עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Systema,

שלום אני מחפש מפרט למחשב למשחקים לילד קטן... לא צריך איזו גרפיקה בשמיים הוא ישחק משחקים ממש פשוטים... עדיף כמה שיותר זול... ועוד משהו אני צריך קישור לחנות שאני ירכיב את המפרט\יזמין את המחשב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by Posford,

אני מחפש מפרט למחשב מבוסס INTEL עד 3,500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים טובים, תוכנות כבדות, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים.... שיכלול בתוכו: הארדיסק גדול (260-320GB), זכרון גדול, כרטיס מסך איכותי, צורב DVD, מקלדת ועכבר. לא כולל מסך. ואם מישהו יכול להסביר לי מזה OC? איך עושים את זה? ולמה זה טוב? ובנוסף, פעם אני זוכר שחברת KINGSTONE שלטה בתחום הזכרונות, היום ראיתי הרבה חברות חדשות. מה מומלץ? איזה מהירות זכרונות? ואיזה כרטיס מסך רץ טוב היום? מה מומלץ? GFORCE\RADEN? אשמח לכמה מפרטים של INTEL ומה הכי כדאי ומשתלם. ואם יש המלצה לחנות בדרום אני אשמח. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים עריכה גרפית,עבודה משרדית תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופןשימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4,ALL THE NEWS... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא צריך מארז מושתק אבל שלא יהיה רועש כי הוא מחשב לסלון. 6. ה…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by alexg657,

ניסיתי להרכיב מפרט לבד אבל אני עדיין בהתלבטות אני רוצה להרכיב מפרט למשחקים לרזולוציית FULL HD 1920X1080 אני רוצה רק מעבד, לוח אם, זיכרון וכ.מסך עד 3.5K יש לי ספק CORSAIR 520W החיבורים בלוח אם לא חשובים לי תודה חברים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק מדי פעם במשחקי מחשב כגון dota 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Lahad,

צריך בבקשה עזרה במפרט עד 3500 שקל, המחשב ישמש עבודה כללית במחשב , למידה , עבודה בWORD ,תוכנות למידה, עבודה שוטפת וגלישה באינטרנט,ובעתיד עבודה עם תוכנות גרפיות כנראה. 3500 שקל כשלא צריך ציוד הקפי ומסך עדיפות לקניה בTMS תודה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by netanel305,

שלום בניתי מפרט למחשב עד 3000 שקל שהוא גם למשחקים קצת בגלל המעבד שמשולב כרטיס גרפי חזק האם יש מה לשנות? מעבד: 649 ₪ - * מבצע * - AMD Quad Core Ryzen 5 2400G 3.6Ghz AM4 BOX לוח אם: 340 ₪ - * חדש * - MSI B450M PRO - VDH V2 זכרון: 431 ₪ - * מבצע * - G.Skill AEGIS 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL16 Black-Red דיסק קשיח: 149 ₪ - * חדש * - PNY SSD 240GB CS900 Max Read / Write 535 MB/s / 500 MB/s 3DNAND דיסק קשיח: 197 ₪ - * מבצע * - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 329 ₪ - * באנדל * - FSP CMT240 Windowed + FSP 550W 80+ HYN550 מסך מחשב: 720 ₪ - AOC 24'' 2460VQ6 75Hz 1ms FreeSync

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב במחיר של 3000 שקלים כולל חריגה אני אשמח אם תרכיבו לי מפרט מהאתר הבא: http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx פשוט כי משם אני ככל הנראה אקנה את המחשב כי בניגוד ל Skypc הסניפים שלהם יותר קרובים אליי, בכל מקרה הנה הדרישות 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד-משחקים,עריכת וידאו קלה-בינונית ומוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.-תוכנות עריכה כמו Sony Vegas,Premier וגם AE לאפקטים מיוחדים,משחקים כמו MW2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).-מהניסיון שלי התוכנות לא רוצחות את המחשבים,אבל זה כולל רינדורים בעריכה …

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Intel i5-2300- Tray800 פתרונות קירור למארזCoolermaster TX3110 לוח-אםGigabyte GA-B75M-D3H400 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 500GB SATA2/3400 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךAMD (ATI) Radeon HD6770 512MB/1GB DDR5550 מארזAntec Three Hundred (300)280 ספק כחHec Cougar-RS 450W275 סה"כ3045 ש"ח האם המפרט הזה טוב .. הוא מיועד למשחקים אפשרות חריגה עד 100 שח תודה על העזרה !

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by גיא.,

כרטיס מסך לא מובנה[כי הוא גם קצת למשחקים] אבל ככלל הוא לאופיס מוזיקה וכדו'. התקציב צריך לכלול הכל, כולל מסך מקלדת עכבר רמקולים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by Cilay,

אהלן, חבר השתחרר מהצבא הוא מחפש לקנות מחשב לצרכים הבאים: 1.משחקים(מנג'ר , פיפא , PES , COD קריסיס וכדו') 2.סרטים וסדרות 3.עבודה שוטפת אופיס גלישה פייסבוק וכו'.... התקציב הוא 3000 ש"ח , אפשר לחרוג בכמה מאות אם זה ממש קריטי , כנראה שהמחשב ירכש בנועה מחשבים. נ.ב רק מחשב עצמו , בלי מסך , עכבר ומקלדת ויש העדפה לאינטל. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by TheGama,

