ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
.חברים יקרים, אני רוצה לרכוש מחשב טוב למשחקים ובעתיד להרבה תכנות בתקציב של כ-4000-4500 ש"ח אך לא יותר. פעם הייתי מאוד בקיא בנושאים האלה אבל בגלל שלא התעסקתי בזה הרבה זמן אני כבר לא כל כך חזק במפרטים וכו'. לכן אודה מאוד מאוד לייעוץ ממי שבעניינים מקריאת המלצות ומפרטים אחרים בניתי את המפרט המצורף. שימו לב כי במפרט שצירפתי אין כרטיס מסך שכן בשבועות הקרובים, לאחר שיתייצבו המחירים חשבתי על להוסיף RX480. כרטיס המסך נכלל בתקציב האמור. ראו בתמונה המצורפת את המפרט שבניתי מאתר TMS (אשמח לעצות או שינויים!!) מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 XFX ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1499 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1237 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Intel Core i5 661 Socket 1156 3.33Ghz BOX, יחידות 1 ₪1081 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1474 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪293 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪583 http:/…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של כ-5,000 ש"ח לשימוש כללי, בעיקר אינטרנט מוזיקה וסרטים... אני לא גיימר מטורף אבל מעוניין שמשחקים חדשים יעבדו עליו. אני רוצה מסך 22" וכל השאר לא משנה לי סומך עליכם כמו כן, אני צריך ציוד היקפי לא כולל רמקולים. תודה מראש עוז.
-
- 13 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחפש חדש, לצערי הידע שלי בתחום רלוונטי לחומרה של לפני חמש שנים כך שאני זקוק לעזרתכם. רכשתי לאחרונה קונסולת פלייסטיישן 4 כך שהמחשב לא מיועד לגיימינג, עם זאת ברצוני לשחק בו משחקים כדוגמת ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי שונים. השימושים העיקריים במחשב יהיו למטרות עיצוב גרפי ושימוש בתוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. כך שחשוב לי שיכלול כונן SSD במטרה להפעיל את התוכנות הנ"ל באופן מיטבי, כנ"ל לגבי כרטיס RAM, מסך וקול ברמה גבוהה, בנוסף אשמח לקבל המלצה למסך. התקציב למערכת גמיש, אך אני מעדיף שלא יחרוג מ-5000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך. ב) במידת…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שחיכיתי לביקורת של מעבדי AMD החדשים (באתר TOMSHARDWARE) והתאכזבתי אני יכול להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש של INTEL. אז כך... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , CYRSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולציה טובה למשחקים …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקבל הצעה למחשב שמיועד למשחקים ע"ס 5.5K, המפרט צריך לכלול הכל, רמקולים, עכבר, מק', מסך אפילו כונן דיסקטים... ראיתי מפרט שמישהו הכין, והוא דווקא מצא חן בעניי, אולם זה קצת חורג מהתקציב, חשבתי אולי אפשר קצת לקצץ במעבד ובעוד דברים (לא בכ.מסך!!), ולהכניס את המפרט לתקציב: אשמח לקבל הצעה למשהו בסגנון. תודה!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 5K תתאפשר חריגה אם הבדל בביצועים ממש דרסטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות , משחקי מחשב אני משחק בעיקר משחק אחד אין לו הרבה דרישות PATH OF EXILE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב גם עדיפות בלי אורות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ללא חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים(SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.( SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יש צורך במסך,אין העדפה ספציפית,משהו טוב אבל לא יקר גם יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי 6. האם מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אבקש מפרט מחשב למטרת משחקים כבדים, עד סכום של 5000 ש"ח . כולל מסך LCD 19 מארז עם ספק טוב. תודה!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא אכפת לי אבל אם אפשר פחות מ5 אלף אז זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת פחות אם זה משתלם.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו כדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CSGO על איכות הכי גבוהה FIFA 2015 הGTA החדש שיצא וכל משחק חדש שיצא אני רוצה שיעבוד לי על האיכות הכי גבוהה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך אני רוצה מסך אי…
-
- 25 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי למשחקים עד 5000 ש"ח: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box gigabyte MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel לגבי כרטיס מסך מתלבט בין 5770 לבין 460 GTX כדאי לחכות עד שיושק או אפילו 5850? Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler או הגירסא הקודמת שלו? CM 690 II Plus Black ATX Case enermax מתלבט בין הPRO82+ 525W או ל625W מתכוון גם שידרוג עתידי לכרטיס מסך? מתלבט בין LG לסמסונג 23 אינץ אם יש הבדל משמעותי בין ניגודיות 1:50000 ל1:70000 תגידו? אם יש משהו יותר טוב בתקציב אז תגידו . מה התקציב המקסימלי? 5000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה נ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט של גיימינג סוס בלי ציוד הקפי... עד 5000 אפשר לסחוט 5500
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב. אז התחלתי לטייל באתרכם ובאתרים דומים כדי לקבל קצת רקע על חומרת מחשב, ומה אומר כאילו צנחתי מהירח. פשוט לא מבין כלום. אז אם מישהו מכיר איזה מדריך למתחילים (יותר נכון סדרת מדריכים) המסביר מה התפקיד של כל דבר, איזו אפשרויות יש, חברות, מחירים, הכל. אנא. או לפחות רעיונות איך ללמוד את זה במהירות. בכל אופן אני מקווה שאתם תעזרו לי. אני מעוניין במחשב לצורך תכנות וסרטים, המון שעות על המחשב, המון תוכנות כבדות, ומדי פעם סרט או אינטרנט. זה אומר מסך שלא עושה כאבי ראש, גדול. מחשב שלא "מתבלבל" ועובד מהר. כולל צורב ומדפסת הכי פשוט (שעובד), עכבר ומקלדת נוחים (אבל בלי קשקושים). והכי חשוב, המחיר עד 5000. תודה מראש somebody
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב. העבודה היא תיכנות, קצת גרפיקה,אינטרנט, אופיס וכו'. קצת משחקים ולא יותר מדי מתקדמים. אבל בעיקר מחשב שלא יוחלף כ3-4 שנים שיהיה חזק, אמין שקט והכי חשוב מהיר. המפרט שחשבתי עליו הוא: מעבד: AMD Athlon 64 4200 Dual Core Socket 939 BOX לוח אם: Abit AN8-ULTRA זיכרון: Corsair Value 512x2 CL2.5 (כבר יש) כרטיס מסך: Leadtec NVidia GeForce 7600GS דיסק קשיח: Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD צורב: Sony (כבר יש) המפרט בערך עד 5000 ש"ח כולל מארז לא כולל מסך, אבל אם יהיו המלצות לשיפור שעברות את התקציב הזה - אשקול ברצינות לעלות את התקציב. מה שחסר ואני ממש לא מצליחה למצוא ולהבין זה מארז. עם ספק או בלי ספק,כן ג'נרי ,לא ג'נרי.... בזה אני ממש צריכה עזר…
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן חושב על לקנות מחשב ולאחר מספר מפרטים שראיתי החלטתי להעלות את התקציב ל-5000 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכני HD אך גם משחקים במידה מסויימת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעתים רחוקות MATLAB לעבודה ולימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משאיר לכם את האופציה להמליץ על מסך גדול וטוב (במיו…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm מחיר: 1100 לוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX מחיר: 930 זכרונות: 2x2GB Kingston HyperX CL5 מחיר: 440 כרטיס מסך: GIGABYTE HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מחיר: 1320 דיסק קשיח: WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II מחיר: 395 צורב: LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מחיר: 140 מארז: ללא ספק HJA-7000 MIDI Black (No PSU) מחיר: 100 ספק כוח: HEC Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מחיר: 460 המחשב הורכב באתר KSP ללא מקלדת עכבר ומסך.. שזה אני קונה בנפרד כנראה...! המחשב למשחקים נטו לא צריך OC עד סכום של 5000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב עד 5000 ש"ח ללא ציוד הקיפי וללא כוננים התקציב הוא גג 5K אפשר גם לקצץ את התקציב אם הוא מוגזם מידיי בשביל הצרכים של המשפחה מדובר במחשב שלרוב מפעיל עליו אינטרנט מוזיקה איי סי קיו ולא יותר. מחשב ללא אוברקלוק, מחשב למשפחה הפשוטה בקשר למשחקים, מפעילים עליו רוב הזמן את סידרת המשחקים של Pro evulotion, need4speed ולא מדובר בגיימרים רצינים, אך עדיין צריך כרטיס מסך שיוכלו להנות ממנו ולא יהיו מוגבלים במשחקים במשך התקופה הארוכה שהמחשב יוביל אותם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 due E4400 2.0GHz 2Mb Box לוח אם:ABIT IL9 PRO 945 LGA775 זיכרון:OCZ2667 1024VP DDR2 PC2-5400 x 2 (2048) דיסק קשיח:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 צורב דיוידי:AD-7170SATA ספק: H-550D EZCOOL מקלדת ועכבר מסך:NEC MONITOR17 LCD 73V-S כ.מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB PCI-E ושאלה: האם כדאי להחליף את המעבד לסדרה 6? ובכללי אם ההצעה המקורית שווה מבחינת המחיר? (המחשב מיועד למשחקים) הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב המסך לא חשוב, נא לא לשנות. תודה שוב.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי, אבל אם אין צורך אז לא חובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD, סוג של שרת סרטים למחשבים אחרים ברשת הביתית, עבודה משרדית וקצת וירטואליזציה (אני מפעיל מכונה או שתים וירטואליות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהוא מיוחד רק vmware workstation בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחק בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחק בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מדובר על גיימינג כבר, אבל שימו לב... אני משיג מעבד ודיסק קשיח SSD בערך בחצי מחיר, אני עובד באינטל .... תודה לכל העוזרים... לא נדרש מסך וציוד היקפי !
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
WD 80GB 7200RPM 8 MB special versionשלוש שנים אחריות 675 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 + FAN 965 ש"ח Gigabyte GA-7VA KT 400 455 ש"ח Winbond DDR 256MB 2700/333mhz 260 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 690 ש"ח BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 274 ש"ח COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACKHEC 300 + USB 345 ש"ח IIYAMA 19 VISION MASTER 1451 1,031 ש"ח Logitech Z-340 381 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB 16 Multimedia PS2 HEB/ENG 73 ש"ח סה"כ 5,223 ש"ח בקשר למסך, אני לא בטוח ... יש לכם המלצה אחרת באותו מחיר ל 19 אינץ? כרטיס מסך סביר? אולי כדי לי בכלל ללכת על …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ומשחקים עתידיים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)כן. רצוי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט מחשב ואני צריך את דעתכם. הפרטים הם: תקציב - 5500 ש"ח מטרות - משחקים, סרטים ב-Full HD OC - לא מתוכנן ציוד היקפי - ללא רצוי מ-KSP כי הם החנות הטובה היחידה שאני מכיר בירושלים. אם יש עוד, המליצו לי. המפרט: רציתי לדעת: * האם החלקים ששמתי מתאימים אחד לשני? לוח אם למארז וכו'. * האם בסה"כ המפרט טוב ומנצל את התקציב באופן מקסימלי? יש איזשהו חלק שכדאי להחליף? או אולי את המארז? * האם יש איזשהו מעבד או כרטיס מסך שכדאי לחכות לו? אפילו אם זה חודש-חודשיים של המתנה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המחשב נועד למוזיקה, סרטים ומשחקים כבדים. כמה דברים שהייתי רוצה שיהיה במחשב: 1. מעבד תוצרת AMD 2. זיכרון 2 GB 3. צורב dvd
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שבת שלום , אני ואבא שלי מחפשים כבר די הרבה זמן מחשב. ואנחנו מתקשים למצוא במסגרת התקציב מחשב אינטל חזק שיתאים למשחקים אבל לא ייקרע את הכיס. כרגע יש לנו הצעה של ZED שדי נראית לי ובשיפוצים קלים אפשר לסדר אותה. מדובר על 3999 ש"ח מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית - *להחליף למארז ידוע יותר * אינטל מקורי-DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE-לביצועים מעולם אחר 2048MB DDRII PC8500/1066MHZ-KINGSTON/HYNIX -למהירות מסחררת FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-320GB SATA II 16M-נפח איחסון אין סופי כונן-LG DVDRW X18 SATA-הדור הבא לצריבת DVD *שדרוג ללוח אם JOHANNESBURG BLKDQ3…
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-