עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב שולחני שמטרתו העיקרית הינה קולנוע ביתי (ללא משחקים) בתקציב של כ-4000 ש"ח (כולל מסך), וכן אם לדעתכם קיים יתרון משמעותי לשימוש בתוכנת ויסטה למטרה זו. תודה!

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. היי, אני רוצה לקנות מחשב מהיר במיוחד (נשבר לי מכל המחשבים שאחרי שנה שניים לא זזים יותר וחייבים להתחיל לפרמט אחת לחצי שנה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח לכאן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - פוטושופ , VMWARE (הרצת מכונות וירטואליות) , תכנות (ויזואל סטודיו), שימוש כבד בכרום (מספר גדול של טאבים במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ על בסיס יומי (פרנסה) 3. האם יש …

3. מחשב למשחקים תקציב: 4000 שקל עד 4500 שקל כרטיס מסך שיהיה 6600 רצוי GT. כולל צורב DVD. אין צורך במקלדת עכבר ורמקולים ומסך. רצוי מעבד אינטל ולא סלרון או סמפרון. לא מחנות KSP תודה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by arigo,

שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Clovis,

אשמח להמלצה למחשב נייד לאשה. תקציב 3500-4500 השימוש גרפיקה קלה פוטושופ וכו.. גודל 13-14 אינץ את המחשב אנחנו קונים לטווח ארוך לא במטרה לשדרג עוד שנה אם אפשר שהעיצוב החיצוני היה יפה (כבר שני דגמים נפסלו על רקע זה) תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב נייח לאחיין שלי בן ה-7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם יש…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  7. Started by Psychoron,

אני רוצה להרכיב מחשב בינוני-פלוס, רב תכליתי עם יכולות גרפיות (עריכת סרטי GoPro, קצת משחקים), וחשוב לי שיעלה (boot) מהר. בתכלס התקציב הוא 5K, אבל אני מביא חלק מהמרכיבים מארה"ב, כך שיוצא לי לחסוך כ-1000 שקל. כלומר במושגי הארץ - 6K, כולל מסך בסביבות 1100 שקל. צריך את עצתכם לגבי המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5-4690K ? (לא סגור עליו במושגי עלות-תועלת) כרטיס גרפי - Gigabyte R9 270x 2GB זכרון - G.Skill Ares (or Ripjaws) DDR3 1600MHz 2x4GB 240-pin Samsung 840 EVO 250GB 2.5" SATA III - SSD דיסק קשיח - דיסק טוב 2TB במהירות 7200rpm (כמה MB צריך?) איזה לוח אם יכול להתאים? צריך את עצתכם אם זה מספיק טוב, ואם יש חלקים אחרים טובים יותר ממה שרשום כאן, באותה רמת מחיר. תודה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by yuval_weinbe,

המחשב מיועד לילדה בת 11, ז"א מחשב די פשוט. כ. מסך מובנה הוא סביר ומספיק טוב לשימוש רגיל? הייתי רוצה לדעת בנוגע למעבד, לוח אם ורכיבים חשובים אחרים- מה מומלץ... אם יש מפרט מסויים שמומלץ אשמח אם מישהו יכתוב. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה מראש, יובל

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  9. Started by ofir667,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב, אני סטודנט לתואר שני בהנדסה והמחשב מיועד להריץ תוכנות הנדסיות כמו מטלב, אוטוקד, מייפל - בסגנון הזה.. התקציב הוא 3000 ש"ח - לא יותר מזה!! בתוך התקציב שיהיה כלול גם מסך - אין דרישות גבוהות מהמסך, שרק יהיה כמובן lcd דק, אין צורך ביכולות גרפיות מרשימות. אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. זהו, שהמחשב יהיה מהיר ויעיל כמה שאפשר במסגרת התקציב. אין צורך ב-OC.. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sha1823,

לגבי הכרטיס מסך יש שניים שאני מתלבט בניהם 1. Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - - 1072 ש"ח 2. Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail - 1460 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- הדבר השני שאני מתלבט לגביו הוא המעבד יש שניים אחד הוא 4 ליבודת והשני 2 ליבות 1. Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1575 2. Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - 902 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------- לגבי קירור למעבד חשבתי לקחת : Thermaltake Big Typhoon VX 203 ש"ח אם יש אחרים יותר טובים במחיר יותר זול או באותו מחיר שמיודעדים גם להמה…

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים נטו בסך 5000 שח. רכיבים שכבר ישנן הם: מקלדת+עכבר צורב דיוידי (אני לא צריך כונן CD מכל סוג שהוא) כונן פלופי ישנו. מסך קיים. אנא רישמו לי גם מאוור מומלץ בגלל שאני תמיד נתקע עם מאוורר לא מיקצועי וזה גורם לי לבעיות בקשר לכרטיס מסך הסכום המקסימלי הוא 1500 שח" ומעבד אני מעדיף AMD 3200+ זיכרון פנימי אני מעוניין ב 1024 MB אבל אין לי מושג מה טוב ואין לי גם מושג עם עדיף סךוט אחד של 1024 או שניים של 512! ובקשר ל דיסק קשיח אני לא זכון ליותר מ 80 GB אבל שיהיה אמין ומהיר (לא צריך יותר מהסטנדרטי) וכרטיס קול אני כבר ילך על ה AUDIGY 2 שעולה נראה לי בין 200-300 עוד דבר קטן בקשר למארז אני מעדיף אחד ששומר על הקור בצורה יעילה ובנוי מחומרים טו…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  12. שלום לכולם, פירסמתי פה תר'ד שבוע שעבר ולאחר שלא קיבלתי פידבקים חיוביים (שנתנו לי לחשוב עוד שבוע עד להיום) הוחלט לחכות קצת והיום/מחר לרכוש את הרכיבים שאני צריך. המטרות הם: 1.מחשקים.2.תוכנות עריכה (ברמה חובבנית-DREAMWEAVER PHOTOSHOP CS3) 3.אינטרנט. יש לציין שאני שואף לOC בינוני+ של 3.9 לערך,למעבד ישודך קירור של TT BT ומשחת קירור AC3. אני צריך לוח אם טוב ומקורר פאסיבית רציני שיוכל להחזיק בטמפ' עבודה די רציניות (עדיפות לASUS),מעבד יהיה ככל הנראה E8400,מארז יהיה NZXT TEMPESTוביררתי על HD בFOXPC ואמרו לי שכרגע יש להם במלאי אך ורק פלטה יחידה HD של סמסונג אז האם לרכוש או לרכוש את הHD מחנות אחרת?? אם תוכלו להציע לי לוח אם,מארז מומלץ,הארדיסק,ספק טוב ומעבד ברמת מחירים הזו עם נטייה …

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  13. HELP!!!! חברה לומדת עיצוב גרפי וזקוקה למחשב עד עכשיו לא רכשה שום דבר כיוון שאינה מתמצאת והיא מסתבכת מה להחליט מכל מה שמציעים לה. מה המלצותיכם? היכן לקנות ומה המפרט המומלץ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by exetik,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שיזרים סרטי HD 1080P בצורה חלקה לטלוויזיה שמחוברת אליו (Full HD) קיבלתי הצעה למפרט: מעבד: Intel Core i3 3/1hz s1155, 3MB, GPU Core מאווררים: Zalman Extra, HDD fan, 2 X Case fan לוח אם: ASUS P8H61-M LX B3 s1155, Intel H67 DDR3 1333, DDr3 1333 זיכרון: DDr 3 1333Mhz - 4 GB Kingston דיסק קשיח: Western Digital 1TB, Black Edition, 7200RPM, SATA III כרטיס קול: ASUS GF 520 GT 2 BG DDR3 VGA DVI HDMI PCI-Ex כרטיס מסך: Integrated AC HD צורב: DVD: ASUS DRW-24B1st DVD+RW X24 Black Sata מארז: CM 690 II plus Black/Silver ATX Case ספק כוח: TopCool True 500W + 12cm Fan לפי מה שאני מבין המפרט יריץ סרטי 1080P בלי בעיה, האם אני יכול להסתפק ב Dual Core כדי להריץ 10…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by hagay1974,

שלום לכולם אני חדש כאן ומחפש לבנות מחשב לעבודה בפוטושופ בעיקר אני צריך המלצה לכרטיס מסך ולוח אם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חברה אשמח לקבל המלצה למפרט לשימוש משרדי וגלישה ללא ציוד היקפי. ראיתי מפרט במדור המומלצים שעודכן לאחרונה רק בספטמבר 2009 אז אני מניח שדיי הרבה השתנה. בתודה מראש ! נתי

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by yan,

היי, אשמח לקבל המלצה למפרט טוב ללא ציוד הקפי עד 1000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, אשמח אם תוכלו להציץ המפרט שקבלתי לעסק מחנות במרכז הארץ. היכן ניתן לשדרג,לשנות והאם המחיר אטרקטיבי. המון תודה... מצ"ב קובץ jpeg עם המפרט שהתקבל מהחנות נקודות: תקציב- עד 6500 K (מקסימום) שימוש- משרד אדריכלים: יצירת הדמיות, גרפיקה, מידול בתלת מימד תוכנות עבודה בשגרה:3dsmax, revit, vray, skechup,autocad (סצנות רינדור מורכבות אינם דבר שבשגרה). רזולוצית מסך: fhd מסך כפול אין צורך להקפיד על שקט ישנה חשיבות למניעת התחממות יתר היות ותוכנות הדמיה עובדות מס' שעות ובניצול רב של המעבד. בנוסף, למיתב ידיעתי, תוכנות אלו מנצלות בעיקר את הCPU והGPU גם כן חשוב, אך פחות (לא מעוניין בכרטיס גרפי מהסדרות המקצועיות, אלה מסדררת הגיימינג. מהירות תנועה חשובה לנו יותר מדיוק גרפי). א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by emmanuel,

קיבלתי אתמול מספר חלקים,חוץ מלוח אם. קניתי לוח אם של ASUS P5QL-PRO שמחירו היה הגיוני. בסופו של דבר המפרט שלי הוא. EN8600GT ASUS SILENT 2180 P5QL-PRO ASUS 2 GIGA KINGSTON 800 SCYTHE NINGA PLUS HEC 6AR6 HEC ACE480 480W אז ככה. דעות על המפרט יתקבלו בברכה,כמו כן הצעות יעול אשמח בהחלט לשמוע.

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום. אני מעוניין לדעת חוות דעת על מיפרטים שהציאו לחבר. לא מתוכנן אובר קלוק החבר לא משחק הרבה כי לא ממש היתה לו אופציה ביגלל שהיה לו מחשב יחסית ישן(הוא רוצה שיהיה לו אופציה טובה למשחקים כי יכול ליהיות שהוא יתחיל),הוא משחק הרבה ברשת וגולש הרבה. הוא רוצה לקנות רק מהחנות הזאת TMSFOX הנה שתי אופציות שהחנות הציעה לו: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 http://www.tmsfox.co.il/buildsystem.aspx?systemid=6 תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט בתקציב של 3000 ש"ח למשחקים כבדים.מזיגזאג שהמפרט יכלול מעבד,לוח אם,זכרון(שיהיה 4G),כרטיס מסך חזק,הארד דיסק,צורב DVD מארז+ספק. חשוב לציין שלא יהיה OC בכלל אז שגם המעבד יהיה חזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  22. שלום עקב המלצות בפורום החלטתי לשדרג את המחשב ( הצעה מצורפת) המחשב החדש כולל הכל חוץ ממסך וממארז COMPUCASE 6A19 עם 2 מאוררי 120 שאני יקח מהמחשב הישן. אני קונה בזיגזג אז אם יש הצעות אבקש משם בלבד אלא אם מדובר על רכיב בודד(כמו כ.מסך) שזול משמעותית במקום אחר. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by erlich.udi,

שלום, אחר הצהריים טובים. קניתי היום מחשב חדש ואשמח לשמוע את דעתכם עליו.. הצרכים שלי לרוב הם אינטרנט ופוטושופ. לא משחקים כבדים וכאלו. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20305 תודה, ערב טוב.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. motherboard STRIKER EXTREM 300$ Video card GIGABYTE NX88S320H-B-RH 350$ DVD Burner Asus DRW-1814BLT X18 Light Scribe 45$ Case 3D AURORA 570S BLACK 140$ Power Supply HEC 480W Power Supply Unit For SERVER'S V2.0 70$ Keyboard Logitech EX110 45$ Hard Disk two Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB In Raid System 130$ CPU Intel® Core2 Quad Q6600 2.4 GHz 1066MHz 300$ מה דעתכם על המפרט ?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by Bar1234,

Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2066 MHz (20 x 103) Motherboard Name MSI P4MAM-V (MS-(6787 v2.0) Motherboard Chipset VIA VT8751A Apollo P4M266A System Memory ???( 256 MB (PC3200 DDR SDRAM Display Video Adapter Tornado GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Disk Drive ST340810A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Optical Drive ATAPI CD-ROM MAX 52X Optical Drive HL-DT-ST CD-RW GCE-8523B (52x/24x/52x CD-RW) מישהו יכו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים