עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaloner,

שלום לכולם, אפשר להפסיק להמליץ ולשאול על הדגם הנ"ל. למרות שהוא מופיע עדיין באינטרנט בהרבה חנויות, כבר לא ניתן להשיג אותו, ולפי מה שהבנתי גם לא ניתן יהיה להשיג אותו בעתיד. אם מישהו יודע על מקום שעוד יש בו את הדגם הזה, אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by nik55,

היי קיבלתי הצעה מאייבורי אשמח לחוות דעת ואם יש הצית יעול המחשב עבור עבודה בתובנות מסחר במניות לא כבד מדי גרפים בסיסים עד כה היה לי פנטיום 4 2.4 +1024 עבד יפה 6 שנים אני משתמש בכרטיס מסך שמאפשר חיבור של 4 מסכים אבל משתמש רק בשתיים חשובה לי יציבות ומהירות והמחשב משמש 90% לצורכי עבודה ו 10% גלישה לא מוריד סרטים וכאלה אולי טיפה מוסיקה למיפרט intel 6550 gigabyte p35-ds3 ocz gold 667 1024x2 c4 wd 1600avjs דיסק קשיח ( אין לי צורך בנפח גדול מזה ) מארז וספק כוח משולבים- HEC 6A21 400W 2900 שח כולל צורב די וידי סוני וזהו אין לי צורך בכרטיס מסך או כרטיס קול - זה בדיוק מה שאני צריך -עוצמה זיכרון ומהירות איך נראה לכם?? ואם אפשר שאלונת - האם הקירור מספיק או שאני צריך לקנות מאוורר נוס…

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by benma,

ב"כבד" אני מתכוון להריץ עליו סביבות עבודה כמו Eclipse , שרת אינטרנט Tomcat, ומסד נתונים MySql. דרישות בסיסיות: מעבד intel core i3 550 זיכרון: 4GB הרדיסק: 500MB רצוי שהוא יוכל לנגן סרטי HD, אבל אני מניח שאם תתאימו לי לוח אם מספיק טוב, אז הכרטיס הגרפי המובנה יספיק. כמו כן, רצוי ספק כוח ומארז זולים אבל טובים (כלומר - מותג טוב). נ.ב. בבקשה תרכיבו מרכיבים שיש ב-KSP, כי זאת החנות היחידה בירושלים עם מחירים טובים ושהיא בסדר.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by IronKnife,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(הרבה אקסל), סרטים, הרבה לשוניות וקבצים בו זמנית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עד 14. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. היי חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כי הוא טיפה התיישן עם הזמן.. התקציב הוא עד 2000 שקל בלי חריגות וזה מפרט חלקי, לנסות לחסוך כמה שיותר. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך,RAM וספק. השימושים שלי הם גיימינג על הגדרות גבוהות, משחקי יריות BLACK OPS וכל החדשים, המסך שלי הוא Syncmaster 226bw , הרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050, ספק כוח ג'רני לדעתי 500MW צריך להחליף וזה המפרט: ציוד היקפי לא צריך בכלל,שקט-מ1-10 8 שאפשר לישון איתו בלילה, אוברקלוק קל. אם אתם חושבים שצריך להחליף את כל המחשב-תגידו, ואם אפשר להחליף רק כרטיס מסך בלי כלום זה גם טוב לי. תודה. ד"א תמזל"טו יש לי היום יומולדת.. ;D

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by reem,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בטווח שעד 4000 שקל , אני לא כל כך מבין בתחום הרכיבים של המחשב ככה שאני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד . אני מתחיל לימודים ככה שאני צריך את המחשב לשימוש בתוכנות לימודים , אופיס, אינטרנט , וגם בישביל הורדות צפיית סרטים מוזיקה ושירים ... אני רוצה מסך מינימום 15 למשקל אין יותר מדיי חשיבות (רק שלא יהיה כבד מדיי) זמן סוללה סטנדרטי למחשבים ניידים לא משהו מיוחד אני רוצה שיהיו יציאות מיוחדות HDMI , DVI כונן קשיח לפחות 120 גיגה ואם אפשר יותר צורב די וי די אין לי העדפה לחברה כלשהי רק שתיהיה חברה אמינה ... תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  7. שלום, מחפש לקנות מחשב נייד מסך 13 אינץ בעיקר לעבודה על אופיס. עד 2500 שח תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני צריך מחשב חדש למשחקים בעיקר. תקציב 5000 גג רוב השימוש הוא למשחקים אבל גם סרטי HD, המחשב הולך להיות מחובר לטלוויזיה FHD. ציוד היקפי יש. רצוי מארז לא גדול מידי ומחשב לא רועש מידי. תודה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by Bypass,

למיטב זכרוני משיהו פה אמר שהוא קנה את הנייד הזה. היות ובכלל קניית נייד בארץ הפכה להרפתקה כמעט מסוכנת , אודה לך אם תוכל לתת לנו סקירה קצרה, התרשמויות וכו'. רב תודות

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. אחרי שהחלטתי להזמין dell נשאר החלטה אחרונה.. איזה מסך עדיף: מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, שמי שרי, זה עתה הצטרפתי לאתר ומאוד מתרשמת ממנו. מעוניינת לרכוש מחשב לביתי בת ה17 לצורך לימודים והורדת סרטים. כרגע לא ממש גיימרית רצינית אבל כדאי לשמור את האופציה. אשמח לקבל הצעה למפרט ללא מסך . כמו כן מתלבטת היכן לרכוש אותו באזור ירושלים כך שאוכל גם להיות קרובה למקום המעבדה. זה קצת דחוף תודה מראש שרי

• 13 תגובות
    • 692 צפיות
  12. *המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Club-3D Nvidia 8800GTS 320MB PCIe כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB מארז כולל ספק Thermaltake MATRIX 400W סה"כ: 4,816 ש"ח. המפרט בנוי מskypc בדיוק היום עלו המחירים אז הפסדתי 100 שקל, לא נורא. אז ככה החלטתי בסופו של דסר ללכת על המעבד 2 ליבות ולא על ה4 למה? כי מיותר לא שווה להשקיע במשהוא שעדיין בפיתוח. לפני שאני לוחץ שלח להזמנה יש משהוא שאתם חושבים ששווה לשנות?? תודה רבה חברים מה ההבדל בין הלוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ללוח אם לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. שלום.. אני מתכוון בחודש הבא לקנות מחשב מKSP ללא מסך, בייחוד למשחקים וOC לכ. המסך בעתיד. התקציב הוא עד 7000 ש"ח, אני מנסה לקצץ כמה שיותר. הערה: את המקלדת+עכבר ב290 ש"ח אני לא קונה, אלא זה סוג של תחליף מחיר לMX500 שאני אקנה (כבר יש לי מקלדת). מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1 1280 1280 לוחות אם למעבדי ?AMD? SOYO כמות מחיר סה"כ SY-CK8 (s754) sata,lan 1 790 790 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 490 490 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1390 1390 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 80GB (8MB) SATA 1 500 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  14. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט לעבודה עם גרפיקה (תוכנות כמו MAYA, 3DS MAX)

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by Shlagr,

מעבד: Intel Pentium 4, 2800 MHz לוח אם: Intel Plumb Island D845EPI זיכרון: 512 DDR כרטיס מסך: 64 NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X דיסק קשיח: ExcelStor Technology J680 מהירות 7200 RPM גודל 80GB חשוב לי ביקורת על הלוח אם שלי..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לצרכים משרדיים בלבד: שימוש בoffice , גלישה באינטרנט ויתכן שגם שימוש בפוטושופ בעתיד. עברתי על כל המפרטים המומלצים (הרלבנטיים) ויש לי מספר שאלות (לא קטן...) , מקווה שתוכלו לענות לי שכן מטרתי היא לקנות את המחשב הטוב ביותר לצרכים שלי, ללא קשר לעלותו (כלומר איני מגביל את עצמי מבחינה תקציבית, בכותרת ההודעה "נאלצתי" לציין תקציב אך מבחינתי ניתן גם לחרוג ממנו במידת הצורך.) כל השאלות שלי מתייחסות למפרטים המיועדים לעבודה משרדית ואשר כוללים מסך 19 אינץ' LCD. שאלותי הן: 1. מעבד - מה ההבדל בביצועים בין 2 המעבדים המוצעים במפרט של 5000 ש"ח , כלומר היכן בעבודתי המשרדית יבוא לידי ביטוי ההבדל ביניהם? 2. זכרון פנימי- מה ההבדל בין זכרון פנימי 1024m…

• 15 תגובות
    • 961 צפיות
  17. שלום, אני חדש פה. ערכתי מחקר במרוצת השבועות האחרונים וגבשתי את המערכת הבאה אותה אני מעוניין לרכוש. אשמח להערות והשגות וגם לאישור חיובי במידה וההרכב נבחר נכונה: מעבד intel I core 5 - 2500k קיט קירור Scythe Mugen II Rev.b לוח אם GigaByte chipset Z68 (לוחות שיחלו להגיע לארץ בתחילת מאי) זכרון DDR3 1600Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II - Model‎ ‎ HDS721010CLA332 צורב DVD פיוניר EIDE - מעביר מהמחשב הישן מארז Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer ספק כח Seasonic 560W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-560 **בקר נוסף PCI SATA x3, IDE x1 - על מנת לחבר את הצורב ואת הדיסק הקשיח שא…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ואני צריך קצת עזרה... אני איעזר פה במבנה שראיתי באחד הדיונים: * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , קצת משחקים ולא כבדים מדי (כרטיס intel 4000 הוא מושלם מבחינתי) * גודל המסך? 15.6, לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? כן אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500, אין צורך בSSD * כונן אופטי? CD\DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. Started by Polyphonia,

אהלן, אני לא מחשיב את עצמי כאחד שמבין בקניית מחשב ככה שאני פונה לאלו מביניכם שכן מבינים,דעתכם באמת חשובה לי. הצרכים שלי הם כללים: משחקים (אני לא גיימר),אינטרנט,מוזיקה ושאר ירקות. אני רוצה מחשב שיחזיק לי טוב לכמה שנים,התקציב שלי הוא 4000 ולפי דעתי בניתי מפרט טוב לתקציב זה. אך בכל זאת,אולי משתלם לי כן לקנות מעבד עם יותר ליבות,אולי לוח אם יותר טוב,באמת שאין לי מושג. אני יכול לחרוג מהתקציב למעלה אם זה באמת הכרחי ומשתלם,כמה מאות שקלים (ואולי אפילו 1000) לא יהרגו אותי ואם זה יביא תוצאות יותר טובות והמחשב יחזיק יותר זמן,אז סאלמתק. תודה ענקית מראש,וסליחה שחפרתי. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 ASUS P5Q ¤650 …

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FULL HD במסך 52", עבודה משרדית, משחקים קלים במידת האפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. הורדות - תדיר. סרטים - תדיר. משחקים - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by odedidush,

הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by JezpeRR,

אני משדרג תמחשב...הקטע שיש לי כרטיס מסך שאני לא יחליף (דאון 9600) עכשיו אני רוצה להחליץ לAMD 3000 עם ליבת הוניס...ואני צריך לוח אם מתאים שיתמוך בAGP ולא בPCI-E

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, קיבלתי את המשימה להרכיב מפרט לסבתא. התקציב לא מוגדר אבל כמובן עדיף כמה שפחות. חשבתי על המפרט הבא, מה דעתכם? מעבד Intel E5300 לוח אם - הלוח כולל כרטיס מסך מובנה עליו - Gigabyte GA-73PVM-S2H זכרונות Patriot 2X1gb DDRII 800mhz דיסק קשיח Seagate 500gb SATAII 16MB צורב DVD LG GH22NS X22 גוף קירור למעבד (מגיע Tray) Arctic Cooling Apline 7 Pro מארז Coolermaster Elite 341 ספק כוח Enermax Tomahawk 450W מסך Samsung 2033SW Plus 20' מקלדת + עכבר מייקרוסופט רגילים רמקולים Logitech X-210 סה"כ יוצא 2,894 ש"ח מKSP (פשוט כי היא החנות הכי קרובה אליה וגם נחשבת זולה) ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי הספק כוח (האם 300W לא יספיק?) והמסך (איך הוא?) אבל אשמח לשמוע הצעות לגבי שאר המפרט. לא …

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  24. שלום לכם. בחנתי את המפרטים המומלצים ושמתי לב להמלצות השונות למעבד AMD לעומת אינטל. אני תוהה מה עדיף לשימושים שלי מבחינת יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמעבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000. אפשר גם בפחות אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. המחשב יעבוד בחדר 24/7. 6. האם מתוכנן או…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by roey312,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5,AC,Watchdogs המשחקים החדשים שיצאו ב2014. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 גודל מסך 19'' widescreen -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש לי דיסק קשיח בגודל 1TB ומארז של coolermaster haf 932 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.