עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by margavish,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל חנות שהלכתי לברר המליצו לי על מחשב שונה לחלוטין ואני לא יודע מי ממליץ על מחשב שבאמת טוב, ומי ממליץ כי הוא צריך לקדם את המחשב הספציפי. התקציב שלי לקניית המחשב הוא בין 2000-2500 ש"ח. מטרת המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים (לרוב אני מחבר את המחשב לטלוויזיה). חשוב לי מאוד שתהייה מקלדת מלאה, אך שהמשקל של המחשב יהיה קל ככל האפשר. גודל מסך לא קריטי (סביב 13-15). זמן סוללה- לפחות שלוש שעות עבודה באופיס. חיבור HDMI ומה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה אמין ולא כזה שעושה תקלות אחרי שנה כמו המחשבים של HP. תודה רבה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. צריך שיריץ סרטי HD חלק. מסך 15". המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש במדיה. אני כמובן גם הולך לשחק עליו בין היתר אבל משחקים ישנים (דיאבלו, וורקראפט, אייג' אוף אמפיירס, באלדורס גייט וכו'). חשבתי בהתחלה על הDell Inspiron 15 אבל קראתי עליו ביקורות צוננות. מקשים נתקעים במקלדת אחרי כמה ימים ודברים כאלה.. אני צריך משהו אמין. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  3. * מטרות המחשב? גיימינג (שיוכל להריץ את דד ספייס החדש) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נורמלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה אפשר לקנות אותו איפשהו שאיזור חיפה קריות תודה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך... אשמח לגמור את זה ב-1,200 ש"ח או אפילו פחות, אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (כולל צפייה בסרטוני HD), יישומי OFFICE ו... זהו. בקיצור, שימושים בסיסיים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, נדרש מפרט מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. אורח בלאקבוקס
    Started by אורח בלאקבוקס,

יש לי חבר שמציע לי ASUS ux303u בשימוש של שנה בחצי מחיר. בדקתי באינטרנט וזה מחשב של 4800 שקל בערך. הוא שומר עליו במצב טוב. אני צריך אותו לשימוש כללי וגיימינג בינוני (רוקט ליג, WALKING DEAD ועוד). השאלה האם המחשב הזה בשבילי והאם הוא יעמוד בדרישות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, קנייה בארץ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות, עבודות גרפיקה פשוטות (PHOTOSHOP) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוצייה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מסך מגע * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-1T עם SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע, Core I7, יותר מ-4GB זכרון תודה!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. Started by DarkLloth,

מה ההתלהבות מהספק הזה הוא כזה טוב? די יקר בארץ וגם בחו"ל לא זול (70$) שווה לקנות אותו ? הוא רק 400W רציתי לקנות משהו טוב וזול בחו"ל ו ultra x-finity 500w קיבל ביקורות טובות מאוד... בכל מקרה זה ספק טוב למחשב למשחקים?

8. Started by Sivan Franke,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב חדש למטרות gaming, בעיקר Heroes of the storm ו- OverWatch תקציב של עד 1,500 (אפשר לחרוג עד 2,000 אבל עדיף שלא), אני מעוניין במסך 2K עם פאנל IPS, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by iMeash,

אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הנדסת תוכנה והייתי רוצה לרכוש מחשב שישמש אותי גם ללימודים וגם לגיימינג. יש אפשרות לרכוש 2 מחשבים נייח ונייד אם זה לא יחרוג בטירוף מהתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני והרצת תוכנות של הלימודים שאני לא יודע כל כך מהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג בינוני (שיריץ משחקים שיצאו עוד שנתיים או…

10. מעבדי אינטל? כמות Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1350 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1 1090 זכרונות? DDR II 667 כמות 1GB TwinMOS 2 1260 כרטיסי מסך? eVGA כמות 7950GT KO 512MB GDDRIII, HDTV, DVI, PCI-E 1 1890 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 סה"כ 6000 המפרט נבנה ב WWW.KSP.CO.IL צריך מפרט (של חבר...) שיחזיק טוב לOC, לא בצורה מטורפת כדי לשמור על התקציב 6700ש"ח. תודה. נא לבנות מפרט ב KSP. במפרט שבניתי צריך להוסיף מארז וספק, לא ידעתי מה לבחור בכל אופן אני סגור על הלוח אם והמעבד, דיסק קשיח הנ"ל. תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. אני מאוד מתלבט לגבי הרכיבים אם תוכלו לייעץ לי אני מאוד אשמח. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤455 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤261 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מ…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. Started by WishMonster1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קליל, Strarcraft, לעיתים נדירות אולי BF5 או שוטר אחר), ועבודה משרדית קלאסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, מהיכירות שלי - מארז של Antec (אלו של ה ₪180) זה מעולה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

13. Started by shuky19,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ליום יום וגם לפיתוח תוכנה. בגדול אני מעוניין במעבד חדש (i5 או i7) יחסית מהיר (2.3GHZ לפחות) לא חובה כרטיס מסך איכותי. כונן קשיח: SSD Hybrid גודל מסך בין 13'' ל14'' בנוסף מצאתי מחשב ואשמח לקבל חוות דעת עליו (הוא יחסית זול ולא ברור לי למה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=853516 אשמח לעזרה בנושא תודה מראש, שוקי.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. אז ככה, ראיתי הרבה אשכולות דומים לשלי אבל באף אחד מהם לא ניתנה תשובה ברורה ולא רציתי להקפיץ סתם אשכול לא אקטואלי. הצרכים של המחשב זה עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט בכמה חלונות במקביל (שלא יצטרכו לפדל את המחשב), ואפילו קצת סרטים וסדרות. המסך רצוי שיהיה כ-13 אינצ' והמחשב לא כבד במיוחד. סוללה שתחזיק למשך זמן ממוצע במחשבים ניידים (4 שעות?) כאמור תקציב 4000-3500 שקל לפי דעתי זה מספיק. אם אפשר אז דגמים של מחשבים, הסבר ומאיפה מומלץ להשיג אותם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. Started by gal505,

שלום, אני מעוניין למכור את המעבד על מנת לשדרגו בעתיד, המעבד בן 5 חודשים ועובד מצויין. Intel Core i3 3220 3.3 GHZ נקנה ב-TMS ומחירו בסביבות ה-530. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shedon,

אני מחפש לפטופ שיכול לתמוך בשני מסכים חיצוניים (עם כרטיס מסך תואם). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  17. Started by iliagildin,

שלום האם תוכלו בבקשה לשים סוף לדיון (וויכוח) שלי בין חברים איפה איכות בניה יותר טובה AUSU ROG ZEPHYRUS או ASUS ROG STRIX?

18. Started by NI4NI,

האם למישהו יש נסיון עם מחשבים ניידים של clevo (נסיון אישי, אל תתנו לי הפניה לאתר שלהם) ? האם האיכות שלהם סבירה ? (מבחינת איכות חומרים וגימור, ארגונומיה ונוחות שימוש) ? האם יש שירות סביר בארץ ? איך הם ביחס לשמות הגדולים יותר (HP, IBM, DELL) ? אני אשמח לכל מידע בנושא.

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  19. שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם Z68 עבור מעבד 2500K. בעיקר מתלבט בין http://www.ebay.com/itm/ASRock-Z68-PRO3-LGA-1155-Intel-Z68-HDMI-SATA-6Gb-s-USB-3-0-ATX-Intel-Mother-/290634854456?pt=Motherboards&hash=item43ab2ff038#ht_4015wt_1089 לבין http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-GA-Z68P-DS3-Desktop-Motherboard-Intel-/380385199898?pt=Motherboards&hash=item5890b9871a#ht_3089wt_1189 כמובן, אלה הם רק שני דוגמאות. קשה לבחור, במיוחד משום שהדרישות שלי לא ממש מיוחדות. מה שכן, אפשרות ל OC עתידי (נאמר 4.5) תהיה מבורכת מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by yatsits,

יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by ran_01,

מה דעתכם על המפרט הבא: השימושים הם: משחקים (אסטרטגיה) אינטרנט,אופיס וקצת קצת סרטים. 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 1 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK 1 BFG GeForce 8800GT 512MB PCI-E OC VERSION 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 1 LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Corsair VX Series 450W PSU 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 Compucase 6C60 Black Midi Tower No PSU יש לי כמה שאלות/סוגיות לגביו האם כדאי לקנות עכשיו את מעבדי הQ6600 או לחכות עוד כחודש עד שיגיעו מעבדי הפנרין החדשים (5.5G זה מטורף) איך חברת OCZ ? אני מ…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. Started by mayhem1211,

* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אין חשיבות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth - חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 1 טרה, אם יש אפשרות להיברידי זה מצוין * כונן אופטי? עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: 8 גיגה זיכרון, מעבד i5 ומעלה, איכות בניה טובה ורזולוצית מסך גבוהה, במיד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. האם אפשר חוות דעת על הAcer Extensa 5630G מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3470 זכרון 2048MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם 56Kb יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio ,HDMI קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה יציאת רשת ועכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium עברית אחריות שנה אחריות בינלאומית (אחריות ע"י היבואן הרשמי) משקל כ-2.88Kg המחשב כולל גם עכבר אופטי ותיק לנייד או משטח קירור נייד לנייד Spire PacificBreeze מחיר:3440 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?p...93&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. Started by owen10,

Intel Core i5-430M Processor 2.26 GHz with Turbo Boost Technology up to 2.53 GHz 4GB DDR3 1066MHz RAM, 2 SODIMM Slots; 8GB Max 500GB Hard Drive (7200 RPM); Super Multi Optical Disk Drive; Wi-Fi 802.11 bgn 15.6" Full HD 1920x1080 LED LCD Display; NVidia GTS 360M Graphics Engine with 1GB DDR5 dedicated VRAM Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System; Bluetooth; 2.0MP Webcam; Backlit Chiclet Keyboard והאם זה כרטיס מסך חזק למשחקים וגרפיקה? מה יותר טוב GTS או GT?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.