שלום לכם אחות של חבר שלי רוצה מחשב שלא יהיה מיועד למשחקים כבדים אבל שמשחקים עוד איכשהוא יהיה אפשר להפעיל שם ( לא משחקים כמו GTA החדש ולא כמו CALL OF DUTY ולא כמו CEYSIS ... אלא משחקים כמו פיפ"א וכל אלה ... ) המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט , מוזיקה וכל אלה . היא יכולה להשקיע עד 3000 ש"ח היא רוצה את המערכת קומפלט עם מסך , רמקולים , מקלדת והכל . * רצוי אם אפשר שכל החלקים יהיו מחנות אחת .. שלא יהיה מפוזר בין כמה חנויות . מי שיוכל לעזור לי בבניה אני יודה לו מאוד . תודה רבה ויום טוב .

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by idan,

Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 266.87 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 Magic 64MB DDR Video Card [ ¤ 442.98 ] 1 Monitors : 17" IIyama Vision Master Pro 1403 Monitor [ ¤ 679.63 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard [ ¤ 77.62 ] 1 Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse PS2 | USB [ ¤ 107.47 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front US…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PT,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 661.88 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 295.94 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler for AMD [ ¤ 74.25 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 שאלה: כדי לי שהם ירכיבו את המחשב? עם ההרכבה אני מק…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן לכולם. אחותי, עליה השלום, מתחילה להתעניין בעיצוב ועריכה גרפית כמקצוע לחיים וביקשה ממני שאני אנסה להרכיב לה מחשב בכמה שיותר זול. ישר חשבתי על האופציה של מעבד AMD, אבל אז נזכרתי בעובדה שדווקא לעיבודים מסוג זה מומלץ מעבד Intel. בכל מקרה, אני לא סגור על העניין של המעבד-לוח אם-זכרון, שיתאים לעריכה גרפית שכוללת שימוש בתוכנות כמו Photoshop, ואולי תתחיל בעתיד גם ללמוד עריכה תלת מימדית. המפרט צריך להיות עם ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, וזוג רמקולים זולים. אם אפשר עד 3000 ש"ח, אולי אפשר לגרד עוד כמה מאות מאבא. מודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 2900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אני מוכן להשקיע את כל הסכום המצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג עריכה גרפית פה ושם בפוטושופ בעיקר למשחקים: Crysis / COD BO / COD 6 / BF:BC2 / Crysis 2 / Metro33 Crysis 2 - זה מתי שהוא יצא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21.6 אינטש syncMaster 2253lw של סמסונג * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות בערך אשמח לגבוהות ואני חושב שהתקציב מאפשר זאת 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, חוץ מכרטיס PCI תקן N 4. האם יש ר…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by frank31,

שלום חברים אבקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית- אופיס ,גלישה באינטרנט ,עריכת וידאו , שמיעת מוזיקה. אין צורך במסך , מקלדת ועכבר. תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  19. קיבלתי מעבד מסוג core2extreme QX9650 ואני רוצה לבנות סביבו מחשב. תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3500 שימושים: office, אינטרנט, צפיה בסרטים (לא HD).בעתיד כנראה גם משחקים. זה יהיה המחשב העיקרי בבית לשימוש האישה(וורד, אופיס) והילדים (בעיקר אינטרנט ומשחקי פלאש) יש צורך בכל הציוד ההיקפי (כיום משתמשים במחשב נייד גוסס) יש צורך במערכת הפעלה בעברית אין צורך באופיס צריך הרכבה בחנות. ע"פ הצורך אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אשמח (אם אפשר) גם לקבל שם של חנות מומלצת באיזור חיפה לביצוע הנ"ל תודה טל

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by Dudi910,

מחשב למשחקים, סרטים, עבודה משרדית, וכו'. אני קונה את המחשב מרשת KSP, אז בבקשה להרכיב מפרטים משם. בינתיים יש לי מסך Proview 17", אבל אני אחליף אותו בקרוב למסך 22". *הנה מפרט שנתן לי חבר(סה"כ 3074 ש"ח), איך הוא? אפשר לשפר במסגרת התקציב? תודה מראש, דודי.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by OzZzZz,

היי, הייתי רוצה לקבל הצעה ללוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך עד 3000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות מחשב, הוא נמצא כרגע בארה"ב ולכן למה שראלי ומשתלם להביא משם אשמח אם תתנו קישורים לאמזון, כל השאר מחנויות בארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל ללא התפשרות גדולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, משחקים פשוטים יחסית (פרו לדוג'), מוזיקה (Ableton) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אבלטון (Ableton) - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פרו, פיפא, SON…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי- 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD,עבודה משרדית,Photoshop אין צורך בגיימינג/תוכנות ספציפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס/הרכבה. 8. האם ישנה ה…

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by Ro-K,

צריך מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זכרון,הארדיסק 80gb,מארז כרטיס מסך פשוט בינתים,אני אחסוך עוד כמה זמן ליותר מתקדם(אז שיהיה ניתן להתקין אותו) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by lenna,

מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤387 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤488 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤690 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤233 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤199 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤484 מארז: COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE + HEC 300ART-F ¤285 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤2845 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המחשב למשחקים בינוניים, מוזיקה וסרטים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים