ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, תיכנות ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן: Unity3D, After Effects, VMware Workstation (2 VM's at once) תדיר: Photoshop, Visual Studio 2008 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim, Syndicate, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ש…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
על הנייד של פוגיטסו כתוב שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר בהכרח שכל החלקים בתוכו מיוצרים בגרמניה או שרק ההרכבה נעשתה בגרמניה ? מישהו שמבין בעניין יכול להסביר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני סטודנטית וצריכה על לקנות מחשב חדש. מתלבטת בין איפל לוינדווס. אשמח לשמוע חוות דעת, תגובות והמלצות תודה
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע P4 2.4 533 זיכרון של 1 גיגה 400 MHZ כרטיס מסך 7600 של ATI מחפש הצעות
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המפרט הזה הוצע לי ב2500 ש"ח (ללא מע"מ והוא מתבסס על המפרט המומלץ באתר מקסימום גיימינג-מינימום מחיר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135015§ion=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 ) המפרט: לוח אם - woodworth uATX DDR3 DH61WW מעבד - intel core i3-2100 3m 3.10 GHz LGA10D זיכרון - 2GB DDR3 1333 שני כרטיסים. דיסק קשיח - 500GB SATAII 7200 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 D.DVI-I HDMI DP ספק כח ZALMAN Power Supply ZM600-ST אשמח לדעת על ההבדלים בין שני המפרטים, איזה מפרט עדיף, מה אפשר לשפר והאם המחיר כדאי? (התקציב הוא עד 3K…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד - INTEL CORE 2 QUAD Q9400 BOX בכמות 1 ¤1375 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1049 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3 בכמות 1 ¤570 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1100 זכרונות - A-DATA DDR2-800 4GB בכמות 1 ¤495 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1025 כרטיס מסך - GIGABYTE GTX260 260C בכמות 1 ¤1615 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1118 כונן קשיח - SAMSUNG SATA2 640GB 16MB בכמות 1 ¤400 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1127 מארז - COOLER MASTER CM 690 בכמות 1 ¤394 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=948 ספק כח - ENERMAX LIBERTY 400W CROSSFIRE בכמות 1 ¤369 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=490 צורב - LG…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. המחשב דרוש למשחקים (בעיקר אסטרטגיה כמו ROMA 2,CIV5) אך גם למשחקי יריות(BF4). 2. המחיר המקסימלי הוא כ7000 ש"ח אך כולל מסך טוב(אין לי מסך המחשב הקודם הוא לפטופ). 3. מומלץ שקט מאד,אך אוכל להסתדר גם עם רעש קל-בינוני. 4. רוב הסיכויים שאשתמש בOC קל עד בינוני (אך אם ישנה השפעה גדולה במחיר אז אסתדר ללא). 5. אני סוג של פריק של זיכרון אז מומלץ הרבה חיבורי SATA אם יש אפשרות לSSD זה יעזור. 6.אני ארצה לשדרג את את המחשב. 7. רוצה SLI בעתיד. תודה רבה מראש, תומר.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שלום, נראה שעד יום שישי ארכוש מחשב. ברצוני לרכוש מחשב חזק ושקט, המיועד בעיקר להקלטת מוסיקה (אודיו וגם MIDI), משחקים, סרטים, גלישה וכו'. מחשב שיעבוד 24/7. בינתיים לא ארכוש מסך. בתקופה הקרובה אריץ אותו עם Win XP, בהמשך, במהרה, אעבור לויסטה. מה דעתכם על המפרט הזה: Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 כרטיסי קול Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 זיכרונות Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 ¤1724 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤648 1 ספקי כוח Corsair …
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל בעוד כשלושה חודשים לימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה. כיום יש לי מחשב נייח בעל: מעבד I5-6500 8GB ראם SSD 500 GB GTX 1060 6GB. ומעניין אותי לדעת האם אני חייב להחזיק מחשב נייד בשיעורים(או האם זה יתרום בצורה כלשהי). אני שואל עכשיו משום שבקרוב אימי טסה לחול ואני אוכל לבקש ממנה להביא לי בחזור במידת הצורך.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני צריכה מחשב נייד ללימודי עיצוב גרפי הבנתי שצריך תכונות מסוימות במחשב לא כל כך מבינה בזה ממה שרשום במדריך לקניית מחשב ללימודי גרפיקה צריך : כרטיס גרפי חיציני בגודל של 1-2 ג'יגה. זיכרון פנימי (RAM) של לפחות 16GB ומעבד אינטל חזק בגדול התקציב הוא עד 5 אלף חריגה מהתקציב עדיף שלא ואם כן אז עד 500 ש"ח מכל החפירות באינטרנט התבלבלתי לגמרי צריכה מחשב קל, נוח וחזק בלי להישחט במחיר ועם כל התכונות שחייב ואם ידוע לכם על עוד דברים שאי אפשר לוותר עליהם במחשב לעיצוב גרפי אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב גיימניג HIGH END , שהמסך עליו יובסס המפרט הוא ASUS rog p348q - רזולוציה של 3440X1440 - חשוב שהמחשב יהיה מבוסס אינטל + NVIDIA ויאפשר הגדרות מקסימליות במשחקי FPS - מעונין במארז איכותי, שקט וחסין לאבק עד כמה שאפשר - הוספתי 4 מאווררים AF של CORSAIR למארז - שיחליפו את הקיימים שמגיעים עם המארז (2 מקדימה, 1 למעלה, 1 מאחורה). - בניתי את המפרט הבא (כולל המסך): http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=122633 אשמח לשמוע הערות\הצעות נוספות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I78700K - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא כל כך משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,COD,FIFA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ועבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת במיוחד FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על מסך אבל כרגע זה 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה אני מעונינת לרכוש מחשב משומש, קיבלתי מספר הצעות. אשמח לרשום כאן את המפרטים השונים, בכדי שתוכלו לומר לי איזה שניים שלושה מחשבים הכי מומלצים לדעתכם. (למקרה שבדיוק שאת זה שתמליצו עליו כבר נמכר או משהו...) אני לא מומחית למחשבים (מן הסתם...) כך שלא מאמינה שאשדרג את המחשב שאקנה, אז מה שיש בו - זה מה שיש. חלק מהאנשים לא ידעו להגיד לי את כל הפרטים על המחשב, מה שאני כותבת - זה מה שאני יודעת. ואם אתם יודעים בערך אשמח גם לדעת כמה עולה המחשב שבחרתם להמליץ לי כחדש - שאחליט אם בכלל שווה לקנות משומש. השימושים שלי במחשב הם - שימוש משרדי קל, הכנת סרטים משפחתיים, משחקים אונליין - טנקיונליין וכאלה, צפייה בסרטים, וואצאפ במחשב (כמה שזה כבד!) וזהו בערך. מחשב 1 - מא…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב עד 6K ללא מסך. הרבה זמן לא הייתי מעודכן בשוק ולכן אני לא יודע אם ללכת על מעבד QUAD או על הI7 החדשים. אני ממש לא מחפש לעשות לו OC. פשוט שיהיה חזק! המסך שנקנה הוא יהיה 22" - אולי אפילו עם פנאל של 1080P. בינתיים בניתי ברפרוף משהו כזה Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1,520 ש"ח Gigabyte GA-EX58-DS4 Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1,270 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4850 1Gb DDR3 GV-R485MC-1GH MultiCooling 1,045 ש"ח Samsung 4GB DDR3 1333Mhz 796 ש"ח Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS 563 ש"ח Cooler Master CM 690 359 ש"ח Thermaltake TR2 RX Power 450W TT-W0146RI 330 ש"ח LG GH22NP20 Super Multi D…
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, היום התקשרתי לחברת אייבורי מחשבים על מנת להזמין מהם מחשב שיגיע לסניף הקריות שקרוב לבית שלי. אני דיברתי עם נציג מכירות, וטענתי בפניו שאני רוצה את המחשב הספציפי הזה שמופיע באתר, שזה המפרט שלו : מצורף לינק למפרט המחשב באתר של אייבורי - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 סך הכל המפרט האורגינל שכתוב באתר עולה 3650 ש"ח. כאשר דיברתי עם הנציג רציתי להתייעץ איתו וביקשתי ממנו אם אפשר לעשות את אותו המפרט הספציפי שיש באתר רק טיפה לשנות רכיבים ככה שהוא יצא לי יותר זול. בסופו של דבר, הוא בנה לי מפרט אחר, שלטענתו שווה אפילו יותר מהמפרט המקורי שיש באתר, והוא הסכים למכור לי אותו באותו מחיר, 3650, אני המשכתי להתמקח איתו ולאחר זמן מה הצלחתי להוריד את המחיר ל- 3500 בדי…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? משחקים ועריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב הישן מאוד שלי... המחשב החדש יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם למשחקים. יש לי במחשב הישן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500GT. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא ותיק אך עד כה לא יצא לי להעזר בשירות חברי הפורום המנוסים ממני בתחום... בעבר הייתי יותר מעודכן בתחום המפרטים. אני מתחיל בקרוב דוקטורט במעבדה חדשה לחלוטין, העוסקת בתחום הנדסי, וכחלק מהתפקיד אני עוזר למנחה בכל ההחלטות לקביעת הרכב ציוד המחשוב במעבדה... בשלב הראשן מדובר בעמדות עבודה למספר לא מוגדר עדיין של סטודנטים, מסכים, ציוד הקפי (כולל מדפסות) ובהמשך הקרוב גם שרת (אבל השרת יחכה להודעה אחרת, וכנראה גם בפורום IT)... המנחה שלי הגדיר, ואני מצטט :"תתכנן את העמדות הכי חזקות שאתם צריכים, תביא לי מפרט ואני אדאג לשאר" המעבדה מתמקדת בעבודה עם big data, הרבה אופטימיזציות, מודלים מורכבים, GIS, matlab וכו'. כנראה לא יידרש עיבוד גרפי מורכב, אבל כן צרכים חישו…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
6000 שקל ללא אוברקלוקינג אני מדגיש שיהיה בעיקר למשחקים חזק ואם אפשר גם אז איפה אפשר לקנות כי אני לא אלוף בלהרכיב תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לשדרג ב2000 ש"ח +- מפרט p4 1.8 זכרון 256 MB DDR 333 X 2 לוח אם MSI agpX4 , audio כרטיס מסך Gforce 2 TI מה אתם ממליצים לשדרג מהנ"ל, המחשב למשחקים, אינטרנט , אופיס תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי. מעוניין למכור את ה HTPC שלי שמשרת אותי כבר הרבה זמן לתורך מעבר ל NAS. המפרט: מעבד: E8400 לוח אם: Intel DG41RQ זיכרון: 4GB G.Skill כ.מסך: Nvidia GT210 (בסיסי רק כדי יציאת HDMI) הרד דיסק: green WD 1TB ספק: 250 W מארז: Antec HTPC case כונן CD אני מעריך שבסביבות 800 ש"ח זה סביר?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-