עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל, תודה לכל מי שיעזור אני מחפש מחשב פצצות למשחקים, ולעיתים (די רחוקות) לערוך וידאו (בעיקר להמיר קלטות DV לדיסקים DVD) - כך שלדעתי אני אסתפק ב AMD למרות חסרונם בעניין ENCODING מסך כבר יש (MAG CRT 19" למי שרוצה לדעת) בכל מקרה, אני פשוט לא בטוח מה לעשות כי קראתי שמספר אנשים אומרים שעדיף לא להשקיע ישר את כל הכסף - כי גם ככה הדברים הכי חזקים יקרים כרגע, ולכן נתתי טווח מחיר כזה גדול. אין לי בעייה להשקיע את כל הסכום או חלקי, ומקסימום לחכות עוד חצי שנה וכד' ולהוסיף עוד כרטיס ל SLI. בנוסף אני רוצה כרטיס מסך שיתמוך ב HDTV (כולל יציאת קומפוננט - שיתחבר לטלויזיה שלי - יש לי רק חיבור כזה ל HDTV). אקיצר - אודה לכל הצעה. ועוד משהו, אלא אם מדובר בלוח אם שמכיל את הרכיבים של C…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by redcloak,

אשמח לחוות-דעת על המפרט הנ"ל: Sempron 2600+ (S-754) Gygabyte K8NS (S-754) Nforce3 250 512Mb 400 MHz AData /VT Radeon 9600 XT 256 MB 80 GB 7200 8MB WD800JB 2202 ATX MIDI PFC, usb סה"כ 2400 ש"ח מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 5200 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-400 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים וקימפולי תוכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). -> VS2010, CS5, Elicse... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינצ' (לא יודע מהרזולוציה. אני רוצה מסך של סמסונג עם ה-PVA). * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חזקים במיוחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by zuismanm,

תקציב מאוד מוגבל - אד 1500 (מתנות יום מולדת לבן קתן ;D ) כולל מסך. שאלה - אם בכלל זה שבה לקנות מחשבי בסכום כזה? דרישות מאוד מינימליות - מחשב בחדר ילדים[list type=decimal] [*]אופיס [*] אינטרנט [*] מוזיקה [*]משחקים "קלים" - בעיקר מאתרי WALLA/NANA [*]אם אפשר - להוריד סרטים ממצלמה וידאו ועריכה מעוד בסיסית (גם גרס VEGAS של לפני 3 שנים - שאני מריץ כרגע בחשב שלי מעבודה (בן 3.5 שנים) - מספיק בשבילי יש כל מיני מחשבים "במבצע" ב900-1000 שקל (למשל בIVORY). אד כמה הם סבירים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by tal75,

שלום לכולם, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב עריכה (פרימייר אוויד, ותוכנות עזר שונות) זה מה שחנות שהוא מכיר וסומך עליה מציעה: 1 מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 1 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 1 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 1 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור 2 סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent 1 דיסק קשיח GB 7200RPM SATA3 WD BLACK500 1 דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue1 1 צורב DVD Sony nec 24 1 כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI 1 כניסת PCI FW - IEEE-1394 1 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 1 תמיכה טלפונית שנתית, ו- Help Desk לתקלות 1 התקנה, הרכבה ואופטימיזציה למערכת, הדרכה באספקה 1 מערכת הפעלה WIN 7 HOME 64 385 מסך: 24 " …

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200 (האמת שלא הקצבתי סכום, פשוט ניסיתי לבחור משהו שטוב לי מספיק לטווח לא קצר) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כרגע רק Apex legends), גלישה עם עשרות טאבים פתוחים במקביל (לא אוהב לסגור =) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, 2 SSD-ים ויש גם כרטיס מסך R9 270X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח אם מתאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז מרווח יחסית, כדי שלא אצטרך להשתגע כשמנסה לפתור בעיות חליל…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מטרות המחשב: לימודים, עבודה עם אופיס, matlab, revit, ועוד תוכנות סרטוט בהמשך התואר. גודל מסך 14-15.6 עדיפות למאט לפי דעתי, חשוב יותר שהפאנל יהיה טוב. אין צורך במסך מגע. צריך כרטיס מסך בשביל תוכנות הסרטוט אבל אין צורך ברמה מאוד גבוהה, כרטיס כמו 840m מעל ומעבר. צריך זמן סוללה ארוך עד כמה שאפשר, צריך לשרוד יום לימודים. אין צורך ביציאות מיוחדות, דיסק קשיח בסדר גודל של 500GB מספק (אשמח גם ל SSD אם קיים במסגרת המחיר). אחריות כמובן כמה שיותר. אין העדפה לחברה מסוימת, רק רוצה שירות טוב של החברה של המחשב. בינתיים מצאתי את המחשב הבא: נייד לנובו בחרתי בi7 בתור future proof תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא חריגות7-8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים וגיימינג, וקצת אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק למקדת ועכבר אלחוטים.לא זקוק לרמקולים . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? זקוק לWINDOWS 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מגורים רמת גן 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנ…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by dan79,

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLG_en___IL282&q=asus+eee+pc+t+91+specification הנתונים החלקיים שמצאתי על הדגם הזה גרמו לי להזיל רוק .... עובי- של אינץ אחד ,כלומר 2.54 סנטימטר. משקל -952 גרם ,אם כי קצת קשה לי להאמין שהמשקל הזה כולל סוללת 6 תאים,אבל אין לדעת מפני שכל הדגמים האחרונים שיצאו מבית אסוס הגיעו עם סוללה מובנית של 6 תאים . מסך מגע מסך מתקפל-טאבלט GPS מובנה. יהיו שני גרסאות,אחת עם דיסק קשיח רגיל והשנייה עם SSD. מקלט טלוויזיה-אופציונאלי . כנראה שמדובר במקלט שמיועד לשידורים דיגיטליים כמו שיש בארצות הברית ,כך שזה די חסר ערך בארץ נכון לעכשיו(בתוך מספר חודשים המצב צפוי להשתנות). בכל מקרה זה יהיה נחמד מאוד אם בזכות המקלט TV …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הינה המפרט שאני צעד אחד מרכישה: *16 DVD writer DVD- RW - DVD- R - Black - Dual Layer OEM מוצר LG-4167B מקט 1 כמות 267 מחיר יחידה LG יצרן 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache מוצר WD1600JS מקט 1 כמות 470 מחיר יחידה Western Digital יצרן 300W ATX MIDI TOWER CASE P4 - 2 FAN (one in the power supply and another 120mm fan on the back side) - USB - 5.25*4 \ 3.5*6 - 2 FAN - Black - NO PSU מוצר CI-6A19-NPS מקט 1 כמות 257 מחיר יחידה COMPUCASE - HEC יצרן Supports AMD Socket 939 Athlon 64FX/Athlon 64 - NVIDIA nForce4 Ultra מוצר A8N-E מקט 1 כמות 696 מחיר יחידה ASUS יצרן WinFast PX7800GT TDH 256M VIVO - Geforce PX7800 GT ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 (2.0ns 256 bit)bundle game -…

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן: . מה התקציב המקסימאלי? 3000 (לא ברור לי היכן נקודת עלות-תועלת אופטימלית לכן יש גמישות למעלה ולמטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (ראה תשובה 1) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 (ראה תשובה 1) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הכבדים הם משחקים ומדי פעם עריכת וידאו\תמונות וזה בנוסף לשימושים ה"משרדים" והאינטרנטים הקלים יותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

12. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש (ת'רד ספציפי עוד יגיע) ובמסגרת החיפושים ראיתי שני מפרטים. ThinkPad עם מעבד דור 8 (מניח שישן?) שעולה 7000 מחשב נייד ללא מסך מגע מבית ThinkPad בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית WQHD, מעבד Intel® Core™ i5-8250U 1.6GHz - 3.4GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, כולל מערכת הפעלה ותמיכה ברשת דור רביעי LTE קטגוריה: מחשבים ניידים,קישוריות: 4G LTE,אינצ': 14.0'',רזולוציה: 2560x1440,דור המעבד: מעבד Kaby Lake R 8th Gen, IdeaPad עם מעבד דור 11 (חדש) שעולה 4000 מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1165G7 2.8GHz - 4.7GHz,…

13. Started by msacco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: world of warcraft, counter strike, בקיצור לא משחקים כבדים אך שיוכל להריץ על איכות מקסימלית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920(לא זוכר את המספרים המדויקים אני חושב שזה אלו, אני מניח שזה מספיק…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. 1. המחשב דרוש למשחקים (בעיקר אסטרטגיה כמו ROMA 2,CIV5) אך גם למשחקי יריות(BF4). 2. המחיר המקסימלי הוא כ7000 ש"ח אך כולל מסך טוב(אין לי מסך המחשב הקודם הוא לפטופ). 3. מומלץ שקט מאד,אך אוכל להסתדר גם עם רעש קל-בינוני. 4. רוב הסיכויים שאשתמש בOC קל עד בינוני (אך אם ישנה השפעה גדולה במחיר אז אסתדר ללא). 5. אני סוג של פריק של זיכרון אז מומלץ הרבה חיבורי SATA אם יש אפשרות לSSD זה יעזור. 6.אני ארצה לשדרג את את המחשב. 7. רוצה SLI בעתיד. תודה רבה מראש, תומר.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום כולם, אני שוקלת לקנות לפטופ Lenovo IdeaPad U330p 5943-6117. המחשב הזה מגיע עם RAM של 8 ג'יגה וקראתי שזה המקסימום. עם זאת, הבנתי שלא תמיד המקסימום הוא באמת המקסימום... האם לדעתכם תהיה לי אפשרות בעתיד לקנות RAM של 16 ג'יגה ולהחליף אותו כך שהמחשב ירוץ בצורה תקינה? האם אתם סבורים שזה ידרוש שינויים נוספים כלשהם, או שזה אמור לרוץ בלי בעיות? שאלה נוספת היא לגבי הדיסק הקשיח. המחשב המסוים הזה מגיע עם דיסק היברידי - 500 ג'יגה + 8. לי יש בבית SSD בן חצי שנה של 128 ג'יגה ואני מתלבטת מה עדיף: להשאיר את הכונן במקומו ולמכור את ה-SSD, או להתקין את ה-SSD (ולהשתמש לצדו בכונן נייד של 500 לאחסון) ולמכור את הכונן ההיברידי. מה דעתכם? והתלבטות אחרונה: יש מחשב מאד דומה, שמגיע עם 4 ג'יגה RAM…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן ויהיה עמיד, בנוסף אני רוצה אופציה לגיימינג, לא חייב באיכות הכי מטורפת אני אוהב יותר אסטרטגיה משוטרים. התקציב הוא 3000 עד 3500 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, לא מעוניין להדאיר אופציה לשדרוג עתידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה כמה מאות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא חייב ברזולוציות מטורפות, אבל בעיקר שהמחדב עצמו יהיה מהיר יעבוד חלק ויחזיק כמה שנים טובות ללא בעיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש י…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by amit14,

אהלן, מה דעתכם על המחשב הזה? http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..466.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (יש לי אפשרות לקנות אותו באילת..) יש המלצות למחשבים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. הנה.... לצרכי תוכנות כגון פוטושופ, פלאש, פריהנד ודומיו.... משחקים בקטנה.... מארז - ATX 6092 HTSPL 400W לוח אם - INTEL P4 BATTLE LAKE +LAN מעבד - INTEL P4 3.0GHZ 800FSB 1MC 775PIN זיכרון - SPECTECK 2X256MB DDR2 533MHZ דיסק קשיח - SAMSUNG 120GB S.ATA 8MB כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X300SE 128MB DVI 3325 ש"ח בסה"כ טוב? לא טוב? תודה מראש, אלכס. *עריכה* למה AMD יותר טוב מאינטל? יש סיבה מסויימת?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. בשבועיים האחרונים אני ביקשתי פה מפרטים גם של אינטל וגם של AMD כי לא ידעתי איה חברה לקנות. אז החלטתי היום לקנות של AMD, אבל אני רוצה לדעת אם המפרט יחזיק מעמד לפחות שנה וחצי. המפרט: 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 496.17 ש"ח 1 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus 58.11 ש"ח 1 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 514.05 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3I Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX 469.35 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 438.06 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 241.38 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 308 1 ש"ח המפרט הוא בדיוק בתקציב המתאים לי. כרטיס מסך כבר יש לי אחד וידוע לי כבר שהוא לא יחזי…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by pxst17,

I5 3470 8GB RAM לוח אם של GIGABYTE, לא יודע דגם במדויק. HD7950 SAPPHIRE SEAGATE 1TB ספק כוח SEASONIC S12II 520W מארז של TMS (הישן) המחשב בן שנה וחצי בערך.. כמה שווה למכור?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, עבודות משרדיות למשל סקייפ, בלי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט 15.4 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) יספיק full hd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן זמן סוללה ארוך 7 שעות * האם י…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by natigabay,

הופיע לי הודעת קריסה שפתחתי את המחשב מהסוג שהיו לאחרונה עם 4 העידכונים שגרמו לקריסת ופירמוט מחשבים עכשיו היה לי אותו נוסח רק שבסוף היה כתוב שבסיום התיקון יבוצע ריסט ואז היו אחוזים שרצו המחשב עשה ריסט ועלה מחשב כאילו כלום עכשיו השאלה אם המחשב בסיכון לקריסה בגלל משהו? כי כלום לא הותקן עליו והוא חדש יחסית בן חודש וקצת ושאלה לידע כללי אם מבצעים למחשב נייד פירמוט הוא יחזור עם התוכנות הפנימיות של אסוס או בלעדיהם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. מה דעתכם על המחשב? יש פה משהו מיותר שהוא ביזבוז כסף? האם יש תאימות בן כל הרכבים? מה זה אומר שרשום בלוח MICRO? מעבד 2400G לוחMSI B450 PRO-M2 Micro ATX זיכרון: זכרון למחשב HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz HX424C15FB2/8 DIMM 360 מארז מחשב : Corsair Carbide Series SPEC-ALPHA ספק Corsair VS450 כונן קשיח: SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III 2460 ש"ח המטרה של המחשב זה איכות צליל וסרטים באיכות כמה שיותר גבוה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by yair67,

שלום, קישור לInspirion http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=13 ל-vostro http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2520m.htm אני רוצה להרחיב את הזיכרון לשניהם ל-6 GB שימוש עיקרי, סביבה עבודה יומיומית. אבל אני רוצה וצריך שהוא יריץ משחקים בצורה טובה וראויה כיום. בבקשה תשובה מהירה. זה דחוף.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by peacebringer7,

אוקי קניתי את הלפטופ הזה(13 אינצ' דקיק וחביב) אבל הפד של העכבר מגיב מוזר וצולע כזה.מישהו מכיר בעיה כזאת ו/או דרכים לטפל בה,והאם אפשר להחזיר לחנות (כולה פתחתי אותו)או שזה במסגרת האחריות?

דיונים חדשים בפורומים