עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני מפרסם את המודעה הזאת לבקשתו של חבר. יש לו מחשב מלפני 6 שנים בערך והוא רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K. העניין הוא שאחרי שהוא נתן לי את המפרט הנוכחי שלו אני לא בטוח שכדאי לו לרכוש מחשב חדש. אשמח לעצות ולעזרה שלכם בנושא. אני מביא לכם את המפרט הנוכחי ואת השאלון שלו. חשוב לציין שספק הכוח שמצויין כאן הוא לא בהכרח מה שיש לו. הוא אמור לבדוק זאת בהקדם האפשרי ואעדכן את הפוסט. על מנת לעזור בהתלבטות הוא היה רוצה לקבל המלצה למפרט חדש ללא קשר להאם כדאי לשדרג. המפרט הנוכחי: אינטל מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray ASUS לוח אם P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרו…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי שתמליצו לי על מפרט טוב בסביבות 4500 שקל פחות או יותר... המחשב הוא בעיקר למטרת משחקים. תודה רבה מראש ! [עריכה] : שכחתי לציין שאני מעדיף intel

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by alex alex,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2500 בלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו דוטא 2 . CS GO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא חושב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה , רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? פחות משבוע …

4. Started by שון לוין,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כדי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה דו ותלת מימדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לרוב אני משתשתמש ברוב התוכנות לעריכה דו מימדית של אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, קצת אפטר אפקטס, וקצת דימוויבר) בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ באופן טוב תוכנות לעריכה תלת מימדית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1: 1920*1080 מסך 2: 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by papilon,

שבוע טוב, מבקש המלצה למחשב נייד, עם 3 שנות אחריות לפחות, המחשב אמור לשמש בעיקר לגלישה ברשת, תוך שימוש בכמה וכמה טאבים פתוחים. RAM לפחות 8G זיכרון פנימי: 256GB SSD הארד דיסק 1T מעבד I5 גודל מסך , באזור ה 15 המחשב מיועד להיות בשימוש ביתי בעיקר, ולכן יותר חשובים הביצועים מאשר המשקל. יתכן ויזוז בין חדרי הבית , אך לא מיועד לתזוזה יומיומית. יציאת HDMI הקנייה מתוכננת בקרוב, עדיפות רבה לאזור באשר שבע. גם המלצה על חנויות באזור תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by mj23,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב יש לי תקציב של 10K כולל מסך וכל שקל שאני יכול לחסוך במפרט יעזור לקניית מסך איכותי יותר. אני הולך לשחק רק ב 1440P אז חשוב לציין שהבחירה היא שתתאים למסך 1440P/75 HZ זה המפרט שלי והשאלה שלי היא האם שווה לקחת את ה 9900K או 2700X זה יחסוך לי מעל 1200 שקל בתקציב. I9 9900K COLOR MASTER 212 G Z390 GAMING X SAMSUNG EVO 970 500GB SANDISK 480 SSD GSKILL 16 3000HZ CL15 PALIT 2070 DUAL IPPONE TUNDER IPPON GOLD 700W אשמח להמלצות של מסכים חשוב לציין רק מסכי IPS 27 inch כמו כן אם למישהו יש מפרט שחושב שיותר טוב בסכום הזה אשמח לדעת.

• 27 תגובות
    • 8.2k צפיות
  7. שלום כולם, אני קונה מחשב חדש ואני פשוט לא יודע על איזה מפרט לבנות כי אני לא כ"כ מבין בדברים האלה :\ אני צריך מפרט למשחקי המחשב ברשת כמו: RTCW,RTCW:ET,UT,UT2004 במקרה ואתם מכירים. כמו כן, אני לא צריך : מקלדת, עכבר, מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by GOVNER_T.S.Y,

מהו משך הטעינה הראשונה שצריך לתת לבטריה. האם ניתן להפעיל את המחשב בזמן הטעינה הזו ? g0vner_t.s.y

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  9. שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב נייד מתוצרת טושיבה satellite a200-14e המחשב הנייד שלי הגיע עם מערכת הפעלה WIN VISTA אני רוצה להתקין את ה WIN XP וזה פשוט בעיתי כבר ניסיתי מספר פעמיים משו יכול לעזור ולאתר את כל ה DRIVER שאני זקוק להם אני לא רוצה להתקין אתהמערכת ההפעלה ולהתקע שוב המון תודה וגמר חתימה טובה גלעד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by itzikman,

שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי.. בשביל לגלוש באינטרנט ולעבודות באופיס.. מהחנות KSP

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by theblueone,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, אבל עם עדיפות לעריכה גרפית/וידיאו/מוזיקה ותכנות, תכני hd , סרטים הורודות.. הרבה תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באופן תדיר, ואני גם מוכר עבודות שלי. תוכנות כמו פוטושופ, סוניוגאס,אילוסטרייטור,תכנות,פלאש ותוכנות לתחזוק מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כבד אבל שיריץ טוב bf ומשחקים בסגנון , כי יש לי כבר xbox אבל מידי פ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by haimsim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

13. Started by abcdjkh,

המחשב ישמש בעיקר לצפיה בוידאו (HD), יישומים משרדיים וOC (לא מופרע) המחשב אינו למטרת משחקים כלל! חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3435 כרטיס מסך: 2400HD http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לוח אם: מתלבט בין שלושה: א. GIGABYTE GA-P35-DS3 ב. US P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL ג. Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=101 מה לדעתכם עדיף? דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=574560 מארז: מתלבט בין 3: חשוב שיהיה שקט לחלוטין. Antec p180 …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by oribe,

התקציב שלי הוא עד 5 אלף והשימושים הם מוזיקה, אינטרנט ,משחקים ( לא מאוד כבדים) וסרטים. המחשבים שאני מתלבט ביניהם הם hp pavilion dv6 1299, hp pavilion dv6 1260, toshiba l500 13t המפרט של הטושיבה: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit / 64-bit מסך: ´´15.6 Toshiba TruBrite HD display רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 4570 512MB dedicated כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 383mm x 259mm x 35.5mm (front) / 39.3mm (rear) משקל: 2.72Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני חיבור רשת RJ-45 כני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by The-Star,

מתכנן οc ועוד שאלה האם כדאי מומלץ לחכות עד לנובמבר (ליצאת הכרטיסי מסך החדשים של nvidiaאו יש אפשרות לקנות עכשיו את המחשב ולהוסיף את הכרטיס מסך בנוסף לכרטיס המחשב הקיים למחשב בעתיד ? תודה לעונים ולעוזרים ....

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by eyahalom,

על כל העזרה. הרכישה שלי התבצעה אתמול, נקווה לטוב. אז תודה לכולם, במיוחד לINTEGRAL.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  17. היי אני צריך המלצה ללוח אם, כרטיס מסך ומארז טוב ושקט חמחשב סלוני. הכרטיס צריך להיות מומלץ ל HD, הלוח לא יקר והמארז יפה ושקט, סכה כ 1200-1400 לרכיבים אלו. תודה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, סקייפ, יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפני אינטרנט, סקייפ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  19. שלום חבר שלי ביקש ממני למצוא לו מחשב ניד קטן(10") וחשבתי על המחשב הזה http://skypc.co.il/pl_product~900251~14~0.htm לפי מה שראיתי בSKYPC הוא הכי משתלם, רק הייתי מעדיף להגדיל לו את הזיכרון לפחות בעוד 1G אבל לא מצאתי אם הלוך אם תומך בזה(אם יש עוד סלוט או שאפשר להחליף את ה1G ל2G) משהו יודע אם זה אפשרי במחשב הנ"ל תודה מראש נ.ב אם יש מחשב ניד מומלץ יותר עד 2500 תגידו לי

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by infernal goat,

חברים הרכבתי לחבר מפרט AMD בסביבות ה4 אלף, הוא רוצה מעבד 64 ביט ורדאון 9800 או כרטיס משתווה לו. מה אתם אומרים על המפרט הזה? (יצא לי 4200, אפשר לקצץ במשהו?) הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

21. Started by tzolerguy,

היי הכותרת אומרת הכל ... עברתי על איזה כמה עשרות עמודים מגוגל לא מצאתי כלום אם מישהו יש לו רעיון זה מאוד נחמד כבר מזמן לא באחריות אז אל תדאגו

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  22. "עריכה גרפית" - פוטושופ ואיןדיזיין חצי מקצועי. עיצוב ועימוד, לא נסים נפלאות. אה, ואופיס. ואינטרנט וזה. המחשב יהיה בפינת עבודה ליד המרפסת ככה שהשקט לא קריטי, וממילא לא מדובר ברכיבים חזקים במיוחד. חשוב לציין שהמחשב צפוי להתמודד עם סביבה די מאובקת. שום אוברקלוק. אני מניח שנקנה ב-RSM (ובהזדמנות זו, מישהו רוצה להמליץ על / להזהיר מפני Terr@tec / Octave בצפון ת"א?) לא מתוכנן שדרוג קריטי בעתיד, מלבד אולי זכרון. זו אחת ההתלבטויות שלי (יפורט בהמשך). אז מה תכננתי? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪326 http://www.rsm.co.il/product.aspx…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמידה ועבודה מהבית. הצרכים הם, ראשית כמובן - שימוש ביתי סטנדרטי של אופיס אינטרנט ומיילים כולל חיבור המחשב לטלוויזיה ועדיפה צפייה ב 1080p. שנית - המחשב אמור לשמש אותי לתרגול למידה ועבודה מהבית. מדובר בתוכנות פיתוח לתחום החומרה כגון שפות תכנות למינהם וגם סביבות פיתוח מעט כבדות כמו Xilinx, Altera, Matlab למי שמכיר ועוד. ראוי לציין שהפרויקטים שאריץ שם לא יהיו כבדים בדרך כלל. כמה נקודות: 1. מניסיון שלי, רוב התוכנות האלה לא מנצלות יותר מ 4 תהליכים במקביל אז אני לא בטוח שיש חשיבות ל Quad core. עדין לא החלטתי לגבי זה. 2. הבנתי שהיום הרבה פעמים המחשב מגיע עם כונן SSD שמשמש כ cache וזה נותן שיפור משמעותי בביצועים. זה אכן מורגש ושווה…

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by Sheik Yerbouti,

לפני 5 שנים רכשתי את החלקים והרכבתי את המחשב על בסיס AMD k10. מקט סניף נשר מחיר כמות סך הכל 30018 מעבד AMD Kaveri A10-7850K Quad Core 3.7GHz Radeon R7 FM2+ - Box 910 1 910 27073 מארז Antec NSK2480B HTPC Micro ATX With 380W PSU - צבע שחור 525 1 525 26098 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III 313 1 313 21769 …

25. אז ככה.. קודם כל זה מחשב שצריך לעריכת וידאו בעיקר... האם בחרתי בחלקים הנכונים והמתאימים? האם אפשר לוותר על הכרטיס טלוויזיה? או שאני חייב אותו? ובכל זאת.. צריך להוזיל עלויות.. :-\ COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 334.25 ש"ח Leatdek WinFast PVR2000 -TV Capture Card 760.33 ש"ח HEC - HEC-550W (WIN550) - ATX 2 460.20 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 307.32 ש"ח 1GB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD) - TwinMos - C2.5 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,389.39 ש"ח Samsung LCD 19" - SyncMaster 930B - 8ms 2,562.42 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 819.96 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - …

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.