עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rom Weiss,

שלום לכולם, מחפש כרגע לקנות מחשב ללא כרטיס מסך וללא מסך. התקציב 4000 שח הכי הרבה. אני מתעסק בעיקר עם תוכנות ולכן מחפש i7 , 500 GB SSD וכו'. כרגע בדילמה על הלוח אם. אשמח לקבל הצעות ללוחות מומלצים שתומכים SATA 3 בתקציב עד 600 ש"ח ללוח אם. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לכרטיס זיכרון 16 GB בתקציב עד 450 שח תודה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  2. Started by idani1983,

ראיתי את המפרט הבא : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7438775&type=product&productCategoryId=cat01172&id=1124431830627 האם הוא שווה את המחיר $799 כמובן שאני אוסיף כרטיס מסך אחרי זה אבל האם כמו שהוא כרגע הוא שווה את המחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. Started by abaganuv,

הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8318 השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 רק אני לא יודע אם יש בהם מצלמה מובנית כי אני רוצה שיהיה ואם יש דגם שאתם חושבים שהוא יותר מומלץ אז תמליצו לי רק בבקשה בלי חריגות כי גם ככה אני חורג כבר כמעט ב1000 שקל מהתקציב המקורי שלי בגדול המחשב הוא לאחותי שהיא סטודנטית שצריכה מחשב ללימודים ושימוש ביתי ושלא יאכזב שצריך תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנט לארכיטקטורה בתקציב של 5-6k (יש אפשרות למתוח את התקציב ב1000 ש"ח) המחשב צריך לשמש להרבה שנים ולכן אני מעדיף לרכוש מחשב יקר אמין וטוב מאשר להחליף מחשב כל שנתיים. דברים שחשובים במפרט: 1. כרטיס מסך לא OnBoard וטוב. 2. גודל מסך 13.3-14 אינץ (ללא מסך מגע). 4. עדיפות למחשב קל (נמצא על הגב כל היום). 3. יציאת USB3 אחת לפחות. 5. עדיפות למעבד מרובע ליבות (הרבה תוכנות שעובדות עם Multithreading) 6.יתרון - דיסק קשיח SSD 256GB (השאר יאוחסן על דיסק חיצוני) או שני כוננים (SSD128 + HDD320GB) 7.יתרון - תמיכה בתחנת עגינה (Docking Station). 8. יתרון - גם יציאת vga וגם יציאת HDMI. 9. לא מעוניין במחשבי Apple. כמובן שאם לדעתכם ישנם מחשבים שיותר מתאימי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב לכם, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד שנה א' ! ( קולולולול ). המחשב ישמש אותי כאמור ללימודים בעיקר, אך גם למשחקים ( FPS בעיקר, לא בהכרח הגדרות גבוהות ) וכמובן לסרטים HD. אני משתמש "כבד" יחסית במחשב, ולכן למרות שהדרישות שלי לא בשמיים, אני משקיע יותר ממה שאני כנראה צריך בשביל שהמחשב יסחוב 4 שנים ושאני אהיה מבסוט (כמה שאפשר כמובן..) והרי התחזית: * גודל המסך? 14* משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הולך לשבת איתו בלימודים, כנראה שיהיה איפה לחבר אותו.. ככה שאין דרישה מיוחדת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, * בלוטות? עדיפות * גודל מינימלי של כונן קשיח? מהירות 7200 (נפח פחות חשוב, יש לי טרה חיצוני…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 4000 שקל, לא מתאפשר חריגה...חשוב לציין שהמחיר הוא אחרי הורדת מעמ כי קונים באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בPHOTOSHOP \ LIGHTROOM CLASIC כתחביב, והתחברות למחשב מרחוק לעבודה כ4 פעמים בשבוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב אבל שלא ירעיש גם כמו טרקטור 6. …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  7. Started by roeesnir,

ASUS K550C. ב- Boot Menu יש רק את הדיסק הקשיח, אפילו לא CD. גם ב-BIOS תחת BOOT כנ"ל. יש שם דבר שאף פעם לא ראיתי: Add New Boot Option. וכשנכנסים: יש שם אפשרות להגדיר Boot אבל אבל צריך להגדיר שם מערכת קבצים ו-Path. מה זה הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר א…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  9. שלום לכולם, המפרט ישמש אותי בעיקר לסרטי HD, אינטרנט, ישומי אופיס. השקט חשוב בדרגה של 6/10. אין צורך בציוד היקפי. לא מבצע OC. בניתי את המחשב בחשיבה לעתיד ובמטרה לשידרוג בעוד כ-שנה. יש ברשותי מסך 24'' (wfp2408) ואני מתכנן לראות סרטי HD עליו, האם המעבד ולוח האם יעשו עבודה טובה בהרצת תכני HD? אשמח אם תתנו את דעתכם: מעבד Intel Core i3-530 Box ₪554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950500 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪251 כמות:1 ht…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by rn_bor,

יש לי מחשב נייח טוב בבית ואני צריך מחשב נייד בעיקר לעבוד עם מסמכי אופיס בכל מיני מקומות, להתחבר לפעמים קצת לאינטרנט ושיוכל להראות סרט קצר (לא הורדות מהאינטרנט). רציתי לדעת אם זיכרון של 256 מגה יכול להספיק לי ואם אפשר להסתפק במעבד של פנטיום 3 או אולי סלרון 1.7. שאלה קצת מעורפלת אבל אני לא כזה מבין בלפטופים. יש גם חנות טובה למחשבים ניידים משומשים שמישהו יכול להמליץ עליה? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. אמא שלי מחפשת מחשב נייד לשימושיים של אינטרנט סרטים וכו'... מספיק לי רק לקבל המלצה לדגם ואני כבר יחפש אותו בחנויות שבאזור שלי.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך .לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB ומעלה, * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? יתרון - לא חובה. * לא נדרשת אחריות בינלאומית . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  12. שלום לכולם, רצתי לבקש חוות דעת על המחשב Acer Aspire 5730ZI , מפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 משמש לתוכנת וורד אקסל ולראות סרטים וגלישה באינטרנט שאלות נוספות למי שיש אותו האם המחשב מתחמם או עושה רעש והאם הגלישה באינטרנט תהיה איטית איתו. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  13. היי זה מפרט מבוקש למחשב של אחותי. השימוש העיקרי שלו זה הורדת סרטים ושימוש כמחשב סלון (HTPC אני מניח) לא יהיה בו שימוש למשחקים, PS3 משמש לזה. נתונים למחשב מבוקשים מחשב טוב ושקט סהכ השקעה עד 3000 שח . 1) סוג הטלויזיה שלנו היא led47" המשמש כמסך המחשב (לצפייה בסרטים) 2)שיהיה המון זיכרון בארדיסק - (1 הדברים החשובים להם) 3)כרטיס מסך חזק עם יציאות hdmi (לא למשחקים) 4) הרבה יציאות USB במארז 5)זיכרון 8 ג׳יגה (לא בטוח עד כמה הדרישה הזו שלהם היא על בסיס ידע) 6)מארז עם דלת אחת שקופה שנראה את כמות האבק 7) השימושים שלנו במחשב הוא המון הורדות סרטים וצפיה בהם באיכות hdmi. תודה לעוזרים מכיוון שאני לא ממש יודע איך להרכיב מפרט לHTPC, אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. שלום לכולם, מטרתו העיקרית של המחשב תהיה עריכת צילומים באמצעות שילוב בין פוטושופ וברידג' cs5. הגדרתי לנושא כ4000 ש"ח, אין לי צורך בנלווים למחשב (מסך ועוד). חשובה לי כמות זכרון גבוהה וכ.מסך חזק. תודה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. המחשב מיועד לצרכים משרדיים (אופיס.אינטרנט) ולצפייה בסרטים. המחש אינו מיועד למשחקים (לעת עתה - אבל אשמח אם בלוח תהיה תמיכה לכרטיסים גרפיים). התחלתי להרכיב מפרט ואשמח לתיקונים ותוספות: לוח אם GIGABYTE P35-DS3L - המחיר 590 ש"ח מעבד Core 2 Duo E6550 - המחיר 920 ש"ח זכרון DDR II 800Mhz 1GB של קינגסטון - המחיר 175 ש"ח. דיסק קשיח wd1600AAJB - המחיר 280 ש"ח צורב LG-GSA-H55N המחיר 180 ש"ח עכבר ומקלדת פשוטים של לוגיטק - 100 ש"ח בקשר למארז וספק כח אשמח לקבל הצעות. אשמח אם תהיה יציאת DVI (האם זה קשור ללוח אם או אולי לכרטיס משך שעליי לקנות ?) [br]פורסם בתאריך: 27.12.2007 בשעה 11:09:24 נ.ב.שכחתי כמובן מסך - אני אשמח לקבל הצעות למסך LCD מוצלח במחיר של עד 1600 שקל (ללא קשר למחשב)

16. להלן המפרט לעניות דעתי שווה מאוד אבל ... כרטיס המסך לא מדהים ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903009-29/46261734 דעתכם תקבע לי המשך....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני לא מתפשר על הכרטיסי מסך (BFG 8800GT 512MB OC2 SLi), על המעבד, על המארז ועל ההארד-דיסק. אשמח לקבל הצעות ללוח-אם, זכרונות וספקים. תודה ויום נעים לכולם

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by DeepN3lue,

שלום, בידי 2 מפרטים, אשמח להשוואה/הערות ... מנסה להבין מה יותר טוב, ומה אפשר לשפר בגבולות המחיר הנתון. תודה מראש לעוזרים. מפרט 1: מעבד -Intel Dual Core E-5300 לוח אם - Gigabyte G41 DDR2 PCI-X זיכרון - DDR2 4196MB 800mhz כונן קשיח - 500GB SATA2 7200 (ללא דגם ספציפי) צורב - DVDRW DualLayer x22 SATA (ללא דגם ספציפי) מארז - ATX כולל ספק 500W (לא ברור הדגם) כ.קול + כ.רשת + כ.מסך מובנים (לא ברור הדגמים). הצעה קיימת : 1500 ש"ח כולל מע"מ מפרט 2: לוח אם - Biostar GF8200C מעבד - AMD Athlon II X2 240 Box כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון - Samsung DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב - Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD מארז - ללא ספק Cool…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  19. Started by omer-m,

שלום יש לי דל לטיטוד 630 שהלך לו הדיסק הקשיח. (חדש! בן חודש!) הוא חזר היום מתיקון (אחרי 3 שבועות ראבק) והחליפו לו הרד דיסק. שאלתי: 1. איך אני יכול לדעת ששמו לי אותו דיסק כמו שהיה? היה לי דיסק של 7200 RPM איך אפשר לדעת שלא תקעו לי אחד 5400 RPM? 2. הדיסק עושה הרבה רעש באופן יחסי למה שהיה (3 שבועות, אב נראה לי), יש מה לעשות בנידון? הדיסק החדש הוא (לפי טיון אפ 2008) Hitachi HTS541612J95A00 תודה עומר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Hitman_47,

אני רוצה לימכור את המחשב ורוצה לדעת פחות או יותר כמה שווה עם מישהו יוכל להגיד לי כמה הוא שווה!? תודה! מעבד: Amd palomino xp 1600 + לוח: Asus a7n-vm זיכרונותDdr pc-2100 128mb: Ddr pc-2100 256mb דיסק: Maxtor 30Gb Ibm 80Gb מסך :RADEON-9100 128Mb קול :CREATIVE 5.1 Audigy Dvd X16 טושיבה Cd-r טיאק 52

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. כמו כן, אני לא זקוק לכרטיס קול בעל יכולות הקלטה חזקות (יש לי חיצוני), רק השמעה ועריכה. במשחקים ההתמקדות בגרפיקה ולא ביכולות הרצה. תודה מראש, ולד

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. שלום אחרי בערך 3 שנים עם אותו מחשב, בא לי להשתדרג. אבא שלי במקרה בארה"ב והבנתי ששם זול יותר אז אשמח להצעות. אני רוצה מחשב להקלטות, אני אקליט גיטרה (וכלים אחרים ובעתיד גם קול), ישירות לכרטיס קול ( Line 6) ואערוך עם קיוביס ודומיה. אני צריך כמעט הכול פרט לכרטיס קול, לא צריך צורב, וכונני דיסקים למיניהם. חומרה פשוטה שאפשר להביא מחו"ל, בחלקים ולא בנוי (אני אבנה בעצמי), ככה שגם מארז לא צריך, נקנה בארץ. קול העמדה על טעות או עזרה תתקבל בברכה אין שם של חנות, אני בכלל לא מכיר את האזור (פיניקס למי שמכיר.)

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  23. בעיקרון אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיריץ את המשחקים החדשים על איכות גבוהה אם אפשר. כמו כן אני רוצה שבעתיד אם אני ארצה לשדרג את המחשב אני אוכל לעשות זאת בקלות (בלי להחליף לוח אם לדוגמא) אין צורך במערכת הפעלה,שיהיה שקט (בערך 4),אין העדפה לחנות,אני לא מתכנן אוברקלוק,כונן קשיח של 320 גיגה יספיק.אפשר לחרוג עד 500 ש"ח. תודה מראש.

24. אני צריך מחשב שיריץ אתרי הימורים על ההגדרות הכי גבוהות בצורה טובה במחשב הישן יש בעיות FPS באתרי הימורים אז צריך כרטיס מסך חזק ואני לפעמים מקבל מסך כחול באמצע הימור אז צריך מחשב שיריץ טוב כל הימור בכל סכום מסך לא צריך עדיף שיהיה אובר 4GB זכרון פנימי אפשר גם להוסיף עכבר מהיר ואיכותי אם יכנס וחשוב מאוד שיהיה כונן דיסקטים תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  25. Started by hilikon,

מה אתם ממליצים? שניהם באותו מחיר 3850, עם אותו מעבד 2330,120G הרדיסק, 2Gh זיכרון , מערכת vista basic הדל רק עם מסך גדול יותר ויציאת hdmi והLg עם כרטיס מסך אחר ,ויציאת spdif, ורק שנתיים אחריות מה לקנות?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.