ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח לייעוץ לגבי המחשב הזה: https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=3618 המחשב מוצע למכירה מעודפים. מה זה אומר והאם כדאי לקנות משם? והשאלה החשובה יותר, האם לדעתכם המפרט של המחשב יהיה טוב ללימודים? אני משתמש בעיקר בתוכנות אופיס וסרטים מידי פעם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב הוא ללימודים, אך גם לסטרימניג של משחק פשוט.(osrs- old school runescpae) 1. מה התקציב המקסימאלי?3750 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בית ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עובד 12 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15.6 רזולוציה 3840×2160 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקשת המלצות על חברה עדיפה - tushiba ,leovo, dell ,hp כמו כן על איזה נתונים כדאי לעמוד. שימוש המחשב הוא בעיקר לפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות שרטוט דו מימד, עיצוב תלת-מימד ורינדור, עריכת תמונות, וגרפיקה. אני עושה/אעשה שימוש בתוכנות הבאות: Autocad Photoshop Rhino+V-Ray Lightroom Illustrator Revit 3D Studio Max וכ'... קיבלתי המלצה על Dell Precision 5520 (מצורף מפרט). חשבתי להוזיל מעט ולהוריד RAM ל16GB, זיכרון SSD ל512GB. ואולי גם מעבד. אני לא יודע אם המחשב חזק מדי או שאני בכיוון הנכון... והאם שווה לשקול גם יד שנייה? אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על המפרט הזה ובכלל!
-
- 22 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב, מחפש מחשב נייד שישמש אותי ל 3 שנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio חשוב לי שיהיה קומפקטי וקל אך יחד עם זאת נוח לעבודה. 13" נראה לי אידיאלי. ישמש אותי בעיקר בכתה, בבית יש נייח. מעבד I5 יספיק לדעתי. 8 ג'יגה ראם. SSD בגודל 256GB. מסך FULL HD. זמן…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי כולם, המחשב מיועד למשחקים (mid level) והוא יהיה ממוקם בסלון ככה שהבחירה במארז MINI ITX היא חובה. התקציב הוא עד 5000 שקל אין צורך בציוד היקפי. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אשמח לקבל עזרה ובפרט לגבי ניסיון אישי עם הפירמות שמייצרות מחשבים כאלו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, כתיבה ותיעוד פגישות, כנראה גם מעבר לזה בהמשך (גרפיקה ותלת בקטנה) אבל לא קריטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, רישום פגישות במהלך אימון (Coaching) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , לפני 7 חודשים רכשתי מחשב , על פניו המפרט הקיים (היה) אמור להספיק למעט גרפיקה + שימוש כמחשב ביתי \ עבודה . בימים האחרונים , המחשב מעט 'נחנק' , בעת הפעלה תוכנות כמו פרימייר, אנקודר, פוטושופ ואפקטר אפקטס . יש לציין שבעת עבודה על התוכנות , 2 תוכנות עובדות בו זמנית ! (פרימייר+פוטושופ או פרימייר+אפטר\זמן עבודה של 1-3 שעות ולא כל יום) . עד לימים האחרונים , לא הופיעו שום סימני אזהרה , כיום גם בעת סריקת אנטי וירוס המחשב מתאמץ ומראה עייפות וקושי בהפעלת דברים נוספים . דוגמאות נוספות : בעת קריאת מייל אותיות נהפכות\חלק מהצג נעלם בעקבות המאמץ של המחשב . לכל פעולה בתוכנת עיצוב מצטרך ה'עיגול החושב' וזה מראה 'כאילו' המחשב נתקע לכמה שניות…
-
- 33 תגובות
- 7k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ וליטרום, גלישה באינטרנט ושימושים כלליים. יתכן וגם הקלטה ויצירת מוזיקה. אם ישנה אפשרות למשחקים לא כבדים זה יהיה בונוס נחמד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מפרט למחשב חדש ואני צריך את עצתכם המחשב ישמש לעבודות תלת ועבודות אפטר מעבד:Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Box כמות: 1 מחיר: ₪1761 לוח אם:Gigabyte Z370 HD3 כמות: 1 מחיר: ₪605 מארז:ZALMAN Z3 PLUS ATX MID TOWER PC CASE כמות: 1 מחיר: ₪277 ספק כוח:Corsair CS750M 750W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 מחיר: ₪475 זיכרון:Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengance LPX Red CMK32GX4M2B3000C15R כמות: 1 מחיר: ₪1724 כרטיס מסך:Gigabyte GTX1080 GV-N1080WF3OC-8GD Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪2474 קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD 250G 960 EVO NVMe M.2 כמות: 1 מחיר: ₪603 קשיח …
