עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני הולך לקנות בזמן הקרוב מחשב,הוא למשחקים,וצריך שיחזיק לפחות 3 שנים טובות מבחינת חומרה ושיהיה טוב לאוברקלוק כי אני מתכנן אחד כזה שהוא יגיע,לא כולל מארז,דיסק קשיח ומסך: ספק: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm מעבד:AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray לוח אם:ABIT A8N nForce 4 Ultra כרטיס מסך:PowerColor X800 GTO VIVO זיכרונות:Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 האם המפרט טוב? יש מקומות לשיפור,מהם?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  2. אשמח להמלצות...אינני מבין הרבה במחשבים.אני מוסיקאי וצריך מחשב שישמש לשימושים הרגילים- אופיס ,אינטרנט כולל הורדות מוסיקה וכו', אבל גם לתוכנות הקלטת מוסיקה "קיובאייס"-הקלטת אודיו ומידי. וכן לכתיבת מוסיקה -"סיבליוס". המשקל לא מטריד אותי יותר מידי. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ככל הניתן, שלא "יתקע", שיהיה אמין , חזק, ושיעבוד מס' שנים, עם מינימום תקלות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by R0SSi46,

מפרט של מחשב חלומות -שאתה הבאת אתה רציני ? P5Q PRO זה לוח החלומות שלך ?לוח טוב מאוד אבל לא מספיק בשביל חלומות .

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. שלום לכולם, בהודעה המקורית חיפשתי מחשב חזק לתיכנות, ההודעה מצורפת, קיבלתי את המפרט שרשום למטה, רק שמאז גם עבר קצת זמן וגם נוספו שתי שאלות 1. DIABLO3 הולך לצאת מה שאומר שהמחשב חייב להריץ אותו 2. האם תוכנות עריכת וידאו ותלת מימד ירוצו על המפרט הזה Adobe® After Effects® ,Adobe® Premiere® Pro, Maya 3dMax נוספו לתקציב עוד 1000 שח ועכשיו הוא 4000 שח מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Tagan Monolize II 250mm Side Fan Black Rubber Coating כמות: 1 - מחיר: ¤261 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. שלום. אני צריך את המפרט בשביל חבר. המחשב מיועד למשחקים לא הכי כבדים בעולם. בסך הכל לגיימר ממוצע. גלישה באינטרנט, עבודות OFFICE (לא עריכות וידאו וגרפיקה.) אם אפשר להתגזז על חלקים מיותרים ולהוסיף מסך LCD 19 זה יהיה מעולה. התקציב הוא בדיוק 3000ש"ח. בתודה מראש.

6. Started by yohai,

מה התקציב? בסביבות ה5000 עם מסך אני יכול לעלת ל5,500 2. מטרות המחשב? תיכנות ( תוכנות כמו C++ JAVA ECLIPSE MATLAB) תוכנת הורדות , משחקים לא כבדים ( NBA FIFA בהגדרות מינימליות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים רמקולים, - לגבי האל חוטי זה לא בעל חשיבות 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל אבל אני שומר על ראש פתוח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מעדיף שכן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מעדיף שכן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ה…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  7. שלום. הייתי רוצה לקנות מחשב נייד שבעיקרון תפקידו ללימודים אקדמיים(אוניברסיטה). יש לי מערכת הפעלה ככה שאני מעוניין במחשב שבא בלי מערכת הפעלה.(עדיף שהכסף ילך לשיפור מפרט של הנייד) אבל הייתי רוצה שיהיה מתקדם גם בכרטיס מסך(אין צורך להפציץ משהו נחמד שיפעיל ברמה ממוצעת משחקים לא אדירים!). חשוב שלמחשב תהיה סוללה בעלת תווך זמן לא קצר(רצוי ארוך מאוד!!) הייתי שמח אם היו יוצרים איתי קשר ICQ(163207129.על מנת לחסוך זמן מפני שאני חייב את הלפ טופ כמה שיותר מהר! תקציב:בסביבות ה3,700 שקל. אגב מה דעתכם על הנייד הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2248&CatCode=315 והאם בתקציב יכול להיות משהו יותר.(אני חושב שזה המקסימום שאני מוכן בתור דגם לכרטיס מסך לא משהו מעל הכרטיס הזה!אלא …

8. אז ככה יש ברשותי מחשב נייד 15.4 ששוקל כמעט 3 ק"ג שאינני יכול להסתובב עימו גדול כבד וצורך המון סוללה אז בגדול הוא החליף את המחשב הנייח בתור מחשב שולחני. כרגע אני מעוניין במחשב קטן יותר קל יותר ובעל הספק סוללה טוב . התכונות הנדרשות הם: עד 1.5 ק"ג מסך 12-13 בעל חיבור שן כחולה, WI-FI, יכולת להתחבר לתחנת עגינה במידת הצורך , נפח דיסק קשיח גדול לפחות 160 , יכולת להתחבר למקרן בקלות חיבור HDMI אם קיים יהיה ממש טוב אני מעדיף מעבד של אינטל כמו כן אחריות לפחות ל3 שנים .( אפילו בתוספת תשלום). וכמובן מחברה אמינה כרגע יש לי HP ואני מאוד מרוצה ממנו כמו כן תקציב לא ידוע כרגע אני יודע שזה יהיה עד 10K שאלה נוספת האם כדאי לבדוק מקבוק ובמידת הצורך להתקין עליו חלונות לצורך שימוש שוטף.( יש ל…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. המחשב הישן לא סוחב. אז אני רוצה מחשב שיוכל להריץ SUPREME COMMANDER ברזולוציה של 1650*1050 בFPS סביר. מה שחשבתי כרגע זה: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 לוח אם ASUS P5N-D (SLI) ¤710 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 זיכרון G.Skill DDR2 (2048MBx2) 800Mhz CL 5 ¤395 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA 9800GT 512MB DDR3 PCIe ¤749 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤289 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤402 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤114 כ סה"כ מחיר לכל המוצרים:3615¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il הרעיון לקנות מעבד כפול ליבה מינימאלי, שמיועד לשדרוג ברגע שמחירי מרובעי ליבה ירד, והמספר התוכנות שעב…

10. Started by Anonymous1,

שלום, במשחקים כמו Crysis, Crysis Wared, Assisance Creed, Wither, המחשב עובד לאט, בהגדרות גרפיקה גבוהות. אני רוצה שגם למשחקים חדשים שיצאו, אוכל להפעיל באיכות גבוהה. מה נכון לשפר, את הכרטיס מסך או המעבד? האם השיפור מצריך החלפת ספק? המפרט הקיים: 2.2 Core 2Duo E4500 P5NSLI 2 Gb Ram 512Mb 8500GT DDR2 FSP 350W תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,יש לי בעיה בלאפטופ שלHP דגם - Pavilion dv5000 איך ניתן לגבות מידע כאשר ווידנדווס בכלל לא עולה ואין אפשרות להתקין מההתחלה מערכת הפעלה מחדש ? כמו כן גם לעשות Reapir לווינדווס אינו אפשרי.. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  12. ביום ראשון אני קונה מחשב ב4300 ש"ח ללא ציוד היקפי וללא צורב אני רוצה גם כרטיס טלוויזיה למדיה סנטר המחשב מיועד למשחקים כבדים אני רוצה כרטיס הכי טוב שאפשר שייכנס לתקציב כמובן המחשב לא מיועד לoc ו 2 ג'יגה ראם וכונן קשיח 500 ג'יגה הכי זול עם מעבד quad core אני קונה ב iqpc ואין חריגה בתקציב ...

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

מה אני רוצה שיהייה במפרט: 500GB[הכי משתלם] HD4850[כנ"ל] ואשמח לקבל שתי מפרטים, האחד של אינטל[לOC שאבקש מהחנות], והאחד של AMD ללא OC. תודה. *המפרט לא צריך לכלול צורב.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. שלום. כבר ביקשתי בעבר. ואף אחד לא הגיב אני חושב. וחיפשתי וחיפשתי את המפרט האידיאלי בשבילי. בקיצור אז אנחנו קונים עוד מחשב בבית. ומה שאני יעשה זה לקחת את ה8800GTX (שאיפה הוא נעלם באמת?) ולשים אותו במחשב חדש. -->ואת הכרטיס מסך החדש לשים בישן. תודה. 4GB זיכרון - חשוב מאד 320-500GB נפח... מארז מגניב לשימוש בייתי. עם משחקים כמו SIMS ובסגנון וגם הרפתקאות וכאלה. התקציב הוא 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אפשר לחרוג עד 3000.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  15. גיסי זקוק למחשב לצרכים משרדיים נטו (מעט מאוד פוטושופ לעיתים נדירות, זה הגג) - חשובה לו מאוד הרזולוציה, שיהיה שטח עבודה כמה שיותר גדול. יש אמזון פריים אז עדיף שם המלצה למפרט ספציפי? תודה רבה רבה אני יכול להרכיב את החלקים אני אצלו כרגע * מערכת הפעלה גם נחוצה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. שלום רב, כבר קיבלתי כאן בפורום מספר הצעות. בינתיים המחשב הישן שלי קרס בדיוק לסגר ועכשיו אני צריך מחשב דחוף. השאלה שלי היא כזאת - לאור זאת שאין צפי להגעת הכרטיסים החדשים, ולאור זאת שאיני מריץ משחקים ב-4K. אני כן רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה מאוד. האם לחכות עם הכרטיס מסך או להזמין את המפרט הזה עם הכרטיס הזה? ( עד כמה זה יהיה מהותי בשבילי בפועל מבחינת ביצועי ה-3080) ובכלל מה דעתכם על המפרט? אני רוצה להזמין עוד היום האופציה השנייה היא לחכות עם הכרטיס ולהשאר עם ה-1070 שיש לי ( שאני מקווה שעובד אני לא יודע באמת כי המחשב מת...) המפרט שבניתי הוא הבא - מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדי…

17. Started by Nikita698,

היי, השימושים שלי במחשב הם בעיקר גיימינג, וכבר יש לי מסך קיים ברזולוציית full HD. אני אוהב גם לשחק משחקי סימולציה שהם די CPU intensive אבל הi5 10400F אמור להספיק לפי דעתי. במיוחד שהתקציב שלי לא גבוה במיוחד ממילא. (תכננתי לבזבז עד 3600-4000) אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 114 ₪ - * מבצע * - Be quiet! PURE ROCK SLIM לוח אם: 295 ₪ - * חדש * - Gigabyte H410M H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1090 ₪ - * מבצע * - ASUS GTX1660 SUPER O6G Mini Up to 1860Mhz Dual Fan דיסק קשיח: 358 ₪ - * מבצע * - XPG 512G M.2 NV…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ

19. Started by hg290153,

יש לי מחשב של i7-4790k 4 ghz כרטיס מסך של gtx 760 2 gig 16gib זיכרון מה כדאי לשדרג עבור גיימינג

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. אהלן, ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי בצד. המחשב שלי הוא מסוף 2009 ומתחיל להראות את גילו, בעיקר מבחינת ביצועי הגרפיקה. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, אבל תוהה אם אני אאלץ לשדרג גם את הספק כוח (עקב הספק נמוך, או חוסר בחיבורים מתאימים). חשבתי לקנות HD7850. בנוסף לתהיות לגבי הספק, אני לא בטוח אם הלוח אם שלי מתאים לכרטיס (מבחינת הPCI). אשמח לעזרה. כרגע אני לא רואה בעיה עם המעבד שלי, הוא לא עבר אוברקלוקינג, ואם אני אראה שהוא מתחיל לפשל אני תמיד יכול לקנות קירור יותר טוב ולהעלות אותו ל3.4. למרות שכרגע הוא רץ יחסית קר. כמו כן אני כרגע משתמש במסך dell 2209wa, ומתכנן לשדרג אותו אחרי שאני אשדרג את הכרטיס מסך (למסך 23" של דל גם. בעיקר בשביל הרזולוציה הגבוהה יותר וגם בגלל שיש…

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by turvx,

אני רוצה מחשב עד 1800 שנועד למישחקים קלים כמו LOL והציאו לי את המפרט הבא מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-M68MT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪21 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪429 כרטיס מסך: Ninja GT220 1GB…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. Started by matan1707,

שלום, אני מנסה להבין באיזה ממשק SATA תומך המחשב\לוח אם ואני לא מוצא. אם מישהו יכול לעזור אני אשמח vostro 3460 Intel® Core TM i5 Ivy Bridge Processor 3210M 2.5GHz תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בחוות דעת על המפרט שהרכבתי. להלן המפרט : 1. מה התקציב המקסימאלי ? 3500 2. מה שימושי המחשב ? מחשב לשימוש ביתי (אינטרנט, הורדות), חיבור HDMI ל LED TV למטרת צפייה בסרטים, תכנות ואולי משחק אחד (מנג'ר 8) ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא, בנוסף אין צורך ב HDD מכיוון שיש לי כבר 3 TB מהמחשב הנוכחי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. ככל הנראה ארכיב אותו בעצמי אלא אם כן אוכל למצוא מחיר טוב של כל הרכיבים בחנות אחת (בעל נסיון בהרכבת מחשבים) CPU: Intel I5 1155 3570K - 1095 - http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-intel-core-i5-3570k-340-6m-lga1155-tray Motherboard: GIGABYTE B75-D3V - 414 - http://ww…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by tomerzz,

אבי מחפש מחשב נייד חדש. השימושים הם לעבודה עם מסד נתונים גדול, קצת גלישה ברשת. * מטרות המחשב? עבודה, עם תוכנת הנהלת חשבונות שרצה על SQL LITE * גודל המסך? 14-14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות. לא יותר מ 2.5קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן, נשלף בקלות (על מנת להוריד משקל) * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * דרישות מיוחדות - תאורת מקלדת כרגע אני מסתכל לכיוון DELL LATTITUDE E6420 ובכיוון היותר חסכוני…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by arkadur,

אחותי מתחילה ללמוד, והיא זקוקה לנטבוק כלשהוא. בעבר, רכשתי S12 של לנובו (מבוסס אטום), שעשה עבודה יפה. קטן, קל, זמן סוללה סביר במחיר מעולה. יש אלטרנטיבות למחשב כזה היום? אין דרישות מיוחדות למעט מסך 12".

• 1 תגובה
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.