עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AleXarcasM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, FatCry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by darkonerxd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בשביל להוציא את המיטב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו מקצועית, עריכת וידאו קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו AE, PS, ADOBE ADUITION, CUBASE, PRO TOOLS. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 60HZ, יכול להיות יהיה שדרוג בעתיד. -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by Nadav__,

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (הרצת מכונות וירטואליות, אמולטורים וכו'.). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין מטרה ספציפית עבור שתי הסעיפים האלה, חשוב לי ה Future proofness של המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין…

4. שלום לכולם, האם המחשב הזה https://ksp.co.il/?uin=36239&select=.268..271..1358..413..347..466. מתאים לצרכים שתיארתי בשאלון? בגדול, אם צריך לבחור לשפר רכיב אחד על חשבון האחר, מה הכי חשוב מבחינת מהירות העבודה של המחשב : המעבד, הזיכרונות או ה-SSD? או שלשימושים של המחשב הזה זה לא באמת משנה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…

5. Started by gilboag,

צריך להחליף את המחשב הישן של ההורים שלי (E7500) במשהו מעודכן יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כללי , ללא גיימינג שמצריך כ.מ אבל כן יש מעט עריכת תמונה ווידאו ברמה ביתית בסיסית .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080*23אינטש ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש SSD של 120GB שאפשר להשתמש בו אם זה רלוונטי לדעתכם 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by OrBen91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אורח אסי
    Started by אורח אסי,

אני זוכר שרציתי לקנות מחשב נייד לפני כמה חודשים ואמרו לי שעדיף לחכות לאוקטובר כי יוצאים מעבדים חדשים. הם נכנסו לשוק?

8. Started by עידו ים,

מחשב נייד מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL702VI-GC060T - צבע שחור.מחשב 1 או מחשב נייד לגיימרים - HP Omen 17-AN001NJ / 1ZL39EA - צבע שחור.מחשב 2 שימו לב בבקשה למפרט של כול מחשב ולאיכות 4K של המחשב השני אבל לעומת זאת למחשב הראשון יש 1080 GTX ולמחשב השני 1070 GTX אני לא יודע אם זה שאלה טיפשית או לא אני פשוט לא כול כך מבין במחשבים בבקשה תתיחסו ברצינות ולא על פי שמן של החברות אלה על פי מפרט המחשבים

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  9. Started by Ariel234156,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד עריכה גרפית ואני מתלבט איזה מחשה עדיף לה לקנות, המחשב צריך להיות נייד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי ועריכה גרפית בעיקר פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פוטושופ,אינדיזיין, אילוסטרייטר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by dianush1998,

הי ,שמי דיאנה. אני עורכת,צלמת ומתחילה באפטר בקיצור חובבת תוכנות אדובי2017.ברצוני לרכוש מחשב אשר יתאים בעיקר לעריכות בתדירות גבוהה יחסית ועל הדרך יוכל לסחוב אפטר ברמה בינונית(כלומר שעדיין אוכל לבצע דברים קלים כמו טקסטים,תיקוני צבע ועוד) וכמובן שיהיה מעולה לעריכת תמונות סטילס. התקציב בין 4000-5000 ש"ח.(כמובן שעדיף כמה שפחות) בעקרון הבנתי שחשוב שיהיה מעבד חזק ומומלץ גם16 זיכרון רם. אשמח לעזרה ואצות.תודה מראש

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by Ziv87,

שלום לכולם, אני מתעניין לרכוש מסך כבר כמה חודשים ולא מצליח להחליט, השימוש במסך יהיה לצורכי FPS GAMES כמו PUBG / OVERWATCH רציתי מסך 27 אינץ' לקבל חוויית משחק גבוהה יותר 1440p לפחות.. עם מינימום 144HZ אבל ראיתי מלא גיימרים וסטרימרים עם 24 אינץ' על 1080p.. תודה על העזרה מראש! מפרט טכני נייח: Corsair 780T I7-7700K OVERCLOCKED 4.9 32GB 3000mhz corsair dominator Asus z270 maximus ix code NVIDIA 1080TI OC ROG SWIFT 11G Seasonic Platinum-860 860W Samsung EVO 840 128GB

12. Started by Dan Chekanov,

היי אני צריך בבקשה המלצה לנייד חזק בתקציב של 5-6K , אני לא כל כך משחק משחקים ובעיקר השימוש יהיה ליום יום, אינטרנט סרטים וכ'ו . דבר נוסף שחשוב לציין שאני כן עובד עם תוכנות כמו 3ds max וכ'ו ככה שחשוב שיהיה הרבה זיכרון . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגלישה צפייה בסרטים מיילים וכ'ו . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום לכם , בניתי לעצמי מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים . רציתי בבקשה שתגידו לי אם המפרט הזה כדאי ואם כדאי לשנות רכיבים מסוימים במפרט . המחשב ישמש למשחקים / ודרישות נוספות של עיבוד מהיר / ועוד . בנוסף חשוב לי כונן קשיח באיכות טובה שיעבוד ללא תקלות וברציפות מתמשכת ושיהיה אמין מאוד וגם לגבי כונן ה SSD . אם יש דברים שהייתם ממליצים לי לשנות / להחליף בבקשה תכוונו אותי . המפרט הורכב באתר KSP סכום המפרט : 7875 שקלים . תודה רבה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי המחשב שלי כבר קצת זקן וצריך לעבור שדרוג לדעתי. המפרט הנוכחי שלי הוא זה: מעבד core i5 750 - 1156 lga לוח אם gigabyte p55m-ud2 זכרונות 4 סטיקים של 2g gskill ddr3 כרטיס מסך geforce gtx 970 4g ספק כח סיסוניק 500w ss-12II כונן ssd 250g evo850 samsung ועוד שני כוננים אחד של 720g ואחד 1t המחשב מחובר לטלויזיה 50'' 4k של סמסונג ברזולוציה 3840x2160. ציוד היקפי אני לא צריך. הייתי מעוניין לדעת מה אפשר להשאיר ומה כדאי לשדרג. התקציב הוא בסביבות ה3000 שח. אם צריך לחרוג טיפה אפשר לכיוון ה3.5k. אני בעיקר משחק פיפא ומשחקים בסגנון call of duty וחשוב לי שיעבדו חלק על הגדרות גהוהות. עד עכשיו הייתי עם מאווררים מאוד…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אינטרנט ותוכנות כגון אופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טרם ידוע, אך אין דרישה מיוחדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף, לא קריטי 6. ללא OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN 10 עברית 64BIT 8. האם ישנה…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום לכם. אני מתחילה ללמוד עיצוב גרפי ומתכוונת לעבוד בתחום. אין לי שמץ של מושג בכל המושגים למינהם ואשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכה גרפית . אופן שימוש: תדיר . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ . אינדיזיין ואילוסטרייטור. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג מבחינת גודל ורזולוציה. מניחה ש…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by BattleMan,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם מערכות VR (כמו htc vive, rift וכו') שמן הסתם צריך להיות חזק. אני כרגע בקנדה ככה שיש לי אפשרות לקנות משהו יחסית בזול, אבל אני צריך להיות מסוגל להעלות אותו למטוס. שזה מגביל אותי ללפטופ או מיני מחשב (שיותר הגיוני עבורי, כי אין לי צורך במסך של הלפטופ). אשמח להמלצות. מעדיף שלא יעלה יותר מ 4000 ש"ח, עדיף כמה שיותר זול. הבהרה: להעלות למטוס. מבחינתי גם לשים במזוודה תודה, מתי

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by yonin789,

אשמח להמלצה למחשב נייד לחבר בשביל הלימודים לא מצאתי פורמט לנייד אז השתמשתי בפורמט של הנייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לדרום אבל לא חייב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by אנונימית x360,

שלום אני קונה עוד כמה זמן מחשב ויש לי כמה שאלות שאני ישמח אם משהו יענה לי אני קונה מחשב לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות,לעשות עבודות של בית ספר ,מחשב שלא עונה רעש (חשוב!) ולא מתחמם בקלות 1. איזה מסך כדאי 15 אינץ או 17 אינץ (גם לי בגודל וגם לפי משקל איזה כדאי?) 2. האם כדאי לי לקנו 360 מעולות (אחד שמתקפל) זה שווה את הכסף ,זה עמוד, זה נשבר בקלות? 3. איזה מעבד צריך-אחד הסוללה מחזיקה מעמד הרבה אבל לא יקר והאיכות של המחשב היה טוב ומהיר (אם זה חשוב אני פותחת הרבה כרטיסיות באינטרנט אז שלא יקרוס תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אורח אנונימי
    Started by אורח אנונימי,

שלום לכולם. אני סטודנט למדעי המחשב ומתלבט בין 3 דגמים של מחשבים ניידים, לאחר שחיפשתי זמן רב עבור הדגם המתאים לי. מה חשוב לי? מקלדת נוחה (הכי חשוב), סוללה, תצוגה טובה, אמינות המחשב לאורך זמן וכמובן ביצועים. התלבטות היא בין הדגמים הבאים: Asus ZenBook UX430UA Asus Pro P2430 Lenovo ThinkPad E470 אציין כי מדובר בדגמים בעלי מפרט טכני זהה. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by Championisback,

שלום אני מעוניין בעזרתכם להרכבת מחשב חדש. מה התקציב המקסימלי -4000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לנצל את כל התקציב. במידת הצורך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-אפשר ב300-400 שח. מה שימושי המחשב-גלישה ומשחקי מחשב אילו משחקים ישוחקו על המחשב-משחקי תפקידים בעיקר אבל גם overwatch היא אפשרות. גם משחקי אסטרטיה יכולים לבוא בחשבון. מה הרזולוציה של מסך-אין צורך במסך כי קניתי כבר חדש. …

22. Started by Serofin,

1 איך המפרט ביחס למחיר? 2 שווה לחכות עד הבלאק פריידי או שבדרך כלל אין מבצעים על חומרה? מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 לוח אם: 598 ₪ - Gigabyte Z370 HD3 Coffe Lake S1151 זכרון: 673 ₪ - * במבצע * - 16G (2x8G) G.Skill RipJaws V DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2350 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 8G RGB + BackPlate EX OC דיסק קשיח: 231 ₪ - SSD Toshiba-OCZ TL100 120GB 2.5 דיסק קשיח: 202 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 467 ₪ - Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass RGB Black ספק כוח: 357 ₪ - ANTEC 650W EA650G PRO 80+ GOLD Modular תוכנה: 379 ₪ - Windows 10 64 bit English OEM מחיר סופי: למ…

23. Started by Gilad Nakler,

אהלן חברים, אני חייל שמתעסק כתחביב בעבודה גרפית (פוטושופ בעיקר)... אני מחפש לפטופ שיעשה את עבודתו וכמו שהבנתי צריך לשים דגש על מעבד i5 ומעלה, 8gb לפחות וכונן ssd.. אבל בטח אתם יודעים יותר טוב ממני כמו שאמרתי אני חייל ולכן התקציב שלי מוגבל ולכן אני מוכן להתפשר גם על מחשב מחודש כל עוד עומד בתחום התקציב. תודה רבה על העזרה

24. Started by gamer777,

היי, מעוניין לקנות להורים מחשב נייד גלישה באינטרנט/סרטים.. לא יותר מזה. מחפש מחשב מהיר אמין עם מסך 15.6 ומעבד רצוי i5 בתקציב של 2000-2500 גג. כמו כן רציתי לברר האם כדאי להשקיע בהארד דיסק SSD ? אמרו לי שהמחשב יטוס עם ה SSD.. האם זה שווה את ההפרש? תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהתאמה לצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט בטכניון (הולך להיות המחשב העיקרי שלי למטלות, תיכנות, קריאה, הרצאות וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים