עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחר הצהריים טובים! אני זקוק למפרט מחשב שיאפשר לי שידרוגים עתידיים + משחקים לילד קטן. מה אתם ממליצים לי לקחת? תודה לכל העונים!

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  2. שלום מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב בהתאם למגבלות התקציב שלי . דרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף אבל אם אין ברירה להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD + משחקים ועבודה רגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: למשחקים כמו שצויין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פרו אבולושיין , NBA ומשחקי ספורט על הגרפיקה הכי גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  3. מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד INTEL CORE 2 DUO E4300 שדרוג למעבד E4400 רק 90 ש"ח ניתן לשדרג למעבדי E6600 E6420 E6320 Q6700 Q6600 לוח אם לוח אם מתוצרת ASUS P5VD2VM או לוח אם מתוצרת MSI P4M900M-L כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100 דיסק קשיח 200GB SATA 1&2 7200 RPM (WD,SEAGATE,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 1024MB DDR II667 ניתן לרכישה עם זכרון KINGSTON רק 40 ש"ח כונן וכונן אופטי צורב LG\NEC\PIONEER X18 DVD Dual layer כרטיס מסך משולב כ.מסך 64MB upto 228 ניתן לרכישה עם כ.מסך PCI-E GeForce Nvidia 7200GS UPTO 512MB בתוספת 190ש"ח …

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by nochinman,

מעוניין במפרט מחשב המיועד לצפייה בסרטים (יחובר לטלויזיה עם כניסת HDMI), משחקים (אבל לא ברמה גבוהה במיוחד ולכן לא נדרש כרטיס מסך מטורף) וכמובן לאינטרנט. אין צורך בצורב ובדיסק קשיח. לא מתוכנן ביצוע של OC בכלל. לגבי המסך - מחפש מסך 19 או 20. חלוקת התקציב (כמו שאני רואה אותה כרגע) היא בערך 3500 למחשב וכמעט 2000 למסך (מעוניין במסך איכותי שיחזיק הרבה זמן). גר באזור השרון ולכן מעדיף הצעות מחנויות באזור (כלומר לא iqpc).

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  5. Started by Fate,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב אשר יריץ משחקים חדשים,עם מספיק מקום לאיחסון קבצים רבים וזיכרון רחב כולל מסך. אני א ממש מבין בתחום החומרה וכאן אשמח לעזרתכם. הכנתי את המפרט המוצג כאן ואשמח לעצות שינויים אשר ימנו גם הסבר למה זה משפר או טוב יותר.. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. אהלן הרכבתי מפרט זהה בארבע חנויות שונות: FOXPC IQPC SKYPC KSP להלן המפרט: Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6MB 1333MHz BOX, יחידות 1 ASUS P5Q PRO, יחידות 1 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 Scythe NINJA PLUS, יחידות 1 כונן קשיח Western Digital 1TB 16Mb SATA II WD10EACS , יחידות 1 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 Antec P182 No P/S Black ATX Case , יחידות 1 Enermax Liberty 500W , יחידות 1 Hauppauge winTV-PVR-150 MCE , יחידות 1 SAMSUNG SyncMaster T240 24"' 2ms 1:20000 DVI-D WIDE, יחידות 1 Microsoft Wireless Laser Desktop 3000, יחידות 1 המחיר ב FOXPC = 8524 המחיר ב IQPC …

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  7. המחשב מיועד למשחקים לא כבדים מעוניין ברמקולים+מסך 19+כרטיס אלחוטי וראוטר כדי לחבר בין שני מחשבים אם זה אפשרי 2 מפרטים של אינטל +AMD אשמח לקבל המלצות ושמות של חנויות אני מאזור ראשון לציון

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by nitzpo,

תקציב: 5000 חריגה מקסימלית: 150 הערה חשובה: במקרה ואפשרי, מעדיף לרדת כמה שיותר מהתקציב המקסימלי. למה משמש המחשב? משחקים קלים וכבדים, משחקי רשת, עבודה משרדית, עבודה גרפית, עריכת מוסיקה, עריכה וקידוד וידאו, עבודה בתלת-מימד, מולטיטאסקינג, צפיה בסרטים, הורדות, תכנות ועוד. בגדול מחשב כללי. הערה חשובה בקשר למשחקים: אני לא בנאדם שמשנה לו כל פיפס, ככה שאין לי בעיה לשחק במשחקים אפילו על LOW, אבל שזה לא יהיה LOW עכשיו ולא אפשרי מחרתיים... OC: כן. על המעבד, אולי גם על כרטיס מסך, מעדיף כרטיס מסך מומהר מראש אם אפשרי. כפי שתראו למטה, מתכנן לעשות OC בינוני+ זה למה בחרתי מעבד מכפלה פתוחה... מידע כללי נוסף: כונן קשיח 500GB. העדפה: ל-AMD, ולכרטיס מסך מומהר מראש, כמובן במחיר הגיוני ו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IlanF,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים מאוד קלים, משחקי דפדפן וכו' (לילד בן 12) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אם מערכת הפעלה נכנסת בתקציב בהחלט. לא חיי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם אשמח אם תתנו לי הצעות לשיפור או מפרטים שנראה לכם שיתאימו לי. אני זקוק מחשב כללי שיתן מענה להכל בצורה טובה\נורמלית לא חשוב עם זה גלישה חלקה באינטרנט הוא הרצה חלקה של פוטושופ וכל שאר התוכנות וכמובן מדי פעם משחקי מחשב(לא משהו מטורף ואני לא צריך כרטיס מסך מפוצץ). חשבתי על משהו כזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 631 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 563 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 366 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 706 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 380 ספק כוח : HEC WIN 420 ¤ 314 מארז : THERMALTAKE SOPRA…

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עם חריגה לאזור ה6K, עדיף כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תלמיד תיכון - גלישה באינטרנט, יוטיוב, משחקים (פורטנייט, GTA, מיינקראפט, פיפא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4K (**בתקציב נפרד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by zanza,

מיועד להריץ "שרת טביעת אצבע" תוכנה מאוד קלה מן הסתם כנראה שיותקן עליו WIN7..

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by Malchus,

שלום לכולם מעבד אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS כרטיסי מסך 7600 GS, 256 Mb צורב דיוידי NEC 3550 A Dvd+Rw יש בעיה רק לבחור לוח אם טוב ולא מאוד יקר, מארז וספק. תעזרו לי בבקשה עם הבחירה. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  14. Started by Itaybe,

שלום, ראיתי שיש מחשב GAIDA שמשמש לקולנוע בייתי עם רשת N (ל HD) האם זה באמת עונה על הצרכים ? (צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט) האם רצוי לקנות את זה בחנות קרובה לבית או שיש אחריות כלל ארצית של היצרן ? אם צריך קרוב לבית אשמח לקבל המלצה על חנות באיזור ירושלים תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by Artium Aizin,

שלום, אשמח לקבל מפרט מחשב שתואם ל nvidia titan rtx. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתחום deep learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכרטיס מסך, nvidia titan rtx כבר קיים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

16. שלום רב, אני מנסה לעזור לחבר טוב שרוצה לקנות מחשב לבן שלו (בן 13) המחשב מיועד למשחקים בעיקר. מה דעתכם על המפרט הבא? אני מחפש חנות באזור חיפה (לא איבורי או KSP Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6763 Spire Storm 532 Aluminium LGA1156/1366, יחידות 1 ₪70 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6560 INTEL TOM COVE H55TC LGA1156, יחידות 1 ₪470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6766 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL9, יחידות 1 ₪585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6737 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪255 http://www.noacomp.co.il/…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. שלום אחרי הרבה זמן סוף סוף NOACOMP הורידו מחירים,המפרט מיועד למשחקים כבדים התקציב הוא 5500 אבל יצא לי ב פחות, אני לא מתכוון לעשות OC ו לא צריך שום ציוד הקפי אז אני די סגור על המפרט אם יש משהו שצריך לשנות תגידו לי Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2-985 שח ASUS M2N-E AM2-690 שח PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL-620 שח FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm-330 שח WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII-310 שח CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2-2100 שח COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU-290 שח הרכבה בחנות-170 שח הנחה של 3% במזומן =מחיר סופי: ¤ 5330.15

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, קריסיס 2+1 וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכלול מסך שתומך ב-FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר, ברזולוציה הכי גבוה…

19. Started by fr0z1k,

אהלן, ראיתי מישהו פה פרסם גם בקשה כזאת אבל הוא היה צריך Office and Windows והרכבה ואני פחות צריך את זה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-5K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך, אבל לא בכח ולא על חשבון ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נניח עד 500 ש"ח בהנחה שזה באמת חשוב ושווה את זה (בהנחה שאתם מציעים חריגה נא להציע גם את האופציה היותר זולה של אותו רכיב ולהסביר למה מומלץ לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל לא Hardcore Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסלון במטרה לצפות בסרטים(גם HD), לשמוע מוזיקה, להנות מהגלריית תמונות המשפחתית ועוד.. אני צריך מעבד שיחזיק מערכת כזאת בלי לקרטע, מעדיף כרטיס מסך חיצוני, הארדיסק לא חייב להיות גדול מאוד.. הכי חשוב שהמערכת תהיה שקטנה כמה שניתן.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים, לא חייב להיות משהו מיוחד, אבל שיראו טוב ויהיו כפתורי מדיה יעודיים. כונן DVD בנוסף אני צריך כרטיס טלויזיה. חשבתי ללכת על Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE שמגיע עם שלט ומקלט + משדר IR שמתחבר ב-USB, זה הפתרון הכי טוב עבור המערכת שאני כרגע מכיוון אליה. אהה עוד משהו שחשוב, שהכרטיס רשת יתמוך ב-gigabit lan.. תודה לכל החבר'ה פה שעושים עבודה טובה. חג שמח, אור.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם , אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב נטו בשבילך לשחק ב-Oculus Rift s. המחשב מיועד לסלון - כדי לשחק בVR (כבר קניתי את ה-Oculus). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף כמה שיותר זול, אבל שיריץ את המשחקים של הOculus בלי שום בעיות. (באיזור 3500 ש"ח אם זה אפשרי!) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אך ורק משחקים ל - Oculus Rift S. לדוגמא - Beat Saber 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…

22. אני יודע שמי שהוא תפרן כמוני ירים גבה או שניים ,מי שלא תפרן לא כל כך יתרגש... אבל, לזלזל כבר יהיה לו קשה יותר. אני מתכנן על מחשב חדש כבר תקופה ארוכה ,המחירים ירדו ,הטכנולוגיות שופרו וניראה לי שהגיע הזמן. עם המון סבלנות , המון התלבטויות, המון זמן והמון חיסכון החלטתי שאנני יכול להרשות לעצמי פחות מזה.... ובכן :מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD *2 מארז ANTEC SONATA with 380 Watt PSU אל-פסק Gamatronic SmartCompact 550VA + הרכבה כולל כל שאר החלקים (שכבר יש לי מהמחשב שאני כרגע כותב ממנו), צורב ,די וי די ,כרטיס מסך ,כרטיס קול . סה"כ 4800 ש'ח…

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  23. שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת אינטראקטיבית מתחיל בקרוב שנה ב' בשנה הזאת נתחיל להיכנס לעומק של תוכנות כבדות כמו אפטר אפקטס ונתחיל ללמוד את התוכנה 3D מקס. (ההתמחות שלי תהיה בתוכנה אפטר ולכן המחשב צריך להיות ממש חזק) לכן אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חזק כמה שיותר בתקציב שיש לי - 5000-6000 ש"ח האם אתם ממליצים על מחשב מותג? כמו DELL לדוגמא? האם אתם ממליצים לבנות מחשב עם מפרט שתתנו לי? כמו כן, כרגע אני משתמש במסך לד סמסונג 24 אינץ ומעוניין לרכוש עוד אחד, כדי שאוכל לעבוד עם שניהם, ועל כן אצטרך כרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI - כך שאוכל לחבר את שתיהם ולעבוד איתם בצורה האיכותית ביותר. אז כשאתם מציעים לי מפרט תיקחו בחשבון את העניין הזה שאני משתמש בשני מסכים. אשמח לתשובותיכם, מסקנותיכם …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Rabbi nachman,

שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

25. Started by dan_dekel,

חשוב: מעבד סביר, זיכרון 2GB, נפח אחסון של לפחות 320GB וכרטיס קול איכותי, וצורב DVD LS אם יש בSATA. תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים