עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by smit,

CPU: Intel Core 2 Duo E6300 Box = 1,010NIS MOBO: GIGABYTE GA-945G-S3 = 624NIS GFX: Gigabyte GeForce 7600GT GV-NX76T256DB-RH = 1023NIS HD: Western Digital WD1600YS 16MB 160GB = 387NIS MEMORY: 2x TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 = 700NIS 3.744 ובכסף שנשאר נביא איזה מארז חמוד.. מה אתם אומרים על הבובה? אה??

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by chip-opo,

אני מחפש נייד עם זכרון 4 GB וכרטיס מסך שהוא לא של אינטל אלא NVIDIA או ATI הצרכים העיקריים שלי יהיהו תוכנות גרפיקה כמו PHOTOSHOP ותל כמו MAYA או MAX תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). pinnacle studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22, 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Musicangel,

אוקיי אז ככה אני רוצה לקנות מפרט מחשב עד 5500 ש"ח שנראה לי יהיה למשחקים כי בעיקרון אני משחק באטלפילד ואולי גם משחקים אחרים כבדים אבל גם מתכתב ורואה סרטים ושומע שירים,אז את ההחלטה הזאת אני משאיר לכם. דבר שני אני רוצה גם ציוד הקפי:מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים,מיקרופון ומצלמת אינטרנט. עכשיו אני יגיד לכם את הדרישות שלי: אני רוצה 320gb ואת המארז cm690 או ה nzxt tempest,עכבר ומקלדת לא אלחוטיים והעכבר הכי פשוט שיש למיקרוספוט ומקלדת גם אבל עדיף מקלדת של לוגיטק,מסך שיהיה 20 אינץ מסך טוב,מיקרופון ומצלמת אינטרנט הכי הכי פשוטים שיש והרמקולים עדיף את הלוגיטק X540 אבל אם אין תקציב את את הX530. בקשר למחשב הנה החלקים שאני מעדיף אבל זה החלטה שלכם: מעבד אינטל E8400 לוח אם של גיגהביט P35 DS3L זיכ…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. אהלן בחיפושיי אחר מחשב נייד נתקלתי בחנויות הנ"ל מכיוון שאלה חנויות online אשמח אם למישהו יש ניסיון איתם או שמע עליהם ויכול לתת חוות דעת את הביקורות ב-zap ראיתי (והן היו טובות), אבל אני רוצה לשמוע גם מחוץ ל-zap מה חושבים עליהן תודה וסליחה אם ההודעה לא נכתבת בפורום המתאים, לא מצאתי פורום יותר מתאים לכתוב בו..

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. פעם אחרונה שקניתי מחשב נעזרתי במומחי הפורום והדבר הוכיח את עצמו ובגדול... מבקש עזרה עם מפרט למחשב לעריכה גרפית קלה (פוטושופ, עיבוד תמונות סרוקות...לא משהו בשמים) דגש על יישומים מעט כבדים ודרוש נפח זכרון גדול, ככל שהתקציב יתיר...שוב, המגבלה היא 1500 ש"ח. תודה רבה ושבת שלום !

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by Pidan,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 שח, רצוי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, עריכת מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן DVD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, בערך 8 מ-1 עד 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב (חינם ב- TMS להבנתי) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

8. Started by k534d,

אני רואה בחול יש לא מעט מחשבים מבוססי ryzen ובמחירים לא רעים בכלל לעומת המתחרים הישירים מבית אינטל.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  9. אז אחרי חודש של שיטוטים ואחרי מפרטים מטורפים שעברתי הגעתי למפרט סופי שאני הולכת להזמין עד סוף היום ואני אשמח לדעות ושינויים אחרונים לפני , אני עובדת עם המאיה ואני מחפשת מחשב שיבצע לי רינדורים טובים ומהירים ובכלל שאני אוכל להוציא מהמחשב הזה אחלה איכויות עבודה וכן אני גם עובדת על תוכנות ADOBE, אז בקיצור אני מחפשת מחשב חזק חזק שלא יהיה מצב שאני אעשה פעולה מסויימת או אכניס דיסק והוא יכתוב לי ארור על משהו שחסר לי במחשב, ויש לי כרגע 2 מסכים- אחד 19 אינץ ואחד 17 אינץ, שהולכים להשתנות בקרוב ל21 אינץ ו19 אינץ ושאר הציוד יש לי ככה שאני לא צריכה ציוד היקפי, ולא מתכוונת לעשות OC בזמן הקרוב אז ככה מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1580 לוחות אם למעבדי…

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by ariel2k,

Cougar MX330 Motherboard: Gigabyte B360M D2V CPU: Intel Core i7-8700 @ 3.20Ghz // 4.60Ghz Turbo RAM: Corsair LPX Vengence 16GB 2666Mhz CL16 DDR4 GPU: Asus CERBERUS GTX 1070 Ti 8GB vRAM SSD'S: A-DATA XPG SX8200 240GB M.2 // SanDisk 240GB SSD HDrive: Western Digital Blue @ 1TB 7200RPM PSU: Antec 80+ Bronze Modular Neo-Eco 550W נקנה לפני כ 4 חודשים, כמה אוכל למכור אותו היום?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי חברים,אני מחפש מחשב נייד שיכול לשמש גם ללימודים שלי וגם לגיימינג,מצאתי את YOGA 730 עם- מעבד-Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz מאיץ גרפי- Intel® UHD Graphics 6201920 x 1080) IPS touchscreen תצוגה-13.3” FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen https://ksp.co.il/m/uin/52591&ref=select#nav-mlay השאלה שלי היא אם המחשב הזה יכול לעמוד במשחקים כמו פורטנייט,קונטר,קול אוף דיוטי וכאלה.. לא חייב לעמוד על האיכות הכי טובה אבל העיקר שהמשחק לא יתקע.. תודה לכול מי שעוזר!!

12. שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). אינני רוצה להוציא יותר מ6K על המחשב **המחשב חייב להיות של חברת DELL או TOSHIBA אני לא סומך על חברות אחרות. הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב מעבד: מעל T7000 דואל קור וכ'ד... (אני לא הכי מבין בעיניין המעבד) כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא ר…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  13. קניתי לא מזמן מחשב של HP עם I3 350M והמאיץ המובנה בו לפי האתר של אינטל התדר המקסימלי של המאיץ גרפי הזה הוא 667 MHZ אבל אצלי הוא נע בין 360 במנוחה ל507 במאמץ למה זה לא מגיע ל667? היה נחמד לקבל עוד כמה FPS במשחקים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. Started by OUAriely,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב הוא בעיקר לדברים הפשוטים, אבל אני עלול לרצות לשחק משחק פעם בה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Halo 2, Graphics Gale. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לשימוש ביתי אם הבנתי נכון את ב. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024x1280 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא. יש לי הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? הייתי מעדיף שיהיה צורב, אבל זה ל…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  15. שמתי לב שהכרטיס הזה מופיע בהרבה ניידים היום. ביחס למה להשוות אותן? 9300? אופיר

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Mishmish007,

שלום, אנסה לפתוח שוב דיון (מרבים שקיימים פה בפורום) ולקבל המלצה למחשב נייד סטנדרטי לסטודנט והאם יש טעם לחכות עוד קצת לדגמים אחרים שיגיעו. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושימוש ב-Visual Studio. * גודל המסך? מאט. בגודל סטנדרטי 15 אינץ בערך. * רזולוציית המסך? לא כל כך מבין בזה, חשוב לי איכות טובה שתומכת ב-HD לטובת סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? נראה לי גם סטנדרטי (עד 2 קילו?) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי לפחות 4 שעות עבודה ללא הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח של לפחות חצי טרה. הבנתי גם שרצוי SSD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמ…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  17. שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז ככה שלום אני זקוק למפרט לאמא של חברה שלי המחשב ישמש לדברים בסיסיים ביותר כמו וורד, סרטים, אולי קצת פוטושופ לא יותר מדי המחשב מיועד להרבה עבודה עם דפדפנים והרבה טאבים והרבה תמונות(אם זה חשוב) השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?פירטתי למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. טוב אמא שלי צריכה מחשב חדש לעבודה משרדית ומשחקים קטנים בסגון jewels שפשוט יעבוד לה חלק כי כרגע זה עובד באיטיות וזה דיי מעצבן.. כל החומרה החיצונית יש צריך רק מחשב נטו. תקציב המחשב זה מקסימום 2000 שקל ולפי דעתי אפשר להוציא משהו דיי טוב יחסית לצרכים. תודה. אם צריך עוד פרטים אני יכתוב

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב ואשמח להתייעצות מכם ובהתייחסות לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט - גלישה מרובת כרטיסיות. עבודות על OFFICE - פתיחת מס קבצים במקביל. הרצת תוכנות המרה ועריכה קלות כגון תוכנות עריכה המותקנות עם ווינדוס. הרצת תכנים לסטודנט תואר בהנדסה ותכנות. כמובן שגם הרצת סרטים ב4K עם חיבור למערכת 7.1 וכל שאר הפעולות הבסיסיות. חשוב לי מאד שהמחשב ירוץ חלק ללא תקיעות ובעיות ויחזיק לטווח סביר של כ - 5 שנים + לאותם השימושים שציינתי. כרגע הכיוון שלי הוא המחשב הבא: https://ksp.co.il/index.php?uin=54541&select=#complist *בהתייחסות לקניה באילת, ז"א המחשב עם הפרט הנוכחי בקישור יעלה לי כ - 2450ש"ח. *אין …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yortem,

קודם כל, אהלן, אני חדש פה... אני מתכנן לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל (אפשר לחרוג, אבל עדיף לא). שיתאים למשחקי מחשב כמו battlefield החדש בגרפיקה הכי גבוהה ומשחקים נוספים חדשים. התכנון הוא לקנות טלוויזיה ולחבר כדי שאוכל לצפות בסרטים או לשחק במחשב שאני רואה את מה שיש במחשב בטלוויזיה. אם יש לזה השלכות בחלק מהרכיבים אני אשמח לדעת. תודה התשובות מהשאלון שבנעוץ באופן שיהיה נוח לקרוא: התקציב הוא 4500, אך ניתן לחרוג במעט אך עדיף לחסוך דווקא. העיקר שיהיה שווה את זה. השימוש הוא למשחקים כבדים וחדשים ברזולוציה וגרפיקה גבוהה + שימוש במחשב לתוכנות גרפיקה + צפייה בתכני HD. משחקים לדוגמא: mortal kombat החדש, battlefield החדש וכו'... ציוד הקיפי: מקלדת ועכבר אלחוטיים על מנת שיתאימו למשחק…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מתלבט לגבי מחשב ללימודי עיצוב גרפי, אני ממש לא מקצועי עדיין וצריך מחשב בעיקר כדי ללמוד ולהתנסות בתוכנות... אני גם מצייר ככה שטאצ' זה חובה מבחינתי... ההתלבטות כרגע היא בין Surface pro 6, i5 4 ליבות, 8gb ram, 256 gdאחסון חדש (3800 שקל) לבין Microsoft surface book 2, 256 ג’יגה, 8 ג’יגה זכרון, מעבד i5. יד 2 במצב חדש... (4500שקל) באופן כללי המקסימום שאני יכול להוציא כרגע זה 5000... (משכורת צבאית זה לא בדיוק להיט)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by guy_pr,

שלום אני מעונין לירכוש מחשב שני לבית. העם תוכלו להציע לי מיפרטים שכוללים את כול מה שצריך למחשב. רק המסך צריך להיות מסך דק. (ביגלל בעית מקום) והמארז קטן ביגלל אותה בעיה. המחשב צריך לשמש בעיקר אינטרנט וטיפה משחקים(לא כבדים ). הוא משהו אחרון אני לא מעונין בAMD. תודה מראש גיא.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory (לא חובה) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים תקציב: 4500-5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, ASUS (לא מכיר חברות אחרות) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 8 גודל כונן קשיח מועדף: 1TB משקל הנייד המועדף: 2-3Kg גודל הצג: 15.6 - 17.3 זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: כונן SSD, מסך IPS, רזולוציה 1920x1080 מה מטרת שימוש המחשב? צפייה בסרטים/סדרות באיכות FHD, גיימינג בינוני-כבד (FIFA 14, Sleeping Dogs, Diablo III, Call Of Duty, BattleField 4) הע…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by lee101,

אני מצומצם מאוד בתקציב, זקוק למחשב נייד 14" לשימושים בסיסיים. ראיתי את זה (בערך היחידי עם 8 ג"ב RAM בתקציב הזה) https://ksp.co.il/m/uin/72486 מכירים? המלצות/דיס?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.