עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NI4NI,

האם למישהו יש נסיון עם מחשבים ניידים של clevo (נסיון אישי, אל תתנו לי הפניה לאתר שלהם) ? האם האיכות שלהם סבירה ? (מבחינת איכות חומרים וגימור, ארגונומיה ונוחות שימוש) ? האם יש שירות סביר בארץ ? איך הם ביחס לשמות הגדולים יותר (HP, IBM, DELL) ? אני אשמח לכל מידע בנושא.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  2. שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם Z68 עבור מעבד 2500K. בעיקר מתלבט בין http://www.ebay.com/itm/ASRock-Z68-PRO3-LGA-1155-Intel-Z68-HDMI-SATA-6Gb-s-USB-3-0-ATX-Intel-Mother-/290634854456?pt=Motherboards&hash=item43ab2ff038#ht_4015wt_1089 לבין http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-GA-Z68P-DS3-Desktop-Motherboard-Intel-/380385199898?pt=Motherboards&hash=item5890b9871a#ht_3089wt_1189 כמובן, אלה הם רק שני דוגמאות. קשה לבחור, במיוחד משום שהדרישות שלי לא ממש מיוחדות. מה שכן, אפשרות ל OC עתידי (נאמר 4.5) תהיה מבורכת מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. Started by yatsits,

יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. Started by ran_01,

מה דעתכם על המפרט הבא: השימושים הם: משחקים (אסטרטגיה) אינטרנט,אופיס וקצת קצת סרטים. 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 1 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK 1 BFG GeForce 8800GT 512MB PCI-E OC VERSION 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 1 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Corsair VX Series 450W PSU 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 Compucase 6C60 Black Midi Tower No PSU יש לי כמה שאלות/סוגיות לגביו האם כדאי לקנות עכשיו את מעבדי הQ6600 או לחכות עוד כחודש עד שיגיעו מעבדי הפנרין החדשים (5.5G זה מטורף) איך חברת OCZ ? אני מ…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  6. Started by mayhem1211,

* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אין חשיבות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth - חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 1 טרה, אם יש אפשרות להיברידי זה מצוין * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: 8 גיגה זיכרון, מעבד i5 ומעלה, איכות בניה טובה ורזולוצית מסך גבוהה, במיד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. האם אפשר חוות דעת על הAcer Extensa 5630G מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3470 זכרון 2048MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם 56Kb יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio ,HDMI קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה יציאת רשת ועכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium עברית אחריות שנה אחריות בינלאומית (אחריות ע"י היבואן הרשמי) משקל כ-2.88Kg המחשב כולל גם עכבר אופטי ותיק לנייד או משטח קירור נייד לנייד Spire PacificBreeze מחיר:3440 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?p...93&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by owen10,

Intel Core i5-430M Processor 2.26 GHz with Turbo Boost Technology up to 2.53 GHz 4GB DDR3 1066MHz RAM, 2 SODIMM Slots; 8GB Max 500GB Hard Drive (7200 RPM); Super Multi Optical Disk Drive; Wi-Fi 802.11 bgn 15.6" Full HD 1920x1080 LED LCD Display; NVidia GTS 360M Graphics Engine with 1GB DDR5 dedicated VRAM Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System; Bluetooth; 2.0MP Webcam; Backlit Chiclet Keyboard והאם זה כרטיס מסך חזק למשחקים וגרפיקה? מה יותר טוב GTS או GT?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. Started by גל נצר,

שלום, רציתי שתעזרו לי לבנות מפרט שיוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS וכדומה על דרישות מקס'. התקציב שלי הוא 3200, ללא חריגה, אני מבקש שיהיה מעבד של Intel core 2 , שתי ג'יגה של ראם, כרטיס מסך חזקNVIDIA, או בקיצור מפרט תודה לכל מי שיעזור. לא צריך מסך, וכל ציוד היקפי! תודה!

10. Started by roi007,

קיבלתי נייד חדש מהעבודה, יש בו מעבד core i5 Vpro. מה זה Vpro ומה ההבדל ממעבדים רגילים של אינטל. מדובר במחשב חדש של HP מדגם 840. תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  11. Started by MR_braun,

שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני פונה אליכם בשם חבר טוב שלי שמחפש לקנות שני מחשבים ( כוננים בלבד ) ושני מסכים. הייעוד העיקרי שלהם יהיה עיבוד ועריכה של תמונות, קבצים גדולים מאוד ועטירי מגה פיקסלים אשר מצריכים מחשב חזק יחסית. התקציב שלו לכל הסיפור הוא גג 10K, כאשר המחשבה שלו היא להשקיע 7K במחשבים ועוד 3K בשני המסכים. בנוגע למסכים עדיף שהם יהיו בגודל של 22-24 אינץ' ועם פאנל IPS או פאנל שמתאים לגרפיקה חייב שהמחשבים יכללו מערכת הפעלה מקורית ( WIN 7 ) - המחשבים מיועדים לעסק אודה להתייחסותכם המהירה ולסיוע ככל האפשר. תודה מראש וחג שמח! יוסי.

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  13. Started by no_flex_zone,

יש לו כרגע גם בעיה בכרטיס מסך השני. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=il&dlc=he&lc=he&product=4293065

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, קיבלתי מבחור בחנות מחשבים מפרט לגבי מחשב, לאחר שהסברתי לו את צרכיי. אשמח אם תגידו לי האם המפרט תואם את הצרכים שלי ומה יש לשפר... תודה רבה על עזרתכם. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות+ ווידאו. (פוטושופ, 3 תוכנות עריכת תמונות כבדות יחסית, AVID לעריכת ווידיאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי, לא פרנסה. (פוטושופ, לייטרום, DPP, fastune, AVID, ואני מאמין שעוד...) 3. האם יש …

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם בנושא הזה. ראשית כל אני חייב לציין שאני מסוג האנשים שמעולם לא היה לו מחשב נייד ומעולם לא השתמש - אני לא חובב של המחשבים האלו, רק של נייחים. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אז, לצערי, למרות שאני לא אוהב מחשבים ניידים, אני חייב לקנות אחד. מבחינת פירוט: * מטרות המחשב? שימוש ללימודים בלבד - אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אידיאלי באזור של 13,14,15 אינץ'. אני לא בטוח לגבי 10. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה יותר מדי, וזה לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פירוט בתחתית ההודעה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיף פחות מ-2 קילו (אם קיים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * האם יש …

16. Started by vitalik1982,

מישהו יכול לתת חוות דעת על שתי המחשבים האלה ולהגיד מה ההבדלים ביניהם בין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10569 לבין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10912

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by Amiram Adi,

שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיות…

18. Started by רועיזו,

היי, מחפש לחבר נייד. משהו ברמה בינונית+ בתקציב של 3000-3500. ראיתי בשניידר דגם מסויים: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5050&; נראה שיש בו כל מה שצריך (מעבד I5 דור 5, 8 גיגה זיכרון, יש כונן DVD וכונן קשיח של טרה). אני גם מחבב את החנות (קניתי משם פעמיים, אומנם אנשי המכירות שלהם בטלפון די גרועים אבל אם יודעים מה רוצים, המשלוח מהיר ויש מענה). הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנייד מגיע עם סוללה 4 תאים. זה נשמע לי מעט. יש דרך לדעת מה זה אומר בפועל? לכמה זמן זה יחזיק בשימוש עבודה (לא סרטים או משחקים)? יש הבדל מהותי בין 4 ל- 6 תאים? יש מחשב אחר עם מפרט דומה עם סוללת 6 תאים שאתם מכירים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מחפשת לקנות לפטופ לאחותי שגרה בארצות הברית אשר יתאים למינימום דרישות להריץ תוכנה מסויימת של העבודה שלה. השאיפה היא לקנות לפטופ כמה שיותר פשוט וזול שיעמוד בדרישות. להלן המפרט של מינימום הדרישות : Processor :Intel 2nd Generation Core i3/i5/i7 Operating :System Microsoft Windows 7 Memory :4 GB RAM Disk Space :4 GB of free hard disk space Video Card: Dual port graphics adapter with 128 MB of memory, 64 MB per port. Supporting DirectX 9.x or higher Display Settings : 1280x1024x16 bit or higher Network Adapter "Network adapter with TCP/IP Services enabled אני לא כל כך מבינה בדרישות הגרפיות שדרושות. מצאתי את הלפטופ הבא של dell , אבל אני לא בטוחה אם הוא מתאים : http:/…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. הראשון מטרה: סרטים, קצת משחקים פשוטים, ואינטרנט, לא יותר. תקציב עד 4 וחצי אלף. השני מטרה: עיצוב גרפי, אינטרנט וזהו. תקציב: עד 5 וחצי אלף. תודה לכם. עריכה: הציעו לי את הMsiEX600 2.2G 250GB T7500 2G RAM FX 8400 למחשב ב-4 וחצי. מה אתם אומרים? זה דיי דחוף, תודה.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. Started by wrecker,

אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג בשלושת הדברים האלה .. מעבד + לוח אם + זכרונות + קירור למעבד (עם אופציה לOC) שימושים הכבדים = משחקי מחשב, פוטושופ ועיבוד וידאו \ המרות תקציב בין 2000 ל2500 אבל מעדיף יותר בכיוון ה2000 + יש לי סטיגמה רעה על KSP אייבורי וכו', אבל בנתיים מבחינת עלות ומוצר הם די קנו אותי מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1150שח זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 395שח לוח אם Gigabyte Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 650שח סה"כ 2195 שח ותוספת של קירור למעבד אני כבר סומך עליכם שתמליצו לי משהו

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by paulyoung,

היי, מעוניין במפרט למחשב ביתי לא כולל מסך וציוד היקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת למשחקים. אם אפשר מעבד dual core , ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. אם אפשר אז גם לציין שם של חנות אמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. זה המפרט שלו אני לא יודע בידיוק את הדגם מעבד:CORE 2 DUO T7100 זכרון:1024 דיסק קשיח:120GB 5400RPM מסך: 15.4 כרטיס מסך:INTEL GMA X3100

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by Four,

שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by david866,

מחפש מחשב נייד שימוש לעבודה גלישה וסרטים חשוב i5 או i7 מסך 15 אינץ.תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.