עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, 1. המעבד החדש T4200 שהוא מבוסס על פנרין ולמרות שהוא DUAL CORE האם הוא יותר טוב על פני סדרות המעבדים של סידרת מרום שהם T5XXX או T7XXX שהם סידרת מרום הישנה אבל CORE 2DUO ? אנא המבינים יענו 2. מיהו הכרטיס מסך G105M או G103M שהבנתי שהם מובנים... היכן הם עומדים בהשוואת ביצועים מול שאר הכרטיסים המובנים ? היכן הם עומדים ברמת ביצועים מול כרטיסי מסך שאינם מובנים ? תודה למשיבים בעניין זה יעזור לי המון

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  2. התקציב: 6000 ש"ח. החברה ממני אני קונה את המחשב: TMS.co.il. המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 שורה תחתונה: מה לעשות? מה לא לעשות ? אוברקלוק למעבד(יש אחריות בטיאמאס וזה בחינם)?…

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by betdalia,

אני אמורה להתחיל ללמוד באוני' בשנת הלימודים הקרובה.אני רוצה לרכוש מחשב נייד.מבקשת המלצה,אלה הדברים שחשובים לי. בתקציב של לא יותר מ-5000ש"ח. ישתמש בו בעיקר לאינטרנט,תוכנותwindows,הורדת שירים סרטים וצפייה בסרטים(אולי 2-1ג'יגהיספיק?) איכות שמיעת שירים טובה לא רוצה שישקול יותר מידי כי אני יסתובב איתו מידי פעם. מקלדת טובה(לא שוקעת עם לחיצה) זמן סוללה ארוך אחריות ושירות טוב של החברה במקרה ואני יצטרך תיקון וכו' בקיצור חברה אמינה. זהו פחות או יותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. Started by AShaker,

Intel I5 760 Gigabyte P55A-UD3 2X2GB ADATA DDR3 2000MHZ Segate Barracuda 1TB Radeon HD5850 Seasonic S12II 620W Antec 900 V2 אז כמה המחשב שלי שווה? והאם שווה לשדרג זכרון וכרטיס?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום... אני דיי חדש כאן ואני צריך קצת עזרה בנוגע למפרט למחשב... אז ככה: יש לי בין 4000 ל-5000 של תקציב למחשב כולל ציוד היקפי ומסך (שיהיה LCD)... אני לא רוצה מחשב מטורף, אבל שיוכל להעלות משחקים יותר כבדים מELESTO MANIA... השימוש העיקרי בו הוא למשחקים... אני צריך מפרט של מחשב כזה ושם של המקום/חנות שממנו אני משיג את החלקים... (אם אפשר אז גם את האתר של החנות...) תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Murmur,

שלום, אחרי ציפיה מרובה, מריחים כבר את הלנובו T400 ואת הדל E6400 מעבר לגפילטע-פיש, והגיע הזמן להחליט את מי מהשניים לעיל לקחת. השימושים שלי: סטודנטיאליים כבדים (כולל עיבוד תמונה בפוטושופ, מערכות מידע גאוגרפיות, תכנות במטלב ובפורטרן ואופיס כמובן) אבל ללא צורך מיוחד בתלת-מימד. אני לא משחק בכלל, אפילו לא סוליטייר. אני מעוניין לבחור במחשב בעל איכות ההרכבה הגבוהה יותר, עמיד בפני טלטולים (ינשא בתיק גב), שהמסך שלו הכי טוב שניתן לעבודה יומיומית ממושכת. בהמשך ארצה לקנות תחנת עגינה, לכן זה יכול לשמש שיקול אם יש הבדל גדול באיכות או בפיצ'רים בין תחנות העגינה של דל ולנובו, אבל זה לא שיקול עיקרי. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by muam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ע…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום, הגיע זמן להחליף לפטופ, אני משתמש בו לפגישות ושימוש עסקי, מסמכים ומצגות. חשוב לי שלא יאט ויתקע תחת ריבוי משימות במקביל (למשל מצב קיצון: 30 טאבים פתוחים בדפדפן + 5 מסמכי וורד + 5 מצגות פאוורפויינט והכל פתוח במקביל) ולעיתים עבודות עריכה גרפית קלה-בינונית. הוצע לי: Dell Latitude 5400 i5-8265U 8G RAM 256 SSD והמוכר הציע לי מראש לשדרג ראם ל-16 גיגה, כך שהמחיר כולל מע"מ יוצא כ-5000 ש"ח היה לי latitude בעבר והוא היה מעולה. אשמח לשמוע דעתכם על ההצעה שקיבלתי, והאם כדאי לשלם יותר ולהכפיל את הראם או שזה מיותר בשלב זה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sos,

1. מה התקציב? 7000-8000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים,צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? הכל). המחשב מיועד ברובו לעריכה גרפית הכוללת 3dmax פוטושופ פרייאנד פרימייר וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול אני יקנה כנראה בנפרד אז אין צורך לאיזה משהו מפוצץ. 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב חשובה ומערכת הפעלה.

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by amitha73,

מעוניין לקנות מחשב גיימינג עד 5K ללא אביזרים משלימים ( מקלדת , עכבר, מסך וכו' ) בהנחה שיש את הרכיבים הבאים: MotherBoard : Gigabyte B365 m AORUYS ELITE Ram : 16G DDR4 CORSAIR CMK16GX4M1D3000C16 SSD 512GB M.2 INTEL 660P CASE: Cooler master k500L Cpu cooling: Antec a40 pro cpu cooler Power supply: CORSAIR CX650M 650W psu 80+ Bronze modular מתלבט האם לבחור במעבד אינטל I5 9400 וכרטיס מסך RTX2070 או מעבד I7-9700 וכרטיס מסך RTX 2060

11. Started by _xyz,

האם השירות שלהם טוב או גרוע?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  12. שלום רב! דרוש מפרט בכ K1 - K1.5 למשחקים/גלישה נכנסתי למדור מפרטים אך אבקש עזרה מכיוון שהמחשב מיועד בעיקר לילד בגיל 8 ואולי תוכלו לכוון אותי יותר טוב. צריך עזרה בבניית המפרט הנ"ל למעבד ללא ציוד היקפי. השימוש העיקרי יהיה של ילד בן 8 - משחקים לא ברמה גבוהה (בלשון המעטה) ושימוש של שאר בני הבית - גלישה באינטרנט בעיקר המחשב לא אמור לעבור שדרוג מסיבי בעתיד ולא מתוכנן אוברקלוקינג ללא חריגה בתקציב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. כותרת. אני צלם, צריך את המחשב לתיקון תמונות ובעתיד לעריכה מאסיבית יותר (לומד פוטושופ). חשבתי לקחת משהו פשוט ובר שידרוג כרגע, ואשדרג כשאצטרך. תודה.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  14. 1. אני מבקש לא לחרוג אני רוצה AMD שיהיה מכונת מישחקים ולתוכנות גרפיקה (זאת אומרת מעבד חזק ולוח אם בהתאם וזיכרונות בהתאם) מה שאפשר להוציא תציאו ניראה לי שלא צריך יותר מ 1000 ראם.. קירור אפילו לאוברקלוקינג קטן אוליי.. תודה רבה. 2. לוח אם+ מעבד בלבד + קירור אולי לאובר קלוקינג - ללא זיכרונות עד 3,000 [2מפרטים בסה"כ] תודה רבה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by guy2607,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ועיצוב קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מבוססי דפדפן, ומשחקי ילדים קלים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות לו מחשב לגרפיקה. והוא החליט שהוא יבנה את המפרט. מפרט: האם זה יתאים לגרפיקה?

17. רציתי לדעת איך המחשב הזה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2143 המעבד בסדר ? (והאם הוא 2 ליבות?) אני רוצה מחשב אם מסך של 10 אינץ' עד 2500שקל ושהסוללה תהיה 6 תאים לפחות. ודיסק קשיח 80GB + זיכרון 1GB +

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אוקי אז המפרט שלי הוא כזה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1050 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 NZXT Guardian 921, יחידות 1 ₪395 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 2 ₪232 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Asus P8P67 Pro B3 P67 REV 3.1 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪895 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2376…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מדבר כמובן על לוחות אם, מארזים וכו'... לא חנויות כמו באג ושאר הירקות. אשמח לדעת האם יש חנויות שכאלו (מנסיון העבר) ובכמה הנחה אפשר להשיג על מפרט מחשב חדש.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך חזק/עדיף יותר מהשלושה: ‎NVIDIA GeForce G 103M (512 MB Dedicated, Up to 1790 MB‎ ו‎NVIDIA® GeForce® G105M Up to 1791 MB of TurboCache™ (512 MB dedicated) nVIDIA GeForce 9600M GS 512MB‎

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  21. אין לי העדפה לגבי חנות... הרכבתי את המפרט הבא בקייאספי: מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12311 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 כרטיסי מסך: Zotac GTX460 SE 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12285 ספקי כוח: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחפש ספיציפית מאתר IVORY 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים שיש כרגע בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-P35-DS3 לוח אם Q6600 stepping מעבד 8800 sparkle GTS 320MB כרטיס מסך 1GB DDR2 667 CL5 Kingston פעמיים זיכרון 320GB 16MB 7200 RPM SATA 2 Westerndigital דיסק קשיח ANTEC SONATA II SONATA2 מארז Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למעבד מ-TMS סה"כ 5300 ש"ח זה מפרט שהציעו לי לפני חודש חודשיים השאלה שלי זה האם צריך להחליף משהו?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  24. מכיוון שאינני יודע כמה תקציב נדרש בשביל השימושים שלי נתתי תקציב מקסימלי שאני כמובן רוצה לחתוך אותו לפי השימושים צימצמתי את הדרישות לפי מה כן צריך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לפי השימושים המפורטים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תוכנת טורנטים לשיתוף קבצים שרצה קבוע,פתיחת 10 טאבים במקביל פחות או יותר , הרצת תכני HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. העדפה לאזור ראשון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oshoman,

היי, אני מחפש לקנות תחנת עבודה שלhp, מישהו התנסה פעם בקניית מחשב מebay? זה אמין? אפשר לקנות בשקט? זה עדיין משתלם גם אחרי המשלוח ומיסים, החסרון זה אחריות כמובן. תודה.

דיונים חדשים בפורומים