עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?הכי הרבה 2000 שקל מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, הכל חוץ מג'נרי/טרמלטק 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אנ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אבקש מפרט למשחקים ללא מסך, ציוד הקפי וללא צורב DVD ב- 4200 ש"ח תודה !

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by e10hs,

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי. אז החלטתי להפטר מהמחשב הנייח בבית ופשוט לקנות בחו"ל דרך האינטרנט לפטופ חדש. מכיוון שזה לטווח ארוך אני רוצה את הכי חזק שאפשר, במחיר הסביר שאפשרי ברמות כאלה... :-) אלה שני המפרטים שהוצאתי, אחד של אליינוואר מ DELL ואחד של HP: ואגב, יש איפה שהוא לפטופ עם זיכרון יותר גדול? (12 או 24)?... תודה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by MS-D,

שלום ! אני זקוק למפרט מחשב שיכלול הכל פרט למסך СD צורב ופלופי .. חשוב שישב בתוך מארז קטן כי אני יזדקק להעביר את המחשב מהחדר לסלון (הרבה..) ובנוסף לכך שיורכב למשחקים כבדים .. בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. היי, סליחה על ההתפרצות. אני זקוקה לעזרה ואודה מאד למי שיסכים לטרוח עבורי. (ואולי יעזור אם תדעו, שאני עוזרת ממש לכל מי שבא לבקש עזרה בנושאים שהם התחום שלי, בפורומים אחרים לגמרי...) תודה מראש ... אז ככה, המחשב שלי מת. הוא מת בשיבה טובה אחרי 7 שנים, כך שאני לא מאשימה אפאחד... במעבדה MDS בנשר המליצו לי לא להשקיע יותר מ-700 ש"ח כדי להחליף לוח אם, מפני שבגילו הוא כבר לא ישרוד הרבה. הבעיה היא שאני צריכה מהר מהר מחשב חדש, ואין לי שמץ של מושג איך מתחילים. ישבתי כאן 3 שעות עם המפרטים וההודעות ויצאתי רק מבולבלת יותר. מה שאני צריכה זה מחשב בייתי. ושיעלה עד 2000 ש"ח. (אפשר פחות?). הוא לא מיועד למשחקים בכלל, אלא לעבודה משרדית, WORD , מצגות, גלישה באינטרנט, סרטי DVD . האתר של http:…

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  7. היי, אני מחפש מחשב לקולנוע ביתי. המחשב צריך להיכנס למדף יחסית קטן ולכן העומק של המארז צריך להיות עד 35 ס"מ, והגובה לא יותר מ-15 ס"מ. למשל Compucase 8K01. למחשב צריכה להיות גם יציאת audio דיגיטלית (אופטי או coax) וגם יציאת video דיגיטלית (dvi או hdmi), והוא צריך להציג סרטים טוב ברזולוציה של עד 1080p. אין צורך בהרדיסק גדול, כי הסרטים יושבים על מחשב אחר ברשת. כיוון שהמחשב יושב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית. אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. תודה! רון

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של חברת COMPAQ מדגם CQ60. לפני מספר ימים, נשרף המטען של המחשב ויצא מכלל שימוש. ניגשתי למעבדת המחשבים הקרובה לביתי. מכיוון שמטען מקורי לא היה במלאי, הציע לי איש המעבדה לרכוש מטען אוניברסלי. נתנוי הכניסה עפ"י היצרן והמטען המקורי הם: 19V 4.47A בעוד שהספק האוניברסלי מוציא: 19V אבל ב6A. כשציינתי עובדה זו בפני איש המעבדה, הוא טען שההבדל בזרם הכניסה לא יגרום לשום נזק למחשב והוא אף עדיף מאשר במטען המקורי. האם הוא צודק? האם יהיה בטוח להשתמש במטען האוניבסרלי במחשב זה? תודה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RDS,

טוב אז אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהתקציב שלו הוא בסביבות ה-3500 +-, אפשר לחרוג מעט... כמובן רק המחשב לא כולל מסך וזה :kopfpatsch:... בכל מקרה... מחשב בעיקר למשחקים [אפשר להגיד ברמה גבוהה (לא ברמה של פיפא)], גרפיקה (פוטושופ, תלת מימד בקטנה...) בכל מקרה... שיהיה מאתר אמין.... תודה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by danielhasan,

רציתי לדעת האם עם המפרט הזה אני יוכל להריץ אתה המשחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר ?? תודה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX מסך : PIVOT SPK LCD 2MS 22" 1:10000 2219P2 AOC

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- משחקים - שיריץ באיכות טובה את רוב המשחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי: DVD, צורב, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד Q6600/Q6700/Q8200 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני מעדיף לקנות מ-KSP.. גם המיקום וגם השירות שאני מאוד מרוצה מהם. אני צריך מחשב עד מחיר של 3800-4100 ככה.. בלי מסך ובלי ציוד הקיפי. אני משתמש במחשב בעיקר לפיתוח WEB ותוכנות (קימפול ו-VS2010). כמו כן, אני רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה.. אני מוכן להשקיע כסף, העיקר שאני יקבל מוצר איכותי ולא להתפשר על חלקים שבעתיד הקרוב אני "יתבאס" שלא השקעתי עוד כמה שקלים בשבילהם. האם אני צריך I7? כמה RAM אני צריך? איזה כרטיס מסך? אני כמובן מחפש מארז מאוורר.. שלא יתחמם לי המחשב בקלות. איזה עוד פרטים צריכים ממני בשביל לתת לי מפרט מדוייק ואיכותי? תגידו ואני ירשום. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. חבר שלי רוצה מחשב שיספק אותו לצורך עריכת וידאו מקצועית וגיימינג בינוני! תקציב 2000-3000₪ *עם כונן Sdd256Gb 3/2Tb Hdd*

14. Started by dodomomo,

שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב נייד חדש. עד היום רכשתי מחשבי שולחן אשר הבנתי יחסית מה בדיוק היה צריך לקנות ובאיזה איכות וכסף, אבל השוק של המחשבים הניידים איננו מוכר לי, ובכך אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט איכותי למחשב שיתאים לצרכי (-: סכום הקנייה אשר אני מעוניין לרכוש בו את המחשב נע בין 4500 ל-6000 ש"ח, ניתן קצת להוסיף או להוריד במידה ויש כמה רכיבים שאי אפשר לוותר עליהם. אז ככה, השימושים והצרכים העיקרים שלי בנוגע למחשב הנייד הם: 1. הנקודה שהכי חשובה לי בקניית המחשב היא רמת ביצועים גרפים טובה כיוון שהשימוש העיקרי שלי בו יהיה לעיצוב גרפי (בתוכנות כגון פוטו שופ,3D MAX וכד'..), וכמו כן צפייה בסרטים על גבי מסך LCD בשידור "הי דפנישן" וגם חשוב אבל פחות, משחקי מחשב והורדות…

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by TopRecon,

תקציב : מהו תקציב לשדרוג המחשב?אשמח להצעות , אין מחיר ספציפי כי אין לי ידע במחירים של מוצרים כאלה. כמה שיותר זול יותר טוב כנראה (בתנאי שזה עונה לדרישות) אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? מטרות השדרוג : מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC / אחר (נא לפרט). במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק . Call Of Duty , FarCry 3 , Assassins Creed III , Medal Of Honor Warfighter במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש . מערכת הפעלה : באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32 bit או 64bit)? במידה שתפרמט …

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  16. שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3.5K ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by dammin,

hello all my lenovo x300 is getting old and I need a new laptop, needs to be light weight and there is no budget limit can you please advise me?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  18. Started by TupeInRevers,

המחשב הוא ללימודים, אך גם לסטרימניג של משחק פשוט.(osrs- old school runescpae) 1. מה התקציב המקסימאלי?3750 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by zglazer,

האם יוכל לתמוך במשחקים קלים עד איזו רמה? תכונות עיקריות: לוח אם דגם: M.B. Foxconn 6627MA-RS2H סוג ציפסט: sis מהירות FSB: 1066MHz כ.מסך משולב: Graphics Flexible Integrated כ. קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות 2 יציאות PCI יציאת PCI Express 8 יציאת USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E-Dual Core דגם מעבד: E2160 מהירות מעבד: 1.8GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 1MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8MB אחריות: שלוש שנים כונן שם יצרן כונן תקליט…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. למשחקים ועריכה, ללא O.C. , דרוש קירור רציני . תודה מראש לכל מי שיכול לעזורץ מעדיף חנות מאיזור המרכז : תל אביב, ראשון.

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by zion789,

היי ברצוני לקנות מחשב נייד לעבודה של מערכות הפעלה וירטואליות,סרטים ומשחקים בקטנה(לא משהו מטורף) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך,אם צריך לנצל אז ננצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אבל לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מערכות הפעלה וירטואליות,משחקים(לא מטורף),סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- VMWARE,BACKTRACK 5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -- BISOSHOCK INFINITE,FIFA 2013,PES 2013,FAR CRY 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  22. Started by morann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K ניתן לעלות אם יש הכרח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בפרמייר ואפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, אפטר אפקטס, פוטושופ - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא - אם התקציב נמוך מדי לכלול גם מסך, ניתן להמליץ ע…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מחפש מפרט עד 3.5K ש"ח לא כולל ציוד היקפי ומסך. להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. ועוד משהו - אני מתכנן להזמין את המחשב עוד חודש בערך, ככה שאם יש רכיבים שיכול להיות שיוזלו עד אז, אשמח אם זה יצויין בתגובות. המון תודה מראש למגיבים!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  24. אני אדריכל ועובד המון על המחשב, מחפש מחשב חזק וטוב שישרת אותי בשנים הקרובות, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל כמובן שעדיף לא לבזבז שלא לצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתלת מימד + עריכה גרפית ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקד, ריינו, סקאצאפ, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FARCARY 3 ושות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. תקציב עד 2500 ישמש לגלישה אלחוטית בעיקר חובה סוללה 6 תאים ושלא יהיה מיני לפטופ אלא גודל מלא * מטרות המחשב- עבודות משרדיות אינטרנט צפיה בסרטים * גודל המסך? מינימום 15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אפשרות לחיבור לטלוויזיה HDMI לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? מומלץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים