ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 571.12 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1699.91 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1 Modems : Conexant 56K PCI Modem [ ¤ 67.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front U…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,ותודה לעוזרים. ברצוני לקנות מחשב חדש+לשדרג את מחשבי הישן. אני צריך שני מעבדי כפולי ליבה,קונרו או Athlon X2. שני לוחות אם תואמים,תומכי PCIE וDDR2. כרטיס מסך 7600GS/7300GT DDR3. מארז+ספק. מסך LCD. הארדיסק לפחות 120GB. זכרון 512MBX2 DDR2 667MHZ. 2 סטים של מקלדת ועכבר אבל יפים (רצוי אלחוטי) ושחורים. רמקולים פשוטים ביותר. תקציב עד 5500 ש''ח. אני יודע שזה מסובך אבל תודה מקרב לב לעוזרים...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הנה עברו להם 5 שנים מאז שהתיעצתי אתכם כאן על המחשב הנוכחי שלי, שנקנה מ TMS ושירת אותי נעמנה כול השנים הלא קלות הללו . אני ממש לא גיימר רצני אבל אם אני משחק אז אני רוצה שזה יעבוד טוב וברמות הגבוהות שמאפשר המשחק. כרגע אני נהנה ממשחק "world of tanks" ורוצה שהגדרות תצוגה יהיו במקסימום ולפעמים גם אני מטיס ברשת "Flight sim". כמו כן אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ויוכל לספק את הצרכים שלי כמה שנים קדימה כמו שלמעשה היה עם המחשב הנוכחי שלי . אז התקציב הוא 2500-2700 והשמח מאוד לראות את המלצתכם ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לסטודנט שגם אוהב לשחק. אני רוצה שאוכל להריץ משחקים כיום, לא חייב גרפיקה הכי טובה אבל שירוץ חלק, והאם הלוח אם יחזיק שידרוג של כרטיס מסך בעתיד? אלו השאלות שביקשתי מ2 חנויות בב"ש ואלו המפרטים שקיבלתי. מה דעתכם התמורה הכי טובה לכסף? מה הרווח או החיסכון הכי טוב מבחינה כספית? מה יחזיק הכי הרבה זמן ברלוונטות שלו?? תודה!!!!! מפרט 1 AMD 8450 tripel EVERCOOL BUFFALO COOLER GIGABYTE M56S-S3 A-DATA 2GBX2 800 CL5 NO COOLER HITACHI 320GB 16MB PALIT 9600GT 512MB מריץ כל מחשק נכון להיום לדעתי מספיק כי אתה לא גיימר כבד LG DVD X 20 SATA FSP 450W 80% RAIDMAX O2 23CM FAN 2749 ש"ח כולל הרכבה למזומן שטרות מפרט שני INTEL E7200 BOX P43-DS3L A-DATA 4GB 800 CL5 SAMSUNG 320GB 16MB LG GH20NS PALIT N…
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב. השימושים שלי הם כאלה: - 40% - גלישה באינטרנט - 30% - צפייה בטלוויזיה - בעיקר סדרות מהרשת. - 15% - עבודה/לימודים - תוכנות office וכלי פיתוח למיניהם (בעיקר עריכת טקסט, לא צריך כוח עיבוד מסיבי בשביל זה). - 15% - משחקים אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הצרכים הנ"ל בצורה סבירה. אני חושב שהמרכיב החשוב ביותר צריך להיות מסך איכותי (כ 2000 ש"ח?) ועדיין מאוד מתלבט בנוגע ל widescreen or not. אני לא מתכנן OC (לפחות לא בשלב הראשון). עדיף שכרטיס המסך יתמוך ב video in. אפשר למתוח את התקציב במעט. אין צורך לכלול ציוד היקפי. אני יכול לחכות מעט עם הרכישה, כך שאם שווה לחכות קצת בשביל משהו - אנא ציינו זאת, אני כבר זמן רב לא עוקב אחרי השוק. המלצותיכם?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 * 1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב רב שימושי שקט בסכום כללי של 5500 ש"ח. שימושי מחשב - גלישה עם המון לשוניות פתוחות, SC2, משחקים באופן כללי (לא גיימינג מטורף), הורדות, סקייפ, פוטושופ, והכל בו זמנית. אחרי שיטוטים ארוכים ברחבי הפורום ובאתר הרכבתי חלק מהמפרט בהתאם להמלצות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪968 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪513 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪745 זיכרון: Crucial 16gb 8*2 GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב…
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רב תכליתי, עם דגש של משחקים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- NBA 2K, FIFA, GTA, CALL OF DUTY מסךיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- כרגע מסך 22 אינץ', אפשרות לשדרוג ל 24 בעתיד. רזולוציה 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 אם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. באופן כללי אני מ…
-
- 14 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500, לחסוך כמה שאפשר, אפשר לחרוג ממש בקצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינטרנט, מוזיקה, הרבה פוטושופ (לא מקצועי), יו טיוב, סרטים HD, לא מתכנן לשחק הרבה משחקים אבל מת לשחק GTA 5 ו…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי במיוחד על הספק והאם הוא מספיק חזק והאם יש צורך בקירור/אוורור נוסף המחשב יהיה בסלון כך שמתבקש שהמחשב יהיה שקט (אין צורך בדממת אלחוט אבל גם שלא ירעיש מדי) וגם שהמארז יהיה micro atx כמו כן אני מעוניין במעבד haswell של אינטל למפרט אוסיף מהמחשב הקודם את כרטיס המסך gts450, שני כוננים קשיחים פנימיים ושלושה חיצוניים. שימושים: ניגון bluray ו FULLHD, גיימינג קל עד בינוני, עיבוד גרפי קל (לייטרום) להלן המפרט שהורכב באתר של KSP : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 930 ש"ח - מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 365 ש"ח -לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר להרצת וירטואליזציה ולעבודה שוטפת (יקצת משחקים וכמובן תכני HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר להרצת מכונות וירטואליות (מחייב מינימום 16 גיגה זיכרון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ'ץ - DELL U2…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית משחקים תכני HD ותיכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכני HD, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, Audio, וישמש כמערכת קולנוע ביתית. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה תגובות של החבר'ה המבינים פה שהמעבד הזה והזה מספיק חזק כדי להריץ סרטים וכ'ו . איפה אפשר לראות איזה תכנים יכול להריץ כל מעבד ספציפי? ובכללי מבחינת עלות מול תועלת איזה מעבד הוא הזול ביותר שיריץ כל תוכן 1080p אבל שלא 'יחנק' כשעובדים איתו באינטרנט או עם xbmc? טוב אחרי שקראתי פה לא מעט הודעות וקיבלתי כמה תשובות נראה לי שאני יודע מה אני צריך. אני רוצה מחשב שימש כמחשב רב תכליתי. הוא יהיה בסלון, כאשר חלק מהזמן הוא ישמש כ htpc וחלק לגלישה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך(לא על חשבון איכות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט הוא לא לי,אלא לקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא על חשבון דברים קריטיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,אילוסטרייטר,ActionScript-בקיצור כל תוכנות עיצוב הגרפי [לא עריכת וידיאו] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים,SC2,דיאבלו3,DRAGON AGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך חדש בגודל 21-22 אינץ' מקסימום,רזולצייה- 1080X1920 שייקנה בנפרד.. -ל…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור שפתחתי פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530838.0 מצורף המפרט הסופי שאני רוצה להזמין (אלא אם יהיו הערות נוספות) עבר לא מעט זמן מאז השרשור המקורי וחלק מהחלקים כבר לא זמינם אבל נראה לי שבחרתי חלקים חליפים טובים יותר שעכשיו אפילו יצאו מעט יותר זולים. אני מצרף פה שוב את השאלון שודכן מעט מאז השרשור המקורי - 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות \ עריכת וידאו \ הרצה של לפחות שתי מכונות וירטואליות בו זמנית, משמש לפרנסה *השימוש העיקרי הוא פיתוח לווב והמכונה תריץ כנראה שלוש מכונות ווירטואליות שיצטרכו לעבוד במהירות סבירה 3. האם יש …
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית משחקים תכני HD ותיכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות -גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. הא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים,עריכה גראפית,עריכת וידיאו,עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כל תוכנות אדובי (Photoshop,Illustrator,Indesign,After Effects וכו..),Camsetia,Sony Vegas... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבPro,Call of Duty,Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עזרתכם בסיוע בהרכבת מחשב לשימוש רב תכליתי בעיקר גיימינג ועריכת וידאו המחשב צריך להיות עם מעבד i7 , זכרונות מהירים,המארז חייב להיות שחור,שקט ובעל 3-4 מאווורים כיוון ויעבוד ברציפות ללא כיבוי בנוסף יציאות השמע מלוח האם חייבות להיות בתצורת 5.1 לחמישה רמקולים וחובה שמכרטיס המסך תהיה יציאת HDMI (כרגע ברשותי מסך מדגם Dell U2311) בנוסף מעוניין שמערכת ההפעלה תשב על כונן SSD 250 גיגה אין צורך כלל בציוד היקפי תודה! . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכלתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות …
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, אם באמת משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? (לא בהכרח לפי סדר תכיפות): אינטרנט,אופיס, תכנות, סרטים ומשחקים בעיקר FPS, אבל לא גיימינג מאסיבי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW, מירוצים, פיפא ושאר FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך22"-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, המחשב הקודם שלי הלך פייפן..סוף סוף אחרי 6 שנים. אני צריך מפרט למחשב ללא מסך, עכבר מקלדת ורמקולים שישמש אותי לכמה שנים טובות. אני לא גיימר, אבל אשמח לשחק משחקי מחשב, חשוב לי המהירות גלישה והרצת תוכנות. מפעיל תוכנות צילום ותוכנות של עריכת מוזיקה. שקט..אם יהיה שקט אז גם טוב, אבל לא הכי קריטי. תודה מראש. שאלה: האם כדאי לי להשקיע רק 2000 שקל במחשב רק לגלישה ולתוכנות ועוד 2000 שקל במכונת משחקים? או שב4 וחצי אלף גג אני יכול לקבל תמורה טובה? תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רב תכליתי מחוזק, אבל אני רואה שהמפרט באתר הוא עוד מעט בן 4 חודשים. האם אפשר לקבל מפרט מעודכן ? תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות שמתחברות לדטהבייס של SQL(דורשות יחסית הרבה זיכרון וCPU) , עבודה של מספר רב של תוכנות במקביל , תכני HD , וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440. יתחברו אל המחשב 3 מסכים במקביל ,DELL 2713HM , DELL U2412m, ומס…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרתכם בבניית מפרט המתאים לעבודה משרדית, גלישה ותכני HD. המחשב מיועד להיות בחדר שינה ולהיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגלישה והטלוויזיה תשמש להרצת XBMC במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם יש איפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 אם מהווה שינוי משמעותי בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, גלישה, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד להיות מחובר גם למסך וגם לטלוויזיה, כאשר המסך ישמש לעבודה וגל…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-