עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדכון לפי חוקי הפורום: 1. התקציב כפי שרשום בכותרת. 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים רוצה להנות מהאיכות הכי גבוהה שניתן, צפיה בסרטים, הרצת מס' מערכות הפעלה במקביל כולל תכנות VS2008 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. נושא הקירור חשוב - מתוכנן OC בינוני והמטרה שהמחשב יהיה שקט מאוד. 5. המשחקים והכל ירוצו על מסך DEL 24 או בעתיד מסך 26 לא ידוע עדיין. תודה לכל העונים, מצטער על הבלבול. ואמרתי לו שאין דבר כזה מחשב ל10 שנים....

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  2. שלום לכולם אני סטודנט, אשר רוצה לקנות מחשב חדש. אני לא צריך שום רכיב משלים חוץ מהקופסא של המחשב, את כל השאר כבר יש לי. השימושים שלי הם כל השימושים הסטודנטיאליים הרגילים (אופיס, אינטרנט וכו') אבל גם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ותוכנות גיאוגרפיות (GIS) אשר מהותן העיקרית הוא הלבשת שכבת מפה אחת על גבי השניה. אני לא משתמש במשחקי מחשב. מצאתי את המיפרט הזה ו"הרכבתי" אותו בעצמי, אבל אני לא יודע האם יש היגיון בבחירת החלקים והאם הם בכלל יכולים לעבוד אחד עם השני ביעילות. יש לציין שאין לי ידע נרחב במחשבים לכן אשמח לשמוע את תגובותיכם. בתודה מראש א.א. המפרט תאור מחיר מארז מארז ATX מפואר + כסוף + USBx2 149 לוח אם ELITE 661FX …

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  3. היי חברה מצורף מפרט למחשב תקציבי מאוד (כ-4,700 ש"ח קומפלט) עם אפשרויות שידרוג עתידיות. לוח עם כרטיס מסך מובנה לשלב זה. המחשב מיועד למשחקים קלים (2 בנות בגיל 9-10), אינטרנט ואופיס,בלבד . אני מתלבט לגבי לוח האם . יש מספר אפשרויות מה המומלץ לדעתכם??? intel INTEL SORENTO BLKD945GNTL ב-620 ש"ח asus: P5LD2-VM -ב-675 ש"ח Foxconn 945G7MA-8EKRS2 ב-660 ש"ח או הגיגה בייט המופיע במפרט (הוא גם הזול ביותר) כמו כן תקציב כולל גם רמקולים 2.1 וראוטר רגיל. אשמח להמלצות!!! …

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  4. אני מחפש מפרט תקציבי לחבר (ללא מסך ) הבחור קצת לחוץ בכסף (סטודנט) ולכן המפרט צריך להיות בהתאם חשבתי ללכת על סוקט 939 אבל זה מייקר את המחיר ולכן אולי עדיף ללכת על סוקט 754 (מבוסס מעבד בעל ליבת פלרמו) אל אם כן תמליצו אחרת נ.ב. מאחר והחבר מאד התרשם מהביקורת כאן http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100e_11.html וכאן http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html . הוא לוחץ לכיוון הזה . השאלה אם הגיעו כבר סמפרונים בעלי תמיכה ב 64 BIT לארץ או בעלי REV E ? מודה מראש על העזרה ;)

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. כרגע אני חייל, משתחרר עוד שנה וחצי. יכול להיות שהמחשב שלי מת טוטאלית. נכון לעכשיו אני לא משתמש במחשב לשום מטרה חוץ מאינטרנט מוזיקה וסרטים - כלומר נכון לעכשיו אין צורך במחשב חזק. שאני אשתחרר יהיה לי יותר זמן למשחקים וקצת לנצל את המחשב. הבעיה שלי היא כזאת - האם לקנות עכשיו מחשב זול ומשרדי ולאחר מכן לקנות מחשב מושקע, או שלהשקיע עכשיו במחשב טוב MID END, ובמידת הצורך לשדרג עוד שנה וחצי? עוד בעיה - הטכנולוגיות רצות ומה שקורה בדר"כ, שהלוחות אם לא תומכים במעבדים העתידיים, ולפעמים גם זכרונות וכו', ככה שאם צריך לשדרג - אז חובה לשדרג לוח, מעבד, זכרונות ובדר"כ גם כרטיס מסך. בכל מקרה אשמח לשמוע דעות לגבי כמה כדאי להשקיע וכו'. בכל מקרה המפרט הנוכחי שלי (נראה מה אולי אפשר להציל) מעבד 2…

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  6. יש לי חבר שרוצה מפרט לגיימינג בלבד אולי טיפה גלישה באינטרנט וזהו בערך. הדרישה היחידה שלו היא שיהיה את הכרטיס מסך R9 270X כי אמרו לו שזה יחזיק לו את המחשב מספיק זמן מבחינה גרפית, אישית אני מסכים עם זה. בניתי לו איזשהו מפרט ורציתי לדעת אם לא יהיה צוואר בקבוק באחד מהרכיבים האחרים, הוא אישית התפשר על מארז ולוח אם וכונן SSD רק בשביל לייעד את המחשב לגיימינג במחיר מאוד נמוך. +אני מצרף גם את השאלון של הפורום למטה אם מישהו פה בכל זאת ירצה לבנות מפרט בעצמו, תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪511 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gi…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מפרט תקציבי ללא ציוד הקפי איזור ה 1500 ש"ח לקצת משחקים ועריכת מוזיקה. אפשר גם ללא צורב.

8. אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. יש ברשותי 9600GT, ככה שלא צריך כרטיס מסך. לא צריך גם כונן DVD. גם על ההרכבה אפשר לוותר. מחכה להצעתכם ! תודה!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי, גלישה ושיתוף קבצים אבל מידי פעם הכוונה להריץ עליו MATLAB ברמה סבירה ומשחקים לא כבדים במיוחד. השימוש יהיה ביתי, למשך 2-3 שעות ביום לכל היותר. רוב הזמן לשימוש הילדים (גילאי 6-8)לגלישה, סרטים ומשחקים קלים. מידי פעם בשימוש לעבודה עם C++, MATLAB וכדומה. צריך שירוץ סביר - לא חייב "לטוס". מפרט ראשוני שבניתי כבסיס להתייחסות: מעבד : INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX ¤ 537 לוח אם : ASROCK ConRoe945G-DVI ¤ 458 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 417 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 219 זיכרון : SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL4 ¤ 379 כונני דיסקטים : S…

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חריגה במידה ויש שיפור משמעותי בביצועי מערכת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים SD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ישנים ללא צורך בהאצה גרפית כלל ומשחקים מודרניים כגון FALLOUT NEW VEGAS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש את המפרט התקציבי ביותר שניתן להעמיד בו מחשב. הוא ישמש רק לגלישה באינטרנט (לשמור קשר עם המשפחה) והוא צריך לכלול את החלקים הבאים: מארז עם כניסת אודיו ו USB מלפנים ספק כוח מעבד + קירור לוח אם (חייב לכלול חיבור גם ל IDE וגם ל- SATA - כי לקחתי איתי את ההארדיסקים) כרטיס מסך (אפשרי גם משולב) זיכרון 256 או 512 , תלוי מה יכנס בתקציב צורב DVD אם אפשר שגם יהיה לא רועש זה יהיה טוב. התקציב צריך לנוע בסביבות ה- $300 מהאתר www.NewEgg.com את כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, HDD) זה די דחוף לי כי אני משתמש במחשב של מישהו אחר. תודה רבה לכל מי שעוזר. HF

12. Started by Chymes,

זה המפרט המעודכן. החלטתי להוריד 512 מגה זיכרון והוספתי 200 ש"ח לתקציב. בתמורה קיבלתי, לדעתי, מחשב הרבה יותר חזק. מעבד - AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם - ASUS A8N-VM - 939 (NV GeForce 6100 + nForce 410) - mATX זיכרון - 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 כונן קשיח - WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II מארז - COMPUCASE 6K31 - Micro ATX PC CASE סה"כ 2500 ש"ח במזומן (2580 באשראי) א. סוקט 939. סוקט 754 תמות עוד מספר חודשים. ב. בעתיד אוכל לשדרג למעבד כפול ליבה, אחרי ירידת מחירים ויציאת תוכנות/משחקים תומכים בטכנולוגיה. ג. יותר קל להוסיף 512 מגה זיכרון נוספים מהחלפת מעבד. ד. בעתיד אוסיף כרטיס מסך טוב. בינתיים הכרטיס המובנה יספיק…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by King Kong,

מעבד : פנטיום 2.8 דגם 820 . לוח : GygaByte GA-8I945GZME-RH זיכרון : PQI 256MB 533 *2 = DC כונן קשיח : WD 250GB SATA2 צורב ASUS DVD DRW-1608P3S 1.44 מארז 630W

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by משועמםכרוני,

אוקי, לרוב הייתי עושה דברים כאלה בעצמי אבל לצערי הרב עקב כך שהייתי כל כך מרוצה מהמחשב הקודם שהיה לי לא התעריתי בתחום הזה כבר הרבה זמן, אך לצערי לאחר שלקחתי אותי להתקנת כונן קשיח חדש (חיבור 5 מגה של בזק מילא לי את ה250 ואת ה120...) הוא נגנב מהאוטו של האיש מחשבים שלי ועכשיו מחליפים לי למחשב חדש, כלומר העלות של המחשב הישן שלי+ אני מוסיף והמחשב הישן היה 3 GHZ עם צורב DVD והכל, בלי כרטיס מסך פצצתי אבל עדיין. בקיצור כסף זה לא כזה קריטי, אבל הנה מה שאיש המחשבים שלי אמר שאם אני רוצה זה יכול להיות נחמד ואת השאר הוא משאיר לשיקול דעתי הכוננים שביקשתי (200 GB אחד+ 300 GB אחד) INTEL CORE 2 DUO 3100 MHZ, אין לי שמץ איזה דגם אולי אתם יכולים להמליץ על דגם ספיציפי או אולי אתם מכירים מעבדי…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by dor962,

אני קונה מחשב בקרוב.. הנה המפרט שבניתי: מה דעתכם עליו? המחשב למשחקים כבדים. לא מתוכנן OC בכלל..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Jcs,

ללא מסך, לא מתוכנן OC. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי! אני מתכוון לעבור דירה בקרוב ומכיוון שכל הציוד שלי נשאר בבית אני צריך המלצות לקצת אלקטרוניקה לבית החדש. הדברים מאוד בסיסיים- מחשב לאינטרנט, למוסיקה ולסדרות (כולל מסך, מקלדת, עכבר). משהו נורמטיבי, לא חייב להריץ גיימינג, רצוי שתהיה לו יכולת להריץ דברים בסיסיים (פרו, פיפ"א). חשוב חשוב- שאוכל לחבר אותו לטלוויזיה. מתכוון לקנות חדשה שאתה על הקיר, סביבות 30-40 אינץ'. אם למישהו יש המלצות לדגמים וחברות זה גם המקום. חשוב חשוב- רמקולים. אני רוצה לחבר באיזושהי צורה את הרמקולים לטלוויזיה ולמחשב. איך עושים את זה? אילו חיבורים אני צריך לוודא שיש בשניהם והאם אני צריך להתארגן בצורה מיוחדת? חשוב לי גם לקבל המלצות לערכות של רמקולים (2 או 5). השאיפה היא שכל הסיפור יסתכם בכמה אלפי שקלים ב…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by JSK,

אז ככה, אחרי שהרבה זמן התלבטתי ושקלתי דברים הנה המפרט הספי שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Supertalent 1024MB Dual Channel 667MHZ + Heat Sink Leadtek Winfast 7900GS 256MB (יהיה OC עד שהטמפ' והארטיפקטים יגבילו אותי) Samsung SATA2 160GB 8MB Hec 400TRT Sunbeam Transformer- אני מחליף לו את המאווררים בכאלה שקטים של AC סה"כ בערך 4400-4500 רציתי לדעת איך המפרט? הוא יריץ משחקים חדשים טוב? עכשיו לשאלה היותר גדולה בעצם: יש לי את הכסף (לא בדיוק אבל אני יכול לגרד) ל2 סטיקים של גיגה של סופרטאלנט (כמו עכשיו רק להכפיל את הזיכרון). זה יוצתא לי מאד זול ובמקום עוד 660 כמו שזה עולה עכשיו זה עולה לי 1050 ש"ח, זאת אומרת בערך עוד 500 ש"ח. האם כדאי לי? זה יתן לי שיפור …

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. שלום. אני מבקש מפרט ב-3500 ללא OC , רק של אינטל! ואל תציעו לי של AMD,אני יודע שמקבלים אותו דבר בפחות כסף אבל חייב אינטל. המפרט למשחקים,אינרנט עבודות ביה"ס וצפייה בסרטים. אם אפשר אשמח שיהיה עליו גם FREEZER 7 PRO כדי לקרר טוב יותר (יש לי נסיונות גרועים עם קירור סטוק) המפרט מחנות ברמת גן או תל אביב. לבנתיים אני קונה ב-KSP אפילו על הדברים הרעים ששמעתי,זה עדיף על IVORY , אני יודע שאפשר לעשות משלוח מ-TMS חנות מצוינת אבל לא . רק חנות שיש לה ממש ולא מעבדה,רק תל אביב-רמת גן . תודה לכולם.

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by The-StiG,

לוח אם : ציפסט G31 מעבד : E7200 (קור טו דו) זיכרון : 3GB DDR2 800 דיסק 320 GB כרטיס מסך 980 GT 512 צורב DVD X22 ציוד היקפי (מקלדת עכבר רמקולים מצלמה ומיקרופון כלולים -בטח פשוט אב ל אין צורך יותר מזה ) מסך LCD כמה שיותר גדול זה הפרטים שיש לי , המחיר שיש זה 2190(בלי מסך ,ועם מסך 19 סמסונג 2MS זה עוד 900 שקל ) , רציתי לדעת אם שווה ואם המחיר מתאים . קצת דחוף ,תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by Dano,

אם תוכלו להביא לי מפרט בסך הכל 4500 ש"ח למשחקים אני מבקש מארז לא אכפת לי יפה או לא..הכי פשוט ושיהיה Mid.. כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים גם בעתיד. ללא ציוד הקפי..רק מה שבתוך המארז. צורב DVD. 80 ג'יגה בלבד. ובבקשה מחנות אחת.. תודה!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by boaz_aha,

שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שעיקר פעולתו בקבצי פוטושופ של 300-400 MB, חשוב שיהיה שקט. בתודה ובברכה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Matankzr23,

שלום לכולם... מישהו יכול בבקשה לתת לי הצלה למפרט ב 7K שיהיה בו הכל כולל הכל עכבר (עדיפות ל MX1000) מקלדת לא משנה איזה מסך לפחות 20" אבל אם אי אפשר אז שיהיה 19 וכולל רמקולים.... לא צריך יותר מ 1GB זיכרון.... בנתיים עד שידרוגים... ואני לא עושה OC בכלל ולא מתכוון לעשות שידרוגים בכלל חוץ מהוספת זיכרון... שיהיה מהיר בכל מצב גם אם PHOTOSHOP , 3DSTDIO ואפילו פנקס רשימות!! (כן כן פנקס רשימות) יפעלו בו זמנית בקיצור... מחשב שיהיה מהיר בכל מצב שישמש למשחקים ולסרטים וכל מני.... תודה ;D

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by tamirgolan,

מעבד אינטל E6300 CORE 2 לוח אם של ג'יגה בייט.(לא זוכר דגם מדויק) כרטיס מסך-geforce 7300gs-(ד"א כמה זיכרון יש לו?) זיכרון ראם 1 ג'יגה. דיסק קשיח של 160 ג'יגה. צורב דיוידי. מארז 500W+מארז שקוף+מאווררים.

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 652.6 ] 1 Memory : Mushkin DDR-RAM 256MB 2700 CL2 Blue Memory [ ¤ 297.36 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Bulk Video Card [ ¤ 1285.6 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM AOpen 16/48 Retail [ ¤ 257.53 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 48/12/48 Retail CD-RW…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים