ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ולעיתים פיפ"א. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח, מחפש בעיקר כרטיס מסך וזכרון RAM אלא אם תמליצו אחרת. נתוני המחשב שלי: לום אם - Asus P5QC מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB זכרון פיזי - 4GB RAM משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 64bit ספק כוח - sweex ps040 650w מעוניין כמובן לנצל את מבצעי BLACK FRIDAY בארץ אם יהיו שווים. מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה, חשוב לי שתמליצו על דגמים ספציפיים שיתאימו לנתונים שיש לי, שלא ארכוש דגם ואגלה שהוא לא מתאים ללוח אם לדוגמא. תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן. אין צורך בהארד דיסקים או ציוד היקפי כלשהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מחשב של דל inspiron 7570 עם מעבד i7 דור 8 ולצערי הבנתי שהוא לא בשבילי אז החזרתי אותו...(הייתה בעיה במסך אז דל החזירו לי את הכסף, מזל של מתחילים...) בכל אופן...הבנתי שמה שחשוב לי זה מחשב עם מעבד שלא יתאמץ כל כך בזמן שאני עורך עליו תמונות וסרטונים...גם המעבד גרפי 940mx שהיה לי, היה פשוט מיותר, אז גרסת מעבדי ה-U לא באה בחשבון. מצד שני לא הצלחתי למצוא מחשב עם i7 7700HQ בלי מעבד גרפי יעודי שטוחן סוללה, אז אשמח להצעות ועדיף שיהיה למחשב thunderbolt 3 בתצורה המלאה שלו כדיי שאם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב, לא אצטרך לקנות מחשב שמן וגדול או לחלופין לקנות נייח ולהתעסק עם שני מערכות מחשב, ולהוסיף לו מעבד גרפי חיצוני(אולי razer core m). המטרה זה ניידות לאו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רכשתי מעבד I7 7700 https://ksp.co.il/index.php?uin=37337&select= וזכרון https://ksp.co.il/?uin=31355 זקוק ללוח אם מומלץ שתומך בשניהם ועדיף שתיהיה אופציה להגדלת זיכרון ל 32GB אולי גם יותר בתור אופציה לעתיד
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה על מחשב לשימוש משרדיים, חשוב שיהיה חזק ומהיר בהפעלת במחשב ובשימוש שוטף. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס,אינטרנט,שמיעת מוזיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P …
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יש לו ביצועים ממש טובים ומצד שני חיי הסוללה שלו יהיו ממש טובים. אני הרבה בנסיעות ומחוץ לבית ואני בדרך כלל מקודד עליו, מריץ דברים כבדים או גולש באינטרנט (וכשאני צריך לגלוש באינטרנט בשימוש שלי איתו אני צריך לפתוח ממש הרבה כרטיסיות). לכן חשוב לי שלמחשב יהיה i7 ולפחות 16 RAM . לא אכפת לי לגביי הכרטיס מסך שלו אבל אני ממש אשמח אם יהיה זיכרון של 500 SSD. אני מעדיף שהוא יהיה עם חברה טובה (כמו דל שיש להם אחלה אחריות) ושהמסך יהיה לפחות 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4500 והדגם הכי מתאים שמצאתי הוא DELL Latitude אבל הוא חרג טיפה מהתקציב. עד כה שאלתי בכמה פורומים וחברים אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי לכן החלטתי לשאול פה מתוך תקווה שהקוראים פה יותר …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב של המחשב הוא עוד 8,000 ש"ח, כמובן שאני אשמח לחסוך כמה שקלים בתהליך, (אך אם יש צורך לקנות משהו אקנה). המחשב הוא לגיימינג, המטרה שלי הוא להריץ את המשחק Rust, משחק הישרדות על ההגדרות הטובות ביותר. כרגע *זה* המחשב שלי, בעל מקלדת ורמקולים בנוניים שהייתי שמח לשדרג, עכבר כבר יש לי, אבל אם תמליצו לי על עכבר טוב אני אשקול אולי להחליף. אין לי צורך בכוננים קשיחים הם די חדשים עם מערכת הפעלה עליהם והכל. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (6) בסולם מ 1-8. אני לא בטוח לגבי האובר קלוק, אם זה מומלץ אז אני אלך על זה, אבל אשמח להסברים על כך. בגדול, כל עניין השדרוג הוא להחליף את כרטיס המסך הזיכרונות ואת המעבד, שדרוג מסיבי, בלי צורך כמעט לשדרוג עתידי, וחשוב להדגיש- מצב הנ"ל יגרום להח…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד חדש לאחר הרבה שנים עם מחשב גיימינג נייד. הזדמן לי לקנות כבר כמה חלקים בBlack Friday במחירים טובים, לכן על שאר המפרט להיבנות בהתאם. החלקים שברשותי כרגע הם: מעבד - AMD Ryzen 7 1700x לוח אם - Asus ROG Strix x370-F השאלון ממולא לפי התקציב הנותר: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל, לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מעט עריכה, בעתיד הלא רחוק תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, CS:GO, Rocket League, H1Z1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של דל אשר מתפקד מצוין אך חסר לו טיפה RAM. הייתי רוצה לקנות לו עוד זכרון (כרגע יש רק 4GB) וחשבתי לקנות את הסטיק הזה https://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35HBQ/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1511598599&sr=1-2&keywords=laptop+memory&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A2253866011 מה דעתכם? האם הוא מתאים למחשב? האם עדיף לקנות שני סטיקים של 4GB במקום? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - PUBG, OVERWATCH, LOL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב 6.5K~. מטרות גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים. מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358316 - Intel - i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1432/1403 ₪ פתרונות קרור - מאווררים למעבדים DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - 775/1150/1151/1155/1156/1366/AM3/AM2 /AM2/939 - 115W - 127mm (H) - Ultra quiet - 92mm - PWM fan... שנה אחריות כמות: - 1 - 102/100 ₪ לוחות אם - In…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים? i5 8 gen 1.6G או i5 7 gen 2.7G קראתי השוואה שאומרת שהדור השמיני טוב יותר, אבל לא הייתה התייחסות למהירות שעון. אני מניח שבהשוואה הם היו זהים. בנוסף האם ההבדל בין זכרון מסוג DDR 4 ל DDR 3 בעלי אותה מהירות שעון ניכר, ואם כן מתי? אני מתבלט בין שני המחשבים האלה, השימושים יהיו בעיקר עבודה משרדית, ולפעמים משחקים קלים ולא תובעניים (בסגנון C&C RA). https://ksp.co.il/?uin=43980&ami=122 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=21451 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי חברים, אבקש לקבל מפרט או הצעה למחשב לתכנות, אני מתכוון ללמוד מדעי המחשב ולבצע גיימינג קל. מחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה הצורך לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותכנות (גם בבית וגם כסטודנט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים עד בינוניים, לא הכי חדשים וכבדים בשוק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לרוב שימוש במסך המחשב הנייד, לעיתים מסך חיצוני FHD 1080 …
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
1 - תקציב עד 5 אלף 2 - חריגה מקסימאלית - ללא 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם גיימינג וסרטים . משחקים לדוגמא : DBZ Xenoverse 2 , WWE 2k 18 , GTA V 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - רמקולים - פשוטים עד 100 ש"ח מקלדת + עכבר אלחוטי עד 150 ש"ח 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 9 - לכלול מערכת הפעלה אופיס , לא חשוב לי אם מרכיבים או מורכב . 10 - איזור ב"ש והסביבה 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד 12 - כמו שנאמר למעלה , מתחיל מאפס בשביל מחשב חדש שישמש לגיימינג ולכן אני מבקש לכלול במחיר ( 4200 ) מסך 24 אינצ' …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אודה על עזרתכם בחוות דעת על מפרט לגיימר מתחיל. יש לי מספר שאלות- 1. ספק כח - האם מבחינת ביצועים הספק הבא יספיק ויכול להחליף את הספק שבבנדל https://www.tms.co.il/power-supplies/ss500e 2. כרטיס מסך - לא ברור לי ההבדל בין הגרסאות של Gigabyte GTX 1060 6 GB. האם יש עדיפות לדגם אחר על זה שבחרתי? 3. מארז - כיום יש לי Fractal Design עם פילטרים מתפרקים. האם במארז שבחרתי יש פילטרים בחזית, למעלה ולמטה וניתן לנקות אותם (כתוב שהם לא מתפרקים)? 4. זיכרון - ניתן להחליף ב-2 יחידות של https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=16954 נראה אותו דבר רק בלי כיסוי. האם יהיו הבדלים בביצועים? תודה רבה על …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני סטודנטית לאדריכלות, מחפשת דגם לפטופ שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות. 1. התקציב המקסימלי הוא 7,500 ש"ח, מעדיפה למצוא דגמים יותר זולים, מעוניינת לרכוש בארה"ב. 2. המחשב ישמש לעריכה גרפית ובעיקר לתכנון אדריכלי. התכנות שאני עובדת עליהן באופן די תדיר (השימוש בתכנות משתנה בהתאם לפרויקט שאני עובדת עליו באותו רגע, בסוף כל סמסטר השימוש הרבה יותר מסיבי): Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור), AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, GIS, Rhino 3D, וכנראה יתווספו עוד.. 3. מעדיפה מחשב שקט עד כמה שאפשר (אם כי אני מבינה שבזמן שהמחשב ירנדר הוא לא יהיה שקט) 4. אין לי צורך במערכת הפעלה (יש לי ווינדוס חינם מהלימודים) 5. מעדיפה לרכוש את המחשב בארה"ב (יותר זול משמעותית…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייח, מה שמתברר כקשה יותר ככל שעובר הזמן. אשמח להמלצות על מורכבים או מפרטל לפי ההנחיות הבאות: מעבד i7 זיכרון 8 או 16 ג'יגה כונן קשיח שכולו SSD או לפחות חלק גדול ממנו (256 לפחות) כרטיס מסך טוב התקציב הוא 3500 - 4000. האם זה אפשרי? בעיקרון אלה הדרישות ואשמח לקבל המלצה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים מהשנה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, קצת משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צריך מעבד, לוח אם, זכרון RAM, ספק כוח וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג/תוכנות/סרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD/battlefield/assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1880p 24 אינץ+- (חושב לקנות Samsung S25HG50FQM 24.5'' LED)…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש לפטופ לגיימינג כמה שיותר טוב במחיר של סביבות ה-2,500 שקל. אני יודע שהמחיר מאתגר אבל ניראה מה הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עדיפות לכזה עם מבצע black Friday, סבבה עם להזמין מאמזון וכו. הלפטופ צריך להריץ office בעיקר, והדבר הכי חשוב שיהיה לו סוללה של 9 שעות לפחות.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920×1080 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לנצל את המבצעים השבוע ולשדרג את המחשב שלי בתקציב של עד 4500. אין צורך בכרטיס מסך כי יש לי את ה GTX1070 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch/destiny/assassin's creed/wolfenstein -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-