עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה חנויות מחשבים שיש להם אתר אינטרנט מעודכן בכל הפריטים אתם מכירים? כל אחד יוסיף לרשימה וככה נעזור לאלה שרוצים לקנות או לשדרג את המחשב. www.noacomp.co.il www.ksp.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by danshimsh,

שלום רב, אני מחפש לקנות workstation שאינו מרעיש, כלומר שרמת הרעש שלו לא תהיה גבוהה יותר ממחשב שולחני רגיל. הסיבה היא שמחשב זה מיועד לפינת עבודה בבית, ואני אעבוד עליו שעות רבות כל יום. רמת הרעש היא גורם מכריע בקנייה: בשום אופן לא אקנה מחשב רועש מעבר למחשב שולחני רגיל. המעבד צריך להיות xeon e3 או Xeon e5. למישהו יש היכרות עם מחשב כזה ? רצוי שיהיה dell או hp. ראיתי באתר מסויים הצעה סבירה ל dell precision tower 3620, אבל אינני יודע לגבי רמת הרעש שלו, וכאמור זה גורם מכריע ברכישה. בברכה דן

3. השימושים שלי הם בעיקר עבודה, ופוטבול מנג'ר גרסאות חדשות. הציעו לי את המפרט הזה ב-4500 שקל מעבד אינטל דור 10 Intel Core i7-10700 4.8Ghz 8 Cres 16 Trds קירור אוויר למעבד Zalman CNPS80 לוח לאינטל דור 10 Gigabyte H410M S2H M-Atx VGA DVI HDMI LGA1200 זיכרון לנייח Crucial 16GB Desktop DDR4 2666Mhz דיסק פנימי SAMSUNG EVO970 PLUS V7S250BW SSD 250GB M.2 PCIe NVMe ספק כח PLUS 500watt Active PFC ANTEC VP500P 80 מארז ללא ספק ANTEC ATX VSK4000B-U3 מערכת הפעלה עברית Microsoft OEM Genuine Win PRO 10 64bit אנטי וירוס ל3 שנים ESET NOD32 Antivirus OEM מסך מחשב 23.5 Samsung S24F350FH 4ms VGA HDMI אשמח לעזרות, תובנות ועוד. בעיקר לא רוצה…

4. Started by DorM,

אני אנסה לפשט את זה. מעוניין לקנות מחשב למטרת עסקים ולימודים. כל הזמן אני אסתובב עם המחשב, כרגע מבחינת לימודים זה השלמת בגרויות ובעוד שנתיים שלוש זה לימודים אקדמיים. אני אתקין על המחשב ווינדוס 7 הום פרמיום 64 ביט ואופיס 2003. חשוב לי הניידות שלא יהיה לי כבד מדי. אף פעם לא היה לי מחשב נייד. חובה תקן N. לא משנה לי גודל הדיסק קשיח. תקציב עד 4000 ש"ח, אבל מוכן לחרוג בשביל זמן סוללה. חייב זמן סוללה של בסביבות ה4 שעות כי לא יודע אם אני תמיד אוכל להטעין. בשניהם אני אעשה 4G ראם ותאורת מקלדת למקרה הצורך. אם ארכוש ת3300 אשדרג תסוללה ל8 תאים ואז לא יודע כבר כמה הבדל יהיה במשקל בין שניהם. הייתי ממש נעול על ה3300 אבל אחרי שראיתי את שניהם באתר מבחינת מחיר ומפרט, אני דיי מעדיף את ה3500.…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? פיתוח/תכנות, שימוש כללי, צפייה בסרטים (תכני HD) וקצת משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך. ברזולציה: 1920x1080 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מ"ה, צריך הרכבה 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שתהיה בת"א או בשרון. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי שיהיה USB3 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? ראו 12 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכ…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Oraviv,

.חברים יקרים, אני רוצה לרכוש מחשב טוב למשחקים ובעתיד להרבה תכנות בתקציב של כ-4000-4500 ש"ח אך לא יותר. פעם הייתי מאוד בקיא בנושאים האלה אבל בגלל שלא התעסקתי בזה הרבה זמן אני כבר לא כל כך חזק במפרטים וכו'. לכן אודה מאוד מאוד לייעוץ ממי שבעניינים מקריאת המלצות ומפרטים אחרים בניתי את המפרט המצורף. שימו לב כי במפרט שצירפתי אין כרטיס מסך שכן בשבועות הקרובים, לאחר שיתייצבו המחירים חשבתי על להוסיף RX480. כרטיס המסך נכלל בתקציב האמור. ראו בתמונה המצורפת את המפרט שבניתי מאתר TMS (אשמח לעצות או שינויים!!) מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. המפרט הזה הוצע לי ב2500 ש"ח (ללא מע"מ והוא מתבסס על המפרט המומלץ באתר מקסימום גיימינג-מינימום מחיר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135015§ion=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 ) המפרט: לוח אם - woodworth uATX DDR3 DH61WW מעבד - intel core i3-2100 3m 3.10 GHz LGA10D זיכרון - 2GB DDR3 1333 שני כרטיסים. דיסק קשיח - 500GB SATAII 7200 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 D.DVI-I HDMI DP ספק כח ZALMAN Power Supply ZM600-ST אשמח לדעת על ההבדלים בין שני המפרטים, איזה מפרט עדיף, מה אפשר לשפר והאם המחיר כדאי? (התקציב הוא עד 3K…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. ברשותי מסך 4K לכן כל המשחקים ירוצו עליו בהגדרות מקסמליות רצוי שיהיה לפחות 60FPS. עם המעבדים החדשים אני מקווה שתהיה תפוקה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הגדרות גרפיו…

9. אני מחפש עזרה בבניית מערכת משחקים. בעיקרון אני רוצה AMD בסביבות ה3500+ (מעבד כמובן..) NFORCE 4 או אחד דומה... (לא צריך תמיכה בSLI או CROSSFIRE, חבל על הכסף במילא) GeForce 7900GT/7800GT / X1800XT/X1900XT RAM צריך להיות GIGA אבל מסוג טוב, לא הסוג הבסיסי שבא לחסוך כסף... (וזאת מכיוון שאני מתכוון לשחק במשחקים טוחני RAM כמו FLIGHT SIMULATOR X.... משחקים שיש להם דרישת RAM עצומה... אז צריך 1 GB או אפילו יותר... תלוי במסגרת תקציבית) ספק כוח חשוב שיהיה טוב ולא מהמתקלקלים מארז שיהיה של THERMALTAKE משהו טוב, לא הכי בסיסי.. שיהיה קירור טוב! (לא משהו מוגזם כמו קירור מיים... אבל מאווררים טובים ובכמות מתאימה למה שהמחשב ידרוש.. ולא רק הSTOCK).. לא צריך צורב.. לא צריך כוננים.. לא צריך האר…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. היי, אני מחפש מכשיר שידע לנגן קודי \ סרטים מקבצים \ יוטיוב בצורה טובה. לא סטרימר סיני של 70 דולר. חשבתי על משהו סטייל NUC ויש לי אפשרות להביא מארה"ב. משהו יכול להמליץ על קונפיגורציה טוב של NUC או משהו דומה (דל \ ASUS). נניח שהתקציב שלי הוא 2500

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שילמתי 5600 ש"ח (מחיר התחלתי 4999) לפני פחות מחודש, עכשיו הוא מוצא למכירה במחיר התחלתי של 3144 ש"ח. כמו כן זמן הסוללה הוא רק שעה וחצי. באתר כתוב: "זמן סוללה - אין נתונים". למישהו יש דעה בנושא? :'(

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Kukishin,

מעבד: E6600 קונרו 1700 ש"ח. לוח אם: ציפסט 680i של NVIDIA חברת EVGA בסך 1600 ש"ח. זכרונות: 2GB G.SKILL 800MHZ CL4 בסך 1500 ש"ח. כרטיס מסך: 8800GTS של חברת LEADTECH בסך2700 ש"ח. המארז וספק כוח כבר בחרתי וגם HD וזה יוצא 1000 ש"ח. אז מה שחשוב לי זה מה שכתבתי למעלה. תודה רבה.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by amirfefer,

רכשתי לפני כמה ימים מחשב נייד של LG העונה לדגם RD-580 UADKSE לא מצאתי באתר של LG (גם הגלובלי וגם הישראלי), תמיכה למוצר (דרייברים), עשיתי חיפושים נרחבים בגוגל, לשווא. זה תמוה לי שרכשתי מוצר באלפי שקלים, ואין תמיכה בכלל לדגם הספיציפי, כאילו לא היה ולא נברא. קניתי את המחשב מ-KSP, שהוא משווק מורשה של יבואן LG בישראל (ח.י.)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם חריגה ל 6500 במידה וקיים שיפור משמעותי אפשר ל 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים לרוב FPS, עבודה עם תוכנות שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -SOLIDWORKS ועריכה קלה של PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD,BF ,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ -לאילו הגדרות גר…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום. ההבנה שלי במחשבים בינונית אבל כל שאר החבריםן שלי והמשפחה מבינים ברמה גבוהה מאוד. אני צריך מחשב חדש,שיהיה תותח למשחקים,וכשאני אורמ תותח אני מתכוון ל: *שיעבוד שוטף על משחקים כמו DOOM 3,NFS CARBON ומשחקים כמו אלה רק לשם דוגמא שלא יהיו קטיעות ואני יראה את זה בצורה ריאליסטית ביותר+פילטרים אני לא מתמצא כל כך בהגדרות וכאלה את כל אלה אחי דואג לי לסדר אבל הדרישות שלי למחשב גבוהות כמו כל גיימר מקצועי אחר,כל השאר עניין של לימוד.. אני משתמש בפוטושופ גם,בהורדות שוטפות כל הזמן באימיול וקאזה,יפריע לי מאוד לסגור כמה חלוני אקספולרר בגלל סטיק חסר של זכרון,ואני רוצה שוטף.... הסאונד חשוב גם.. כמעט כל רכיב חשוב לי וכמובן שגם ההארד דיסק,מאחר וכל דבר אני שומר על המחשב ועל מדיות DV…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by darkrule88,

אני עובר למחשב חדש ורציתי לדעת כמה המחשב שיש לי כרגע שווה : מעבד: i5 750 2.67ghz לוח אם: Intel DP55WB AAE64798-205 כרטיס מסך: Sapphaire HD5850 1GB GDDR5 זכרון: kingston 8GB ddr3 1800mhz דיסק קשיח: Western Digital Blue WD6400AAKS 640GB 16MB cache 7200RPM מארז: CM690 I ספק כוח: chieftec A-135 550W קירור למעבד: CM Hyper TX3 מבחינת קירור, יש לו שלושה מאווררי Intake שלושה Out, שניים מהם הגיעו עם המארז, שניים הם CM long life LED Silent Fan 70CFM 120mm, ועוד שניים שאני הוספתי corsair air series sp 120mm high performance edition.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Moshe2,

אני צריך מחשב נייד עבור סבתא היא רוצה דווקא נייד ודווקא מסך 17 לך תתווכח אתה בעקרון שימושים זה צפייה בעיקר אבל צריך מחשב לא עדין זאת אומרת בניה טובה (מה שאני לא בטוח שיש בגודל הזה במסגרת התקציב) היא לא כ''כ מרחמת מניסיון העבר אני מעדיף עבורה את דל או לנובו תקציב עד5500 מה אומרים תודה מראש

20. המחשב פשוט לא מתחבר לי לWIFI לשום רשת. כל רשת הוא רושם לי הודעה כזאת : לWindows לא הייתה אפשרות להתחבר אל "שם הרשת" הדרייברים מותקנים הכל מותקן, דגם המחשב הוא LG E310 מבוסס Win 7 Ultimate x64 תודה רבה רבה לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by amnesia,

אוקי אני כרגע עם: intel 3570k i5 scythe mugen 3 rev.b 670 gtx windforce gigabyte (שניים כאלה SLI) CORSAIR 8 X 2 GB 1600MHZ DDR לוח אם GIGABYTE z77x-d3h SEASONIC modular 750w coolermaster storm stryker ssd 128gb samsung hdd wd 2tb 7400rpm סה"כ סבבה (נכון לשנת 2013), רצתי עם ה SLI עד עכשיו והמחשב מגמגם על הגדרות גבוהות ב NFS האחרון שיצא, אז החלטתי לחזק את הכ.מ ועל הדרך לעבור ל DDR4 וגם להפטר מה SLI הזה שרק עושה עוד צרות בחיים. בכל מקרה, זה מה שיצא לי (אני משאיר את הכונן, SSD מארז וספק כוח, כל השאר למכירה ביד 2): דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 6…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by EpicQQ,

Processor:Intel Core i5 650. Motherboard:AsusTek--Model:P7P55-M Memory;4 Gb..---Type:DDR3 GPU:NVIDIA GeForce GTX 650 רוב המשחקים לא כלכך רצים על המחשב ואם כן אז בתקיעות המחשב אצלי דיי הרבה זמן אני מודע לזה שהוא לא חדש.. אז הייתי רוצה המלצה של איזה חלקים כדי לי לקנות תודה. : )

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Satlan,

אני מחר קונה את המחשב שלי, תקציב 7000 שקל רק קופסא ללא פלופי \צורב, לגיימר זכרון: מתחבר על ה512 שיש לי עכשיו. קבלו את המפרט: Processor: AMD Athlon 64 3800+ - Dual Core 512 Cache 939 PIN - Retail MB: Abit AN8 Ultra Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA Video Card: Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Power Supply: HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 Case: A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - Silver System Assembly סה"כ: 7200 שקל. מה אתם אומרים ? מה לשנות ? מה להוסיף? אני קונה את המחשב מזיגזאג, כך שאין שם כל דבר. בתודה מראש

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. טוב.. אז אחרי עבודה מצויינת של 3 חודשים, התפעלות מהביצועים והמחיר, והמלצה ל8 חברים, גם יומי הגיע.. ה AH530 שלי נפל מגובה קומה אחת פתוח... והמסך שלו נשבר חבל. אבל החלק הטוב - למרות שהאזור של חיבור הסוללה נסדק קצת- המחשב עובד מצויין בחיבור למסך חיצוני. בכל מקרה כשהתקשרתי לחברה הם רצו בסביבות ה-1100 ש"ח על תיקון (כמובן שאין אחריות על שבר) אז החלטתי לנסות להזמין מסך מחו"ל ולהרכיב אותו לבד- פירקתי את המסך וזה הדגם שלו- http://www.screenaid.com/lg-philips-lp156wh2tlaa-laptop-lcd-screen-156-wxga-led-right-connector-p-33259.html 119$ זה מחיר נחמד אבל חשבתי לעצמי למה לא לקנות כבר מסך מט? כמו שקיים ב A530. פה אני צריך את עזרתכם- מישהו שקנה A530 יכול לבדוק לי בעזרת EVEREST או ב…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by PJ,

אהלן , ברצוני לקנות מחשב חדש עד 2000 (אפשר לחרוג מעט) שקל. חיפשתי תפריט מתאים ב"מפרטים ההמולצים" אך לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש , כ"ל כלפי החיפוש בפורום. בקצרה - אני צריך מפרט שכולל : מעבד - או אינטל או AMD , נראה לי שAMD יהיה יותר זול ויותר יעיל (מה שמתבקש מגלל התקציב הנמוך יחסית) זכרונות - לא משהו מיוחד - 400\3200 , אם אפשר אז 512 מגה (האם כדאי לקנות שתי סטיקים של 256 בשביל להעלות את רוחב הפס?) לוח אם - Nforce 4 יהיה מספק , לא? הארד דיסק - 80 ג'יגה מארז +ספק - משהו זול ואמין. אני לא זקוק לכרטיס מסך , לכוננים נוספים וגם לא למסך. זהו , משהו אחרון , אני צריך את המחשב די במיידי - אז אם למישהו יש המלצה לחנות טובה רצוי באיזור ירושלים (אם לא אז איפשהו במרכז) אני אשמח לשמו…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים