוב הזמן.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? המחשב יושב בבית רוב בזמן.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? טושיבה, דל, אסוס ובמקרה הכי גרוע HP. עוד כמה נקודות.. אפשר לחרוג מהתקציב אבל ממש בקטנה.. מעבד מינימום i5 ואפילו i7 ... והעיקר זה הכרטיס מסך זה הכי חשוב לי...כמה שיותר חזק שאפשר להוציא מהתקציב הזה! בינ…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  2. שלום, קניתי בטעות מחשב שלא יספק את צרכי ולא יקבלו אותו בחזרה, אני מעוניין לבדוק אם השדרוג שהציעו לי יעשה את העבודה, המחשב מיועד בעיקר לעבודה גרפית כבדה (קבצי פוטושופ בגודל גיגה) ולהורדות emule רציפות. לא מתוכנן Oc זה המחשב שנקנה: מעבד amd athlon 64 bit x2 3800+am2 box לוח אם abit nf-m2s am2- הציעו לי להחליף ל gigabyte gam61pm-s2 זכרון supertalent 1024/667 X2 סה"כ 2 גיגה זכרון- הציעו לי להוסיף עוד 2 סטיקים זהים דיסק קשיח wd 250 gb sata 2- להוסיף עוד כונן זהה לraid0+ עוד כונן למערכת הפעלה והורדות מארז hec 6a19 300ar+fan כונן asus dvdX16 צורב dvd necX18 5170 כרטיס מסך-בשלב זה ללא משחקים, כשארצה אקנה כרטיס מתאים, אשמח להצעה שתתאים לצרכים ( עד כמה שהבנתי אין משמעות …

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עדכון: שלום שוב, עד עכשיו בעצם לא קניתי את המחשב מכיוון שלא היה במלאי לעובדי אינטל Q9450 (שקלתי היום לקנות את הQX9650 אבל בדיוק שאמרתי "יאללה בא נזמין" קיבלתי הודעה שהמעבד יצא וכנראה הוא יהיה אצלי ביום ראשון) כמה דברים השתנו: 1) הכרטיס מסך שיהיה הוא אחד מהשניים - HD4870 או GTX260 רוב הסיכויים שזה יהיה הHD4870 (לפי ה"ביקורות" האחרונות כנראה שהדור הזה יהיה של ATI דווקא) וגם מכיוון שאני לוקח לוח אם שיהיה תמיכה עם CF לעתיד (נראה כאילו החברות התחילו ליצור DRIVERים שבאמת מנצלים אותם במשחקים), לגבי עניין הלינוקס - אני יצטרך להסתדר 2) עקב ירידת מחירים אני שוקל לקחת RAID0 של 150GB RAPTOR 10K RPM במקום גירסת ה74GB, מה דעתכם? 3) מה שחסר לי בעיקר זה הלוח אם: יש המון אפשרויות שכוללות …

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by eliXir,

המפרט צריך להיות למשחקים, עיצוב ועריכה. כולל מסך 19 אינצ'. תודה!

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  5. שלום, ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים וחזקים. הדגש כמובן גם עם מעבד חזק(אינטל). ספק כח נורמלי. מארז פשוט והכי קטן שאפשר לא משהו ענקי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. מפרט HTPC לסרטי 1080P ולמשחקים,דיסק של טרה,שקט חשוב מאוד,מארז שוכב.(כמה שיותר קטן) ללא כרטיס טלוויזיה. מה עדיף אינטל או AMD? בHTPC אני רוצה מחשב שקט חזק עם דיסק קשיח גדול ויוכל להתמודד עם משחקים כבדים,ללא ציוד הקפי. יום טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hensh9,

ייעוד המחשב: שימושים רב תכליתיים (גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD ברמת בלוריי ללא קירטועים,משחקים -אפשרות מישחק של כל הכותרים הכבדים החדשים וללא בעיות. תקציב:עד 4K ש"ח,ללא מסך המטרה הראשית היא להשתמש במחשב למשך מס' שנים רצוף,ללא הצורך בשידרוג. מסך שולחני: DELL 2007WFP רזולוציה 1680X1050 מסך LCD על הקיר: רזולוציה FHD 1920X1080 . 1.התאהבתי במארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=6295 המארז הינו מיני שמצריך כרטיס מסך מיקרו. האם שימוש בלוח -אם מיקרו אמור להגביל אותי בס"הכ הביצועים של המחשב(בדגש על מישחקים)? יש לציין שהמארז הזה כולל איוורור ברמה גבוהה. 2.האם מעבד אינטל i3 540 אמור להספיק לדרישות שלי? 3.בלוחות…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה, אשמח לעזרה מכם. * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות (ואני לא מהאנשים שיתלוננו על איכות צבעים לא מקצועית של המסך וכו'...), גלישה, אופיס בעוד שנה שנתיים כשאהיה סטודנט * גודל המסך? לפחות 15.6" , אין לי מושג מה ההבדל בין מבריק למאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אסתדר עם הכל. מאמין שאחבר עכבר אלחוטי גם ככה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ofirmanor,

הי, אני רואה שיש כאן פוסט על סבא של מישהו, עכשיו יש שוויון סבתא שלי רוצה מחשב לחדר (הקטן) שלה באחוזת בית ברעננה. השימוש היחיד שלה במחשב זה וורד ואינטרנט בסיסיים. אין לה בכלל מקום, אז חשבתי על מסך LCD, מארז קטן ככל האפשר, ומחשב מינימליסטי. הדרישות היחידות הם: מסך טוב (הראיה לא משהו), למרות שהיא עובדת רק על 640*460 או משהו כזה, כי עם 800*600 האותיות קטנות לה מדי. מקלדת נוחה (את זה היא תבחר בחנות) מחיר זול אני מחפש משהו בסגנון מעבד בסיסי (Athlon פשוט או סלרון), לוח אם בסיסי עם כרטיס משולב, 256 מגה זיכרון, ארוז במארז SFF (או אם אין ברירה, מידי), ולהוסיף לה LCD 17 אינטצ' כלשהו (יש לי אצל ההורים LG L1730S, אני אבדוק איתה אם היא מסתדרת עם מסך שכזה). בקיצור, חשבתי לה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tatush3,

יש לי מחשב נייד : ACER FERRARI 3400 הלוח של AMD יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות לוח ל"נל או מי היבואן של ניידים ACER בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by liornet,

שלום לכם חבריי הפורום הביאו לי נייד דיי ישן ובכמה חתיכות,הצלחתי להפעיל אותו ולהגיע לביוס ולקטע שהוא אומר שאין מערכת הפעלה. מכיוון שהמתאם לדיסק קשיח עולה כ 50$ לייבא לארץ,החלטתי לרדת מהרעיון רעיון אחר שעלה לי הוא להפעיל מערכת הפעלה של לינוקס מדיסק רגיל (מדובר על : http://www.linuxcnc.org/content/view/2/4/lang,en/ ) ולחבר DOK של 4-8 גיגה האם פתרון זה יעבוד?,אני שואל בכדיי לחסוך לעצמי זמן כי אוליי מישהו כבר ניסה. תמונה של הנייד http://i40.tinypic.com/16le9vk.jpg

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by anuekr,

אהלן, יש לי מחשב גיימינג ממוצע שהחזיק בסדר בשנתיים האחרונות, עכשיו הוא מתחיל לקרטע מבחינת העמידה בדרישות של המשחקים החדשים יותר ואני חושב על לשדרג אותו. אז הנה המפרט הבסיסי: לוח אם: H61M S2V B3 כרטיס מסך: AMD 6870 HD מעבד: I5 2300 2.80 GHz ספק כוח: 550 זיכרון : 8gb ram DDR3 בגדול יש לי שתי דילמות: הראשונה זה אם אני משדרג את המערכת, אולי עדיף להוסיף עוד 6870 ולעשות Crossfire, או שעדיף לקנות כרטיס חדש לגמרי? השניה - אם אני בוחר לשדרג את המעבד והכרטיס מסך, אולי יש טעם לשדרג גם את הלוח אם? ואם כן, האם הספק כוח יוכל לעמוד בעומס? התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח, עם אופציה להזמין חלקים מחו"ל, יש הצעות? תודה !

13. מחשב שמיועד ל OFFICE איטרנט וצפייה בסרטים. אין לי צורך בכרטיס מסך, רצוי BUILT IN בלוח... איזה מעבדי INTEL בתמונה ? איזה לוח אם מומלץ? אני כנראה אלך על דיסק קשיח של 500MB... עד כמה משמעותי כמות הזיכרון? ועד כמה משפיע במפרט זה תזמוני הזיכרונות החברה וכמו כן איזה חברה מומלצת התקציב כאמור עד 1500 ש"ח, אפשר לחרוג במאה בערך. כמובן ללא מסך. בברכה ותודה לעוזרים , עדי

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by aviel120,

היתה לי הפסקת חשמל בבית ששמה כנראה סוף ללוח אם של המחשב שלי ששירת אותי מעל ל4 שנים ועבד טוב גם עם המשחקים החדשים של היום המפרט שלו: מעבד: e8400 זיכרון: 4gb ram כרטיס מסך: hd4850. אני מחפש עכשיו לקנות לוח אם חדש וזה גם יגרור השקעה של מעבד חדש, זיכרונות וכנראה גם ספק כוח שיספיק גם לכרטיס מסך חדש עתידי.. מה אתם יכולים להמליץ לי שיתאים לתקציב של 1500 עד 2000 שקל שיעשה את העבודה ויעלה אותי כמה רמות מבחינת ביצועים על הדרך.. אם כבר משדרגים.. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  15. Started by moshiko69,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד להלן השימושים: 1. אינטרנט וכיוצאה בזאת (חיבור אלחוטי וכו). 2. מצגות, לראות סרטים, מסמכים, מסנג'ר, eMule שימושים בייתים בעיקר. **** אין צורך בכל מיני תוכנות עיצוב וגרפיקה זאת לא המטרה. חשוב שיהיה: לפחות 512M זיכרון 80G HD מעבד חזק (לבחירתכם) התקציב הוא עד 1200$ פחות או יותר. הערה חשובה: אני קונה את המחשב בחו"ל (כלומר - חבר שלי נמצא בארצות הברית והוא קונה אותו שם כך שיש להתיחס למחיר בחו"ל ולא בארץ) עזרתכם בהקדם...

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  16. כמו בכותרת - ממש מפגר הוא רק חופר - המאוורר בלפטופ הממהר אותי הוא מערער כשמרעיש ומטרטר - אני חושב שזה המאוורר באיזשהו שלב המאוורר של הלפטופ שלי מתחיל לעבוד - אבל במקום רעש נשיפה רגיל הוא משמיע צרצורים שמטריפים לי את השכל. מה עושים??? תודה מראש רון.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by ORrrr,

מטרות המחשב? עבודה-פיתוח לאינטרנט, פנאי-צפיה בסרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", עדיף מאט אך לא שובר עסקה. * רזולוציית המסך?FHD, המחשב יחובר למסך גדול יותר לפעמים לעבודה ולצפיה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256 גיגה SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם המחשב יוזמן מחול * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ראיתי את המחשב להלן: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=649…

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  18. זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB 1 980 980 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 650 650 זכרונות‏ DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS TwiSTER 2 370 740 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 745 745 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 1 455 455 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA 1 215 215 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000BWS 1 415 415 ספקי כוח‏ HEC כמות מחיר סה"כ 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. היי אני זקוקה ללפטופ ואני שוקלת ברצינות לרכוש אותו בחו"ל התכנון הוא ללכת על משהו דיי יקר וכנראה עסקי אולי thinkpad מהחדשים אולי טושיבה דל? אני תוהה הן לגבי העמידות שלהם (סדרות עסקיות, מחשבים עמידים ויקרים כנראה מרובעי ליבה) והן לגבי האחריות והשירות עבורם בארץ. אשמח לשמוע מכם. תודה.

• 62 תגובות
    • 8.1k צפיות
  20. Started by koko0,

אני לומד במקום שלא נותן הרבה אפשרויות לחיפוש באינטרנט ובגלל זה אני לא עושה מחקר בעצמי, אני גם לא אוהב כאלה שעושים את זה אבל אני נאלץ ליפול עליכם... עקרונית אני רוצה מחשב עד 13 אינצ' [כולל אע"פ שזה יקר מדי] שאני יוכל למצות אותו כמה שאפשר מבחינת עבודות ומשחקים בינוניים. הוא גם יריץ אובונטו אם זה משנה. עקרונית שני הדגמים שראיתי בריפרוף זה 1201N וDELL 11Z הראשון עם יון והשני עם מעבד כפול ליבה. יש עוד דגמים מומלצים במחיר? הatom 33 חזק או שהוא סתם אטום מעפן?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by fastidious1,

* מטרות המחשב? סטודנט למדמ"ח אני מאמין שרוב השימושים יהיו תכנות, אינטרנט(בד"כ לפחות עם 10-15 טאבים פתוחים) גודל המסך? בקטע הזה גם רציתי להתייעץ .. האם לא להתפשר על פחות מ15 אינץ' אני פשוט בעבר לא תיכננתי ואני לא יודע איך זה יהיה מהבחינה הזאת משקל רצוי? כמה שיותר קל .. בערך 2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באזור של 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח ? אין .. האם כדאי לשלב SSD או שאין צורך למטלות תכנות בסיסיות בתואר ? כונן CD/DVD? צורב? לא כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by AgentZ,

אהלן חברים, אני על סף קניית מחשב נייד חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת הדגם המתאים: הערה: אני מחפש דגם בעל מסך מט, מקלדת נוחה ובעל איכות בנייה טובה, כי המחשב הולך להתנייד איתי הרבה. * מטרות המחשב? תכנות (כולל IDE והרצת שרת בדיקות), לימודים (שימושים בערך כמו משרדי), מולטיטאסקינג (לא כבד במיוחד רוב הזמן אבל יש מצבים לכאן ולכאן) * גודל המסך? 13 - 15.6 (אני מודע לטווח הרחב, הטווח הרצוי הוא בין 13 ל14 אינץ, אך אם יש מחשב שמושלם לדרישות גם ב15 אני מוכן להצעות) * משקל רצוי? כמה שיותר קל (אני מוכן להסתדר אפילו עם 3 קילו אם הוא מתאים לדרישות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב (3-4 שעות זה המינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA ושקע USB שפועל גם כשהמחשב כבוי (שני …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Nimesh,

שלום לכולם, לא מזמן כתבתי כאן הודעה בנוגע לקניית מחשב שהיה מיועד לחברתי. עתה אני מעוניין לרכוש אחד לעצמי לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמעט כל משחק שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחיר צריך לכלול מסך, אז תגידו לי אתם. …

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  24. שלום. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו (להחליף כמעט הכל ) , אז הרכבתי לו מפרט כזה: התקציב הוא 3000¤ בערך, והוא משחק משחקים כמו MuOnline וכאלה... מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 880 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 240 240 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 1040 1040 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 סה"כ 3170 מה אתם אומרים? ויש לי שאלה- (דיי טיפשית אבל שיהיה) הוא לא קונה הארדיסק, ה…

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  25. אם מסגרת התקציב לחוצה אשמח אם תציינו על מה לשים את הדגש ומה גמיש וניתן לשדרוג / הוספה בעתיד

• 12 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.