ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אז קודם כל הריכיבים שיש ברשותי: raedon x800 hd sata2 samsung 200gb אני צריך את עזרתכם בבחירת ספק, לוח אם וזכרונות אני חשבתי על המעבד e6300 לוח asrock conroexfire זכרונות שני סטיקים של 667 512mb ספק raidmax 400w המחשב מיועד למשחקים, אוברקלוק קל אשמח לקבל מפרטים שונים וחוות דעת על המפרט הקיים תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש לצרכי תכנות. אני לא משחק משחקים, אין משמעות לגרפיקה. אני לא צריך כרטיס מסך, אני מעביר את הישן. מסך כבר יש לי. התקציב הוא 3300 שקלים. אני צריך מינימום ג'יגה זיכרון (תוכנות כבדות כמו VISUAL STUDIO 2005). מה הייתם קונים? מה דעתכם על הליבה הכפולה של אינטל? מתי להערכתם המחירים של הדבר הזה יהיו סבירים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מי שהמציא את הפורום הזה צריך לזכות בפרס נובל אני רוצה לקנות מחשב ורק התחלתי לחקור על כל ענייני החומרה ומה אני צריך, ככה שאני לא ממש מבין גדול.. ??? השימושים והדרישות שלי מהמחשב הם: - בעקרון זה מחשב "משרדי", עיקר השימוש זה אינטרנט, אופיס, צריבות והורדות (כולל הרבה הסבות בין פורמטי מוזיקה), והתעסקות עם תוכנות מוסיקה (לא כבדות). הוא צריך לסחוב מהר את כל הנ"ל גם במקביל (הספיק לי מהביצועים של הPENTIUM 4 העגלה שיש לי פה). - חיבור לרשת: אני צריך גם שיהיה כבל רגיל (שתמיד טוב שיש) וגם חיבור אלחוטי, רצוי עם אנטנה מתברגת (כי מחשב המקור של האינטרנט בבית ממוקם מאחורי 2 קירות). - המסך: ''LCD 19''-20. המסך הולך לשמש גם כטלויזיה (HOT וגם DVD) וגם למחשב; כלומר אני צריך כרטיס …
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש נייד עד 8000 ש"ח, עיקר צרכי הם אופיס בייחוד אאוטלוק ופווארפוינט. קל משקל אך מסך רגיל של 15 אינטש. תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
המחשב החדש יורכב בתוך מארז קיים של COLORSIT לאחר שיפורקו ממנו כל חלקי המחשב הישן (מסיבות אישיות) אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה במחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP PRO ולא ויסטה אני מעונין שהמעבד יהיה מסוג Q9550 או חזק יותר אבל לא I7 הספק חייב להיות לפחות 600W TP הגודל המינימלי של הזכרון יהיה 4GB במהירות גבוהה מ-800MH האם כדאי או רצוי להוסיף למעבד קירור מיוחד ומאיזה סוג אבקש שהמפרט יתבסס על כרטיס מסך מסוג ATI4890 בלבד (נקנה בחנות FOXPC ב-1050 ש"ח שהם כמובן חלק מהתקציב הכולל של כ-5000 ש"ח) המסך הקיים הוא P2350 של סמסונג ברזולוציה של 1900-1080 תודה מראש לכולכם על התייחסות לבקשה, ממתין בקוצר רוח לתגובותיכם
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב נייד של DELL, ללא מערכת הפעלה. להפתעתי, כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה, היה מותקן ומוגדר כבר WinXP (כולל דרייברים וכו'). בשום מקום (לא על קופסאת הקרטון, לא בגב המחשב או מתחת לבטריה) לא כתוב שום דבר על התקנה של Windows XP, אין את הProduct Key וגם דיסק התקנה אין. כששאלתי את החנות שקניתי ממנה איך זה יכול להיות, הם טענו שלפעמים זה קורה ומהמפעל יוצא מחשב מותקן עם מערכת הפעלה בלי שום תיעוד לזה. האריזה של המחשב נראתה בסדר, אבל מצד שני הוספתי זיכרון למחשב ולכן בהכרח הם היו צריכים לפתוח את האריזה. מה דעתכם? האם יכול להיות שמחשב יגיע עם התקנה ללא שום תיעוד או שפשוט המקום שממנו קניתי התקינו את מערכת ההפעלה על דעת עצמם ואולי השתמשו/שיחקו עם המחשב לפנינו? מה כדאי ל…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שם המעבד intel core 2 duo penryn פלטפורמת סנטרינו 2 איזה מעבדים משתייכים לפלטפורה ? עם איזה ערכות שבבים הוא עובד?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! הרכבתי מפרט למחשב שיוכל לשמש אותי לתוכנות שירטוט והדמיית תלת מימד לתוכנות כמו AUTUCAD/ SHETCH UP/ 3D MAX/ REVIT וכ"ו... מחשב שגם יוכל להריץ משחקים ברמה הגבוהה ביותר מעבד: I7-7820X קירור נוזלי למעבד: ANTEC MERCURY 240 זכרון: HYPERX PREDATOR 2X16GB DDR4 3000MHZ CL15 כרטיס מסך: ASUS GTX 1080 TI TURBO 11GB דיסק קשיח: WD CAVIAR BLACK 2TB כונן מהיר: SAMSUNG 850 EVO M.2 500GB מארז: CORSAIR CRYSTAL 570X ספק כוח: CORSIAR 750W CX750M מתלבט רק לגבי לוח אם לא יודע מה לבחור אשמח לקבל עזרה וגם אם מישהו חושב שצריך לשפר או להחליף כאן רכיב מסויים אשמח לדעת לגבי הלוחות אם מתלבט בין: …
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום,מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח לצורך עבודה משרדית גלישה באינטרנט. מעוניין שתתנו חוות דעת על המפרט הנ"ל: מעבד : AM2 4000 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי - 1024MB DDR II 667MHz kingston כונן אופטי צורב LG\NEC X18 SATA DVD Dual layer כרטיס מסך GeForce Nvidia 6100 128MB משולב. מסך מתוצרת LG דק "19 LCD 1919S (האם דגם המסך הוא טוב?) מחיר: 2400 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי(משחקים/ת.גרפיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,פרימייר,אפטר אפקט וכו....(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים עדכניים FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): הרעיון בכללי לעבוד איתו שצריך עם שני מסכי 24 אינצ במקביל! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחשב יעמוד בסלון, אז אני רוצה מארז מתאים, ולא יודע איזה טוב שיתאים מבחינת החומרה שאני רוצה לרכוש וגם יהיה מקורר כמו שצריך וגם שלא יעשה הרבה רעש. אני לא רוצה להריץ משחקים על המחשב, אם ירוצו אז סבבה, אבל לא זאת המטרה של המחשב. חשבתי על המפרט הבא סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 519 519 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box AMD1175 545 272 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 800MHz CL5 TURBO 24760 353 353 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 621 621 1 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W 0761345-00240-0 5 פריטים 2,038 ¤ סכום כולל מע``מ חסר לי לוח אם מתאים, כרטיס מסך מובנה (או רגיל), לא צריך לכל השאר(DVD עכבר מקלדת וכו') אני לא יודע אולי שכחתי משהו, כמו קירור למ…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח, אין צורך ביכולת להפעלת משחקים, בעיקר ישמש לאינטרנט, YOUTUBE, וכדומה. חשוב שיהיה נח לשימוש, חזק (שיסבול את כל התוכנות חוץ מגרפיקה כבדה) ואמין. אשמח להמלצות שלכם בנושא. גודל המסך? - עדיף 14-15" * משקל רצוי? - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף בהחלט כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף אם לא מעלה את המחיר שיהיה חיבור וידאו כלשהו. (אפשרי לחיבורים בחריגת תקציב ראשונה 500 אחרונה 1000) * בלוטות? עדיף מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G ומעלה יהיה טוב. * צורב DVD? עדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. מחשב במקסימום ביצועים כוללים במסגרת התקציב. עם הדגש על איכות מסך זיכרון ומעבד. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
גודל מסך: 15" משקל: עדיף שיהיה 1KG-2KG זמן סוללה ארוך: לא ארוך במיוחד אבל רצוי לא יזיק DVI (אבל לא חובה) בלוטות - חובה אינטרגלי גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB צורב DVD - אינטרגלי ובהחלט האם נדרשת אחריות בינלאומית? - [glow=red,2,300]לא יודע מה זה, מבקש הסבר[/glow] הבנתי ש HP ו LG הם הכי טובות,זה נכון? מצאתי 2 דגמים: מה דעתכם? HP Pavilion DV-6789 LG R405
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנבנה לפני כ5 שנים שהלך לו לוח האם. המפרט מצורף בתמונה. נאמר לי שלוח האם ישן וכבר לא קיים ואצטרך לשדרג רכיבים. אני לא מעוניין לבצע שדרוג של המחשב, טוב לי איתו. האם אפשר להשיג את לוח האם איפשהו? אם לא בארץ, מחו"ל? האם יש לוח אם אחר שיתאים למפרט המצורף? (שימו לב גם למארז, הוא קטן, משמש כמחשב מדיה/משחקים שמחובר לטלוויזיה). תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בדיוטי פרי. הנה כל המחשבים שיש שם http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=18&sId=23 המחשב בעיקרון לא בשביל משחקים, אלה שימוש בתוכנות, שיתוף קבצים (סרטים ומוזיקה דרך תוכנות כמו ביטורנט, אימיול ומורהנט), וגלישה באינטרנט. אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד בכל מצב של עומס. חשבתי על מחשב IN-RC03-1703 של DELL. (לפי זאפ בחנות הכי זולה הוא עולה 4260 שקלים). איזה חברה הכי טובה לדעתכם? תציעו איזה מחשב הכי כדאי מהמחשבים שיש שם. התקציב עד 4500.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות workstation שאינו מרעיש, כלומר שרמת הרעש שלו לא תהיה גבוהה יותר ממחשב שולחני רגיל. הסיבה היא שמחשב זה מיועד לפינת עבודה בבית, ואני אעבוד עליו שעות רבות כל יום. רמת הרעש היא גורם מכריע בקנייה: בשום אופן לא אקנה מחשב רועש מעבר למחשב שולחני רגיל. המעבד צריך להיות xeon e3 או Xeon e5. למישהו יש היכרות עם מחשב כזה ? רצוי שיהיה dell או hp. ראיתי באתר מסויים הצעה סבירה ל dell precision tower 3620, אבל אינני יודע לגבי רמת הרעש שלו, וכאמור זה גורם מכריע ברכישה. בברכה דן
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על המחשב הזה? זה לצורך לימודים ואינטרנט ולא לצורך משחקים ותוכנות עריכה כבדות. האם הוא אמין ובטוח? אני רוצה לטווח זמן ארוך http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 בכל אופן אם אתם יכולים להמליץ על משהו יותר טוב בסביבות 5000 ש"ח, אני יודה לכם. יש עוד מחשב שמצאתי בסגנון אז מה עדיף? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=593 תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קטן לשימוש של אינטרנט סרטים וקצת תיכנות (לא משהו כבד) איך הנייד הזה? http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1221&CatCode=11
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים כשפתחתי את הנטבוק שלי - Asus EEE PC 1015PEM גיליתי שכל המסך שלו סדוק. אין לי מושג ממה זה נגרם ולפי החברה האחריות לא מכסה את הנזק בטענה שזה נ"גרם ע"י הלקוח". בכל מקרה, התיקון עולה כמו חצי מחשב ככה שהגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף לבד את המסך. בדקתי בכמה אתרים ומצאתי את המסך שאני צריך אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפתוח את המחשב בשביל להוציא את המסך השבור. מישהו פה התנסה פעם בלפתוח מחשב כמו זה? (ניסיתי לחפש מדריך אבל בכולם מראים מחשב שיש לו ברגים מקדימה ובשלי אין...) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
קודם כול, אני גר בחו"ל כרגע והעברית שלי לא 100%... אז תנסו להבין לומרות השגיעות... מפרט המחשב שלי: Processor Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Version: x86 Family 15 Model 3 Stepping 3 Speed: 2793 MHz Memory (RAM) Capacity: 512 Local Disk Sum of Hard Disks: (C: D:) Total Capacity: 223.57 GB Used: 20.89 GB Free: 202.68 GB Video Card Model: NVIDIA GeForce FX 5200 Sound Card Model: SoundMAX Integrated Digital Audio Network Card Model: Wireless USB Card Model 0801 CD-ROM Drive (E:) Model: _NEC DVD_RW ND-2510A CD-ROM Drive (F:) Model: HL-DT-ST CD-ROM GCR-8523B Printer Model: hp deskjet 3600 series Mouse Model: Microsoft - Wheel Mouse Optical 1.1A USB …
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים ואני חושב על שדרוג... התקציב הוא עד 4000 ש"ח ואני רוצה שיהיה ממש חזק למשחקים המערכת: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה מערכת הפעלה :windows vista 64bit כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מסך 2 :lcd samsung 32" full hd שהוא גם טלויזייה מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג(בעיקר)+עריכות בסיסיות(sony vegas 'AE'C4D וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod ghosts ' AC4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו הייתי נעול על מחשב נייד אבל מהר מאוד ירד לי ממנו כי גם לא מצאתי משהו שמתאים לי (סכומים מטורפים). עכשיו בבקשה עם אפשר לפבנות לי מפרט למחשב חזק שיספק אותי לשנים הקרובות. אני עובד הרבה עם המחשב בגרפיקה בתוכנות פוטושופ פרייאנד פלאש 3dmax ועובד על בניית אתרים ומשחק במשחקים דוגמה למשחק שאני משחק זה 2 Ghost Recon Advanced Warfighter עכשיו לכול הלה שישאלו לא צריך מסך ולא מקלדת ולא עכבר . כרגע המחשב שיש לי הוא: מעבד:amd3500+ לוח אמ:dfi lanparty ut ultra-d זיכרון 1g שלoc-z כרטיס מסך xfx780gt מחיר עד 7000-8000 תודה רבה
-
- 52 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5QL-E ¤543 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1340 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק NZXT Tempest ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מחפש מחשב נייד חזק במיוחד. התקציב שלי הוא עד 10,000 למרות שאני מעדיף משהו לכיוון ה8,000. הסיבה שאני אומר "חזק במיוחד" היא כי השימושים העיקריים שלי בו עומדים להיות עבודה רצינית ביישומים כבדים מאד. (Linux -> VM -> XP\VISTA\WINDOWS 7) ומשם עוד כמה וכמה תוכנות שיעבדו הן ברקע של הלינוקס והן בתוך הVM. אני יודע שזאת עומדת להיות כנראה בקשה בעייתית (בגלל שהשוק משום מה נוטה לכיוון הזה) אבל העדיפות שלי היא למסך 15.4 לא רחב!!! (מתעב רחב..) אני יודע שהשאלה הבאה עומדת להיות "אז למה להשקיע בנייד?, עדיף לך מחשב שולחני", ובכן, אין לי ממש ברירה כי אני נמצא ברוב היום מחוץ לבית. בכל מקרה, לסיכום: תקציב: 8000 עד 10000 (עם עדיפות לכיוון מטה כמו…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-