ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
ניקיתי את המקלדת עם סמרטוט טיפה לח, ומאז חלק מהמקשים לא עובדים כמו שצריך. בהתחלה כל פעם זה היה מקשים אחרים אבל עכשיו זה נשאר רק החיצים. זו מקלדת של מחשב נייד, היא לא ממש נרטבה יותר מידי, נראה לי שמה שגרם לבעיה היה זה שלחצתי על מלא מקשים באותו זמן, כשהמחשב עבד. יש למישהו מושג מה ניתן לנסות ? גם כשאני מנסה לכבות את המחשב, להסיר את הבטריה וכד זה לא עובד. אותם מקשים לא עובדים גם בביוס ולא רק בחלונות וגם לא מוציאים את המחשב מ"שינה". כל עזרה תתקבל בברכה, זה נייד של LG דגם R400.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נייד ACER TM6292 ואני משתמש ב וינדוס 7 אבל מקשי הקיצור של הווליאום (להגביר להמניך ולהשתיק) והכפתור שקובע אם לשדר למסך חיצוני לא עובדים אולי יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול להתקין או איזה פתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד טושיבה: L300-17O התקנתי עליו לאחר פעולות רבות את וינדוס אקספי SP3 (ואני מודה למי שעזר לי לגבי החלפת ויסטה לXP בהזדמנות זו) בקיצור לעניין הבעיה כעת בנייד היא שכאשר אני נגיד משחק במשהו ורוצה לצאת מהמשחק כאילו בלי לסגור אותו (למזער) אז אני לוחץ על הכפתור של הוינדוס אתם יודעים זה המקש הזה שהציור שלו זה חלונות על כנפיים לא יודע להסביר בדיוק (זה שבין ALT לבין CTRL) קיצור ברגע שאני לוחץ על הכפתור הזה המחשב נתקע לגמרי וצריך לכבות אותו מהכפתור של המחשב למישהו יש פתרון? בתקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אחיין שלי התעסק עם המחשב ומקש אחד אבד, ושניים פשוט יצאו וכשניסיתי להחזיר התקשתי והם רופפים. המחשב הוא Ideapad U350. השאלה מה עליי לעשות? בטח המעבדה של לנובו תקח הרבה כסף על התיקון, מה הדרך שאתם הכי ממליצים לתקן את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב נייד של אסוס (נטבוק) בערך שנה וחצי. אני מקלידה עליו הרבה, וכתוצאה מכך יצאו לי כמה מקשים מהמקום. בדקתי את זה וראיתי שהפלסטיק הפנימי נשבר (כלומר המקש עצמו). התייעצתי עם כמה אנשים וכולם אמרו לי שזה סיפור ולפחות הוצאה של כמה מאות שקלים. ניסתי לחפש גם באיביי ולא הצלחתי למצוא מישהו שעושה משלוחים למקשים יחדנים. לקנות מקלדת שלמה זה הוצאה גדולה, חוצמזה שזה דורש ממני לחרוט מחדש עברית על כולם שזה גורר הוצאה נוספת. אני קצת מיואשת..אם למישהו יש פתרון אני אשמח לשמוע.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה אתר כמו "פנדס" אני יכול להזמין לפי מפרט בנייה אישי מחשב נייד????
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
שלום, בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש. אני מחפש את השילוב השקט ביותר שניתן להשיג בין המארז למאוורר של המעבד. שמעתי ש-ANTEC SONATA הוא מארז ממש שקט וכנ"ל המאוררים של ZALMAN. מישהו יכול לאשר או להמליץ לי על מארז שקט (הסונטה נורא יקר) ועל מאוורר שקט. כרגע עוד לא החלטתי עם המערכת תהיה מבוססת על AMD או INTEL כך שאני מוכן לקבל המלצות על שניהן. הכי חשוב בשבילי זה השקט, המחשב יהיה בחדר שלי ואני מתכוון לישון כאשר הוא פועל. כלומר אני לא רוצה לשמוע אותו בכלל. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני צריך להרכיב מפרט הכי זול שיש, בלי מסך, למשרד. אני מחפש את המפרט הכי זול שיש, לא משנה לי אינטל או AMD, העיקר המחיר חיפשתי ומצאתי שהמפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=2500&monitor=17 שיש באתר הוא ניראה לי די זול (בלי מסך). השאלה שלי היא ככה: האם ניתן להרכיב מפרט יתור זול? (ממה שראיתי החנויות האינטרנט לא ממש..). האם הספק כוח של אינט ושל AMD זה אותו ספק או ספקים שונים? האם AMD יכול לשבת על מארז של אינטל (שוב, האם ש שוני במארזים?)? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב זול מבוסס פנטיום 4 או סלרון D. כרגע דרוש רק השילוש. מפאת תקציב נמוך אני מגביל את המערכת לסוקט 478, אך אם מישהו יוכל למצוא פתרון לסוקט 775 החדש יותר, אני אשמח. המעבד שעליו אני מתכנן בנתיים הוא הסלרון D 2.4, שיתכן וישודרג לפנטיום 4 חזק יותר בעתיד. המעבד הזה קיים גם בסוקט 775 ולכן ישנה אפשרות נוספת לבניית מפרט 775. מבחינת הלוח יש לי לבטים קשים. מחיפוש ברשת ומהמלצות של אנשים הועלו לוחות של אסוס- P4P800-SE, או אביט IS7 או AI7. הלוח חייב להכיל חריץ AGP ולהיות ATX. מבחינת הצ'יפסט נראה לי שהאינטל 865PE יתאים, אבל אני פתוח להצעות אחרות. התקציב ללוח הוא 500 שקל. אולי עם חריגה קטנה ל-600. תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב ממספר חלקים ישנים שאותם אפרט עוד מעט ורציתי עצה אילו חלקים יסתדרו הכי טוב ואיך להגדיר אותם. אז ככה: לוחות אם: לוח אם ראשון http://www.geeks.com/details.asp?invtid=ASUS-P4SD-WB-R http://www.evertek.com/viewpart.asp?auto=36673&cpc=RECOM לוח אם שני http://www.motherboard.cz/mb/asus/P4S8X-X.htm http://www3.dealtime.com/xPF-Asustek-P4S8X-X http://www.superwarehouse.com/ASUS_P4S8X-X_ATX_Pentium_4_Motherboard/P4S8X-X/p/255802 http://www.firingsquad.com/hw/49/ASUS_P4S8X-X/ ספקי כח: Mono mode Atx-400 400W midi kom MI-atx300 מעבדים: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL6WF http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL6Q8 זכרונות: PD64M6…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב,הוא למשחקים,וצריך שיחזיק לפחות 3 שנים טובות מבחינת חומרה ושיהיה טוב לאוברקלוק כי אני מתכנן אחד כזה שהוא יגיע,לא כולל מארז,דיסק קשיח ומסך: ספק: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm מעבד:AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray לוח אם:ABIT A8N nForce 4 Ultra כרטיס מסך:PowerColor X800 GTO VIVO זיכרונות:Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 האם המפרט טוב? יש מקומות לשיפור,מהם?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בי…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי במה.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024+1920x1080 שני מסכים מחוברים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב באתר של TMS ופחות או יותר אותו מחשב גם באתר של KSP. בKSP המעבד יותר חלש - E8300 ולא 8400. בTMS המחשב יצא זול יותר בערך ב200 שקל. המחשב בעיקרון הוא למשחקים. אני לא מכיר את TMS כל כך, אז רציתי לדעת מה דעתכם על החנות. היא גם בקרית מוצקין שזה רחוק לי אז אני אצטרך להזמין את המחשב הביתה, מה שמדאיג אותי כי אני לא יודע אם הם אמינים. דבר שני, אני לא כל כך מבין בספקי כוח, אז רציתי לדעת אם הבחירה שעשיתי היא טובה בהתחשב בסוגי המעבד והכרטיס מסך שבחרתי (500W יספיקו?) ומעבר להכל, מה דעתכם הכללית על המפרט? תודה מראש!! המפרט (מאתר TMS): מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤845 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigab…
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז כמו שצייינתי בכותרת מפרט למחשב נייד עד 3 אלף, הוא רוצה אותו למשחקים עבודות אינטרנט(מהיר, ככה שצריך כ.רשת, אלוחטי עם נכנס לתקציב אם לא אז לא נורא) וכו בעיקרון זה לילדים שלו ויש להם כבר מחשב High end שולחני אבל כשהם יוצאים מהבית או כשהם רבים על המחשב הוא רוצה עוד אחד אבל לא להשתגע עם המחיר (עד 3 אלף) הוא אמר לי שהוא שוקל לקנות מאופיס דיפוט אבל עצרתי אותו ואמרתי לו שהם מביאים חרא חלקים במחיר ממש גבוה (וזה נכון, לא? [לא יודע לגבי מחשבים ניידים =\] ) אבל אופן, חשבתי לשים לו משהו עם R9600 מוביליטי וכאלה, אבל אני ממש אבל ממש לא מבין כלום במחשבים נישאים - תודה למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב לאמי. מחשב לצרכים מינימליים. גלישה באינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים לפעמים. משחקים שלא דורשים המון. חשבתי על המפרטים המומלצים של KSP האם זה טוב לדעתם ? http://ksp.co.il/?uin=15601 http://ksp.co.il/?uin=16087 תודה, היום אני מתכוון לקנות. אשמח לקבל קצת עצות
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט שיאפשר לי להקליט אודיו בבית בצורה טובה ואני רוצה להשקיע בכרטיס קול (עד 1500( ובשאר הכסף לקנות מחשב נחמד אבל שיוכל להריץ משחקים באופן סביר (לאח הקטן שלי) צריך רק את המחשב בלי שום דבר מסביב תודה לעוזרים דור שרדיר
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מפרט מחשב למשחקים הכי חזק שאפשר ליצור כולל מסך עדיף 24" 10K NIS
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אני רוצה ליקנות כמה חלקים למחשב שלי...ביגלל שאני לא מבין הרבה..קיצר כלום. טוב אז קודם מה שיש לי amd 2200+ nforce 2 albatron km18g r9000p 128 hd maxtor 40 giga הכי פשוט בשוק 512 -singel channel (2X256( 2700 לא אותם חברות זיכרון.. אחד גיל ואחד, לא יודע.. קיצר יש לי ביד 3500 שקל אני לא עושה oc 1)ביגלל שיש לי מעבוד שעובד על 266 אז אני רוצה ליקנות מעבד של 333 שיעשה לי טיפה תמחשב יותר מהר..amd 2500 או 2600 כדאי?האם אני צריך מישחה טרמית איזה מאוורר? או שאני יוכל להסתפק עם מה שבא עם הbox ? 2)אני קונה כרטיס מסך r9800p זה סבבה? 3)יש מצב לעוד 512 זיכרון?(2700) לא רוצה לעשות משולש או איך שקוראים לזה..ל 64 ביגלל שאני רוצה כרטיס מסך טוב... היהיהי אני הלך ליקנות השב…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל שנה אני מוכר את הרכיבים הישנים ומשדרג , גם הפעם הגיע הזמן. המערכת שלי היום: לוח: K8T NEO מעבד: AMD 3200 64 כרטיס מסך: 9800XT 256MB ASUS RADEON זכרונות: 2*1GB SAMSUNG HD: של WD 120GB כמו שאתם רואים מערכת טובה אבל אני רוצה לשדרג את לוח האם וכרטיס המסך ולהוסיף עוד HD. מה הייתם ממליצים ? לוח אם: כרטיס מסך: HD: האם אפשר להוסיף ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Core 2 QUAD Q9450 - 2.66 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX DFI LANPARTY DK (X48) -T2RS - ATX (כנראה בעתיד אני ישתמש במערך CF) SAPPHIRE 4870 512MB GDDR5 - RETAIL שאר הרכיבים שכבר יש לי: SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz (HS) CL4 - T800UX2GC4 - ארבע סלוטים של ג'יגה כ"א CORSAIR HX Series 620W (620HXEU) - ATX 2 SilverStone TJ07 LCD NEC 20 20WGX2 Logitech Z560 (מישהו זוכר ?) Creative Audigy 2 ZS אה ויש לי גם שאלה בנוגע לכרטיס קול שלי (האודוג'י) - האם הוא עדיף על הכרטיס OB של הלוח שאני לוקח ?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני משדרג את המחשב כך שיהיה לי תוספת במשחקים וגם בעבודה בווינדוס,ומחשב שאוכל ללכת איתו בראש מורם כלפי מעלה. חשבתי על החלקים הבאים: eVGA NVIDIA GeForce 6800GS 256MB PCIE Twinmos 1GB (512MBX2) Speed Premium DDR 3500 BH-5 HEC 400WTRT 20/24 pin זיכרון 1GB עם BH-5,שיעשה לי את העבודה בווינדוס,ובמשחקים,יותר מהירה. כרטיס מסך עם ביצועים כפולים ממה שיש לי (ואני מאמין שיותר). ספק שיחזיק את המערכת כמו שצריך. מטרות המחשב הכי הרבה אינטרנט ואיסיקיו וגם משחקים כמו HL2 וכו... יש לי תקציב ל-2 7800GTX בSLI פשוט אני לא רוצה לקנות את החלקים הכי טובים ואחרי שנתיים לזרוק לפח,לכן אני לוקח משהו צנוע ביותר. בעניין החלקים האחרים: הם סבבה,במיוחד המעבד,אני לא חושב שזה ישפר לי משמעותית א…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-