עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחרונה .לעיתים הוא חושב הרבה זמן עד שעולה הדף או האתר יש לי זכרון של גיגה ועדין הוא איטי .האם יש פתרון לזה או שהמחשב פשוט מיושן ורדום .האם יש תוכנה שעוזרת לביצועים של מחשב ?. תודה מראש לעונים אבי

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by gamingcomputer,

שווה את המחיר??? CM8068403358316 - Intel i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray שלוש שנים אחריות 1 ₪ 1436 ₪ 1436 PRIME-H370M-PLUS - ASUS 1151 V2 - H370 - 4x DDR4 2666MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFireX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x4 - 2x PCIe 3.0 x1 - 2x M.2 - 6x SATA - 2x USB 3.1 Gen 2 Type-A - 5x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - mATX שלוש שנים אחריות 1 ₪ 511 ₪ 511 EL…

3. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 שקלים עבור המחשב עצמו, תתאפשר חריגה קלה אבל אני לא רואה צורך. עד 1200 שקלים למסך + רמקולים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, שיוכל להריץ Windows 10, Office וכמה טאבים של Chrome אולי עם Spotify ברקע, אבל שום משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, הסתכלתי קצת וחשבתי לקנות מסך ברזולוציה 1440p, ספציפית את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=942372 הסיבה שאני חושב על מסך ברזולוציה גבוהה יותר היא ששמתי לב…

4. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני צריך הצעת מחיר למחשב (לא כולל מסך) למחשב שישמש אותי להכל בעצם... אני מתכנן על מחשב שאוכל לשחק שם משחקים אז אין צורך בהשקעה היסטרית.. הבעיה העיקרית שלי היא שאני רוצה להשתמש בכרטיס מסך הישן שלי 9800 PRO ואני לא יודע האם קיים לוח היום שיכול לתמוך לי בזה. חשבתי על 1G כדי להרחיב בעתיד הקרוב ל 2G (בגלל הבעיה התקציבית). ללא כרטיס מסך בגלל ה 9800 PRO וללא המסך. אני צריך מעבד שיעמוד בפעולות יומיומיות , אינטרנט ושטויות כאלה.. ומשחקים. לעניין המשחקים: המחשב שלי היום 2.8 עם כרטיס מסך 9800PRO ענה לי על הדרישות שלי לכן אין צורך במעבד רציני עפ"י ראייתי ואני לא חושב כרגע שאני מעוניין לראות 3 שנים קדימה אלא רק להצליח למצוא מחשב ב 2000 שקל. תודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by boumendil,

אני רוצה לדעת איזה לוח אם אתם יכולים להציע לי למעבד intel q9550 תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  6. כמו שאתם יודעים יש המון יצרניות מחשבים ניידות ועוד יותר דגמים של כל חברה. אני חייב שיעשו לי קצת סדר או לפחות סינון מהיצרניות. אין לי מושג מאפיה להתחיל בככל - בסופו של דבר אני רוצה מחשב שיחזיק לי להמון זמן,לא יתקע בעת ביצוע פעולות. כאשר בסה"כ אני מבצע פעולות די פשוטות - עבודה משרדית עם מסמכים,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט (עם המון חלונות),הורדות, והאזנה למוזיקה. האם תוכלו לעזור לי בנושא? בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yahavuna,

אהלן חברים מבקש המלצה לקניית מחשב נייד שאמור לשרת אותי לאופק של הארבע חמש שנים הקרובות, שימושים יהיו עריכה והקלטת מוזיקה, ובהמשך להרצת תוכנות בלימודי הנדסה. התקציב הוא באיזור ה4.5 כאשר מאוד מעוניין לחסוך ולרדת מזה אבל נשאר ריאלי ומבין שיכול להיות שאצטרך לשלם יותר כדי לקבל משהו אמין יותר שיחזיק יותר. מכוון למעבד i7 וזכרון 16gb. מבחינת דיסק קשיח גם מעדיף כמה שיותר כמובן. אין דגש לכרטיס מסך לא יהיו שימושים. עדיפות למחשב לא כבד מדי שכן ישרת אותי לאוניברסיטה וינשא איתי הרבה. כרגע ראיתי שתי דוגמאות שונות בתכלית גם מבחינת מחיר וגם במפרט ומתלבט האם הזול יענה על הציפיות. הראשון: הולך מהזול ליקר Asus vivobook 14 x411un-eb186t ב3…

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  8. מבקש הצעה למפרט מחשב לעבודה גרפית ומשחקים עד 4K. עבודה גרפית בעיקר דו-מימדית, כלומר פוטושופ, אך שתהיה תמיכה טובה גם בתוכנות תלת-מימד כמו גוגל סקצ'-אפ ו-3D מקס. באשר למשחקים, אין צורך בתמיכה בכל משחקי הירי הכבדים והמטורפים - אך שתהיה תמיכה טובה במשחקי הספורט השונים או במשחקים בסגנון GTA. האם עדיף מחשב הבנוי על מעבד אינטל או על AMD? אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת...

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by מורן קומרז,

אני משדרג את האולפן שלי ומחפש מחשב איכותי להקלטות עד 3,000 שקל.

10. Started by mayhem1211,

הראשון השני לא ברור לי מה ההבדל. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  11. E6300 7600GT 160GB 512MB בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב, ובלי KSP - לא מתקרב אליהם. עדיפות לskypc. יש למישהו מפרט טוב? (3.7K זה המקס' של המקס')

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. אהלן צריך מפרט מחשב במחיר 3,000-3,500 ש"ח ללא ציוד הקפי, ללא מארז. שיתאים בעיקר למשחקים. הייתי מעדיף מבוסס מעבד אינטל פנטיום 4 ולוח אם רק של ג'יגהבייט תודה רבה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי לגיימינג ותיכנות ויחזיק משהו כמו 5 שנים כשבשנים המאוחרות זה בסדר אם המשחקים ירוצו גם על הגדרות medium. קיבלתי מפרט במקום אחר שאשמח לשמוע עליו חוות דעת *לינק* אני עונה על השאלון של הפורום בנוסף ואשמח לקבל מכם מפרטים שהרכבתם אתם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 7000, ניתן לחרוג בעד 1000 אם יש סיבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגיימינג, תיכנות וצפייה בסרטים, אולי אעשה מעט סטרימינג אבל זאת אפשרות קלושה ולא שימוש מרכזי מתוכנן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צו…

14. Started by omrit,

היי, אני מחפש מפרט לעיצוב גרפי- Photoshop, במיוחד, כולל ציוד הקפי ומסך. תקציב, בערך 6000 ש"ח. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד. אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: ASROCK Z77 PRO4 + Intel Ivy Bridge Core i7 3770 בנדל מנצח, יחידות 1 ₪1979 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4453 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Transcend 8GB DDR3 1333Mhz 1.5v JM1333KLN-8G, יחידות 2 ₪536 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3879 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3623 Samsung SSD 840 Series MZ-7TD250BW 250GB 540/250 Sata3 7mm, יחידות…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  15. שלום, אחרי קריאה מרובה, אני קצת יותר מבולבל ממה שהייתי בהתחלה .... , כל כך הרבה אפשרויות. אז אבקש את עזרתכם. אני רוצה לבנות HTPC לשימוש סרטי FHD 1080P, אבל עם אופציה למשחקים בעתיד, אני לא חובב משחקים גדול אבל יכול להנות מזה לעיתים רחוקות, אני פחות מבין בעינייני המשחקים אבל העירו לי פה שאני צריך לציין אם אני מתכוון לשחק משחקים ב-FHD. אז, אשמח לשמור את האופציה (כנראה אומר ספק חזק יותר לעתיד) התקציב היא בסביבות 3000 ש"ח, ואני מעדיף מעבד אינטל, אבל שוב, זה כוחו של הרגל ואם ההבדל במחיר ממש משמעותי אז אפשר לשקול. מכיוון שאני מנסה לחסוך אז לא נחוץ כונן דיסקים כל שהוא ולא כרטיס טלוויזיה. כמו כן אין צורך במקלדת+עכבר. 1. על ה-HTPC לתמוך ב-1080P ללא רבב. 2. על המארז להיות…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב המאפשר ניידות(לא כבד יותר מדי) זמן סוללה טוב ומעלה שלא מתחממת יותר מדיי מעבד כפול ליבה I-5 זכרון של לפחות 4GB כונן קשיח של 500GB או יותר מסך מט(ניידות) מאיץ גראפי מספיק חזק לתוכנות עיצוב(כיוון שהסיכוי ללמוד השנה אדריכלות גבוהה) נוח לשימוש- ממשק, תפעול ובנייה איכותית סביבות 4000-5000 ש"ח, אני גמישה עם המחיר! אני מאוד מתלבטת בין דגם הvosto 3550 שעונה לי כמעט על רוב הצרכים מלבד העובדה שהכרטיס הגראפי שלו הוא HD3000 עד ATI6630 ואין תאופציה לשדרג לNVIDIA..לשם העלאת תוכנות גראפיות יותר כבדות ואין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו-שזה גם חשוב! לבין xps 15 שהוא בהחלט מפלצתי ומחליף את המחשב הביתי בקלות עם חיי סוללה המוצגים כ5 שעות וחוויית מולטימדיה מושלמת עם מערכת שמ…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? ל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HIGH-END תכני HD וגם מכונה וירטואלית VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V MWARE עובד עם ווינדוס סרבר 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far-cry , crysis ,COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסך 24 עם 1080 יכול להיות שישו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by shira steinitz,

שלום צריכה המלצה למחשב נייד עבור ילד בגיל 13 עם רמת שמע (רמקולים) באיכות מצויינת לצורך שמיעת מוסיקה קלאסית באיכות גבוהה, צפיה בסרטים עם שמע מצויין. בנוסף- אפשרות לחיבור מיקרופון איכותי (כבר יש לנו) המקליט קבצי קול - הורדת קבצי הקול מהמקרופון למחשב, עריכת קבצי הקול- בינתיים באופן בסיסי ייתכן שבהמשך עריכה טובה יותר (תלמיד בבית ספר למוסיקה). מאוד חשוב: 1. איכות המסך- ילד עם משקפיים ובעיות ראיה לכן דרוש מסך טוב שמקל על עייפות בעיניים וכאבי עיניים עם אפשרות לשליטה באור הכחול אבל גם בלי ריצוד יתר. 2. הילד שם את הנייד על הברכיים לפעמים ולכן חשוב שלא יתחמם מדי. אם יש לכם מידע גם על קרינה- זה יכול להיות משמעותי בהחלטה הסופית על דגם או חברה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. לוח האם הזה שווה משהו? יש איתו בעיות? איך זה שהם הרבה יותר זולים מהדיל הכי קרוב של Ivory שהוא חצי זיכרון, חצי הרד דיסק, מעבד 20% יותר איטי, קורא סידירום בלבד ובאותו מחיר בערך? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1479&lg=0

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ROEY--1,

שלום.. אני רוצה לבנות מחשב..עם קניית חלקים.....אך עם חלקים שקיימים אצלי גם... החלקים הקיימים אצלי: מעבד INTEL CORE 2 DUO 6480 (הדגם הזה לא נמכר אני חושב בארץ .. קיבלתי אותו מארה"ב) כרטיס מסך 512 3850 ספק כוח של FSP 450 W אני צריך לוח אם שיתאים גם למעבדים חדשים יותר....זיכרונות...הארד דיסק..מארז...כונן DVD ... 1.השאלה שלי מה עדיף...לקנות את החלקים שאני זקוק להם רק ולהרכיב את המחשב בעצמי...דבר אשר לא עשיתי עדיין ..אך התעסקתי די הרבה בתחום.. או שחנות תסכים לקבל ממני את הרכיבים + לקנות את הרכיבים החסרים ולשלם להם על הרכבת מחשב... 2.אשמח לקבל מפרט טוב לחלקים החסרים ... בתודה רועי.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Maor Shahar,

מישהו יודע מה ההבדל בין זמני הסוללות 3תאים ו6תאים בנטבוק dell mini 10? האם הוא השידרוג קריטי? מכיוון שה6 תאים גדולה מאוד ובולטת מחוץ למחשב..

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. מחשב נייד של טושיבה satalite S234(סטהלייט) מראה יוקרתי מסך די דק וקל להרמה(לא כמו בIBM שמרים איתו את כל המחשב), מסך 14.1 מעבד אינטל 1 ג'יגה הרץ (לא סלרון!) זיכרון 384 sdram הראד דיסק 20 ג'יגה DVD\CD יש מלא יציאות-פרללית,אינפרה,מודם ,USB, PS2.... מערכת הפעלה XP HOME (עם רשיון כמובן, הרשיון יכול לשמש בנוסף מחשב שולחני אחד פרט לנייד) ללא סוללה, הסוללה גמורה ועברה טיפול (לא מוצלח ), במחשב הזה סוללה חדשה הייתה מחזיקה אולי שעתים\שעה וחצי. יש פיקסל אחד שרוף בצד השמאלי של המסך, כשזה היה באחריות לא הסכימו לתקן- אמרו שצריך לפחות 8 או משהו כזה. יש גם תוספת של כרטיס רשת אלחוטי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bombam,

בקשה|ספק כוח למפרט הזה-תקציב 600 ש"ח Intel Core i5-4430 Box Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 OC 2GB GDDR5 Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMY8GX3M2A1600C9 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX ( ולוח אם אם אפשר )

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  24. Started by avishay_89,

שלום, אני מחפש לפטופ בסיסי לסטודנטית- ישמש בעיקר לאופיס וגלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי קצת צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ' ומסך מט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל- אין צורך בכונן אופטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה אם אפשרי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא נדרש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מחשב אמין עם אחריות ל…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by DMK,

1,349 1 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD L1953TR 1,017 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box INT-CP-E6750 615 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 39211 355 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 1,579 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe LV380 172 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD GSA-H62N 394 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT 251 1 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER120 323 323 1 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA 921WBS 67 67 1 מקלדת Logitech Classic Keyboard 967654-0119 80 80 1 עכבר אופטי GIGABYTE GM-R04 33540 231 1 רמקולים למחשב Logitech X-210 970191-0914 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 10 572 1 זכרון OCZ DDR2 2048MB…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים