עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ו- ל DR.Noob ע"פי הצעתך המצ"ב -------------------------------------------------------------------------------- כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e 575 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח 1 HEC 400TRT 20/24PIN 295 ש"ח סה"כ 3,094 ש"ח pandas.co.il מעבד כפול ליבה\ לוח מתאים עם צ'יפסט של אינטל של יצרן טוב\ 1GB זכרון DDR2 בדואל צ'אנל\ קירור מצויין ושקט למעבד, שייתן לך שקט וישמור על המעבד בטמפ' נמוכות יותר מהקירור המקורי\ כרטיס מסך בחיב…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by hararim,

שלום לכם. אני סטודנט שמחפש נייד חזק שישמש אותי גם להרצת תוכנות די כבדות וגם שאוכל להנות ממנו גם קצת מעבר (אולי קצת משחקים וכאלה) האמת היא שקראתי הרבה הודעות קודמות פה בפורום וראיתי גם המון דגמים של מחשבים ויצאתי מבולבל לגמרי בעיקרון התקציב הוא בסביבות ה - 4500 ש"ח ואפשר גם לעלות קצת אם זה מתבקש. ראיתי דגם של ג'יגהבייט ואני אשמח מאוד לקבל המלצות למחשבים אחרים: http://www.electrosrad.co.il/scripts...?idproduct=419 כמו כן חשוב לי לציין שהאחריות מאוד חשובה לי וכמה שיותר טוב יותר וחשוב גם שיהיה שירות בצפון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by moris,

היי! אבקש מפרט מחשב למטרת משחקים כבדים, עד סכום של 5000 ש"ח . כולל מסך LCD 19 מארז עם ספק טוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by peacebringer7,

דרוש מפרט מRSM..עבור מחשב ביתי,ככלל משרדי,אבל הם רוצים כ. מסך בסיסי סביר כדי להריץ פיפא לילדים. תומ"ר לעונים

5. Started by goku4ever,

היי חברים אני מתנצל שזה אשכול שני שלי בנושא דומה אך זוהי שאלה שונה. רציתי לדעת איך המחשב הזה של טושיבה ולמה לא דובר עליו פה בפורום . הדגם הוא TOSHIBA L655-121 וקישור לאתרי המכירה http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737745 עכשיו האם הוא טוב יותר מהדגם של L650-10D . אני מדבר בהיבט של שימוש גיימינג חמוד ושימוש כולל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני לא מבין שום דבר בתחום מקווה שתעזרו לי אני צריך נייד בשביל לחבר לאינטרנט ולהוריד דברים באימיול ובנוסף לצפות בסרטים ולצרוב DVD וגם לשחק במשחקים. תגידו לי איזה משחקים אפשר לשחק עם נייד כי הבנתי שהכ.מסך הוא ממש מעפן הכוונה במישחקים... איזה סוג פחות או יותר אני אוכל להריץ על הנייד. מקווה שתעזרו לי וחשוב שיהיו לו פיצ'רים חיוניים ומועילים.... תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

amd 64 bit 2800 754 gigabyt k8ns 754 512 A-data מאזר קומפקייס ראדיון 9800 (כבר יש לי) כל השאר לא משנה כל כך אבל כבר ישנו כמה זמן זה יכול להחזיק לא גיימר כבד!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by wavega,

מחפש נייד לעסק- שימוש בעיקר תוכנת חשבשבת (עם מסד נתונים SQL כבד מאוד) התלבטות בין I3 לדוגמת FUJISTO מעבד 350M Intel Core i3 ,זיכרון 4GB כונן קשיח 500GB (באיזור 3000) או I7 לדוגמת ACER מעבד Intel Core I7 720QM , זיכרון 4GB כונן קשיח 600GB (באיזור 5200) שווה את ההבדל של יותר מ 1000 שח..? או שאולי עדיף במקום I7 לקחת I3 ולהוסיף לו יותר זכרון -6GB?[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 12:42:05 ???

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  9. שלום, מדובר במפרט: http://hwzone.co.il/specslist/view/143 האם כדאי להחליף אותו ? אם כן - לאיזה ? והאם זה מחייב שינויים אחרים במפרט ? תודה יוסי

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by sgsg,

אני שוקל לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו לארץ. יש לי כמה שאלות שנוגעות לאחריות הבינלאומית: 1. איך מקבלים את האחריות הזו? מיד עם קניית המותג או שצריך לבדוק שאכן האחריות היא בינ"ל? 2. הרחבת אחריות בחו"ל תופסת גם בארץ? 3.במקרה הצורך - איך ממשים את האחריות? איפה בד"כ ממוקמות המעבדות וכמה מהן יש בערך, בארץ כמובן? 4. האחריות למחשבי Lenovo ניתנת במעבדות IBM, נכון? אם כן, עד מתי זה יהיה ככה? 5.האם אתם יודעים אם לטושיבה יש אחריות בינ"ל שתופסת בארץ? 6. ראיתי שיש כל מיני סוגי אחריות, מה ההבדלים?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by יקירn95,

רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג את הדרייבר הזה לכרטיס מסך שלי בנייד ati 3650 ?

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by PyroGhost,

אני עומד לקנות מחשב בתקופה הקרובה, התקציב - 3500 גג, חבר שלח לי את הדיל הבא, רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם מישהו יודע משהו על הספק / החנות אני אשמח לשמוע, לטוב או לרע, בפרטי... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2098895 תודה מראש לעזורים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגבול הטעם הטוב, לא יותר מ300 שקל, ורק אם זה באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה, office ותוכנות כמו autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עבודה לעצמאי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלילי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין חשיבות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by DrizziTx,

כמה שווה מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T? נתונים נוספים: מחשב מאד שמור, באופן יחסי לא השתמשתי בו כמעט. אין לו אחריות אבל גם אין בעיות.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. שלום חברים, אחותי התחילה הנדסת מכונות, היא ביקשה ממני לרכוש עבודה מחשב שיתאים לצרכים. אני יודע שהיא צריכה סביבת WIN ולכן אפל לא רלוונטי. מעבר לזה, אני איש של DELL, כך שאני נוטה לXPS (אין לי ניסיון) או ל LATITUDE (היו ויש לי) אני רוצה לקנות לה משהו חזק שיחזיק 3-4 שנים של לימודים בלי צרות. המפרט הצפוי הוא i7, 16RAM, SSD 512 גודל מסך 13.3 או 14. תקציב לא ממש מוגבל, נניח עד 7-8 אלפי שקלים. חשוב שהמשקל יהיה נמוך - אחותי ציפלונה ממש... היא עצמה איזה 40 קילו אין דרישה ליציאות מיוחדות. אין העדפה ביחס לחנות ממנה המחשב נרכש. מתוכנן לרכוש בימים הקרובים. אין כוונה לשדרג את המחשב בעתיד בקיצור, סוס עבודה קל משקל - האם…

16. שלום לכולם, הייתי מעוניין בסיוע ביצירת מפרט מחשב. התקציב: התקציב עומד על כ-2500 ש"ח, ככל הנראה ישולם במזומן. מטרת המחשב: המחשב ישמש בעיקר אותי, למטרות לימודים וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה, יחד עם זאת, לשחק במשחקים חדשים (דוגמת Sims 3) ולהשתמש ב-Photoshop מדי פעם. אין לי כל צורך בציוד היקפי. הייתי מעדיף ללכת על מפרט כלשהו שיחזיק מספר שנים, שכן אין ביכולתי לשדרג את המחשבים לעיתים קרובות. כמו-כן, יש לי העדפה למפרט מבוסס אינטל (ישנה אפשרות לשלב את מעבד ה-E8400 במפרט זה?), שכן נחלתי אכזבות עם AMD לדורותיהם (כך גם חבריי). אין צורך בנפח אחסון גדול במיוחד, אני מאמין ש-320 ג'יגה יספיקו (אם כי יתכן כי הפרשי המחירים הם מזעריים). בנוסף, הייתי רוצה מחשב שקט באופן יחסי ומארז שנראה סביר …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by Galbakva,

אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לצריבות והורדות בלי הפסקה מה שאני רוצה לקנות רוצה חוות דעת ושיפורים עם אפשר קונה מרשת KSP http://ksp.co.il/?cardfull=1 השורה העליונה ללא מחשב לא יודע איך הגיע לשם לא קשור למפרט המפרט בקישור ואני גם מעתיק לפה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28595[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21740[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by asilbob,

MX5021 Altec Lansing רמקולים 1050 M-Audio Revolutions 5.1 כרטיס קול 500 זיכרון DDR 1024Mb 400MHz CL3וSamsung 200 בלוטוס EB-DGC2 Edimax 100 מארז CM690 400 עכבר G5 180 הכול ביחד 2500 שקל +- המחירים פה הם כללים מה אתם אומרים על הקנייה ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by Mr_Eli,

היי. יש לי LENOVO 3000 N200 ויש לי VISTA ואני יודע שזה לא נייד של גיימינג אבל אני אוהב לשחק משחקים ו VISTA פשוט מוריד לי ביצועים.. יש אפשרות לשדרג ל WIN7 או משהו? אני לא ממש מבין בזה.. אני לא אאבד אחריות וכ'ו?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by נתן ביטון,

היי אני קונה מחשב ואני מעוניין בעזרה לנסות לייעל ולשפר להוסיף או להוריד מה שצריך התקציב של הבנייה הינו כ 7000 כולל ציוד מקיף מקלדת עכבר ללא אוזניות אשמח ליעוץ או חיזוק חיובי לפני הרכישה המחשב צריך לשרת אותי נאמנות כמה שנים טובות מעבד AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box לוח אם Gigabyte B450 AORUS ELITE זכרון RAM Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 מארז Corsair 275R Airflow Mid-Tower Case TG Black ספק כוח ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold מאוורר למארז Fractal Design Fan R3 Series 120mm כונן SSD 1 Gigabyte SSD 1.0TB 2.5" SATA3 כונן SSD 2 Corsair SSD 240GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כרטיס מסך G…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. HELP!!!! חברה לומדת עיצוב גרפי וזקוקה למחשב עד עכשיו לא רכשה שום דבר כיוון שאינה מתמצאת והיא מסתבכת מה להחליט מכל מה שמציעים לה. מה המלצותיכם? היכן לקנות ומה המפרט המומלץ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן, אשמח לעזרה בנוגע למפרט: תקציב: 1.5K, אפשר לחרוג עד 2K עבור יחס עלות\תועלת ששווה את ההתגמשות. שימושים: שימושים כלליים ותכנות. דברים שיש בהם צורך: מעבד, לוח אם, זכרונות, מארז וספק. יש לי HD רגיל (סאטא) של טרה, אם נכנס SSD בתקציב וזה שווה את ההשקעה אפשר להכניס. ציוד היקפי לא דרוש. שקט: אני לא אוהב מארזים רועשים, מעדיף מארז עם כמה שפחות מאווררים. הייתי אומר 6-7 בסולם. לא מתוכנן OC. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או תוכנות, הרכבה לכלול רק אם זה חינם, אם לא אני ארכיב לבד. אין העדפה לחנות ספציפית. בקשות מיוחדות: יש לי מערכת רמקולים 5.1 שאני מעביר מהמחשב הקודם, חשוב שיהיו חיבורים בלוח. (חיבור אופטי לא חובה) כמות זכרון - המחשב הנוכחי התחיל לקרטע במולטיטסקינג עם 4GB DDR2, אז היית…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by cobmetal,

שלום ! אני מעוניין לקנות HTPC ולחברו לפלסמה 42" שלי פנסוניק X10. הנה המפרט שבניתי , המחשב מיועד לצרכי סרטים FHD ומוסיקה בלבד. ‏ מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 390 1 390 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI 445 1 445 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB Patriot Signature 230 1 230 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 270 1 270 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 1 120 ציוד רשתות‏ כרטיסי רשת אלחוטיים Price Units Total Edimax EW-7128G 54Mbps PCI 89 2 178 מאווררים וגו…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by ysananes,

. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: SIMS. COD. FIFA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by booli123,

אני מחפש מחשב נייד לקנות שיהיה חזק ויוכל להחזיק תוכנה גרפית כמו סוליד וורקס קוראים לה solid edge לכן אני צריך עזרה לבחור מחשב שהיעוד שלו זה מידול 3D. בין3.5 ל4 אלף מה שכן אני יכול לקנות את המחשב מארה"ב כי יש לי בן דוד שמגיע משם פעם בכמה חודשים. אני רוצה את המחשב לאוקטובר. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר מחשב כזה. תודה מראש לירון יוליס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.