ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה מחשב שיספק אותו לצורך עריכת וידאו מקצועית וגיימינג בינוני! תקציב 2000-3000₪ *עם כונן Sdd256Gb 3/2Tb Hdd*
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב נייד חדש. עד היום רכשתי מחשבי שולחן אשר הבנתי יחסית מה בדיוק היה צריך לקנות ובאיזה איכות וכסף, אבל השוק של המחשבים הניידים איננו מוכר לי, ובכך אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט איכותי למחשב שיתאים לצרכי (-: סכום הקנייה אשר אני מעוניין לרכוש בו את המחשב נע בין 4500 ל-6000 ש"ח, ניתן קצת להוסיף או להוריד במידה ויש כמה רכיבים שאי אפשר לוותר עליהם. אז ככה, השימושים והצרכים העיקרים שלי בנוגע למחשב הנייד הם: 1. הנקודה שהכי חשובה לי בקניית המחשב היא רמת ביצועים גרפים טובה כיוון שהשימוש העיקרי שלי בו יהיה לעיצוב גרפי (בתוכנות כגון פוטו שופ,3D MAX וכד'..), וכמו כן צפייה בסרטים על גבי מסך LCD בשידור "הי דפנישן" וגם חשוב אבל פחות, משחקי מחשב והורדות…
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תקציב : מהו תקציב לשדרוג המחשב?אשמח להצעות , אין מחיר ספציפי כי אין לי ידע במחירים של מוצרים כאלה. כמה שיותר זול יותר טוב כנראה (בתנאי שזה עונה לדרישות) אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? מטרות השדרוג : מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC / אחר (נא לפרט). במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק . Call Of Duty , FarCry 3 , Assassins Creed III , Medal Of Honor Warfighter במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש . מערכת הפעלה : באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32 bit או 64bit)? במידה שתפרמט …
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3.5K ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
hello all my lenovo x300 is getting old and I need a new laptop, needs to be light weight and there is no budget limit can you please advise me?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
המחשב הוא ללימודים, אך גם לסטרימניג של משחק פשוט.(osrs- old school runescpae) 1. מה התקציב המקסימאלי?3750 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם יוכל לתמוך במשחקים קלים עד איזו רמה? תכונות עיקריות: לוח אם דגם: M.B. Foxconn 6627MA-RS2H סוג ציפסט: sis מהירות FSB: 1066MHz כ.מסך משולב: Graphics Flexible Integrated כ. קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות 2 יציאות PCI יציאת PCI Express 8 יציאת USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E-Dual Core דגם מעבד: E2160 מהירות מעבד: 1.8GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 1MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים כונן שם יצרן כונן תקליט…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למשחקים ועריכה, ללא O.C. , דרוש קירור רציני . תודה מראש לכל מי שיכול לעזורץ מעדיף חנות מאיזור המרכז : תל אביב, ראשון.
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד לעבודה של מערכות הפעלה וירטואליות,סרטים ומשחקים בקטנה(לא משהו מטורף) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך,אם צריך לנצל אז ננצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אבל לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מערכות הפעלה וירטואליות,משחקים(לא מטורף),סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- VMWARE,BACKTRACK 5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -- BISOSHOCK INFINITE,FIFA 2013,PES 2013,FAR CRY 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K ניתן לעלות אם יש הכרח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בפרמייר ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, אפטר אפקטס, פוטושופ - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא - אם התקציב נמוך מדי לכלול גם מסך, ניתן להמליץ ע…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 3.5K ש"ח לא כולל ציוד היקפי ומסך. להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. ועוד משהו - אני מתכנן להזמין את המחשב עוד חודש בערך, ככה שאם יש רכיבים שיכול להיות שיוזלו עד אז, אשמח אם זה יצויין בתגובות. המון תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקציב עד 2500 ישמש לגלישה אלחוטית בעיקר חובה סוללה 6 תאים ושלא יהיה מיני לפטופ אלא גודל מלא * מטרות המחשב- עבודות משרדיות אינטרנט צפיה בסרטים * גודל המסך? מינימום 15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אפשרות לחיבור לטלוויזיה HDMI לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? מומלץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש, מסך 13.3" המחשב הוא לצרכי לימוד ואינטרנט, מעט משחקים וסרטי HD. התוכנות אשר יעלו עליו הן:OFFICE, SPSS,STATISTICA,MATHLAB התכונה החשובה לי ביותר זה מהירות וזמן סוללה לפחות 6 שעות. עד עכשיו התרשמתי מהDELL INSPIRION I5 אבל פתוח להצעות התקציב :עד 4000 ש"ח כמו כן אשמח להמלצה היכן כדי לקנות..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר להוזיל עלויות אבל שיהיה עדין איכותי. מחשב לצרכי עיצוב גרפי.התקנת אדובי ועבודה לפחות עם שתי תוכנות במקביל. ---------- מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1403 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪431 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪550 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 מחיר: ₪330 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מח…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקיי אני צלם ובין הייתר אני עושה גם את העריכות צילום שלי במחשב בתוכנות Adobe (Photoshop,Lightroom,Primire) ובתוכנות נוספות אני מוסיף לכם את ניתוני המחשב שלי כרגע אני כרגע בלי כרטיס מסך ומה שאני חושב שאני רוצה לשדרג בעיקר זה את הכרטיס מסך שלי ( זה מחשב נייח ) אני מקווה שתוכלו להגיד לי אם אני רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ואם אני צריך להוסיף עוד משהו בשביל השידרוג הזה . כרגע אני מאוד נהנה מהמחשב שלי . (רק אומר ) אבל אני רוצה כרטיס מסך ובין הייתר אני רוצה שגם הכרטיס מסך יתאים לי למשחקים .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט שאני רוצה לרכוש מחר או מחרתיים השימושים יהיו משחקים וסרטים המסך שלי הוא 17 אינץ lcd ותחובר טלויזיה טושיבה lcd 32 אינץ במעמד הרכישה אוסיף עוד 3 מאוורים אשמח לשמוע חוות דעת האם אפשר יהיה להוזיל בחלקים מסויימים ? תודה אוהד. מעבדי אינטל מחיר סה"כ 795 Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE מחיר סה"כ 504 EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty מחיר סה"כ 450 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך Sapphire מחיר סה"כ 944 HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות מחיר סה"כ 301 500GB 72…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לקבל עזרה בקניית לפ-טופ חדש לאשתי. כרגע יש לה IBM Re50, אשר משרת אותה כבר מספר שנים. הבעיה העיקרית היא שהוא הפך להיות מאוד איטי וכבד (בעקבות החלפות הסוללה המקורית לסוללה חליפית). אשתי בעיקר משתמשת בו לעבודה, בעיקר בתוכנת SPSS. המחשב לא משמש להרצת משחקים או סרטים. מבחינתי התכונות העיקריות שאני מחפש הן: 1. מהירות עבודה, בקיצור שהSPSS לא יתקע לה ושתוכל לעבוד עם כמה חלונות במקביל. כלומר זיכרון פנימי גדול, כדי להקטין את כמות הקריסות ולהגדיל מהירות. 2. משקל: המחשב באמת נייד, כלומר היא לא מעט איתו על הגב. אשמח לפחות מ2.5 קילו. 3. מסך: 14-15. מכיוון שהיא משתמשת בו כל היום, זה חשוב. 4. חברה: לא חייב להיות לנובו, אבל רצוי מאוד מחברה אמינה, שכן זה מחשב שאמור לשרת אות…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אוקי התקציב עומד להגיע, אני צריך לדעת אם המפרט הזה שווה משו Intel Cure 2 Duo E6300 GIGABYTE GA-945G-S3 DDR2 512MB 533MHz CL3 PQI WD 250GB 7200 16MB Gigabyte GeForece 7600GT GV-NX76T256DB-RH Thermaltake SwinG ATX MIDI Tower - 430W סה"כ 3,977 משו לשנות להוסיף לתקן להחליף? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מפרט למחשב אשר ישמש לצפיה בסרטים + גלישה מול הטלויזיה בסלו, כמובן שמדובר בסרטים ב full HD אין לי בעיה לקחת מכשירים כמו gaida או xtreamer אפילו, רק אני רוצה להבטיח שהסרטים ירוצו כמו שצריך ושאוכל לגלוש (ב xtreamer שראיתי אין אפשרות לגלוש לכל האתרים רק לאתרים שמוגדרים במכשיר) תודה רבה איתי[br]פורסם בתאריך: 9.03.2011 בשעה 15:24:56 ועוד סוגיה:אני מתכנן לקנות xbox360 עם kinect האם הוא יכול למלא את הצרכים בנושא סרטים וגלישה ? או שאני באמת חייב גם מחשב וגם xbox ? תודה מראש על העזרה איתי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי קצת יעוץ שהעיקר בו הוא כרטיסי מסך, אבל קשור גם למפרטים, אז החלטתי שפה כנראה יהיה המקום המתאים. אנחנו מדברים על שני מחשבים בבית שלי. אחד שלי, אחד של אחי הקטן. שלי: P4 2.6 HT + FX5600 של אחי: P4 1.7 + ASUS GeForce 2 Deluxe המחשב של אחי, כמו שאתם רואים, מיושן יחסית. משלי אני מאוד מרוצה, העניין הוא הכרטיס שלא בדיוק מאפשר הכל. המחשב שלי כחבילה מספק את הצרכים שלי. אני לא רואה סיבה לשנות בו משהו מלבד הכרטיס. הכרטיס סבבה באופן כללי. לא קרה לי שלא הצלחתי להריץ משהו עליו, חוץ מ BF2 שקיבלתי לפני כמה זמן. מה שכן, במשחקים כבדים לא תמיד רואים הכי טוב. המחשב של אח שלי דיי חלש. הכרטיס, שדרך אגב היה קנייה מעולה בזמנו (עד לפני שנה הוא הריץ כל משחק ונתן ביצועים יותר טובים מג'יפה 3 ו 4…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה מאוד ביקורות מעולות על המחשב הזה החלטתי היום לקנות אותו המקלדת שלו נוחה מאוד והרמקולים מאוד חלשים (בפלאפון יש לי רמקול יותר חזק) הבעיה שהכי מציקה זה הWIFI לפי כל הסרטים ביוטיוב הוא אמור לקלוט WIFI ממרחק של 100 מטר! בגלל שזה WIFI 802.11N שזה הכי חזק שיש היום ובתכלס זה קולט לי על עוצמה נמוכה מאוד ממרחק של 15-20 מטר מהראוטר, והמחשב הישן שלי מלפני 3 שנים קולט לי מאותו מרחק בדיוק על עוצמה הכי גבוהה שיש. מוזר לא??
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ₪1074 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪592 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ₪359 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ₪486 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ₪1595 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ₪194 מארז ללא ספק Foxconn TLM-841 ₪262 ספק כח Enermax Liberty 400W ₪421 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4983₪ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ניידים שמאוד עיניינו אותי והם בתקציב שלי, הראשון הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=2&t=1&c=320 השני הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 . עכשיו השימושים שלי הם לתכנות ראיית סרטים בHD הפעלה מרובה של אפליקציות וגם קצת משחקים. בבקשה אם אתם ממליצים על נייד מסוים אני אשמח אם תוכלו לאמר לי למה ומה ההבדל בין השניים. תודה רבה לכל העוזרים מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי צריך מפרט, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור. הנה ההודעה שלו, בה הוא מפרט מה הוא צריך ושואל כמה שאלות: אני מעוניין במחשב חזק ואיכותי המיועד בעיקר למולטימדיה וגם מעט למשחקים. שיהיה מסוגל להריץ משחקים/סרטי DVD בד בבד עם תוכנות כבדות ברקע ללא קושי. חשוב לי שיהיה מארז יפה, שיהיה שחור עם חלקים שקופים, איכותי ועם הרבה יציאות קדמיות ( eSATA FireWire USB 2). תקציב עד 4000 ש"ח בקירוב. מי שיכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בלי להכליל אותו בתקציב של המחשב הנ"ל (לא מיועד להקלטה ועריכה אלא לאיכות שמע גבוהה), ושלא יהיה מסדרה של כרטיסי קול למשחקים, יעזור מאוד. וגם על מערכת של שלט מולטימדיה למחשב (בסגנון iMon). כמה שאלות: האם עדיף לקנות לוח אם עם יציאות שונות בילט אין, או לוח אם …
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-