ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח שתחוו דעתכם על המפרט שהרכבתי. אני לא לחלוטין מבין בכל החלקים ולכן אשמח לייעוץ. התקציב לרכישת המחשב: 4,500 ש"ח. חריגה מקסימלית: 500 ש"ח. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו). כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: האם אוכל עם המעבד הזה לעשות אוברקלוק קל, של כ-10% (הבנתי שכיום חנויות שמרכיבות מחשב עושות את זה בשבילך). הערה: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. המפרט: (כל הרכיבים קיימים בחנו…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - מחירי אילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רוצה יחס עלות/תועלת גבוה, לא רוצה רכיב שמשפר 5% ביצועים בעוד 20% כסף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח כל עוד יחס עלות/תועלת טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים,משחקים,מוזיקה,לימודים, שימושי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג ברמה טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pro Evolution Soccer, Civilization VI, RPG games, 1st Person Shooters -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין ספציפי, מסכים שונים שיהיו במלונות/דירות (H…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 אינצ'. לא בקי בהבדל בין המסכים * רזולוציית המסך? לא קריטי, רק שיהיה נוח לעבוד איתו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משנה סוג, לפחות 320 ג'יגה * כונן אופטי ? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב למטרות הבאות... מחשב ביתי, לעבודה בתוכנת שרטוט AUTOCAD, שיעבוד בלי תקיעות.. לראות סרטים, משחקים אני לא צריך, שיהיה ניתן לערוך לפעמים (לא מחייב) וידאו\תמונות. והכי חשוב מסך גדול 19 אינץ'... כמה לדעתכם זה יכול לעלות? תתנו לי בבקשה מפרט..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מחשב בסביבות ה-2000 ככה 8) לא למשחקים, כי קונים XBOX 360 עוד מעט :} אתם יודעים..אינטרט,וורד,איסיקיו וכל אלה.. ואם אפשר גם להכניס איזה 7300GT או משו פשוט ב300 שקל..בשביל פיפא..פרו אבולושן.. * מספיק 80G הארדיסק. תודהה..
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. מעניין אותי לדעת באיזה מחיר אני יכול למכור את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X. הכרטיס כמעט חדש, היה בשימוש רק שלושה חודשים, ויש אחריות לעוד שנתיים ו 9 חודשים. יש לי את כל האריזה והאביזרים שמגיעים + קבלת רכישה מ IQPC מחשבים שידועים בשירות המעולה שלהם.
-
- 52 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1599 קירור למעבדים: Noctua NH-U14S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 לוחות אם: MSI Z370 GAMING PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 593 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 819 מארזים: Antec GX500 Window Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 412 דיסקים SSD: Corsair SSD 480G Force Series LS MLC 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 776 דיסקים קשיחים:…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש קודם לקרוא את ההודעה ולא ישר לתת מפרט לפי התקציב בכותרת כמו שקורה כאן כל הזמן, תודה. המפרט כולו מ-KSP. זה המחשב הראשון שאני הולך להרכיב במו ידי, האם כדאי לשלם 100 ש"ח להרכבה או שזה פשוט לבנות מחשב? [למעשה הכל כבר עשיתי מלבד חיבור מעבד ללוח אם.] המפרט כולל משחה תרמית ולמעשה כל דבר שאני צריך מארז כבר יש לי, כל השאר אני צריך. הלכתי מתוך מחשבה לעשות אוברקלוק קל בפעם הראשונה ולכן ה-BT המחשב יהיה לשימושים כלליים מהכל, משחקים סרטים ועבודה משרדית. כל המחשב חייב להיות מ-KSP המפרט שלי הוא: האם ישנם שיפורים/שינויים משמעותיים במסגרת התקציב שאני יכול לבצע?
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבת שלי עומדת לגשת למכינה ולאחריה ללמוד עיצוב פנים , אני זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט שמתאים לתוכנות בנושא .אני אישית לא יודע על איזה תוכנות מדובר להערכתי תהיה זקוקה בעיקר לכרטיס מסך טוב . אשמח ואודה לכל מי שמתמצא בתחום ויכול להמליץ על מפרט או מחשב שיתאים . תקציב אני מניח סביב ה3000 ש"ח יש אפשרות להוספה בתקציב .
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש לחדש את המחשב שלי, פנטיום 3 866. המחשב משמש אותי לאינטרנט, סרטים ועבודות משרדיות. אני מעוניין במחשב די מהיר עם אופציה למשחקים חדשים. אבל המשחקים זה בעדיפות שניה. בינתיים זה מה שהרכבתי בפיסי לוג'יק: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX - 890 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W - 340 GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory - 350 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card - 681 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard - 800 הרכבה 160ש"ח. סה"כ: 3221.61 כמובן אשמח אם מישהו יתקן אותי או יאשר את הבחירה שלי. אין לי מושג במחשבים.
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
התקציב לי הוא 1500 שקל חריגה אפשרית בעוד איזה 100 200 300 מקסימום אני זקוק למחשב בשביל מערכת הפעלה רשת אחלוטית ..פוטו שופ ווארד גלישה באינטרנאט . ומרחב עבודה ... אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. ברשותי מחשב נייד מסוג DELL Latitude D800. בזמן האחרון כאשר אני מדליק אותו פתאום הוא רושם לי שאין הארד דיסק.. אני נכנס לביוס ורואה שהוא לא מזהה את ההארד - פשוט רשום שם None בשורה של ההארד דיסק. אם אני עושה ריסטרט או שניים לפעמים זה מסתדר ואז זה נכנס לווינדוס כרגיל והכל בסדר. אבל אם אני מכבה אותו ומדליק מחדש או שאני עושה ריסטרט זה יכול לקרות שוב. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר בעיקר למשחקים וסרטים שאני יוכל לראות את המשחקים באינטרנט באיכות גבוהה ושהמשחק ירוץ מהרר אם אתם יכולים לתת לי פירוט תרכיבו לי מחשב ומאיפה אפשר לקנות בהכי זול נ.ב אני ל צריך מסך לא עכבר ולא מקלדת ולא רמקולים אני רוצה במחיר של 3000 - + תדה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שברשותי הוא : MSI EX600 לוח 965 אני חושב . . כרטיס מסך נוכחי GEFORCE8400 MG האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ?? או לשפר את הביצועים הגרפיים איכשהו ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח ניתן לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מסמכים, צפיית סרטים, אינטרנט, תכנות. (על eclipse) א) תוכנות עיקריות - chrome, eclipse, office 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. חשוב שתהיה מצלמה, שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 14.1. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי רוצה לקנות מחשב סלוני לחדר שלו. המטרות העיקריות הן לראות סרטים לשמוע מוזיקה ואינטרנט. שיהיה בין 2000 - 2500 ש''ח. תודה והמשך יום מעודן
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אתמול ללא אזהרה מוקדמת וללא סיבה נראית לעין, הרמקולים בנייד שלי הפסיקו להשמיע צלילים. דרך אוזניות הכל מנגן. האם זו בעיית תוכנה או חומרה ואיך מאבחנים? עשיתי שיחזור מערכת ליומיים אחורה ללא הועיל. מה דעתכם??
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. הגיע הזמן לשלוח את המחשב הוותיק שלי לגמלאות אשמח לעזרתכם. אני ממש חלוד בכל הקשור לחומרה עכשווית. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher ,starcraft ,diablo ועוד משחקים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 2312HM …
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
באופן מפתיע, ללא רעש וצילצולים, חברת אפל מוציאה ניידים חדשים לשנת 2018. אז בוודאי תשמחו לדעת. את המחירים, לעומת זאת, בטח לא תשמחו לדעת.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים בקטנה ולעבודה משרדית ב 5000 ש"ח. מה אתם אומרים על ההתחלה הזו ? מעבד: e6300 לוח אם: gigabyte GA-965p-s3 זיכרון: twinmos 2x512 צורב: צורב DVD של LG דיסק קשיח: WD1600js 160GB כ. מסך: GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E מסך: ??? מארז: ??? הצחיר להכל פרט לכ.מסך הוא 3000 ש"ח נשאר לכ.מסך + מסך + מארז 2000 ש"ח מה אתם אומרים ??? מה לעשות ????
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לבנות מחשב למשחקי מחשב ולצפייה בסרטים המחשב יחובר לטלוויזיה 1080 *1920. אשר ימוקם בסלון התקציב הוא 6000 שקל לנצל את כל התקציב חריגה עד 200 שקל ללא ציוד הקפי המשחקים שישוחקו משחקי מכוניות need for speed. Gta. ומשחקי שוטינג כגון. Battlefield. James bond medal of honer. מעוניין לעבוד ברזולוציה גבוה שיהיה לי נחת ממנו ושקט למשחקים למספר שנים לפחות שנ תיים ןחצי אחרת מבחנתי המחשב לא שווה כלום כמו כן אני רוצה לדעת אם הבקר האלחוטי של האקס בוקס עובד ונוח כאשר משחקים מול הטלויזיה - - - תגובה אוחדה: - - - בנוסף המחשב צריך להיות שקט המחיר ללא תוכנות וציוד הקפי
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לאחרונה ואני רוצה שתיתנו לי את חוות דעתכם מעבדי ?AMD Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול PCI Sound Card 5.1 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none מארזים Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק Power Supply HEC 480W ACE (SILENT מסכים DAEWOO 19'' 907DF Flat מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 6335 ¤ קניתי את המחשב ליפני חודש בערך אבל היה בעיות …
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מעונין בנייד למחשקים כבדים עד כ 18k (יש אפשרות חריגה). רצוי מה ארץ בשבלי אחריות
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כי אני לא מבינה ברכיבי מחשב