עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nasok,

לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אבל זה נראה פורום מתאים. אז: הקונרו יצא וחיכתי לו כמה חודשים כבר ואני ממש רוצה לקנות מחשב והבטיחו לי מחשב חדש כבר שנתיים אבל כל פעם זה נדחה.... ועכשיו זה סופי. הבעיה: התקציב!!! יש לי בערך 15K(מקס'), וכשמישהו מבקש מפרט ב-12K אתם אומרים לשדרג בעוד שנה ולקנות מחשב ב-6K אז ממש קשה לי להחליט . כי אני לא רוצה לשדרג כל שנה נמאס לי !! אני רוצה לקנות עכשיו מחשב סוס שיחזיק אצלי מעמד לפחות כמה שנים טובות. האם כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף אם כן... אז יהיה לי מפרט סופי בעוד כמה ימים . תודה על התגובות .

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  2. דרוש מחשב לשימושים משרדיים לפיתוח תוכנה - כולל תוכנה שרצה על כרטיסי מסך של nvidia ולכן דרוש כרטיס 210-220-240 geforce כמו כן דרוש לעבודה עם סרטים וכן לראות סרטים עדיפות למעבד של אנטל ארכיטקטורה חדשה 1)אין צורך לנצל את כל התקציב 2) כבר רשמתי - לא למשחקים 3)אין צורך בציוד היקפי 6)דרוש מפרט שקט! (8 מ-10) מחשב ליד במיטה... 7)לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה חנות מאזור המרכז או ירושלים תהיה טובה יתכן וכרטיס המסך ישודרג בעתיד

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. היי חברים. יש לי מחשב נייד R60e. זה הזכרון הקיים בתוכו http://img25.imageshack.us/i/dsc03935h.jpg/ http://img99.imageshack.us/i/dsc03934.jpg/ איזה זכרון זה? איזה זכרון אני יכול להוסיף שיעבוד ביחד עם זה? או לחילופין להוציא את זה ולשים אחד אחר יותר טוב? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין במחשב למשחקים שיוכל לשמש אותי לאורך זמן. אני נוהג לשחק בהגדרות גבוהות עד כמה שניתן. כיום, המחשב המשמש אותי עדיין "סוחב" לא רע, אבל אני עובד על מסך 19 אינצ' בעל רזולוציה של 1280x1024. ברור לי שעם רזולוציות גבוהות יותר הוא יתמודד בצורה פחות טובה. המפרט שיש לי כרגע הוא זה: מעבד q9400 קרור- freezer 7 pro לוח אם gigabyte P35-DS3L 4gb זכרון ddr2 כרטיס מסך - sapphire 4850 512mb עם OC קל (קרור משודרג של arctic) - כרגע אולי צואר הבקבוק מבחינתי בטח כשיש לו רק חצי ג'יגה זכרון. נתקלתי בכמה משחקים שלא מאפשרים עבודה עם טקסטורות באיכות גבוהה מאד, מכיוון שהזכרון לא מספיק. ספק כח thermaltake 550W מארז soprano מסך viewsonic vp930 אני שוקל לבצע שידרוג בשלבי…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. Started by x-cutioner,

שלום עזרתכם במציאת הנייד המתאים לי: צרכים: גרפיקה סבירה+, כרטיס מסך שיפעיל משחקים כבדים באיכות טובה. מסך-חובה 15 אינץ' + DVD צורב, דיסק קשיח 120+ ורמקולים טובים. משקל לא חשוב. אחריות בינלאומית. תקציב: עד 7K. מה אתה מציעים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. בגדול אני רציתי שהמחשב הזה ישמש לי גם ללימודים אבל אני בסוף מתחיל ללמוד רק בעוד שנה, אז אני מקווה שהמחשב יחזיק עד אז P: בכל מקרה אני קונה מחשב כי צריך בבית עוד אחד ורצוי שיהיה נייד כי אין מקום לעוד נייח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, סביבות עבודה של תכנות (אבל זה בעתיד הקצת יותר רחוק) * גודל המסך? לא משנה לי, רק שלא יהיה קטן מידי * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי להסחב איתו במהלך היום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם יחזיק בסביבות 5-6 שעות ביום ללא חיבור לחשמל נשמע לי טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא כ''כ מבין בזה... * בלוט…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by djz,

אני מעוניין לקנות מחשב לילדים בעיקר ללימודים ומדי פעם משחקים קלים, העדפה למחשב שישרת אותנו לאורך זמן כמה שניתן. המערכת מבוססת על מפרט דומה והמשתנים הם המעבדים ולוחות האם יש מה לתקן/לשפר במערכת? אין לי כל כך אפשרות לחריגה בתקציב אז אם אפשר להוציא מהתקציב יותר אשמח להמלצות. תודה רבה! 1. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/100-100000158BOX]AMD Ryzen 5 3500X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 727 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104036]Arctic Cooling Freezer 34 for AMD Bulk[/url]…

8. יצא לי מפרט קצת יקר איפה אפשר להוזיל? מבקש חוות דעת...אולי עדיף מעבד קור 2 דיו או אולי קירור יותר זול בקיצר הצעות יתקבלו... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤969 קירור למעבד: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤228 לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤383 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤355 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤385 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤695 סה"כ: ¤3367 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אני מעוניין לחבר את הנייד לטלויזיה רגילה ברשותי כבל Stereo Plug -S-VHS (7 Pin) \3XRCA Plug וזה מה שהמוכר אמר לי שצריך למחשב מתחבר ה 7 PIN כראוי ועוד כבל כמו של רמקולים לטלויזיה מתחברים הכבלים האדום צהוב לבן שאני מעביר ל AV1 בטלויזיה רק שומעים את מה שאני מפעיל במחשב אך לא רואים שאני משחק בהגדרות של הכרטיס מסך למאית שניה רואים מה קורה במחשב על מסך הטלויזיה ואז חוזר למסך כחול no signal אני ממש אובד עצות וזקוק לעזרה ניסתי לחפש בגוגל תשובה אך לא מצאתי תודה לכל מי שיעזור שי

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by klayton,

http://www.firingsquad.com/hardware/asus_w90vp_review/

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה למפרט למשחקים עד 2500 ש"ח רק מחשב,ללא מסך וציוד היקפי. תודה

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  12. שלום חברים אני מתלבט בין 2 מחשבים שעל הנייר נראים אותו הדבר מבחינת הנתונים הטכניים שלהם. האם יש למישהו המלצות על אחד הדגמים? אם כן אשמח לשמוע חוות דעת LG ‎E500-SPINE T7100 1.8 GHz‎ ‎Intel® CoreTM2 Duo Processor T7100, 2MB L2 Cache, 1.8GHz, 800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎1GB DDR2(667MHz.Dual Channel Support, Up to 2GB)(2x512Mb slots)‎ ‎ HD‎ ‎120GB(SATA) ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800)*Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForece® 8400M G (128MB VRAM, *TurboCache Support) ‎ Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB 667MHz (2X512)‎ ‎ HD‎ ‎120GB 5400 rpm‎ ‎NVIDIA® GeFo…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. שלום, לאחר שהספק שלי Antec Earthwatts ea-500 שבק חייו, רצתי ל-KSP וקניתי ספק Seasonic M12II-620W (למזלי הגעתי 2 דק' לפני הסגירה). כרגע יש לי מארז Sonata Designer 500 ובשביל להחליף ספק צריך לפרק את הלוח אם וגם את קירור המעבד אז מצאתי את עצמי עם מחשב פתוח והספק החדש מונח עליו. נראה לי שאני מעדיף לא להתעסק עם לפרק הכל ואז להרכיב מחדש אז החלטתי להחליף את החלקים הראשיים (בגלל שגם הגיע הזמן להחליף, ה-Q9300 כבר לא סוחב). אני מתכנן לקנות (ואליהם לשדך את הספק החדש): i7 3770k GA-Z77X-D3H זכרונות 2*8GB Crucial M4 128GB Fractal Design R4 אני רוצה להביא מהמחשב הישן שלי: Geforce 8800GT (עם ה-Accelero S1 המעולה והמאווררים שלו) 2 דיסקים קשיחים אשר נמצאים ב-RAID 1 דיסק קשיח רגיל מאווררי N…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by TAsraf,

אז ככה אני לא באמת צריך אותו כי קניתי כבר מחשב אבל אני רוצה לראות מה יכולתי להשיג באותו מחיר יותר טוב כי ברור שיכולתי להשיג יותר 6.5K תקציב כולל מסך רמקולים מקלדת ומסך המחשב אמור להיות למשחקים

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  15. אני מחפש מפרט לעבודה משרדית ומשחקים ללא ציוד הקפי. הנה מפרט שהרכבתי, אני אשמח לחוות דעת: (בהנחה שהלוח הוא Rev2 עם sb710) AMD Phenom 2 X2 550 3.1Ghz Black Edition Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ¤577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1113 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤298 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Samsung 640GB 7200RPM 16MB Sata HD642JJ, יחידות 1 ¤338 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=501 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board, יחידות 1 ¤577 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=275 צורב LG GH22NS30 SATA x 2…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  16. יש לי כבר מעבד חזק (i73770), והמטרה להרכיב מחשב שיהיה future proof ויחזיק כמה שנים טובות ללא צורך בשדרוג, ושיהיה כמה שיותר אמין (גם אם צריך לשלם קצת יותר בשביל זה) המחשב לשימוש משרדי/ביתי ללא משחקי תלת ממד או גרפיקה כבדה (גם בעתיד לא ישמש למשחקים) לא ישמש לתוכנות כבדות במיוחד, אבל המהירות חשובה - זמן הדלקה, פתיחת חלונות חדשים וכד' מהיר כמה שיותר גם בריבוי משימות. לא מתוכנן שום OC שקט חשוב, אבל לא קריטי. אני רוצה מחשב קטן, והחלטתי להשקיע לא מעט במארז בשביל זה, אבל אני לא בטוח אם המארז לא קטן מידי , ביחוד בקשר לאוורור והתחממות (שעלולה לקצר את אורך החיים של המערכת). מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: Shythe Big Shuriken…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. Started by f16qwe,

צריך מחשב עריכה כולל מסך לעריכה גרפית עד 2.5K עם גלידה עד 3K תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by virtuoz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 GTAV וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by maor-a-,

שלום בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות מחשב חדש אחרי שעקבתי והתייעצתי בפורום הגעתי למפרט הבא התקציב הוא 6500 אם אפשרות ל 6800 אבל זהו! המחשב יהיה למשחקים , לא OC וזהו יש לי התלבטות לגבי המארז אשמח אם תציעו אחרים ( אבל רק מ KSP) או שתבנו לי מפרט אחר מאתר אחר ( אני מעוניין לקנות הכל מאותה חנות) תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by שי סימוני,

מפרט ב25,000

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קריאת מסמסכים, שיחות וידאו בסקייפ וזהו בגדול (זה לפנסיונרית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרום ואופיס בעיקר. שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להם מסך סטנדרטי, אם זה חשוב אני אצייך בהמשך. בכל מקרה עדיף שתיהיה הכנה…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by ilil,

להלן הקונפיגורציה שבניתי למחשב. התבססתי די על אחד המפרטים שבמומלצים. המחשב מיועד לצרכים כלליים - לא גרפיקה מתקדמת, לא משחקים כבדים, לא תוכנות חישוביות חריגות. אך הוא נדרש לעמוד במכלול המשימות הרגילות: אופיס, תוכנות לימודיות לרבות matlab, הרצת סרטים, ותמיכה במ"ה ויסטה. ואם זה לא ברור - לא מתוכנן OC. אודה להערותיכם. בברכה, ilil מעבד : AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX - BOX ₪ 414 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ₪ 439 לוח אם : GIGABYTE GA-MA69GM-S2 ₪ 449 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪ 373 צורב DVD : LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL …

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by talelisapov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל אבל רצוי לחסוך בהתאם אם יש במה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב כבדים, ורצוי שהוא יריץ משחקים שיצאו עוד כמה שנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO BF3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שאני קונה את ה DELL 2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by drorly,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס זיכרון במחשב הנייד שלי מסוג דל XPS1210 אשמח לשמוע את דעתכם ואיזה זיכרון עדיף (מדובר על סטיק של 2 ג'יגה) http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-notebook-kingmax-sodimm-2gb-ddr2-667-pc5300--pKSCE8-SD2-2G667 http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-notebook-sodimm-kingston-valueram-2gb-ddr2-667mhz-cl5--pKVR667D2S52G http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-corsair-2gb-ddr2-667-non-ecc--pVS2GSDS667D2 המחירים בליי בגלל שאני קונה את הכרטיס ברומניה מהחנות שבקישורים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by devek,

שלום אחיי רציתי שתתנו לי פה הצעה למפרט טוב למשחקים שחשוב מבחינתי שיהיה לו מעבד AMD וכרטיס מסך תומך DX10 נ.ב - אתם חושבים אולי שכדאי לי כבר להשקיע באיזה קונסולת דור שלישי ולא במחשב בגלל שהמטרה העיקרית היא משחקים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.