ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,לאחותי (12) נשבר הלפטופ וכרגע אנחנו מחפשים לקנות לה מחשב נייח.. הייעוד של המחשב הוא מה שכל לפטופ פשוט מסוגל לתת-גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בתקציב ולשמור על מחשב שעובד בצורה נורמאלית ובסיסית. אני חיפשתי מחשב יד שנייה,ומצאתי כמה מחשבים פה ושם ב 700~ ,אבל עקב העובדה שאין אחריות ושצריך לעשות מבחני מאמץ וכו',דיי ירדנו מהרעיון.. אשמח לעצה מה דעתכם ,לחפש בכל זאת מחשב יד שנייה\לקנות את המחשב הכי זול ב 1400~.. אני רואה מפרטים ב KSP ב 1000 שקל +- http://ksp.co.il/?uin=15880 + צורב יוצא 1050..אני מעדיף לקנות מ KSP כי יש לי מתחת לבית חנות אם לקנות את המחשב הכי זול,אשמח למפרט..תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב לסטודנט, לשימוש בהרצאות וגם לעבודה בבית. * מטרות המחשב: לימודים ועבודה, בעיקר שימוש משרדי בסיסי ואין צורך בכוח מוגזם. * גודל המסך: 15.6 חובה (יותר קטן מזה אני פשוט לא רואה) * רזולוציית המסך: HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: כמה שיותר קל במגבלות התקציב. אני אסתובב איתו לא מעט על הגב אבל גם אם זה מעל 2 ק"ג זה לא נראה לי נוראי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בגלל שהוא יהיה איתי באוניברסיטה עדיף זמן סוללה ארוך, אבל הימים שלי שם לא מאוד ארוכים אז לא צריך משהו מפלצתי. כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא קריטי * גודל מינימל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט עד 2000 ש"ח לעבודה משרדית כבדה ללא ציוד היקפי שימושים: -עבודה במקביל על מספר גליונות אקסל כבדים ביותר (עשרות אלפי שורות לפעמים) -עבודה במקביל עם מספר יישומים כבדים בו זמנית (לא גרפיים אך חישוביים) -חיבור הממיר של יס למחשב והפיכתו למדיה סנטר (אני מניח שצריך בשביל זה כרטיס TV) -ושכמובן יהיה מוכן בעתיד לעבור לויסטה בלי שום בעיה 2000 ש"ח זה אמנם הגג אך אם המפרט מתאפשר בפחות כמובן שעדיף. בלי שום ציוד היקפי. והכי חשוב אני צריך חנות שגם תהיה מומלצת אבל גם כמה שיותר קרובה לת"א. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T6600 vs. Intel® Core2 Duo Processor P8400 האם קיים הבדל משמעותי בביצועים שעבורו שווה לשלם כ-400 ש"ח נוספים ?! נצא מנקודת הנחה כי שני המעבדים ירוצו עם אותו כ. מסך ואותו הזיכרון 4GB, תחת מ"ה Vista. שאלה נוספת - אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש מחשב נייד מאייבורי. המחירים שלהם ממש זולים ביחס לשאר, אני באמת לא מבין איך ... אני מתייחס כרגע ספציפית למחשבים ניידים תוצרת HP. האחריות על המחשב הינה אחריות של HP למשך שנה בלבד, עם אפשרות להרחבה למשך 3 שנים תמורת תשלום, איך זה שקיימים פערי מחירים שכאלה, כאשר בכל המקומות מציעים את אותה האחריות? תקנו אותי אם אני טועה, אבל אחריות של HP אומרת בעצם שבמקרה של תקלה אני מדבר ישירות עם HP, מבחינתי החנות משמשת אותי אך…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים.. רציתי לדעת כמה שווה הספק שלי מדגם seasonic m12 520w bronze modular הספק בן חמישה חודשים בערך ויש לו אחריות ב-KSP נקנה ב390 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מה החשיבות של הזיכרון בכרטיס מסך עצמו מה ההבדל בביצועים בין 1gb ל2gb האם כדאי לקנות כרטיס מסך עם מאוור מובנה? הבנתי שיש חשיבות רבה לספק איזה חברה אמינה מבחינת יצור ספקים ואיזה ספק מומלץ למחשב לגיימרים? האם750 מספיק או יותר מדי? המליצו לי פה על antec ובקשר למאורר למארז האם ניתן להחיל וכדאי? שתי מאווררים במארז? אגב איך אני יודע אם יש תאימות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש''ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עם דרישות גרפיקה גבוהה, תכנות כבד (קומפילציה וכו') אמולטורים של אפליקציות, מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב אין לי דוגמא ספציפית, אבל שיוכל להריץ את המשחקי…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
תגידו לי אם המחיר הסופי הוא כולל מע"מ. אני חושב שכולל אבל אני צריך להיות בטוח Tms&Fox GameSystem X9550 HD4890 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1,313 קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1,100 דיסק קשיח Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤461 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 ספק כוח SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX ¤480 מארז Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid To…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word , צפייה בתמונות ועריכה קלה שלהן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PIcasa, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
מטרות המחשב -גלישה באינטרנט \שיודע להתמודד עם תוכנות כבדות\ עדיפות למחשבים i3 הוא i5 גודל המסך -15 צבע המחשב הרצוי: שחור משקל רצוי - משקל נורמלי זמן סוללה - , אני לא יודע ביחס למחשבים ניידים אבל שיחזיק מספר שעות ושההטענה תהיה יחסית מהירה ואיכותית גודל מינימלי של כונן קשיח - עדיפות ל-500 ג'יגה לפחות זכרון - 4 ג'יגה לפחות חשבתי על זה איך הוא ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 צורב DVD - עדיף
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-8K עם חריגה של עד 500 אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב 1080P 144HZ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש צורך לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. הא…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי שלום לכולם לפני 10 שנים עזרתם לי לבנות את מחשב החלומות ליועכשיו הגיע הזמן לחדש חשוב לציין שאני גר בארצות הברית אז מחירים פחות חשוב לי בפירוט זה בעיקר החומרה מעבד I9 9900 לוח? לא אוהב לעשות אובקלג אבל הבנתי שיש לוחות שעושים אוטומטי קירור מעבד מים? מארז FULL TOWER? זיכרון? SSD 970PRO 2TB? כרטיס מסך 2080 RTX TI כנראה שניים ספק? אוזניות STEELSERIES ARCTIS PRO מסך? אני עובד במשרד אם 42" ומאוד אוהב אבל לא איכותי למשחקים מחפש מסף הכי גדול שאפשר שיש לו 144 הרץ G SYS ו 4K (זה מסביר למה שני TI)): המסך הזה כי טוב ROG Swift PG27UQ 27" 16:9 4K UHD IPS Gaming Monito אבל הוא ממש קטן לי אני כבר מעל 10 …
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח: DFI Lanparty DK x48 T2RS כ.מסך: Nvidia GeForce 8800 GT זכרונות: G.Skill PC2-6400 DDR2 (400MHz) 2x2GB קניתי את המחשב די מזמן אולם לפני כמה שנים החלפתי ל-i7 ככה שכל החלקים לא היום בשימוש, הכל עובד פיקס ולא התבצע שום OC לרכיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לשימוש מעצב פנים. השימוש הוא עבור התוכנות: autocad, פוטושופ, סקאצ' אפ, ובעתיד יש סיכוי לתוכנות תלת מימד כגון 3DMAX ושימוש ב- VRAY. חשוב מחשב חזק, אך נראה לי שלא מפרט חזק מדי. המפרט שקיבלנו הוא: Intel core i5-650 processor מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64 bit – hebrew תוכנת בסיס של Microsoft Office 2010 כרטיס גראפי: GB1 ATI Radeon HD5670 זיכרון: GB8 DDR3 דיסק קשיח: 1.5TB (7200RPM ) כונן: DVD +/- RW כרטיס קול: Integrated HA audio 7.1 כרטיס רשת מובנה: 10/100/1000 Mbps Ethernet נראה לי שחלק מהמפרט מיושן. אשמח לקבל המלצות...ולאילו דגשים אני צריך לשים לב. תודה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
דרישות: א-רמת שקט בינונית (5)-מטר מהמיטה(חדר קטן). ב-עבודה עם תוכנות cubase, photoshop,flash בצורה חובבנית. ג-כרטיס רשת בלוח M. ד-צפייה בסרטי HD. ה-מקלדת ועכבר אלחוטיים. ו-רמקולים 2.1 באיכות בינונית. **התקציב הנ"ל כולל את המסך. **אם ניתן אפשרי בתקציב נמוך יותר(אבל עדיין שיהיה מחשב טוב).
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל ניסיתי לקרוא פה מלא דיונים אבל זה כמו סינית בשבילי ואני לא מבין כלום אני ממש לחוץ על לקנות מחשב ומאוד חשוב לי שהוא יהיה טוב ויחזיק להרבה זמן אז אני יפרט את השימושים ומקווה שמישהו יוכל לעזור לי... אני צריך מחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו לשמוע מוזיקה באיכות (אם יש גם המלצה על רמקולים טובים זה טוב), לראות סרטים באיכות HD (כרגע יש לי מסך סמסונג T220P ואני בעתיד מתכנן לקנות פלזמה טובה בין 30-40 אינץ שאותה אני רוצה לחבר למחשב ולראות איתה את הסרטים), עבודה באינטרנט (שלא יכאב בעיניים יותר מידיי). ושיוכל להריץ משחקים כבדים וחדשים באיכות טובה (שיהיה כרטיס חזק שיוכל להריץ אותם גם על הפלזמה שאני יקנה). המחיר לא משנה לי רק שהמחשב יבצע טוב את הדברים שפירטתי אפשר להוסיף…
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX9650 Box ₪4647 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQX9650 לוח אם Asus P6T Deluxe OC Plam ₪1927 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=18496 כונן קשיח Seagate ST3750528AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750528AS משתק לדיסק קשיח Scythe Himuro ₪127 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCH1000 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Special Ops ₪701 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3402K כרטיס גרפי PNY Quadro FX4800 1536MB PCIe ₪8330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PNYFX4800 ספק כח Enermax Pro82+ 625W ₪693 כמות:1 http://www.…
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: יש לי כבר מארז הארד דיסק וצורב. E5200 2GB kingstone intel pearl creek HD 4850 (מסך "19 1280-1024) ספק עוד לא סגור (אשמח להמלצות) לא מתוכנן שום OC או שדרוג האם המעבד יכול להוות צוור בקבוק? אולי עדיף להעביר קצת תקציב מהכרטיס מסך למעבד? מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
samsung s223F samsung s223B מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? חפישתי בגוגל, באתר החברה, אךלא הצלחתי למצוא מה ההבדל.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
המחשב ישמש לעבודה משרדית (OFFICE ואינטרנט), צריך להיות חזק להחזיק לפחות ל5 שנים.. יש צורך במקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינונים)צפיה בסרטים. * גודל המסך: 13.3 או 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: DELL או LENOVO או חברות בסגנון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
זה המפרט שקיבלתי http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22917 האם הוא טוב למשחקים חזקים כדוגמת gta ותכנות?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי את המשחק WOW קיבלתי אותו מארה"ב (אחלההההההההה!!! משחק) אבל על הלפטופ הוא לפעמים קצת צולע HP COPMPAC NC8000 אני עכשיו במגמה לקנות מחשב .... ההה דילמה.. האם לקנות לפטופ חדש אחר יותר חזק (עדיפות כי אני חושב לעבור לחו"ל לתקופה) אבל לא יודע איזה לפטופ יתאים עם יש לכם המלצה בלי לקרוע לי את הכיס. או אולי כבר כדי לבנות מחשב נייח יותר חזק ויותר זול....מה כדאי לי ? איזה מיפרט הייתם ממליצים לי לקנות/ לבנות? תודה על העזרה ....נ.ב אחלה אחלה אתר אחלה של פורום....בטח אחלה של חברה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחזיק 11 שנה מגיע לי להתפנק ולקנות מחשב חדש. מה שבניתי עד עכשיו זה דברים שאני רוצה אבל לא יודע אם יצא לוח מתאים למעבד החדש. הזיכרון כבר אין לי מושג מה עובד היום מה טוב ולא טוב רק תמליצו לי על דגם טוב. מארז: Antec twelve hundred v3 אני צריך כמה שיותר כוננים קשיחים במארז. ספק כוח אין לי מושג כמה w אני צריך עדיין תעזרו לי בזה בהמשך. לוח אם: Gigabyte אין לי מושג איזה רק אני צריך אפשרויות לשדרוגים ועם הרבה סלוטים pci-e אז אם צריך להחליף מארז אז נחליף. מעבד: החדש I7 3770k זיכרון: 16g G.skill, Kingston, corsair בשנים האלה מי יוצא טוב? כ. מסך: Gigabyte gtx 680 מה ההבדל בין בלי המותג? זה אותו איורור רק שיש עין על המעטפת. כ. קול: Creative titanium fatality זה עם 7.1 אם…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 3,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט ולא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים, סביבת פיתוח תוכנה, וגיימינג קל-בינוני. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שהתקציב מאפשר (עדיף כמה שיותר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? דיי חשוב. 6…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-