ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב: מטרת המחשב : בעיקר משחקים + אינטרנט תקציב : 2500 ואם ממש חייב אז אפשרי לחרוג ל 2700 (מצב כספי לא מאפשר הרבה :-[) ציוד הקפי: כן מקלדת +עכבר זולים וטובים , (לא ממש מעניין אם זה אלחוטי או לא) מסך: 22 lcd חברה עדיפה בתקציב של גג 900 (בחרתי לבנתיים את ה MAG ניראה לי שזה מספיק, תגידו אתם כי אין לי מושג OC לא בתיכנון זה המיפרט שהירכבתי, אני מודה מראש לכל מי שיעזור, חג שמח לכולם
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי שתי אפשרויות: 1. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NS-939 וכרטיס מסך XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 2. לקנות לוח Gigabyte GA-K8NF-9 וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X800XL מה יותר טוב??.מה השילוב היותר טוב?? כי זה בערך על אותו סכום...50-+...
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב למשחקים ולעריכת וידיאו חשוב מעבד חזק וכרטיס מסך חזק אם אפשר גם להוסיף קירור ושיהיה כמה שיותר שקט אין צורך במסך אני רוצה להשקיע במחשב בסביבות ה6000 שקל אבל אפשר גם לחרוג קצת והאם כדאי לחכות קצת עד שיצאו דברים חדשים בישביל הוזלת מחירים כי בינתיים זה לא דחוף מאוד
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 אני חושב לקנות אותו .. השימושים של הם אינטרנט עבודה בבית וקצת משחקים קלים.. חשוב שיהיה USB 3.0 חומרה חדשה ועדכנית וכרטיס מסך גודל 15.6.. למי שיש משהו יותר טוב להציע במחיר הזה?? לא יותר מ 3300..
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב שלא עולה על 2000 ש"ח. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים (720p,1080p) בחיבור לטלויזיה,משחקים ישנים,תוכנות אופיס וכו'. * גודל המסך? 15.6. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? אין צורך בזמן סוללה ארוך מהרגיל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ארוכה ככל שניתן בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * הערה : חשוב שהמסך יהיה כמה שפחות מזיק לעיניים כי המחשב מיועד לשעות רבות של שי…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורום ואני מבקש המלצה למחשב למשחקים בינוניים + סרטים. איני מתכנן OC אז אני מבין שמבחינת עלויות עדיף מעבד AMD והייתי הולך על 4800 או 5000. מבחינת כרטיס מסך, מבקש לא להתפרע עם כרטיסים של 1300-1500 ש"ח. כרטיס 700-800 ש"ח יספק. קראתי על החדשים של ATI מסדרת 38X0 (או משהו כזה)... . האם יש לו יתרונות על סדרת 1950 למינהו? איני מתכנן שימוש בויסטה אז DX10 לא משחק תפקיד. מבחינת מארז, אני מצליח להתבלבל. קראתי שיש מארזים מצויינים בעלות של 700-800 ש"ח הבאים עם ספק מצויין (כגון סונטה). אולם בהצעות מסויימות בסדר גודל כמו שלי, שמתי לב שיש המציעים מארז בנפרד וספק בנפרד שעלותם פחותה מהסכום הנ"ל, אם כי לא בהפרש רב. אז מה באמת עדיף? מה היתרונות של הסונטה על פני אלו כמו HEC וכול' לה…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכם. אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב. הדרישות: 1. עובד בלי בעיות בתוכנות של גרפיקה הנדסית כמו SolidWorks. 2. עובד בלי בעיות בתוכנות מתמטיקה כמו Matlab. 3. גלישה ואופיס. 4. שקט ככל האפשר. מה קיים? כלום. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מערכת 1 תקציב 5500ש"ח כולל מסך 22 מעבד Q9555 לוח אם P5Q pro וקרור למעבד שזה הULTRA120 כ.מסך 4850 512MB יש לי כבר אלו הדברים שאני נעול עליהם הסיבות הכלליות הן מולטיטסקינג פוטושופ עריכה וראיה לטווח ארוך אני יודע שלא יסכימו איתי הרבה אבל זה חלק מהשיקולים שלי וזה מחשב שאני קונה עכשיו אחרי שהמחשב הישן שלי פנטיום 3 1G שבק חיים וגם את המחשב הזה אני לא הולך להחליף די הרבה זמן עכשיו אני צריך עזרה בקשר לשאר הדברים זכרונות אין לי מושג מה לקחת צריך משו שיאפשר לי OC יפה לעבור את 3.6GHZ ומערכת שניה לחבר שלי תקציב של 3000 למשחקים ויש לו מסך 19 וצריך המלצה לחנות לקניית 2 המחשבים הללו תודה רבה מראש אלכס
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב למטרת אינטרנט, צפייה בסרטים (במקרן/טלויזיה שבסלון) וקצת משחקים. חשוב לי שהמחשב יהיה קטן ורצוי גם קל כדי שיהיה נוח להעביר אותו מהחדר לסלון - לכן בניתי מפרט למחשב MICRO ATX. הנה המפרט: מארז מיקרו: Compucase 7630 מחיר 340 שקל (לא מצאתי מגוון של מארזי microatx לכן אם מישהו מכיר ויכול להמליץ אני אשמח) לוח אם: GIGABYTE GA-M51GM-S2G מחיר 485 מעבד: Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box AMD 865 מחיר 865 זכרון: וDDR2 1024MB 667MHZ CL5וKingstonו מחיר 595 (אולי כדאי לקנות פחות מ667MHZ?) כונן קשיח: WD2000JS Western Digital מחיר 386 צורב DVD: דגם lg h10 מחיר 175 כרטיס גרפי: WINFAST PX7600GS TDH מחיר 600 סה"כ 3446 שקל חוץ מעל זה שהמארז צריך ליהיות קטן וקל …
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש נייד עד ה 3000 שקל בלי אפשרות חריגה למשחקים ברור לי שזה לא יהיה מפלצת אבל שיתמודד בצורה סבירה ראיתי את הדגם הזה Fujitsu Esprimo V6515 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T3400 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב nVIDIA GeForce 8200 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Super Multi DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת 10/100/1000 יציאות USB2.0 X3 ,Express Card VGA ,Audio, יציאת רשת ועכבר Touch יש לו GF 8200 משולב האם הכרטיס הזה שווה משהו? עוד שאלה איך ה X4500 של אינטל(אני ידע שזה משולב אבל מעניין אותי למה הוא משתווה) תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי מחשב שמצאתי, לא בדיוק בתקציב שלי, אבל נראה לי טוב, רציתי עיצה לגבי המעבד שלו, ראשית אפרט את הדרישות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צריך להריץ תוכנות כמו MatLab * גודל המסך? 15.6 או 15.4 * משקל רצוי? לא משנה, אבל שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, כמובן שתהיה סוללה מודרנית, שיחזיק זמן ממוצע של לפטופים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אבל רצוי שמרבית היציאות המודרניות יהיו קיימות * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? בוודאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? צריך אחריות של היצרן ו/או היבואן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה גדולה ומוכרת אני חשבתי את המחשב הבא: HP Pavillion dv6 1320ej יש למחשב זיכרון 4GB מהיר, D…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
ללא OC, חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. זה מה שבניתי: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤451 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤579 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤234 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤285 מארז: [..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU - זמין במלאי ¤439 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) ¤0 מחיר סופי: ¤2478 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם? מה צריך לשפר/לשנות? האם ספק כוח…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני נועם. אני מתכנן לקנות בתחילת החודש הבא את המפרט הבא והייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנוגע להתלבטויות שלי על מארז וספק. אני מבקש שגם אם אתם חושבים לגבי אחד החלקים שעדיף לי לקנות משהו אחר אז תביעו את דעתכם. המחשב מיועד למשחקים כבדים, כעיקרון אין לי תקציב מסוים אבל לא אכפת לי להשקיע כמה שצריך על גבול הטעם הטוב. MotherBoard: Asus Rampage Formula בחרתי דוקא את הלוח הזה כי הוא עם הצ'יפסט הכי חדש של אינטל (X48) ועדיין מותאם ל-DDR2. CPU: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX הלכתי על מעבד שנראה כחזק מאוד לטווח הארוך ועדיין במחיר הסביר. Mermories: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 הבנתי שזיכרון ב-CL4 הוא יעיל יותר מ-CL5, מתלבט בין OCZ ל-Cors…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה עדיף? הם עולים פחות או יותר אותו הדבר , התקציב שלי דיי נמוך 2000 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2756 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 הראשון הוא מחשב של AMD השני של INTEL, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. במחשב הראשון של AMD יש USB3 , זכרון מהיר יותר, כרטיס על המעבד מהיר הרבה יותר,ואם מוסיפים לו כרטיס מסך אז זה בכלל הרבה יותר מהיר, ספק כוח חזק יותר, 2 מאווררים במארז, אבל הוא צורך יותר חשמל והארכיטקטורה של המעבד פחות טובה. במחשב השני של INTEL, כרטיס מובנה במעבד הוא חלש, המעבד Ivy Bridge , זכרון איטי יותר, צורך פחות חשמל, ספק כוח חלש יותר, מארז עם מאוורר אחד, וחייבים לקנות כרטיס מסך, ואין לו יציאת USB 3 אבל נראה שבאופן כללי המעבד טוב יותר? אני לא מבין בד…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי נייד של HP פאוויליון DV7,ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה(איזה משהו של חברה בשם KTV)באמצעות כבל HDMI.המסך של הנייד התחיל להבהב(כאילו הוא מתחבר לטלוויזיה)אבל בטלוויזיה עדיין היה רשום No Signal,מה הבעייה? כבר חיברתי אותו בעבר לטלוויזיה וזה עבד,הבעייה הזאת הייתה קיימת אבל אחריי שמנתקים את הכבל ומחבריפ המצב הסתדר ובמקרה הזה זה לא מסתדר. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
צרכים משרדיים דיי בסיסיים. אולי גם ישחקו בו, אז כדאי כרטיס מסך מתאים. מסך 14-15". משקל, זמן סוללה מסך מט או מבריק - כל אלו לא משנים. הייתי שמח להמלצה הזולה ביותר, נגיד עד 2000 ש"ח (ששווה משהו כמובן. אפשר גם דגם ישן שירכש יד שנייה באיביי) ולהמלצה הטובה ביותר, נגיד עד 10000 ש"ח. אין צורך באחריות בארץ.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? בינתיים הכנתי את זה.. יש מצב אני אקח את המפרט הזה.. http://up35.siz.co.il/up2/zuiznjy0zgdv.bmp אני קצת חושש מהזכרונות , כי זה ניראלי לא איכותיים למרות שאמרו לי שהם בסדר גמור. אני לא מתכוון לעשות OC. בכל מקרה, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5600 גג!!! כולל מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שא…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
במצב רגיל כשסוגרים את מכסה המחשב, גם המסך הרגיל נכבה.. 10x
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בתקציב של עד 3000 ללא מסך. הרד דיסק של 160 גיגה יספיק, מעבד של אינטל, ובכלל רכיבים של חברות ידועות ואמינות מבחינת חיי מוצר. השימושים העיקריים: 40% תיכנות במסגרת לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. 35% אינטרנט והורדות. 25% תוכנות גרפיות:freehand,photoshop,flash,finalcut,aftereffect . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם 8) אפשר בבקשה עזרה לבניית מפרט למשחקים כבדים ועבודה בפוטושופ עד 5000 לא כולל מסך ,מקלדת ,עכבר ורמקולים , הלכתי לחנות "באג" למה זה הכי קרוב לבית שלי הם נתנו לי תמפרט הזה : HP Pavilion a6140 מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz זיכרון: 2048MB DDR2 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT זיכרון גרפי: 512MB עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI כרטיס מקלט לטלוויזיה (יציאות Video in קדמיות) תקשורת אלחוטית: 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium ברצוני לדעת אם המפרט מתאים למה שבקשתי והאם הוא שווה את מחיר
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב נייד שמטרתו בעיקר לעבודות כמו אופיס וכל זה וגם צפיית סרטים. מה שאני צריך שיהיה זה: מעבד חזק core duo או אפילו c2d . 1GB זיכרון 60GB לפחות הארד דיסק. מסך 15" טוב אז תזרקו רעיונות .....
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מדבר על הT60. המעבד הוא T5600 1.83 ghz. האם אני יכול לשנות את התדר שלו (ההפך מ OC)כדי לחסוך קצת בסוללה ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שבוע שעבר הגיע אלי המחשב החדש, ואחרי סופ"ש עמוס בכאבי ראש (עידכון bios בעייתי) הוא עובד סוף סוף כמו שצריך. אז תודה לכל מי שתרם מזמנו החופשי, דעו לכם שאני מאוד מעריך את זה. אגב, המפרט הסופי (למקרה שזה מעניין מישהו): Q9550 (ממש בזול דרך חבר באינטל) עם Scythe Ninja 2 (אחלה קירור, 25 מעלות במנוחה) 4GB CL5 1066 של G.Skill לוח אם Asus P5Q-E (יש לי מילה רעה או שתיים עליו). Sapphire HD4870 PCP&C 610W Antec P182 ועוד איזה מאוורר רביעי נוסף שלא זכור לי שמו. כל זה ב-5800 ש"ח (שוב, רק בגלל המעבד הזול).
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, מוזיקה, מעט סרטים ובעיקר תוכנות כגון איסקיו ומסנג'ר.. * גודל המסך? רצוי 12 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משו כמו 5-6 לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא .. * בלוטות? חובה (וגם WIFI) * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? חשוב אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על הlenovo s12 מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, היום הלכתי לקנות עוד סטיק של 512 לזיכון של המחשב כמו שכתבתי כבר בפורום. והמוכרת רצתה על זה 700! שקל! ואז היא התחילה לשכנע את אבא שלי שהמחשב שלי ישן וכל זה (אני מודה לה על זה) ועכשיו הוא מעונינן שאני אתן לו הצעות והוא ילך לבדוק עם ה"חברים" שלו ויחזיר לי תשובה. אז פה החלק שלכם, לתת לי הצעות למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים וכל שאר הדברים. עדיף שיהיה הארד דיסק עם לפחות 160 גיגה צורב DVD וגם כונן DVD והכי חשוב 1 גיגה ראם. מארז - קומפיוקס 6200 או משהו כזה. וכרטיס מסך עם יציאת TV OUT, חובה מה שאני גם רוצה מהמחשב הזה זה - שקט! נמאס לי בלילה לשמוע פסססססססססס בקולי קולות. (זה עוד שקט לעומת המחשב השני) כמו כן אין צורך בציוד הקפי - מסך, מקלדת ועכבר. א…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-