עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asi1989,

מתחיל ללמוד באוקטובר ניהול מערכות מידע. המחשב אמור להיות למטרת לימודים, סרטים ושימושים כלליים. לפי מה שאני מבין מחברים שכבר לומדים, אין טעם לקחת את המחשב למכללה. מחשב נייד אני צריך לקנות בכל מקרה ועל כן אני מתלבט בגודל שאבחר, אני מתלבט בין 14 אינץ' ל15. על 13 אינץ' אין מה לדבר כי זה ממש קטן בשבילי. מניסיון שלכם, האם יש סיבה לקחת את המחשב למכללה? איזה גודל אתם ממליצים לי לקחת?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by 114508534,

אני צריך לוח מעבד כרטיס מסך וזיכרון 4 גיגה או יותר אפילו אני צריך את החלקים לעבודה עם מקס ולרינדור כבד כמו גם משחקים פה ושם ,גלישה וזהו. מעבד עדיף שיהיה חזק ושאפשר יהיה לעשות לו OC , גם לוח שאפשר יהיה להרחיב לו את הזיכרון במידת הצורך נגיד אני אשים 4 גיגה ושאפשר יהיה לשים אולי 6 או 8 בהמשך. כרטיס מסך שיהיה חמוד עדיף 512 מגה אבל גם ב 256 אני אסתפק , גם OC שיהיה אפשרי. וזהו בעיקרון , אני מעונין להשקיע 3 אלף פחות או יותר, אולי ספק טוב יהיה גם נחוץ בישביל להחזיק מערכת חזקה אבל זה אם יהיה אקסטרה כסף אני אשמח גם לרכוש . תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  3. שלום. רציתי לדעם אם אפשר לשדרג את המחשב. בנתיים יש מסך 19 אינצ'. עדיף שיהיה שקט. אשמח לקבל דעות. תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אחי גיימר כעת הוא משחק cs בלבד (יש ול סלרון כלום לא פועל חוץ מזה) החלטנו לקנות לו מחשב שימו לב 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 600 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,871 ש"ח מה דעתכם ?

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by DsDs,

ביקשתי מחשב חזק, שיכול להפעיל לי משחקים ברמה טובה, אבל אני לא גיימר, אז שיהיה סביר.. ושיהיה מהיר מאוד! ביקשתי עד 2500 ש"ח.. שזה גם המחיר.. הביאו לי את הדברים הבאים: מעבד: DUAL CORE - INTEL 2140 CORNO לוח: ASUS P5VD2 - MX + 6USB זיכרון: 2048 DDR2 667 - קינגסטון דיסק קשיח: W.D 320G 7200 SATA2 16MB מארז: ATX 450W מפואר, 4 USB מאחורה, 2 מקדימה כרטיס קול: OB SURROUND 5.1 SOUND MAX כרטיס מסך: GEFORCE 8400 GS 256 MB + TV OUT כרטיס רשת: 10/100 O.B זהו.. אני רוצה המלצות מה כדאי לשפר? מה ממש גרוע? מה ממש טוב? ובכלל המלצות יתקבלו בברכה!! תודה לכולם מראש!!

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  6. צריך לקנות מחשב נייד לשימוש לעיצוב פנים, אוטוקאד, וכו. כמה משמעותי ההבדל core5 או core7, ssd 128 אוssd 256 , 8gbאו 16gb האם אפשר להתחיל במחשב בתקציב 4000?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yossi_s1,

מחשב מיועד לנער בן 13 הוא רוצה נייד כי זה תופס פחות מקום וזה יותר אסטתי אין הרבה דרישות, 99% מהשימוש יהיה בבית מחובר לחשמל, ולכן מסך מ15" ומעלה. תודה. המחשבה היא ללכת על משו בסגנון הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1655&CatCode=315 אין חנויות מחשבים נורמליות באזור פ"ת ולכן הקנייה תתבצע באיבורי KSP או באג.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. שלום, אני חדש בפורום. האם המחשב הבא מצדיק את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 כמו כן, אני צריך לבחור בין מעבד Q8200 לבין מעבד Q6700. מה עדיף? תודה ויום טוב...

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by omery000,

אני שנה הבאה הולך לשנת שנת שירות בצפון, ואני לא ממש רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח אז חשבתי לקנות מחשב נייד בעיקר למשחקים, למוזיקה ולסרטים * תקציב- 4500 עם חריגה ל 5000 * מטרות המחשב? משחקים כבדים (far cry3, hitman absolution, tomvb raider...), צפיה בסרטים, מוזיקה, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15-17 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט! * רזולוציית המסך? עדיפות גבוה לFHD אבל אם זה לא כל כך מורגש אז נסתדר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 4KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות ומעלה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 חיבורי USB * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, וSSD שיספיק למערכת הפעלה (לא חובה) * כונ…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. היי , אני מחפש מחשב נייד מומלץ לחבר שמתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי . אם למישהו יש נקודות חשובות שאני מפספס הוא יותר ממוזמן להגיב . 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop.ACAD.scacthup וכ"ן... * גודל המסך?15.4 * רזולוציית המסך? לא קריטי (אלא אם זה חשוב לתוכנות האלה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן , שיספיק לכמה שעות טובות * הא…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by BeNnYBoO,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב הזה. לפי המאפיינים שלו יש לו 4GB זיכרון. על המחשב הזה מותקנת מערכת ההפעלה Windows 7 Professional 32bit. אני יודע שמערכת הפעלה זו לא יכולה לזהות את כל 4GB של הזיכרון אבל לפי מה שראיתי במחשבים ניידים אחרים היא אמורה לזהות בסביבות ה3.5 ג'יגה. ה"בעיה" היא שבמחשב הזה מזוהים רק2.92. המעבד הוא interl 560 M מחכה להבהרות ותשובות. תודה.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by the_lighting,

ללא מארז ספק וצורב וללא הרכבה! לOC רציני! INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤ 1486 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 675 ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1578 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 436 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4175 Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quiet FAN 85 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 395 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,430 ש"ח X2 סה"כ 1,910 ש"ח

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  13. חבר שלי ואחותו רוצים לקנות מחשב נייד לכל אחד. התקציב של אחותו הוא 3200 והוא 4200. אחותו צריכה את המחשב לfacebook ומשחקים ברשת .. והוא צריך את המחשב למשחקים כמו virtua tennis 3, בקיצור ישנים כאלה .. אבל גם דיי חדשים. דרישות מיוחדות : לשני המחשבים שיהיה בלוטוס, כרטיס רשת, צורב DVD וכונן. נ.ב: הוא רוצה לקנות רק מחנויות מבאר-שבע.

14. Started by alord,

דרישות : אינטרנט + סרטים על הנייד מה דעתכם על המפרט והמחיר מסך "15.6 ]Intel® P6200 מעבד דיסק קשיח 250M זכרון 2048 MB DDR3 מאיץ גרפי Intel® HD Graphic שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי כולל מערכת הפעלה Windows 7 1,992 ₪

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by RDS,

אוקי... אחרי שכבר ננעלתי על ה-AMD, ראיתי כמה כתבות, והחלטתי לבחון מחדש את אופציית ה-C2D... שני מפרטים, מה אתם ממליצים... שימו לב בעיקר למעבדים ולכרטיסי המסך... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤596 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7600GT 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI TV/O- GV-NX76T256DB-RH - RETAIL ¤998 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤363 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL4 ¤617 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤421 מחיר סופי: ¤4153 או זה: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, המחשב הישן של אחי (בן כמה שנים כבר) כבר לא אקטואלי (עם מעבד p4 2.6ghz וכרטיס מסך עלוב שבא למות 5200fx), דורש החלפה במיידית. התקציב: 2000-3000 ש"ח. מטרה: משחקים כבדים, יכולת הצגת סרטים ברזולוציה גבוהה (Full HD), עריכה גרפית (Photoshop). ללא מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת. (את הכרטיס קול אחבר למערכת סטריאו). קריטריונים: - ללא מסך (מה שכן, המסך הנוכחי, מסך 19" של Acer, שהוא 16:9 LCD Widescreen, לא תומך ביציאת DVI, אלא AGP בלבד, הרזולוציה הנטיבית שלו היא 1440x900, לינק למסך: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694844). - אין צורך בכונן DVD או צורב (אני פשוט אקח מהמחשב הקודם). -כונן קשיח: לא צריך משהו מיוחד, נפח של עד 320 יספיק לטעמי. -אני מעוניין לחבר את הכרטיס …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב, אז אין לי שום ידע טכני, אני מבין ממש קצת. אז אני צריך הסבר ממש מפורט-אני מאוד מצטער שאני עושה לכם את זה . אני מחפש מחשב נייד שיוכל "לעשות" את הדברים הבאים: -עבודה בסביבת אינטרנט מהבחינה שצריך להיות לו WIFI מובנה וגם בלוטות (יש לי מתאם ככה שזה לא חובה-הבלוטות) ובנוסף שיוכל לעבוד עם מספר חלונות של IE (דפדפן) בלי בעית זיכרון. -משחקים: אני לא רוצה אותו כמחשב למשחקים כבדים כמו gta3 וכל המשחקים שבאו אחריו אלא למשחקים פשוטים, (ואם GTA1 ו 2 יצליחו לעלות עליו-עשיתם אותי למאושר באדם) אני אוהב את המשחקים הישנים ככה שזה יתרון בשבילי... זה חוסך לי הרבה מאוד כסף. -גרפיקה: בהמשך לסעיף הקודם אני רוצה לראות עליו סרטים באיכות טובה, (שאם אני מוריד סרט באיכות טובה אז שייראו אותו …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי תקציב 2500 לא כולל מסך

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  19. אני כנראה קונה מחשב יד שנייה ואני רוצה להריץ עליו בדיקות לפני שאני משלם עליו על מנת לדעת שהכל תקין ואין לו שום בעית . איזה תוכנות כדאי להריץ על מנת לבדוק אם הוא אכן תקין? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  20. שלום לכולם, היום קניתי את המחשב dell xps 15 , הטענתי אותו 6 שעות לאחר מכן פתחתי אותו , הכל עובד יפה וחלק , הווינדוס מותקן אבל הבעיה שהמקלדת של המחשב לא זוהרת. המקלדת אמורה לדלוק , ניסיתי להכנס להגדרות והכל מופעל כמו שצריך אך המקלדת עדיין לא דולקת. (המקלדת עובדת מבחינה טכנית בסדר גמור) אני אשמח מאוד אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות! Uploaded with ImageShack.us [table][tr][td][table][tr][td] CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i7 2720QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, מוכן לחרוג בעוד 500 אם זה משנה משהו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סאונד. עבודה עם קיובייס וייתכן בעתיד גם Pro Tools ו- FL Studio. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, חשוב לי שיהיה רחב וזהו בעצם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בסולם של 1-10 הייתי אומר 6-7 כי כרגע אני לא מקליט, ייתכן ובעתיד כן אקליט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

22. הי, אני מחפש המלצה לקניית לפטופ בארה"ב, במחיר של עד כ-700$ (ללא מיסים), כאשר היעוד העיקרי הוא לתכנות. שימושים: [list type=decimal] [*] תכנות. [*] גלישה. [*] מוזיקה ווידאו (לא דווקא HD). דרישות: [list type=decimal] [*] אמינות. [*] אחריות בינלאומית - לפי מה שקראתי במדריך ליבוא אישי מארה"ב: עדיף טושיבה, לנובו זה תלוי בדגם ואסוס בסימן שאלה, אבל אשמח לשמוע אם יש עדכון בנוגע לחברה אחרת. [*] זיכרון 4GB , וכמובן עדיפות ל-64Bit. [*] גודל הדיסק הקשיח לא חשוב (אני מניח שגם ככה המינימום הוא כ-250GB). [*] גודל מסך אידיאלי 13-14 אינצ'ים. [*] משקל נמוך (עדיף מתחת ל-2 ק"ג). [*] עדיפות למסך לא מבריק, אבל להבנתי אין מבחר גדול של מחשבים כאלה. לא צ…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. Started by ohayon109,

אני צריך מפרט מחשב בעיקר למשחקים ועבודה גרפית.... הוא צריך לכלול כמעט הכל (מקלדת יש לי ) התקציב מסתובב סביב ה3500 -4000 אני יודע שהתקציב קטן יחסית והדרישות גבוהות אבל אם זה באמת יהיה בעיה אני בשמחה יקח Crt ובאמת שלא אכפת לי על החברות ...אולי חוץ מהכרטיס מסך שאני יעדיף את geforce בהרבה על השאר... תודה מראש לכל מי שיעזור !!

• 14 תגובות
    • 684 צפיות
  24. חשוב שיהיה קל, מהיר, כרטיס רשת אלחוטי מובנה, פעבד לפחות כפול ליבה, זכרון לפחות 2 ג'יגה (יריץ ויסטה), דיסק קשיח לפחות 160 ג'יגה (עדיף יותר), מצלמה מובנית, גודל מסך ממוצע. פחות חשוב, אבל אם אפשר :אפשרות לביצוע Login באמצעות טביעת אצבע (רק ב HP ?) שתהיה חברה אמינה וטובה. השימושים הם קצת עבודה משרדית, קצת פיתוח, מעט מאוד פוטושופ, אבל חשוב שהמחשב יהיה סילון :-) תקציב לא מוגדר, אפשר להוציא בין : 6,000 - 12,000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא חובה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עדיף 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.