עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בפברואר

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by bigbag,

מעוניין במפרט למחשב לעיצוב גרפי עד3.5K ולמפרט לנייד עד4.5K

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. יש לי מחשב נייד של HP ויש לי בעיה עם כשאני מנסה להטעין את הסוללה במחשב הנורה הנדלקת לשניה ואז נכבת. הלכתי לטכנאי והוא החליף לי CONNECTOR וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? חמימו נ.ב. אני מצטער ניסתי לכתוב את הבעיה כמה שיותר עניינית וקולטת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. עם גרסה מיוחדת ששוקלת פחות מה-MacBook Air של אפל, מסך QHD, שבבי 14 ננומטר, קשיחות צבאית ועיצוב מלוטש - ה-Folio 1020 החדש של HP רוצה לכבוש את ליבם של אנשי העסקים ברחבי העולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-hp/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחפש מחשב נייד אז אני כרגע מחפש את עצמי בין שלל המחשבים.. באיזה חברה אני יקבל את התמורה הכספית הגבוהה ביותר ולא אצטרך לשלם על השם של החברה. HP ,DELL ,LENOVO,LG,MSI וכן על זו הדרך.. אשמח מאוד לקבל כיוון בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by TaLVNZda,

939 ₪ - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 329 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 359 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk SDSSDP 128GB SATA3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 419 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 500W BUNDLE 99 ₪ - Lite-On DVD-RW X24 iHAS124 XB360 Burn Compatible 89 ₪ - * מבצע * - Antec Bloody Tiger A40 מחיר סופי: למזומן 2823 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2879 ₪ + הכרטיס מסך הזה (משומש). http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu רציתי לדעת איך המפרט הזה לצורכי גיימניג קל~כבד , עריכות קלות וכמובן גלישה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Static,

שיכלול מעבד זיכרון 4GB מארז ספק כח לוח אם משהו בסגנון של ASUS P5Q או יותר טוב דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך יש לי כבר 4870 512MB אז אין צורך...

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. שלום אני חייב לציין כי האתר מעולה ועזר לי מאוד . אבל הייתי שמח לקבל הצעה טיפה יותר ספציפית עקב חוסר בקיאותי בנושא. לפני מספר ימים בעת הרצת משחק רשת guildwars 2 בגרסת BETA הפעיל המחשב צפצוף ומייד כבה (לאחר כ 6 שעות רצוף). המתנתי כמה דקות והדקלתי שוב והייתה הודעה כי ה CPU התחמם ולכן הנחתי שהגיע הזמן לשדרג (לפני כשנה לאחר מקרה דומה נאמר לי כי ספק הכוח עשה קצר והחליפו לי אותו) לאחר הסתכלות בפורומים והתייעצות עם חברות קצת התבלבלתי. (גם בקיאותי בנושא מאוד חסרה). אשמח לקבל המלצה למפרט גיימינג שיחזיק מעמד ל3 שנים לפחות ולא ידרוש שדרוג כל שנה שנתיים בנוסף באם מומלץ לשדרג מפרט קיים אשמח לדעת. תיאור מפרט קיים windows vista 32 מעבד אינטל duo e8400 3ghz זכרון 4g ram כרטיס …

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  9. בניתי לחבר מפרט התקציב הוא 3000 שקל +- בלי OC. המחב ישמש למשחקים כמו GENERALS CALL OF DUTY COUNTER STRIKE SOURCE מה אתם אומרים ? הספק יספיק לו ? ובכלל השילוב של המארז והספק בסדר? אני יודע שזה לא טופ אבל זה מה שהתקציב מאפשר , בכל מקרכה הנה המפרט ואשמח לשמוע ביקורת אם יש : מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤725 לוח אם: ALBATRON K8SLI-AM2 מחיר: ¤430 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL מחיר: ¤717 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ¤322 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤632 מארז…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  10. אני מעונין לקנות מחשב (רק מארז) שמיועד בעיקר למשחקים... המחיר המקסימלי שאני מוכן להגיע עליו הוא 3000 ש"ח הייתי רוצה שיהיה בו צורב דיוידי הארד דיסק 160 GB לפחות וכל השאר אתם תציעו.... תודה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by darkwolf789,

הגיע לי השבוע הXPS 13 שהזמנתי, קודם כל מחשב מצויין !! טוב נו.. גם המחיר מצויין ( בכאילו כן ? ) קבלתי איתו את ה128GB SSD של סאמסונג אני חושב רוצה לשדרג אותו ל http://www.amazon.com/gp/product/B01...=ATVPDKIKX0DER עכשיו אני רואה שבחיבור שלו הוא שונה משלי.. א. איך קוראים לחיבור שלי ? שאני אדע מה לחפש ב. יש מתאם לזה?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by adiR-Y,

סליחה על ההודעה הקודמת אני עדיין חדש פה ואני לא יודע את הנוהלים ממש בקיצור אני מתכוון לקנות מחשב שיהיה בעיקר למשחקים ותוכנות וכאלה. אין לי ממש הרבה תקציב אני יכול לחרוג עד 1800 מקסימום. נתקלתי במחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G עכשיו יש לי גם כמה שאלות: איך הכרטיס מסך שלו? אתם חושבים שקאונטר סטרייק סורס יפעל בו? ואני ישמח אם מישהו ימליץ או יפנה אותי לאיזה מחשב בתקציב הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by liran1115,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט), מעט משחקים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO, call of duty -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי חוץ ממסך 4. האם י…

14. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני צריך שתרכיבו מפרט לאבא שלי, הוא בעיקר עושה עבודות OFFICE פותח אימליים ודברים כאלה (הוא לא ישחק מבשחק אחד אפילו). אז תציעו

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by aboren,

נתחיל בזה שאני חובבן לחלוטין וזה לא מקצוע שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משמש כNAS וגם עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום כמו בכותרת.. המחשב יהיה עם שימושים רגילים, יאוחסנו עליו הרבה סרטים לכן יש צורך בזכרון 1T, עם עדיפות לדיסק SSD נוסף עבור מערכת ההפעלה, בהנחה שיעמוד בתקציב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. אהלן, בגדול מחפש מחשב לבית (להורים), שיריץ וינדוס (אולי אפילו רק אקס-פי), אינטרנט וסרטים. מחפש ב-2000 ש"ח, עדיפות עם מסך. גר באזור הצפון (מישור החוף) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. * מטרות המחשב? משחקים קלים(פיפא), גלישה, הורדות, צפיה בסרטים, קצת ויז'ואל סטודיו * גודל המסך?15.4 * משקל רצוי?שיהיה כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 יהיה אחלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שתהיה ל-3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שיהיה לפחות 4GB, ו-I5, עם כרטיס מסך סביר. תודה רבה על העזרה!

19. Started by Dynamo,

שלום חברים, אשמח להמלצה לפי המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט וקצת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

20. Started by oren99,

ללא ציוד היקפי. בנוסף יש כבר: דיסק קשיח, קירור מעבד, כרטיס מסך. צריך רק זכרונות, מעבד, לוח אם, מארז נחמד וספק כח. (אלא אם 450W שיש לי יספיק למפרט החדש) תודה רבה.

21. Started by rotemit,

קודם כל, תודה רבה על העזרה בבחירת הנייד. אחרי לבטים ארוכים ומייסרים קניתי ASUS F82Q והנה התרשמותי עד כה: הזמנתי מ-YPC ןתןך 24 שעות הגיע המחשב עם טכנאי אדיב ונחמד. יחד עם הנייד הגיע: עכבר, דרייברים לויטסה, דרייברים ל-XP, דיסק שחזור לויסטה ודיסק שנמוך ל-XP ודיסק בונוס עם תוכנות. המחשב עצמו מעוצב בצורה מאוד מרשימה, המקלדת נוחה ולמרות שהמסך מבריק ואני מעדיפה מט זה נסבל ובמיוחד שאיכות הבנייה נראית באמת טובה. המחשב הריץ ויסטה ביזנס 32MB בלי בעיות ובצורה מהירה אך בכל זאת הימרתי ל-XP. חוברת ההוראות עזרה מאוד, לא הייתי צריכה סיריאל וכל הסיפור כולל התקנת הדרייברים לקח לי שעה ומשהו. למתענייני וינדוס 7: השדרוג מתבצע דרך האתר של אסוס בעלות של כ-36 יורו המחשב עצמו באמת לא כבד ו…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים סרטים אינטרנט ומשחקים קלים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון: need for speed most wanted generals warcraft 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה:אני לא יודע מה הכוונה אבל זה לא לשימוש בתוכנות כבדות בכלל ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם: מסך ישן 600x800 avg 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא צריך אין לי כלום 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קרי…

23. זה מפרט שבנו לי בפורום אחר ורציתי לדעת אם הוא בסדר.. המפרט בעיקרון לגיימינג קל + עריכה גראפית מקצועית . מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪402 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: …

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by ReflexHD,

שלום, אני צריך מפרט איכותי למחשב גיימינג יציב למהלך 3-4 השנים הבאות חריגה מהתקציב: עד 5000 אלף בקשות מיוחדות: המעבד יהיה : intel core i5 2600 איני חושב שאצטרף לבצע OC לצרכים שלי ללא ציוד נלווה מחשב נטו בנוסף מחשב שאם הרצה לשדרג חלקים בעתיד אני תמיד יוכל תודה מראש, RefleX נ.ב: עדיפות רצינית לקנייה בKSP

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. המפרט המצורף(הורכב בSKYPC). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.