ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
* מעבד Intel Pentium Dual Core Mobile T2410 2.0GHz * מסך רחב WIDE 15.4 לחוויית צפייה מושלמת! * דיסק קשיח ענק 250GB S.ATA * חבילת זיכרון ענקית DDR2 667MHz - 3072MB * כולל קורא טביעות אצבע משולב לאבטחה מושלמת * תקשורת אלחוטית WiFi + BlueTooth * קורא כרטיסי זיכרון למצלמות * צורב DVD-RW DL דו שכבתי ותומך בכל הפורמטים * מערכת הפעלה מקורית VISTA PREMIUM כולל MEDIA CENTER * מצלמת אינטרנט מובנית. כל זה ב3400 ש"ח ולהזכיר שהמחשב מבית לנובו
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
ראיתי באתר זד מפרט מחשב רציתי לדעת אם יש משהו שכדי להחליף במפרט מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6300 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GT DDR3 דיסק קשיח - 160GB SATA II16M כונן - SAMSUNG
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אוקיי אז הנה המפרט CPU : AMD 3200 64 BIT MotherBoard : ASUS/ABIT/ALBATRON K8X800 Memory : 1GB DDR 400MHZ 3200 PMI/MUSKIN Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM CDRW: LG 52X32X52 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE PSU : ANTEC TRUEPOWER 430 WATT Video Card : Elsa/Sapphire X800 PRO Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD אני יודע שיש דברים יותר מידי יקרים שאני לא צריך , אז בבקשה תשפצו לי קצת את המפרט שעדיין תהיה לי חיית ביצועים למשחקים שתחזיק הרבה זמן אבל שלא יהיה יקר מידי , לא יכול להגיד בדיוק תקציב רק תעשו לי את זה בבקשה יותר זול .
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
http://www.1pc.co.il/product-3527-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92__Adventurer_II,_i3_3220,_4GB,_500GB,_HD7790_OC.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733976 איך נראים לכם הנתונים ? * לי נראה שזו התשובה ל HP DV6EJ
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מצאתי משהוא שיקנה לי בארה"ב נייד, מה הדרך הכי זולה לשלוח לארץ?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מצאתי את הנייד הזה בזאפ אני ממש רוצה לקנות אותו בבקשה כנסו ללינק ותאמרו לי מי שכמובן מכיר את החנויות האלו שנמצאות ברשימה מי הכי אמינה וממי להיזהר ממי לא לקנות בבקשה אני חייב עזרה דחוף בזה אני לא רוצה לקנות מחשב שבפנים הכל עבודה בעיניים. תעזרו לי בבקשה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755645 תודה מראש אנשים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הייתי אצל ידידה בלה בלה בלה נתנה לי לקחת מה שאני רוצה מהמארז TOWER של אחיה(כולל המארז). עזרו לי להבין מה השווי של הרכיבים. מה מצאתי: 1: זכרון 512MB CORSAIR CMX 400MHZ CL2.(לגביו גם אני צריך להחליט אם שווה לי להוסיף אותו לשני 512MB הגנרים שיש לי עכשיו או לא) 2: ספק כוח ICUTE-4500 450W. 3: Audigy Sb1394. 4: כרטיס מסך PCI-E שלא ברור לי איזה דגם(מצורפות תמונות שלו ושל הספק). מה מצאתי אבל עדיין לא לקחתי: 5: FAN BUS(או איך שלא קוראים לזה ששולט על 4 מאווררים). לא זוכר של איזו חברה(לא הצלחתי לפרק אותו מהמארז). 6:לוח אם (7)מעבדים לא ידועים(לבדוק). 8:מארז TOWER מחברה כלשהי. פרטים על הכרטיס מסך: נוצר בתחילת 2003, ונראה לי שרשום שם LE בסוף הדגם אבל לא סגור(תסתכלו בתמונות)…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי LENOVO T61 שמריץ XP, מאז ומתמיד אני נוטה להשכיב לישון את המחשב במצב "hibernate" , לפני כשבוע זנחתי את המחשב ( לאחר שעבר למצב hibernate ) וכחזרתי אליו נגמרה לו הבטריה. האם מדובר בתקלה? האם מצב זה אופיני? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב DELL 1555 עם WIN 7. לכמה זמן אני יכול להשאיר אותו במצב SLEEP רק על סוללה מבלי שייגרם נזק או תתרוקן הסוללה? ליומיים? לשבוע? חודש? תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום מישהו אמר לי משה כזה שבמחשבים שבהם מותקן WINDOWS 8 אז המחשב לא באמת נכבה שעושים לו כיבוי אלא הוא במצב חסכון בסוללה ,אם כך איך באמת מכבים אותו כדי שלא יקח סוללה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות שגם במצב שינה המחשב ימשיך להפעיל תוכנה מסוימת או להמשיך להוריד קבצים. כמו מצב שינה בסמראטפון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g שהגיע עם vista ואני שניתי ל xp sp2, ואיני יכול לאפשר את מצב שינה, ההודעה שאני מקבל בעת ניסוי הפעלת מצב שינה במאפייני אפשריות צריכת חשמל הנו 'התקן המצורף למערכת אינו פועל מה עלי לעשות כדי לאפשר מצב שינה תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני אסביר לכם מה הבעיה נקווה שתבינו ותעזרו אחרי שימוש שוטף במחשב הנייד שלי, ACER 5741G אני סוגר את המסך ללא כיבוי מחשב. כשאני פותח את המחשב הנייד וכותב את הסיסמא שלי המחשב קורס ונדלק מחדש ושואל האם אני רוצה להפעיל אותו במצב בטוח או במצב רגיל. כל פעם מחדש, אלא עם כן אני מכבה אותו לגמרי עשיתי בדיקת וירוסים וכל השבאנג הזה אבל לא מצאתי שום וירוס אני ממש אבוד עצות, האם יש לכם רעיון מה לעשות? לפני שאני עושה ריסט... תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤453 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤449 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤452 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1436 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤154 מקלדת: LOGITECH Cordless Desktop EX-110 כמות: 1 - מחיר: ¤219 מסך:…
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מתברר שיש משהו שטס לארה"ב ויכול להביא לי מחשב נייד, ולפי מה שקראתי המגוון רחב יותר. אשמח לדגם טוב שיפיעיל Solidworks ומסך בגודל של 15.4 2 ג'יגה זכרון לפחות ו160 ג'יגה מספיקים לי כמו כן התאמה לרשת בייתית וזהו . אני מודעת לעזרה שקיבלתי לגבי מחשב נייד בארץ אך חבר טס לארה"ב ואני מעדיפה לקנות שם. תודה מראש ואשמח לעזרה שוב.. :
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, ובכן, שנה הבאה אני מתחילה ללמוד (מה שנה הבאה, עוד חודש וחצי..ברר), ואני זקוקה למחשב נייד.. אין שמץ (אבל ממש) של מושג מה מי וכמה. אני אפילו לא מכירה שמות של חברות, מה ראוי וממה להתרחק כמו מאש. מהות המחשב היא בעיקר בשימוש תוכנות אופיס למיניהן, קצת מוסיקה ואינטרנט, לא יותר. (כלכלה וסינית, אם מישהו חושב שאני מחסירה מטרה - מוזמן להגיד לי..). התקציב הוא בסביבות ה 6000-7000 (שאפילו אין לי מושג אם זה סביר או ממש ממש בדיחה..?). אם תוכלו להכווין, ולו במעט, כדי שאני לא אגיע לחנות ואקנה את המחשב עם הצבע הכי יפה.. המון תודה מראש, יעל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 בכל החנויות האחרות המחשב מתחיל מ8,000 ופה הוא עולה 4,500 מאד חשוד אם אתם שואלים אותי... מצד שני נשמע מפתה מאד... גם כתוב 3 שנים אחריות(מעניין אם זאת אחריות מלאה כל ה3 שנים) הייתם קונים?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב וערב טוב. מחפש בחור תותח שיודע ומבין בחומרת מחשב על בוריה. מעוניין להקים תשתית של מציאות מדומה בביתי צריך יעוץ והכוונה בהגדרת חומרת מחשב ועזרים נלווים. מוכן לשלם על פגישת הייעוץ ליעד 0527201016
-
שלום, אני סטודנטית לאדריכלות, מחפשת דגם לפטופ שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות. 1. התקציב המקסימלי הוא 7,500 ש"ח, מעדיפה למצוא דגמים יותר זולים, מעוניינת לרכוש בארה"ב. 2. המחשב ישמש לעריכה גרפית ובעיקר לתכנון אדריכלי. התכנות שאני עובדת עליהן באופן די תדיר (השימוש בתכנות משתנה בהתאם לפרויקט שאני עובדת עליו באותו רגע, בסוף כל סמסטר השימוש הרבה יותר מסיבי): Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור), AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, GIS, Rhino 3D, וכנראה יתווספו עוד.. 3. מעדיפה מחשב שקט עד כמה שאפשר (אם כי אני מבינה שבזמן שהמחשב ירנדר הוא לא יהיה שקט) 4. אין לי צורך במערכת הפעלה (יש לי ווינדוס חינם מהלימודים) 5. מעדיפה לרכוש את המחשב בארה"ב (יותר זול משמעותית…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם במציאת מפרט, עדיף דגם ספציפי מחנות אמינה. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 4. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבת בחנות, דגש על דגם מוכן במארז 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חנות אמינה (לא ivory) באזור חולון-ראשון-בת ים 7. האם חשוב לשמור על …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-