ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
הדגם הזה מחשב נייד T5550/160/15.4/2GB Lenovo N200-TY2EDIV Intel Core2Duo Processor T5550, 1.83Ghz _sound יציאת התקן קול ALC861VD כללי סט רכיבים Intel Crestline GM945 + ICH8M תצוגה גודל מסך 15.4" רזולוציה מקסימלית 1280*800 Vibrant View כרטיס מסך Intel X3100 upto 256M זיכרון זיכרון פנימי 2GB DDR2 (667Mhz) איחסון (דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים) דיסק קשיח 160GB SATA 2.5" כונן אופטי DVD Multi Burner רכיבי תקשורת כרטיס רשת 10/100 Ethernet רשת אלחוטית 54M 802.11g מודם (RJ11) 56K יציאת BlueTooth יש יציאות וחריצי הרחבה יציאות USB 4 X USB 2.0 יציאת טלויזיה יש יציאת FireWire יש מצלמת אינטרנט יש תוכנות כלולות (מע' הפעלה ואחרים) מערכת הפעלה Microsoft Windows …
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לשימוש עם תוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור אין צורך בשום ציוד היקפי תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64? אני דיי חושב שזה לא קשור לפה פשוט אין לי שמץ מאיפה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אשמח אם אנשים יתנו את דעתם לגבי המפרט הבא, במחיר הנ"ל. אני מתחיל ללמוד השנה ואלו השימושים העיקריים: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. תודה ויום טוב... מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T6500 BUS SPEED: 800 Mhz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: nVidia N10M-GE1 זכרון כרטיס מסך (UP TO): 512 MB מסך: White LED מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 4096 MB הרכב: (4096MB (2048MB X 2 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז החוזק עולה. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש. עריכה: לא שמתי לב שהפורום הזה נועד אך ורק לעזרה בקניית מחשב. בבקשה להעביר לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. דוד שלי החליט להחליף את המחשב הנייח הישן של המשפחה שלו (פנטיום 3 מתפרק עם וינדוז xpלא מקורי) בלפטופ זול יחסית. זה לא המחשב היחיד שלהם, והם מסתדרים טוב מאוד מחשב נייח של HP עם i3 בלי כרטיס גרפי. דרישות מהלפטופ: שימושים- עבודה משרדית עם קצת צפייה בסרטים. מסך- 15 אינץ', לא יותר. זה סתם יגרע בניידות שלו (למרות שהוא לא יזוז יותר מידי). מחיר- עד 3k עם חריגה מקסימלית של 100₪, למרות שנראה לי שאפשר להסתדר עם פחות. דיסק קשיח- לפחות 500GB. סוללה: סביר פלוס. לא צריכים להגזים אבל נראה לי ש 4+ שעות יספיק בהחלט. מערכת הפעלה- נראה לי הגיוני פה לבקש גם וינדוז 8.1. אם אפשר לכלול גם אופיס בחבילה זה יכול להיות ממש טוב. יצרן+אחריות- לא מתעקש יותר מידי, אבל לדעתי Dell. דרוש מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בחודש וחצי הקרובים לדעתכם כדאי לי לחקות לסדרה החדשה של GeForce או ללכת על 5850?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
קונה ב KSP. במידה ואפשר לקצץ קצת במחיר, אני אשמח . מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלינו מחשב נייד ישן ששם הדגם אינו ידוע לי. הלייבלים היחידים שאני מוצא על המחשב הם Dell P52F על המחשב עצמו וM5Y1K על הסוללה. כרגע יש למחשב דיסק 1TB ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לSSD בשביל להנות ממנו. אני חושש ללכת לחנות סתם ככה ולקנות SSD שיכול להיות ולא יהיה מתאים. האם תוכלו לעזור לי? אני משער שSSD של 240~ יהיה מושלם.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
- 1 follower
-
-
שימוש: סרטים מוזיקה תיכנות (ECLIPSE + VISUAL STUDIO) אינטרנט אופיס בקיצור הכל חוץ ממשחקים ועיצוב גרפי כבד. המחשב שיש לי עכשיו יש בו בעיה אחת המעבד הפך להיות חלש בשבילי. אם אני מפעיל כמה תוכנות כבדות במקביל המחשב מתחיל לעבוד לאט. מחשב נוכחי: פנטיום Intel Pentium 4, 2433 MHz לוח אם MSI 865PE Neo2-PS זיכרון DDR 1.5GB כ.מסך: GEFORCE 6200 משהוא שהרכבתי: (פעם ראשונה שאני מרכיב מיפרט), מה אתם חושבים? הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ב"ה שלום. אני עורך וידיאו שחזר לתחום אחרי כמה שנות הפסקה. היתי רוצה לקבל המלצות למחשב עריכת וידיאו. אני עורך בעיקר בפרמייר קצת אפטר וצריך מחשב שתומך בצילומי hd עם יכולת רינדור גבוהה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום. כמו שמצויין בכותרת אני זקוק למחשב חדש אחרי שהישן הלך לעולמו.. אני צריך בעיקר מעבד חזק ונפח זיכרון אני עובד המון עם מטלב לחישובים שונים וזמן חשוב לי בנוסף אני עובד עם מספר רב של תוכנות במקביל ואין ספור טאבים פתוחים. אני כמעט ולא משחק במשחקים.. פעם בחופשת סימסטר כנל גם סרטים אבל יהיה נחמד אם הם ירוצו באופן סביר..(כלומר רק שירוצו.. אין צורך בפילטרים) - התקציב כמו שציינתי 3500 שח (אפשר עם חריגה קטנה.. אני לא הולך להיתחשבן על 150 שח אם ישנו הבדל שמצדיק את זה) - עדיפות לרכיבים אמינים ( ולא חברות סוג ת') - למסך בעל רזולוציה של 1920X1080 - אין צורך בציוד הקפי לרבות צורב - שיהיה שקט ברמה סבירה כמו כן אין תכנון לo.c וגם לא היה, פשוט אין לי זמן פנוי בחיים לזה. - אין…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום היום אבא שלי הפתיעה אותי וקנה לי מחשב חלקי אני צריך את דעתכם מעבד - lga775 dual core 3 /2x2m/800 mhz לוח אם - gigabyte ga-vm900m retail מארז +ספק כח קרור למעבד - igloo 5062s 775 p4 black plate זכרון- stt ddr2-667 1g/s-rigid אכשיו אני רוצנ לדעת מה אתם חושבים על הלוח אם,מעבד ובנוסף אני רוצה להוסיף זכרון והארד דיסק. ואני צריך הצעה לכרטיס מסך תודה!!! [br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 15:36:12 אני ממש צריך את העזרה שלכם בקשר למעבד והלוח אם. זה המעבד הוא טוב? http://vilcom.co.il/shop/product_info.php?cPath=29_30&products_id=259&osCsid=af99958407f3bfabe4ad87dc4d445355
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.htm
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למעבד+לוח אם+כרטיס מסך ב - 1500. מטרת המחשב היא עבודה משרדית "כבדה" על שני מסכים, אופציית חיבור לטלוויזיה (עדיף כרטיס מסך עם 3 יציאות, 2 למסכים ואחת לטלוויזיה) ואופציה למעט משחקים. יש כל כך הרבה אופציות, אז פניתי אליכם . אין לי עניין ב - OC, אבל יש לי עניין רב במחשב שקט. אין לי בעיה שכרטיס המסך יהיה על הלוח אם, כל עוד הוא עומד בציפיות. כמו כן, אני מעדיף מעבד של Intel (ואולי קצת לחרוג מהתקציב), אבל אשמח לשמוע גם על אופציות של AMD. כבר יש לי: 1. שני זכרונות KVR667D2N5 של Kingston, קצב 667, סה"כ 2GB 2. כונן קשיח WD3200AAKS 3. שCompucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W 4. כונן DVD-RW של LG אני רק מחפש את ההשלמות למחשב המלא. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכם.. חשבתי לקנות מחשב נייד. השימושים בעיקר משרדיים מסמכים מסנג'ר אינטרנט וקצת משחקים קלים לא כבדים.. לדוגמא משחק הרשת FLYFF. אמ.. הדרישות היחידות שלי זה מסך 15.4 3: תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=178028
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איזה כ. מסך הייתם ממליצים לי עד 700 ש"ח בלי חריגות עם המערכת הזאת: Intel Core 2 Dou E7500 ASUS P5QPL-AM 3GB RAM 667Mhz CoolerMaster 460W אני מעוניין לשחק על הרז' 1360X768, תביאו לי את הכרטיס הכי חזק שאפשר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בקניית מחשב טוב גם למשחקים הכי חזקים שיש וגם לאינרנט להקליט תוכניות כל מה שצריך + מסך lcd רצוי 32 שיראו בו חלך בלי קירטועים גם טלויזיה וגם את המחשב עצמו מחפש המלצות עד 10000 שח כולל הכול תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג תמעבד והכרטיס מסך יש לי כרגע לוח GIGABYTE GA-945P-S3 וספק ATX-500 JSP 500W אני רוצה להחליף תמעבד ל Core 2 Duo E7500, 2.93GHz והכרטיס מסך לHD 5750 512MB GDDR5 DX11 הספק ירזיק את הכל? למה הוא נראה לי ג'נרי
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - תכנות אפליקציות ג׳אוה ואנדרואיד + תואר במדמ"ח, אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים וסדרות. לא למשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - עד 14 אינץ׳, אפשר עד 15.6 במידה והוא יהיה קל (עד 2 קילו בערך), עדיפות למט. * רזולוציית המסך? - FHD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - מקלדת מלאה זו עדיפות, עדיפות ללחצנים פיזיים בטאצ׳פד. * משקל רצוי? - כמה שיותר קל, אם אפשר עד 2 ק"ג (מיועד לבחורה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שיותר, יותר טוב. עדיפות ללפחות שעתיים בלי שקעים בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI לא חובה, אבל חובה לפחות שתי כניסות USB3. * Bluetooth? - לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - כמה שיותר, יותר טוב. כפי שרשמתי למעלה, לא ישומש ל…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
מסך מדגם Dell IPS U2715H - עם קבלה מה-29/05/2015. מחשב: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz קירור מעבד: Noctua NH-L12 זכרון: Geil Evo Potenza 8GB DDR3 1600MHz - X4 - זיכרון:32 ג'יגה דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 עם 2 דיסקים נוספים של טרה כל אחד מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 עם קבלה מאייבורי מקיץ 2014
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, במשך בזמן רב אני מחפש מחשב נייד אך לא מבין גדול, אני סטודנט למדעי החברה כך השימושים יהיו תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים(רצוי צפייה באיכות גבוהה), מוסיקה ואולי במקרי קיצון איזה רד אלרט כמשעמם מהלימודים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד, הדרישות: מסך:15 אינץ' ומעלה נפח זכרון:500 ג'יגה תקציב: עד 4300 ש"ח. חיבורים: USB, HDMI, VGAׁ לגבי הUSB לפחות 2 חיבורים נכון אין הרבה דרישות כי אני פשוט לא מבין בכל הI5' I3 ושאר הדברים, המליצו על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~999999912564~39~89.htm(אין כאן פרסומת סמויה) בנוסף אמרו לי שחבל על הכסף וכדי אולי ללכת על זה:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=809514 וכמובן שיש באתר של זאפ מחשבי סמסונג נוספים, אשמח לש…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי 5K למחשב ואני מתלבט.. להשקיע בזכרון מהיר של ג'יגה או זכרון של 2 ג'יגה.. אני מאמין בעתיד אני אצטרך את ה-2 ג'יגה יותר ואני לא מתכנן להשקיע עוד כסף במחשב לשלוש השנים הבאות. בקיצור מה עדיף למחשב של משחקים ותוכנות??
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-