עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OUAriely,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב הוא בעיקר לדברים הפשוטים, אבל אני עלול לרצות לשחק משחק פעם בה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Halo 2, Graphics Gale. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לשימוש ביתי אם הבנתי נכון את ב. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא. יש לי הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? הייתי מעדיף שיהיה צורב, אבל זה ל…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. שמתי לב שהכרטיס הזה מופיע בהרבה ניידים היום. ביחס למה להשוות אותן? 9300? אופיר

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by Mishmish007,

שלום, אנסה לפתוח שוב דיון (מרבים שקיימים פה בפורום) ולקבל המלצה למחשב נייד סטנדרטי לסטודנט והאם יש טעם לחכות עוד קצת לדגמים אחרים שיגיעו. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושימוש ב-Visual Studio. * גודל המסך? מאט. בגודל סטנדרטי 15 אינץ בערך. * רזולוציית המסך? לא כל כך מבין בזה, חשוב לי איכות טובה שתומכת ב-HD לטובת סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נראה לי גם סטנדרטי (עד 2 קילו?) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי לפחות 4 שעות עבודה ללא הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח של לפחות חצי טרה. הבנתי גם שרצוי SSD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמ…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  4. שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אז ככה שלום אני זקוק למפרט לאמא של חברה שלי המחשב ישמש לדברים בסיסיים ביותר כמו וורד, סרטים, אולי קצת פוטושופ לא יותר מדי המחשב מיועד להרבה עבודה עם דפדפנים והרבה טאבים והרבה תמונות(אם זה חשוב) השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?פירטתי למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  6. טוב אמא שלי צריכה מחשב חדש לעבודה משרדית ומשחקים קטנים בסגון jewels שפשוט יעבוד לה חלק כי כרגע זה עובד באיטיות וזה דיי מעצבן.. כל החומרה החיצונית יש צריך רק מחשב נטו. תקציב המחשב זה מקסימום 2000 שקל ולפי דעתי אפשר להוציא משהו דיי טוב יחסית לצרכים. תודה. אם צריך עוד פרטים אני יכתוב

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ואשמח להתייעצות מכם ובהתייחסות לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט - גלישה מרובת כרטיסיות. עבודות על OFFICE - פתיחת מס קבצים במקביל. הרצת תוכנות המרה ועריכה קלות כגון תוכנות עריכה המותקנות עם ווינדוס. הרצת תכנים לסטודנט תואר בהנדסה ותכנות. כמובן שגם הרצת סרטים ב4K עם חיבור למערכת 7.1 וכל שאר הפעולות הבסיסיות. חשוב לי מאד שהמחשב ירוץ חלק ללא תקיעות ובעיות ויחזיק לטווח סביר של כ - 5 שנים + לאותם השימושים שציינתי. כרגע הכיוון שלי הוא המחשב הבא: https://ksp.co.il/index.php?uin=54541&select=#complist *בהתייחסות לקניה באילת, ז"א המחשב עם הפרט הנוכחי בקישור יעלה לי כ - 2450ש"ח. *אין …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yortem,

קודם כל, אהלן, אני חדש פה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל (אפשר לחרוג, אבל עדיף לא). שיתאים למשחקי מחשב כמו battlefield החדש בגרפיקה הכי גבוהה ומשחקים נוספים חדשים. התכנון הוא לקנות טלוויזיה ולחבר כדי שאוכל לצפות בסרטים או לשחק במחשב שאני רואה את מה שיש במחשב בטלוויזיה. אם יש לזה השלכות בחלק מהרכיבים אני אשמח לדעת. תודה התשובות מהשאלון שבנעוץ באופן שיהיה נוח לקרוא: התקציב הוא 4500, אך ניתן לחרוג במעט אך עדיף לחסוך דווקא. העיקר שיהיה שווה את זה. השימוש הוא למשחקים כבדים וחדשים ברזולוציה וגרפיקה גבוהה + שימוש במחשב לתוכנות גרפיקה + צפייה בתכני HD. משחקים לדוגמא: mortal kombat החדש, battlefield החדש וכו'... ציוד הקיפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים על מנת שיתאימו למשחק…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מתלבט לגבי מחשב ללימודי עיצוב גרפי, אני ממש לא מקצועי עדיין וצריך מחשב בעיקר כדי ללמוד ולהתנסות בתוכנות... אני גם מצייר ככה שטאצ' זה חובה מבחינתי... ההתלבטות כרגע היא בין Surface pro 6, i5 4 ליבות, 8gb ram, 256 gdאחסון חדש (3800 שקל) לבין Microsoft surface book 2, 256 ג’יגה, 8 ג’יגה זכרון, מעבד i5. יד 2 במצב חדש... (4500שקל) באופן כללי המקסימום שאני יכול להוציא כרגע זה 5000... (משכורת צבאית זה לא בדיוק להיט)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by guy_pr,

שלום אני מעונין לירכוש מחשב שני לבית. העם תוכלו להציע לי מיפרטים שכוללים את כול מה שצריך למחשב. רק המסך צריך להיות מסך דק. (ביגלל בעית מקום) והמארז קטן ביגלל אותה בעיה. המחשב צריך לשמש בעיקר אינטרנט וטיפה משחקים(לא כבדים ). הוא משהו אחרון אני לא מעונין בAMD. תודה מראש גיא.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory (לא חובה) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים תקציב: 4500-5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, ASUS (לא מכיר חברות אחרות) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 8 גודל כונן קשיח מועדף: 1TB משקל הנייד המועדף: 2-3Kg גודל הצג: 15.6 - 17.3 זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: כונן SSD, מסך IPS, רזולוציה 1920x1080 מה מטרת שימוש המחשב? צפייה בסרטים/סדרות באיכות FHD, גיימינג בינוני-כבד (FIFA 14, Sleeping Dogs, Diablo III, Call Of Duty, BattleField 4) הע…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by lee101,

אני מצומצם מאוד בתקציב, זקוק למחשב נייד 14" לשימושים בסיסיים. ראיתי את זה (בערך היחידי עם 8 ג"ב RAM בתקציב הזה) https://ksp.co.il/m/uin/72486 מכירים? המלצות/דיס?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by HdSkiller,

למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K כרגע יש מעבד 2600x שאר הרכיבים בהתאם לכרטיס מסך שאבחר

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. Started by arigo,

ברצוני להאיץ ביצועים של אינטרנט משחקים קלים ועבודה עם תוכנות סטטיסטיות המפרט: > Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H > Chipset : AMD 785G > Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz > Physical Memory : 6144 MB (3 x 2048 DDR2-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Seagate ST3500418AS ATA Device (500GB) > DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A > Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches > Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter > Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Ori Sharon,

אני עומד לרכוש מחשב משרדי, וזקוק לכוח עיבוד רב, לא עבור משחקים אלא עבור תכנות וניתוחי נתונים כבדים. מה דעתכם על המפרט להלן? האם יש רכיבים שהייתם מחליפים באחרים? https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5dcec3fcc27ec5dcec3fcc27ed

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aka_katz,

יש לי נטבוק של לנובו ויש לי חריץ של ExpressCard האם יש כזה דבר כרטיס מסך שמותאם לחריץ ExpressCard ? תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 8,000, עדיף בסביבות ה-6,000 אם אפשר לבנות משהו טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. כל הסוגים והרבה משחקים חדשים שיוצאים כמו Cyberpunk 2077 לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך GTX 1050 TI שאני מניח שהוא כבר ישן מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפ…

18. ערב טוב לכם! אז אני צריך מחשב חזק למשחקים, משחקים מאוד כבדים וחדישים שאוכל לשחק ברזולוציה מקסימלית וכו' מה שאני צריך זה מסך ומחשב, ללא מקלדת וזה... מומלץ מאוד שהכרטיס יהי תומך DX 10, שיהי מעבד חזק זיכרון קירור טוב ובקיצור מה שאפשר! חשוב לציין שהמחשב הולך להיות דלוק 24 שעות ביממה ורוב היום עם משחקים כבדים שירוצו ברקע אז לשיפוטכם! נכון לעכשיו יש לי 8 אלף במזומן ואני יראה איך אני מגרד עוד איזה 1000, 1500 שקל ככה שמבחינתכם ניתן לשחק עם התקציב בין 8 ל 9/9.5 אלף שקל! נא לשים חשיבות למארז וספק חזקים וכמו כן לקירור... תודה רבה לכם.

• 51 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by assddd,

הנה מפרט שבניתי בעצמי. מה דעתכם ? מה כדאי לשנות ? בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה לקנות את ה HD5750 512MB אבל אני לא רואה שזה קיים בישראל (לפחות למיטב ידיעתי) אז בינתיים שמתי את הגרסה של 1GB. AMD Phenom™ II X3 720 2.8GHZ BLACK EDITION 95W AM3 6MB, יחידות 1 ₪690 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4973 GIGABYTE GA-MA770-UD3 AM3, יחידות 1 ₪460 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5726 OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=487 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=123 SAPPHIRE RADEON HD5750 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI, יחידו…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב נייד באיזור ה-3 אלף (מוכן לחרוג בכ200 300 שקל) וראיתי שיש מבצעים טובים בבלאק פריידי בKSP אז חשבתי לנצל את ההזדמנות *מטרות המחשב? עבודות, אינטרנט, משחקים קלים-בינוניים, מעט פוטושופ * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?פחות מ3* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500giga אם יש אפשרות 7200rpm, או SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, 7 או 8, עדיפות ל8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? KSP - BLACK FRIDAY *עדיפות ל-8 גיגה זכרון *שיהיה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שאלתי לפני כמה ימים לגבי כדאית קנית נטבוק לידידה, ויש לה עוד שאלה: שאלו אותה עם היא מעדיפה להוסיף 500 שקל על נטבוק ולקבל את אותו מפרט עם מסך 12 אינצ' במקום 10.1. המחשבים שמדובר עליהם הם לנובו S10 עם מעבד - אטום N280 , מסך 10.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-1500 שח לנובו S12 עם מעבד - אטום N280 , מסך 12.1 אינצ' וסוללת 6 תאים ב-2000 שח שאר המאפיינים זהים בין המחשבים על מה הייתם הולכים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לאבא שלי נהרס המחשב נייד הוא צריך מחשב נייד בסיסי ואמין. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט וסרטים הדבר הכי כבד שהוא עושה זה לפתוח בו זמנית הרבה לשוניות. המליצו לו על מחשבים עם מעבד amd a6 9225 אשמח לדעת מה דעתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Sygnus,

ברצוני לקבל חוות דעת למפרט זה: המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים. מעוניין שיספיק ל-3 שנים ומעלה. רק מעבד אינטל, בבקשה לא להציע מעבדים אחרים. מעבד: Intel Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח אם: ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זיכרון: DDR II 667Mhz 1GB הארדיסק: Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיס מסך: OnBoard Intel GMA 950 (מובנה) כרטיס קול: 7.1 Channel Audio כרטיס רשת: 10/100 צורב: Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Beige Sata מארז: HJA-70 MIDI Beige כולל מקלדת, עכבר, רמקולים. סה"כ 1675 שח, מה דעתכם על הצעה זו ? האם כדאי לשדרג למעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB בתוספת של 160 שח ? איזו חברה של זיכרון כדאי לקחת? והאם כדאי…

• 12 תגובות
    • 666 צפיות
  24. [TABLE=width: 572, align: center] [TR] [TD]Description[/TD] [TD]Quantity[/TD] [TD]Total excluding .VAT[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dell Optiplex™ 7010[/TD] [TD]1[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][TABLE=width: 564, align: center] [TR] [TD]Base : [/TD] [TD]Intel® Q77 Express Chipset Up to 4 DIMM slots (2 for USFF); Non-ECC dual-channel 1600MHz DDR3 SDRAM, up to 16GB Integrated Intel® 82579LM Ethernet LAN 10/100/1000 4 External USB 3.0 ports (2 front, 2 rear) and 6 External USB 2.0 ports (2 front, 4 rear) and 2 Internal USB 2.0 (MT/DT only); 1 RJ-45; 1 Serial; 1 VGA; 2 DisplayPort; 2 PS/2 (MT/DT/SFF only); 2 Line-in (stereo/microphone), 2 Line-out (headphone/speaker), option…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shm01,

אני רוצה מחשב אמין לעבודה פשוטה כמו אופיס אינטרנט וכדו' ושיוכל לעמוד בתוכנת בלוסטאקס ולא יתקע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים