עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoni_r,

אני חושב בסביבות ה700 שח +- לסוקט 939

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by Slavik111,

אני צריך מחשב לעיצוב גרפי דו ממדי ps,illustrator זה רק לוח אם מעבד זיכרון , הרדיסק יש לי וספק גם :http://www.1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=5395,&c14=4032,&c15=4139,&c19=5730,5730,&&p=false

3. Started by kobibo,

אשמח לקבל הצעת מחיר לנייד עד 2500 ש"ח לצורכי אופיס, אינטרנט. מעבד I3 לא פחות, המחשב צריך להיות יחסית מהיר. מחנויות במרכז תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by kalda01,

עשיתי קצת בדיקה במספר חנויות שהמפרטים שלהם מופיעים פה בכמה שרשורים, ונוכחתי לדעת שלעיתים יש הפרש של עשרות אחוזים במחירו של אותו מוצר. (למשל כרטיס מסך) האם מחיר זול במיוחד אמור לעורר חשש שמדובר ברכיב לא חדש או משהו כזה ? האם ניתן פה בפורום לבקש המלצה על חנות כזו או אחרת ?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  5. טמפר' של מחשב נייד צריכה להיות כמו של מחשב נייח? הטמפ'' הנוכחית היא 46-49 במצב שכלום לא עובד במחשב זה תקין?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, עבודה משרדית ומעט משחקים (לא כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, משחקי רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך בציוד בסיסי (מסך, מקלדת, עכבר) - נכון להיום אין לי מחשב נייח ושום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  7. הי, אני מתחיל ללמוד באוקטבר ולכן צריך לעבור למחשב נייד. אני ממדל גם בתור תחביב אז אני צריך * מטרות המחשב? תכנון ובניית מודלים בתלת מימד בעזרת autocad, revit, sketchup ובעתיד אני משער שגם תוכנת אחרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי הבדיקות שלי, במסגרת התקציב רק 15.6 מתאים. אני מעדיף מסך מט. * רזולוציית המסך? האם יש שימוש וטעם ל4k? אם לא אז FHD יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אני לא יודע, בכל מקרה אני גדול ואין לי נסיעות ארוכות מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מעדיף שכן, אני מבין שזה תלוי שימוש 4 שעות זה יהיה מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אם אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mS…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב אופנה. הדגש הוא על יכולות טובות בכל תוכנות העיצוב הגרפי ב-4 שנים הקרובות. אם הוא יוכל לשמש גם לגיימינג קל, לא יזיק. אין בעיה שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה, אפילו רצוי אם זה מוריד את המחיר. תקציב: סביבות ה-5K. עדיף פחות אם אפשר. לעומת זאת, אפשר גם קצת יותר אם זה ממש הכרחי. גודל צג רצוי: 15'. יכול לרכוש באיזורי: ראשל"צ, ת"א, חיפה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. רציתי לדעת קודם אם המפרט פה הוא טוב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZIC2DQ6600IPC3 אם יש הצעות אחרות.. יתקבלו בברכה לא צריך ציוד היקפי. מחשב למשחקים כמו call of duty ודומים לו.. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. Started by almog4615,

שלום רב, יש לי מחשב חדש יחסית וינדוס 10 i7 3632QM 2,20 GHZ 4GB ram של LENVO E531 ומאתמול שום קובץ וידאו לא עובד לי, לא על המחשב לא משנה איזה player ניסיתי להשתמש בו, winodws media player, bs player, VLC player. גם קבצי וידאו או אדיו רגילים בפייסבוק או ביוטיוב לא עובדים לי. עשיתי כבר פעמיים system restore פעם ראשונה הבעיה נפתרה, אבל אחרי יום הבעיה חזרה על עצמה. אני לא רוצה לפרמט את המחשב אבל אם לא תהייה ברירה אני יעשה את זה. אשמח לעזרה תודה רבה לכם מקווה שזה הפורום שאני הייתי צריך לגשת אליו שסיפקתי מספיק מידע על הבעיה שלי

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  11. שלום, אני לפני בחירת נייד וחשקה נפשי בדל inspiron 6400 כתוב שם שהמעבד הוא: Intel® CoreTM Duo processor T2250 האם הכוונה למעבד בטכנולוגיה המתקדמת יותר או שזה המעבד בו אינטל "הלחימה" מעבד למעבד נוסף רק כדי לצאת לשוק עם אחד ליבה כפולה? עזרה דחופה בבקשה, תודה, SPC

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. הדגם הנ"ל הוצע ליעם 4GB זיכרון במחיר של 2900 ש"ח, עיקר שימושי בו יהיה גלישה באינטרנט (הרבה מאוד) וצפייה בסרטים (סרטי HD 1080). על פניו הוא נראה לי מצויין לצרכים שלי, הבעיה היחידה היא המשקל שלו 2.7 ק"ג!!! האם הדגם הזה מומלץ? האם אפשר למצוא משהו משתלם יותר במחיר כזה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by asafku,

שלום ברצוני לרכוש את המחשב המשרדי ע"פ המפרט במדור מפרטים באתר אך אני לא מוצא חנות מחשבים אשר מחזיקה (פחות או יותר) את המפרט. האם מישהו יכול להעיר את עיני? תודה מראש, אסף

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  14. שלום לכולם. מטרת המחשב: עיבוד תמונה בAdobe Lightroom, פוטושופ , עריכת וידאו + עבודה כללית במקביל הכוללת גלישה באינטרנט, מסמכים וכו'. המפרט הוא: לוח GIGABYTE GA-Z170-HD3P מעבד INTEL BOX CORE I7-6700K 4.0 8MB CACHE זיכרון KINGSTON HYPER X 2400MHZ 8GB DDR4 X4 (סהכ 32 ג'יגה) דיסק קשיח SAN DISK SSD PLUS 480GB דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 2TB 3.5" SATA3 7200RPM כרטיס מסך GIGABYTE Ge-Force GV-N960OC 4GD DDR5 GVN9634 כרטיס קול מקצועי ערוצים 8 מובנה 7.1 רשת כרטיס מובנה 10/100/1000 מארז גיימר איכותי XIGMATEK MACH + 3 x 120mm FAN ספק כח ELEMENT HIGH POWER 650W 80 BRONZ ההצעה שקיבלתי עומדת על 65…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by mosdef,

כבר בניתי אותו אז אני רוצה לשאול את דעתכם : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם : ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרון : 1GB Twinmos 533 mhz כ"מ : GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU ספק : ENERMAX LIBERTY 400W

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. כשאני מדבר על איכות, אני מתכוון להכל - חוץ מהמפרט הטכני (כי סה"כ, כל חברה יכולה להציע מפרט טוב) איכות הפלסטיקה, איכות החלקים, נוחות המקלדת, ההרגשה הכללית של המחשב וכל זה. איזה יצרן נחשב להכי טוב, ואיזה יצרן נחשב לפחות?

17. שלום לכולם. אז כמו שרשמתי אני מחפש נייד לסטודנט לקולנוע. לעריכת וידאו ותמונות ושימוש יומיומי, עד 5000שח. 15 אינצ. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  18. Started by asafku,

שלום לכולם, אני רוצה מחשב בסיסי (רק מחשב, בלי מסך או ציוד הקפי) למען עבודה משרדית בעיקר כמו וורד וכדומה. התקציב שלי דיי זעום, וברצוני להשקיע את המינמום הנדרש על מנת לקבל מחשב טוב. ראיתי פרסומת של אייבורי מחשבים שמציעים את המפרט הבא: *מארז מארז ATX איכותי ביותר עם פח עבה! כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *מעבד INTEL CORE 2 DUO E2140 שדרוג למעבד E2160 רק 70 ש"ח *לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS (לא AGP) *דיסק קשיח 200GB SATA 1&2 7200 RPM 8MB *זיכרון פנימי 1024MB DDR IIניתן להרחבה *צורב LG/NEC/SONY X18 DVD *כרטיס מסך 64MB משולב סך הכל: 1380 ש"ח מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. שלום חברים אני צריך המלצה ל מארז+ספק+לוח אם +מעבד+זכרונות בלבד . מעבד - של אינטל מטעם חסכון בחשמל וחום לוח אם - עם כרטיס מסך מובנה של גיגה ביט או אסוס בלבד זכרונות - 2 גיגה מחברה מוכרת מארז - רצוי בצבע אפור בבקשה תמליצו לי מ TMS כי היא קרובה אלי . תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by RTTW,

מחפש נייד טוב עד 6 אלף ש"ח לכל מיני שימושים בעיקרון אני גמרתי אם מחשבים נייחים נמאס לי מהגודל הזה מהמקום שהוא תופס מהחום שהוא פולט... עברתי נטו לניידים יש לי כרגע אחד נחמד אבל אני נותן אותו לאחותי שתשחק אליו סימס 2 ותגלוש פה ושם וזהו... אני מחפש משהו נחמד ושימושי לסרטים משחקים שיעבדו סביר+ ויש לי גם שאלה מה דעתכם על כרטיס גרפי לניידים דגם 4570 מה הוא שווה? כי ראיתי היום באתר של פנדה מחשב של DELL דגם סטודיו 1555 אם הכרטיס הנ"ל

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום, לטובת עבודת מחקר באוניברסיטה בה אני עובד אנחנו רוצים לקנות מחשב חזק המיועד להרצת סימולציות כבדות (יכולות לקחת שעות עד ימים , האלגורתמים בעיקר ירוצו על מטלב). כרגע אנחנו לא רוצים להתבסס על GPU ולכן לעת עתה אנחנו צריכים בעיקר כוח עיבוד חזק והרבה RAM. מה שכן, צריך שתהיה אפשרות להוספת כרטיס מסך/GPU חזק בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-X99P-SLI מעבד: Intel® CoreTM i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). קירור מעבד: Ultra Quiet Heat Pipe CPU Cooler. זכרון: 64GB DDR4 2433MHz Latency 15-15-15. Intel XMP Profile. כ.מסך: VIDIA GeForce GTX730 . Memory size 2GB GDDR3 מארז: Antec One. Bottom-m…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאמור, לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם ניתן לחסוך ולקבל מחשב ללא ווינדוס - יהיה מעולה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3187366&refid=242 איך המחשב הבא ניראה לכם(מבחינת מפרט) והאם הוא שווה את המחיר באתר? לא מפריע לי שיש עליו לינוקס. שימושים רגילים למחשב נייד ללא דרישות מיוחדות

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. חוות דעת|מה אתם אומרים על המפרט הבא של הלפטופ?האם הוא יספיק לגיימינג קליל? המחשב הוא מחשב נייד של HP נמכר בוואלה שופס ב3100 שקל האם המחשב הנייד הזה יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה כמו פיפאפ 2011 כמו פרו 11?? מחשב נייד HP G62-b40EJ XF212EA Notebook מעבד Intel® Core i3-350M 2.26GHz מסך "High-Definition LED HP BrightView Display 15.6 כרטיס גרפי ATI Mobility Radeon HD 5470 Graphics זיכרון 4GB DDR3 כונן קשיח 500GB 5400RPM צורב Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bit צבע - לבן עם דפוס פריזמה שנה אחריות ע"י…

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  25. Started by ibtuser,

שלום המחשב אמור לשמש רק לדברים פשוטים כמו גלישה אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכו' (לא משחקים בכלל). יש כל כך הרבה דגמים ומותגים שבאמת אין לי מושג במה לבחור ולכן אני צריך את עזרתכם. מה שכן אני צריך (ויש את זה ברוב הניידים) זה שיהיה אפשר להתחבר לאינטרנט באופן אלחוטי (יש לי ראוטר אלחוטי). חשוב לי גם זמן סוללה ארוך, וכמובן אחריות. אני מעדיף לקנות מחנויות רגילות מאשר מחנויות באינטרנט, אבל אשמח לראות כל הצעה. תודה!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.