-
- 65 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 3500 שח. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ועבודה עם matlab. עבור העבודה עם התוכנה חשוב לי שיהיה כמה שיותר זכרון אז אם נכנס לתקציב 16GB זה יהיה מצוין. אפשר כרגע לחסוך על SSD ולשים הארדסיק רגיל, בעתיד אוסיף SSD. תודה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר למשחקים ולעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה עם matlab באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיו…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד חזק- מעבד 4 ליבות לפחות, ראם 16 לפחות, נפח זיכרון רצוי 256ssd+tera. דרוש מחשב שיצליח להריץ ביעילות תוכנת סוליד וורקס (להנדסת מכונות), כרטיס גרפי ברמה גבוהה. תקציב- עד 4.5 אלף תודה מראש! עומר
-
שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Destiny 2, OverWatch, Shadow of Mordor וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשמח להמלצה על מסך שלא יכלל בתקציב למחשב. עד 1000 שח -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב להרצת אנליזות מבני חלבונים (פירוט בסקר). המחשב יריץ לינוקס. הניסיון שלי ליצור מפרט מופיע למטה. אשמח לכל פידבק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך, אפשר לעלות אם אין ברירה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יריץ לינוקס שעליו ירוצו תוכנות יעודיות לאנליזת מבנה חלבונים. התוכנות מנצלות בעיקר CPU, אבל יש צורך גם ב-GPU כדי להציג מבנים גרפים מורכבים, וכדי לשמור מקום להאצות בהמשך. במידת הצורך, אוכל לשלוח את רשימת התוכנות. סבירות קטנה להרצת windows 10 home ע"י VMWare או וירטואליזציה אחרת למטרות…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מתכנן לקנות מחשב נייד בקרוב. הוא ישמש כמחשב עיקרי לצד נייח. באופן כללי אשמח לכמה שיותר אופציות והמלצות לסדרות מומלצות ואמינות. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן לחסוך אם אין סיבה להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות, עריכה גרפית או מוזיקלית וידאו, תכנות, סרטים 4K וכדו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , בשאיפה לקנות בבלאק פרידיי אז אפשר להציע גם מחשבים ב5K. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודי מדעי המחשב, בינתיים רוצה להתחיל לפתח בANDROID STUDIO. משאיר אופציה לגיימינג בינוני (לא צריך על ההגדרות הכי טובות) המחשב הולך לשמש בעיקר ללימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ ותוכנות עריכה גרפית נוספות, תוכנות מידול תלת מימד לא כבדות (פחות 3DsMax למשל ויותר Rhino), תכנות (Android Studio, Processing וכד') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - כבד, אילוסטרייטור - כבד, ריינו - כבד, מאטלאב - מזדמן, אנדרויד סטודיו - מזדמן, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיף שיוכל להחזיק קצת גיימינג בהגדרות בינוניות, שיריץ טוב Witcher 3 למשל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה. הסקר לא עובד, לא ברור לי למה, אז אכתוב מה שחשוב לי. כיום יש לי דל VOSTRO 4570, והוא נשבר לי פיזית בשני מקומות. פרט לכך אני מאוד מרוצה ממנו (גם מהשירות של דל, שנדרשתי לו לפני שנתיים), כך שכיוון הזה אני מכוון. בקיצור. משקל - פחות מ 1.8. כל יום עלי ברכבת. מעבד - איכותי וחזק, פחות מבין בזה ואני לא מתכנת או גיימר. הארד דיסק - SSD חובה. רצוי 500, כנראה שגם 256 יעשה את העבודה. מסך - 14 רצוי. אידיאלי. רצוי מסך מגע, זה נחמד ומשמש אותי מידי פעם. חשוב מאוד שיהיה חזק יחסית פיזית (הווסטרו נשבר לי), שהסוללה תחזיק את ה 6 שעות (בתאוריה, בפועל זה 4.5). תקציב - כ 5000 שח. זה לא יכול להיות אסוס, השירות שלהם לא מתקבל ע…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5230 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף בין 5000-5150 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך עד 5350, (מעדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, CS:GO, Minecraft, Castle Crashers, Battleblock Theater, Half Life 2, Undertale, Ori and the blind forest, Warframe, Rocket League, Goat Simulator, Octodad, Outlast, The Walking Dead -מהי הרזולוציה ה…
-
- 59 תגובות
- 7.1k צפיות
-