עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין במפרט מחשב "רב תכליתי": - תקציב מקסימלי של 4000 ש"ח, חריגה של עד 500 ש"ח. כמובן שעדיף לנסות לחסוך, אך תלוי על חשבון מה, ואם החסכון באמת משתלם. - השימושיים העיקריים הם תכני HD, תוכנות הנדסיות (לדוג' MATLAB, ProE), תוכנות גרפיות (לדוג' Photoshop, InDesign), ומשחקים. אמנם המחשב אינו מיועד בעיקר למשחקים, אבל הייתי מאוד רוצה שהמחשב יצליח להסתדר עם משחקים כבדים יחסית, בהגדרות בינוניות ורזולוציית מסך 1920x1080. - אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר). - אין צורך בכונן דיסקטים. יש צורך רק בצורב DVD. - בסולם של 1-10, רמת השקט 9 או 8. - אולי מתוכנן אוברקלוק קל בעתיד. - אין צורך לכלול מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות תישקל לפי מחיר ההרכבה (המחיר המקסימלי הנקוב מתייחס רק לח…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by Fenomeno,

זה התקציב פלוס אפשרות להוספת כרטיס מסך (לא למשחקים) - אשמח לשמוע חוות דעת לגבי המפרט והאם הייתם מחליפים משהו. דגש על מחשב שקט כמה שניתן..ואשמח להמלצה על כרטיס מסך בסיסי כאמור. מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 890 ₪ - * חדש * - 32G (2x16G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 3000Mhz CL15 דיסק קשיח: 749 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty מארז: 459 ₪ - Fractal Design Node 304 Black - Mini ITX ספק כוח: 270 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 500W A.PFC 85ּּ+ 5 Years Warranty קירור מים למעבד: 385 ₪ - Corsair Hydro H60 High …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by po,

מה דעתכם על המפרט מחשב הזה(שמיר מחשבים), המחשב מיועד למשחקים עבודה וסרטים לכאלה שקנו משמיר, אם יש לכם משהו להגיד אני אשמח(שירות תמיכה וכ'ו..) שאלה נוספת, איך הצורב הבא: האם ניתן לצרוב דיסקים לא DVD עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by FishnZone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בהכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פעם ב... לראות סרטים ו- PhotoShop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקים יחסית חלשים, אבל אולי בעתיד אני ארצה לשחק חדשים מה שאומר חזקים יותר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  5. Started by luwigumr,

שלום חברים , אני צריך מפרט מחשב ל - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708409 : 1. תקציב : 6K-6.5K (מזומן) 2.מטרה : משחקים ! קלים , כבדים , רשת. 3.ציוד הקפי :אאאמממ...הציוד ההקפי לא במחיר , אבל אני צריך מסך 22" זול (ה40" יהיה משני) , ואני אשמח אם תמליצו לי על מקלדת , עכבר , מיקרופון , עוזניות ... (בלוטופ , אינפרה ) . 4.לא 5.לא 6.שקט במיוחד לא ... אבל אני אוהב שקט ... 7.לא 8. שוב - מחשב מספיק חזק כדי להרביץ יפה מישחקים כבדים על 40" full HD . 9. שקט :חשוב מספיק. 10.לא 11. ... תודה .

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח צפונה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, הורדות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). טורנטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty בערך שעה בחודש נחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במשחקים זה לא באמת אכפת לי, אני ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכם! אני פתחתי נושא חדש בגלל כמה סיבות - שינויים בתיכנון וחוסר פרטים\ארגון בנושא הקודם... אני הולך לקנות חלקי מחשב ולהרכיב בעצמי - אני צריך חוות דעת לגביהם, הינה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 8500 ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גיימינג רנדרינג קידוד ועריכת קליפים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ווגאס, קריסיס, 4VIDEOSOFT, כל משחק חדש - וחושב להתחיל מודלים תלת מימדיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימ…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by BravaSX,

שלום, ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מהו ההבדל בין שני לוחות אילו Gigabyte GA-P31-S3L לבין Gigabyte GA-P35-S3L והאם בסכום הנ"ל אפשר לקנות משהו אחר שהוא יותר טוב? או אולי כמעט אותו דבר אך יותר זול? מפרט של החלקים שחשבתי עליהם הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6550, 2.33Ghz, 4 Mb Cache, LGA775, FSB1333, 64-bit, Tray כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO, 512 Mb DDR3, 256-bit, Dual DVI, PCI-Express, Retail ספק: Thermaltake 500W PFC +120mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS W0093RI או שאולי אפשר גם לקחת 450W? ולוח אם כמו שאמרתי: Gigabyte GA-P31-S3L או Gigabyte GA-P35-S3L תלוי מהי ההמלצה ומהו ההבדל בין לוחות אם. זיכרון: OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 האם…

9. Started by barakzac,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) תיכנות, עריכה, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך בגודל של לפחות 22", מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?עדיפות לשימוש בכרטיס מסך וכרטיס קול on-board 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.אין 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 המחשב ממוקם בחדר שינה ולכן יש צורך במארז שקט במיוחד, מנסיוני האישי Antec Sonata III הוא מארז שקט …

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום, אני צריך עצה / מפרט לקניית מחשב למטרות משרדיות (עבודות בעיקר, ומעט מאוד משחקים) לסטודנטים (כולל צג) עד 2500 / 3000 ש"ח.

11. קרוב משפחה ביקש ממני לבנות לו מפרט, אז באתי אליכם ;D. אז ככה, המחשב לא מיועד לגיימר אבל רצוי שהוא יוכל להחזיק כמה משחקים טובים. משהו ברמה של 8600. דיסק קשיח 160GB מספיק בהחלט. המחשב הולך לשמש את הבחור כ-4 שנים ולכן הוא צריך מעבד חזק, לוח טוב וזכרונות טובים. תורה רבה לעוזרים! שכחתי לציין שהכי נוח יהיה אם המפרט יורכב מאתר החנות SKYPC

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  12. אוקי אז ככה את הנושא הקודם נעלו בגלל שלא רשמתי תקציב אז התקציב הוא בסביבות.. 5.7K ואני לא ממש הולכת לעלות ממנו כי אני ממש דל בתקציבים החלקים מיועדים בעיקר למשחקים.. ואני רוצה לברר לגבי תאימות בין שלושת הרכיבים הבאים... והאם.. המחיר לא גבוה מדי.. לגבי כל חלק.. אממ אני לא מתכננן oc לא בזמן הקרוב(הספקתי לשרוף את הכרטיס מסך בגלל זה..) Gigabyte Motherboard GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, Sound Lan Conroe Support, PCI-Express ¤839.50 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz 4Mb Cache, LGA775 FSB1066 64-bit Box ¤2033.10 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950XTX 512 mb GDDR4 512-bit VIVO Dual DVI, PCI-Express Retail ¤2890.00 סיכום סופי: ¤5762.60

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בבקשה תעזרו לי לבנות מפרט למחשב עד 4000 שקל מקסימום, עדיף שיעלה פחות, בלי מסך וציוד נלווה, למשחקים. בעיקרון הדרישות שלי זה שיהיה 2 GB RAM ושיהיה 350 בהארדיסק, כל השאר אני לא כל כך מבין אז אני צריך עזרה שלכם, אני גיימר רציני ואני מריץ משחקים כבדים אז אני צריך מפרטי לעניין שיסדר אותי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. שימושים: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, office לשיעורי בית, משחקי פלאש ו-sims2 על שלל הרחבותיו (כפי שאני מכיר את אחותי, גם sims3 כשייצא). יותר חשוב לה ש-sims ירוץ נורמלי ובלי תקיעות וזמני טעינה ארוכים מאשר הגדרות גרפיות גבוהות. בכל מקרה היא לא תשחק על מסך יותר גדול מ-''19 אם זה משנה משו. ציוד היקפי: אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי פרט לרמקולים. לא צריך רמקולים מקצועיים או לאודיופילים, העיקר שישמיעו צליל נורמלי. יש גם כרטיס רשת אלחוטי ששוכב לו בקופסה, אז לא צריך להוסיף למפרט. לא מתוכנן OC ולא צריך מארז מצועצע או שקט (כל עוד זה לא מרעיש כמו טנק זה בסדר, שיהיה בגבולות סבירים). -אין העדפה לחברה או מותג כלשהו.

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  15. ערב טוב, אני בדרכי לרכוש מחשב חדש. המטרות של המחשב הם בעיקר כלליות - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים.. בנוסף, לעתים אצטרך לבצע עריכות וידאו/תמונה ואשמח גם לקבל איכות טובה של משחק במידה וארצה להפעיל (אבל, אני לא מעוניין בכרטיסים יקרים מידי, אני חושב כרטיס סביב 600 ש"ח יהיה מספיק..).. אני לא יודע מה עדיף, שתי ליבות או ארבע אבל אני מעריך שבמחירים של היום כדאי כבר לרכוש 4 ליבות. איזה הכי עדיף? לגבי הזיכרון, האם יש צורך ב 4 ג'יגה או ששניים יספיקו? דיסק קשיח לא צריך גדול מידי, אני חושב ש 160 או 250 יספיק, במידה ותהיה אפשרות בתקציב אז אולי אוסיף יותר.. אחד הדברים היותר חשובים לי זה מארז וספק, אני בהחלט בעד להשקיע בזה (כמובן לא להתפרע :-) ). חשוב לי מאוד השקט של המארז והספק.. אני יו…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. שלום, הרבה זמן לא יצא לי להתעסק בחומרה של נייחים אבל אחרי 8 שנים הלך לעולמו המחשב הביתי שלי :'(. אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק להרבה זמן וישמש למשחקים קלים (לרוב ברזולוציה 1280*960), סטרימר של סרטים ל-PS3, אופיס, תכנות WEB (כולל הרצה של שרת טסטים). לא מתכוון לעשות OC. אין צורך בציוד היקפי. תקציב גמיש בסביבות 3K-4K. מומלץ שיהיה שקט וקריר. גם רצוי שהחנות ממנה נבנים המפרטים תהיה באזור אשדוד-ראשון. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין בחוות דעת על מפרט שאתן כאן, והמלצה מה כדאי לשפר/לשנות למחשב שמיועד ל"עבודות משרדיות" ומשחקים. הוא לא צריך להיות משהו מפלצתי - סביר פלוס (פרט לא קריטי: המחשב לא בשבילי - בשביל בן דוד שלי והילדים שלו). מפרט שהמליצו לי בחנות שאני מכיר: מעבד: Intel Core 2 Due E8400 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G זיכרון: Kingston 2GB 800MHz כונן קשיח: W.D. 320GB SATA2 כרטיס מסך: GeForce 8600 512MB ddr2 מארז: Thermaltec wing ספק: sunshin 520W צורב DVD של LG. מפרט זה הוצע לי ב-2740. הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשפר ולמה - אני לא נעול על שום דבר (אבל כן מעדיף לוח של gigabyte). אין צורך בציוד היקפי, ולא מתוכנן OC. בתודה מראש, רון.

18. Started by aytek,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב פשוט (אינטרנט, אופיס, סרטים) בתקציב 2500. נקודות מנחות למפרט: 1. תמיכה בלוח האם ב- IDE ו- SATA יחד 2. 2GB זיכרון 3. 250GB דיסק קשיח 4. אופציה להרחבת כרטיס מסך בעתיד 5. אין צורך בצורב, מקלדת ועכבר הבקשה הזו אינה קשורה לבקשה הקודמת שלי מאתמול (שם המחשב עבורי). תודה רבה ניסים.

• 14 תגובות
    • 711 צפיות
  19. שלום קראתי את הכתבה בנושא מפרטים מומלצים - תקציב מוגבל: [ftp=ftp://http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/]http://hwzone.co.il/articles/specs_sep08/[/ftp] ברשותי מסך dell 22, ושאר ציוד היקפי. ברצוני לקנות מחשב למשחקים, אינטרנט ואופיס. חשוב שיהיה שקט. אין כוונה לבצע OC מבקש על סמך המפרט המוצע בכתבה מפרט מחשב כולל הרכבה. תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Zeper,

מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤449 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes K8/AM2 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Palit AA-780G כמות: 1 - מחיר: ¤338 מארז: ANTEC NSK4400/NSK4480 NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤198 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤33 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤284 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 …

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  21. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (כרגע אני עם ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR) לצורך עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים רעשניים ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש צורך …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב, לפני כ- 3 חודשים ביקשתי עזרה בבנית מחשב לצרכים אלו, לצערי, מסיבות אישיות, הקניה נדחתה. אני עדיין עובד עם המחשב הישן (ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR). להזכירכם, צרכיי: התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים "רעשניים" ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. זה המפרט שהרכבתי ב sky pc דגש על המארז,מאדר בורד, ספק ומסך חשבתי אולי להחליף לזיכרון פחות טוב ולהביא כרטיס מסך יותר טוב. חשוב לי כרטיס מסך עם קירור טוב כי אני רוצה שיחזיק הרבה שנים ובכלל שהמחשב ישאר לי להרבה זמן מעבד AMD Athlon 64 X2 6000 Box ¤585 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1169 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB SATA2 16MB ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3201ABYS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066MHz CL 5-5-5-15 Dominator ¤664 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-8500C5D כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce…

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  24. שלום לכולם, קראתי בזמן האחרון את הפורמים על מנת להבין מה הולך היום (מזמן לא קניתי מחשב). אני מעוניין לרכוש את המחשב בFOXPC או בSKYPC אז אודה לכם אם תוכלו להכין את המפרטים משם. אני יודע שאני רוצה בגדול : מעבד QUAD לוח אם P35 דיסק קשיח 500 (אם לא ניתן במסגרת התקציב אז להוריד ל320) זכרון 2 GB כרטיס מסך 8800 GT אין לי מושג איזה חברות טובות ואיזה לא. אני מעדיף שלחלקים תהיה אחריות של 3 שנים. אין לי מושג איזה מארז או ספק צריך לשים (אבל שיהיה סולידי). לגביי המסך אשמח לקבל הצעות לפי התקציב (אם ניתן 20" ומעלה) תודה רבה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 500 שקל יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. חוץ מזה אני גם ממיר סרטים בשביל צריבה ל-DVD או לצפייה בפלייסטיישן 3 (מעדיף לראות סרטים על טלוויזית HD בסלון מאשר על מסך המחשב). מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב אז מן הסתם גם תכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, ConvertXtoDVD ו-MKV2VOB בשביל המרות סרטים ובעתיד גם עורכי קוד / סביבות עבודה לתכנות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים