עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ReggaeWithDodli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - תקציב ממקום העבודה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  2. חוץ מNextop כי הם יקרים מאוד, ואין להם את הדגם שאני רוצה. עכשיו השאלה.. בגלל שאני לא מוצא XPS בשום מקום, ואני צריך מחשב נייד עד יום שבת בערב הכי מאוחר, אז אני מחפש דגם אחר, שיהיה לי יותר קל למצוא.. אז השאלה היא.. איך הדגם הזה : Toshiba Satellite U400 יש לו מפרט נחמד, חוץ מהמעבד שהוא T5550 1.83Ghz מה אתם אומרים !? אולי אתם מציעים משהו אחר.. ? כי פשוט המחשב הזה זמין. בתודה,מתן.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  3. השימוש העיקרי במחשב הוא צפייה בסרטים (באיכות גבוה מאוד), לפעמים אני מקודד סרטים. אני בדרך כולל עובד עם הרבה תוכנות במקביל. אני כמעט ולא משחק במחשב אבל אני רוצה את האפשרות, אז אני צריך שמשחקים חדשים (כמו דיאבלו 3) יעבדו חלק באיכות סבירה. מאוד חשוב לי נפח הרד דיסק 1TB. בעקרון אני רוצה להוציא בערך 2500, אבל תמורת רכיבים שהיחס ביצועים\מחיר שלהם טוב מאוד אני מוכן להשקיע עוד. 3500 זה מקסימום שאני מעדיף לא להגיע אליו אלא אם כן תשכנעו אותי שכדאי. אני לא מתכנן OC. אין צורך בציוד הקפי, וגם אין צורך בצורב. אם אפשר אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. אהלן חברים ! מתלבט בין 2 דגמי נייד GAMING שישמשו אותי גם ללמודי הנדסאי תוכנה .ההתלבטות בין Asus ROG STRIX GL502VM-FY230Tקישור :https://ksp.co.il/?select=.1304..271...t=&store_real= ן Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0053IV https://ksp.co.il/?uin=41790&select=...271..159..1947. שניהם אותו מחיר, אותו המעבד , ואותו הכרטיס מסך ואותו כמות ראם ההיתרונות של אסוס שהוא מגיע בנוסף לSSD עם כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5200 בלנובו מניסיוני איטי ממש +יכולת ההרחבה של הראם בעוד 8 ג'גה סלוט פנוי דבר שאני עלול להיות צריך בלימודים כשאני מריץ 5-7 תוכנות כבודות בו זמנית כמו המעדר SQL אפצ'י וירטואל משין עם כמה מערכות הפעלה בניהם SERVER וגם קל יותר בקילו אחד …

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  5. אז ככה בעקרון הרכבתי כבר והתייעצתי והכל ואני רק רוצה הצעות לשיפור ודברים כאלה. אני לא צריך ציוד הפקי כלל - רק הקופסא מה שנקרא. התקציב בגדול הוא עד 5500 שח. וההתלבטויות שלי הן: 1. האם לקנות כרטיס מסך או לחכות שיגיע הדור החדש ואז לקנות xt בזול. הכרטיס הנוכחי שלי הוא r9000 pro2 128mb 2. intel או amd. אבל החלטתי על amd 64 3000 ואם יהיה תקציב אז ה3200 אפילו. כי ה3000 משתווה בביצועים ל3.2 והוא יותר זול ממנו. ואני לא מתכנן oc אז אין מה להשקיע באינטל. 3. לוח אם. אני לא בטוח בעקרון זה הgigabye אבל אני לא יודע האם כדאי להשקיע עוד 00 - 300 שח בשביל התותח של אלברטון. מה בדיוק ההבדל בביצועים? 4. מארז. בעקרון אני הולך על הsuper talent שבא עם 5 מאווררים אבל הציעו לי גם מארז מpch של raid…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by J0n1,

אני מחפש נייד שיענה על הדרישות הבאות: 1. תמיכה בHD, גם של 1080. 2. קל, הכי חשוב, כמה שיותר קל. 3. שלא יעלה יותר מאלף דולר בערך. 4. שיריץ CSS וHALO 2 ברמה טובה גם ברזולוציה של 1600*1200 אני רוצה לקחת את הDell XPS M1330 הבסיסי, עם מעבד 2GHZ ולהוסיף לו כרטיס מסך 128MB NVIDIA® GeForce 8400M GS הבעיה היא שאני צריך גם לשדרג לו את הסוללה (האתר אומר שחייבים) ל6 תאים. בכמה לדעתכם המשקל יעלה? המשקל הבסיסי הוא 1.7 קילו, השאלה אם כדאי להוסיף את הכרטיס מסך הזה, אני ארגיש שיפור מהX3100? אחרי הכל זה רק 128MB ושמתי עין גם על הLENOVO הקלים, אבל אני לא יודע איך אפשר להסתדר בלי CDROM, כמה משקל הוא כבר חוסך? בקיצור, יש לכם המלצה למחשב שיריץ לי את מה שאני מחפש והוא גם קל? אשמח להצע…

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. לאחר הרבה זמן של חשיבה איזה מחשב לקנות לקנות הגעתי לזה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1076 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤647 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 זיכרון OCZ DDR2 1024MBX2 667Mhz CL4 ¤520 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1687 מארז ללא ספק NZXT Apollo שחור ¤407 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤418 סה"כ 5116 ש"ח. אם אתם מכירים איזשהו חלק שאני יכול לשפר ליותר טוב ובאותו מחיר אז תגידו לי...

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by edge8,

אהלן לפני אציין שאני לא צריך מסך וכל ציוד היקפי אחר וגם לא צורב. המטרה שלי היא לבנות מפרט שיהיה טוב ומעלה למשחקים, והכרחי שיהיה שקט אחרי חיטוט בהמלצות פה ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי בדיוק עם מה שאני רוצה ללא ציוד מיותר: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB SATA2 16MB ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3201ABYS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB…

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by sza,

צריך הצעה למחשב נייד שיענה לי לצרכים הבאים: עיסוק מרכזי: גרפיקה, גרפיקה תלת מימדית, תכנות ובניית אתרים. (תוכנות חובה שירוצו בו טוב- photoshop cs2, 3D studio max, flash mx, visual studio, ויתכן שתוכנות דומות בעתיד...אבל חשוב לי שהתוכנות הללו יטוסו עליו ביציבות...) מחיר : 5000 +- כרטיס מסך נורמאלי (לא חובה משהו מטורף אבל לא פשוט) מערכת הפעלה: winXP pro חשוב שהמחשב יהיה יציב ולא יעשה בעיות ושיחזיק לי גם מבחינת המהירות לשנים הבאות. (אני לא רוצה שתצא תוכנת תלת מימד בעתיד שלא תעלה עליו או שלא תזוז עליו כמעט בגלל העומס) הלכתי לברר קצת בחנויות ואמרו לי האנשים שם (אני לא יודע אם הם באמת מבינים בזה, אבל הם אמורים להשמע כאילו שהם מבינים.. מה שאני כן יודע זה שאני לא מבין בזה אז תעזר…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יש לו ביצועים ממש טובים ומצד שני חיי הסוללה שלו יהיו ממש טובים. אני הרבה בנסיעות ומחוץ לבית ואני בדרך כלל מקודד עליו, מריץ דברים כבדים או גולש באינטרנט (וכשאני צריך לגלוש באינטרנט בשימוש שלי איתו אני צריך לפתוח ממש הרבה כרטיסיות). לכן חשוב לי שלמחשב יהיה i7 ולפחות 16 RAM . לא אכפת לי לגביי הכרטיס מסך שלו אבל אני ממש אשמח אם יהיה זיכרון של 500 SSD. אני מעדיף שהוא יהיה עם חברה טובה (כמו דל שיש להם אחלה אחריות) ושהמסך יהיה לפחות 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4500 והדגם הכי מתאים שמצאתי הוא DELL Latitude אבל הוא חרג טיפה מהתקציב. עד כה שאלתי בכמה פורומים וחברים אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי לכן החלטתי לשאול פה מתוך תקווה שהקוראים פה יותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני היתי רוצה מחשב חזר למשחקים שישה בו אם אפשר readon 9800 pro ו-1024 זכרון פנימי האם אפשר כזה דבר בתקציב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם! הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה עם הרכבת המפרט המחשב הינו בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט), צפייה בסרטים ומוסיקה. ומעט משחקים, קידודים ועריכת גרפיקה. צרכים מיוחדים: נפח אכסון גבוהה - סביבות 500GB חיבור איכותי לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים אפשרות שדרוג נוחה והכי חשוב: שקט, שקט ושקט בנוסף אני מחפש מסך, 19-22Inc. לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. תקציב: סביבות 4500 ש"ח המחשב אמור להחזיק לשימושים הנ"ל משהו כמו 3 שנים (כמובן אם שידרוגים קלים במידת הצורך) אז מה אתם אומרים?? תודה רבה, ניר

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי MMO קלים בלבד (שלא דורשים כרטיס מסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חלשים בלבד maple story ,fly for fun(לא אכפת לי לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by zam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (דגש על לנסות) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher , Skyrim , Dragon Age -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22" Philips 239cl -…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט שישרת אותי בעיקר למשחקים כבדים.. ואתם יודעים גם לכל הצרכים היומיומיים כמו אינטרנט מוסיקה סרטים.. אני צריך גם מסך 17 אינג' זול (לא LCD) כדי להעביר למחשב הישן.. עדיף שאני אשקיע יותר במעבד ובלוח האם ולקנות סלוט אחד של זכרון 1GB ובהמשך אני אוסיף אחד נוסף. קיצור בעיקר חשובה לי ההשקעה על לוח האם דבר ראשון, מעבד וכרטיס מסך. תודה רבה רבה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום פורום ניידים ראיתי במיקרה את הנייד הזה תוך כדי שיטוט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5608 אני מעוניין לדעת האם הוא מספיק חזק לעבודה עם תוכנות שירטוט כמו אוטוקאד או אינוונטור. כמו כן אני מעוניין בדעות לגבי נייד קטן כמו הדגם הזה עם מסך של 10 אינטש. ראיתי את הדגם הזה ב KSP אבל אין לא כונן אופטי. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9863 הגדול הוא עם מעבד כפול ליבה והקטן עם האטום החדש של אינטל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. Started by eroflex,

SPARKLE SP98X21G GEFORCE 9800GX X2 1GB GDDR3 HDMI DUAL DVI PCI-F-כרטיס מסךך מעבד- ‏Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB Life Time Warranty‎ כרטיסי זכרון - לוח אם- GIGabyte GA-EP35C-DS3R דיסק קשיח - ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ צורב- ‏DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE‎ ספק כח - ‏PP800 SLI Ready 800W Active PFC 12cm Fan‎ מקלדת ‏Digital Media Pro Keyboard Mac/Win PS2/USB‎ מדפת - ‏LaserJet P1005‎ מארז ‎Model‎ ‎ECA-5001‎ מארזים ‏Enermax‎ - ‏Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU)‎ זה המפרט יענוו לא החברות האלה אבל אותו חלקים בערך זה מחשב טוב למשחקים כבדים?? מי שיכול לשפר אוו תודהה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by אקו1,

יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה.יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by db9,

מראש מצטער לא ידעתי באיזה פורום לפרסם את זה אז מנהלים יקרים במידה ואתם מוצאים לנכון להעביר את הנושא אני אודה לכם אז ככה אני מחזיק אצלי קרוב לחצי שנה מחשב עם הנתונים הבאים לוח אם - asus p5kc מעבד - intel 2 core quad q6600 2.40GHZ קירור למעבד - zalman ZF1125BTH בטוח זה אומר למישהו פה משהו יותר ממה שזה אומר לי זיכרון - corzair 1066MHZ 1024 MB X 2 כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT לגביי איוורור לכ. מסך חוץ ממדבקה של ASUS GAMING SERIES אין משהו אחר על המאוורר אני מאוד מרוצה מהמחשב והוא עונה על הצרכים שלי רק ישנה בעיה אחת !!! הרעש שיוצא ממנו פשוט בלתי נסבל!! הסיבות לזה אני מאמין: 1. מארז ב- 1.90, ספק כוח ב- 5.20 ואיוורור למארז שלא תואם לכלום ניסיתי כמה דגמים של מאווררים למארז שעשו רעש …

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום, אני זקוק למפרט חזק לצורכי עריכת סרטים/ קליפים בFull HD. התקציב שלי עומד על 4000 ש"ח עם כוונה לחסוך. אני עובד עם הפרימייר החדש CS5 , לצורך העניין אני מוסיף דרישות מערכת של התוכנה. http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/ בניתי לעצמי סוג של מפרט משיטוט בפורום, אשמח לשמוע את דעתכם כי לי אישית אין מושג בזה. - מעבד I5 - כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה - ווינדוס 7 ,64 ביט - הארד דיסק מהירות 7200 RPM 1T - כרטיס מסך GeForce GTX 470 - ספק כוח CORSAIR 750W TX - מארז של קולרמסטר בסדרת HAF אשמח אם אפשר לכוון אותי יותר. אם אפשר גם להוסיף איזה כרטיס קול כדאי ,איזה הארד דיסק, מעבד, איזה לוח אם, גוף קירור? ובנוסף אני מחפש מסך למחשב- רזולציה גבוה ובאזור ה21 אינצ' יספיק. תודה מראש…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, מעוניין לרכוש מחשב שישמש ב-80-90% מהזמן לעבודה משרדית וביתרה למשחקים. כאשר אני משחק אני מעוניין שההגדרות תהיינה על המקסימום האפשרי. המחשב יחובר למסך (נפלא) של Dell ברזולוציה של 1600x200 שכרגע לא מתוכנן לו כל שדרוג. אין צורך לכלול בעלות: * רמקולים * מקלדת + עכבר * דיסק קשיח * מע' הפעלה 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כאמור 80%-90% משרדי והיתרה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס/אינטרנט ברוב הזמן כאמור …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by giltovly,

שלום. אני מחפש מחשב נייד קל משקל לצורכי לימודים ועבודה (אופיס, אינטרנט, פוטושופ) אך גם כשיר להריץ משחקים לדוגמת WoW או Dragon Age 2 (לדוגמא). קיימת אפשרות של רכישה בארה"ב בחודש מאי - מה שאני מקווה שישפיע על המחירים... אילוצים: 1. עד 5000 שקל. 2. עד 2 ק"ג (ולכן מסך 13 אינץ'), עדיפות לאזור 1.5 ק"ג. 3. PC ולא MAC. העדפות: 1. מכיל כונן DVD. 2. זמן עבודה ארוך (6 שעות ומעלה). 3. מעבד i5 ומעלה. תודה רבה לכם על העזרה בתהליך! גיל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום רב, הפעם אני צריך מחשב לאחי. הוא קיבל המלצה על מחשבי מותג שצירפתי למטה, אודה לכם אם תחוו דעתכם על כדאיות העניין ויתרונות/חסרונות של מחשבי מותג. לי יש מסך DELL U2311 שאני מרוצה ממנו וחשבתי להמליץ לו על משהו דומה, אולי U2312 או מה שהולך עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופCS5 , Indesign, Illustrator. …

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by boaz_aha,

המפרט מיועד בעיקר לעבודת פוטושופ כבדה, גיגה+ לקובץ. בנוסף הורדת קבצים, לא מתוכננים משחקים בשלב זה. לא מתוכנן oc אין צורך בציוד הקפי המסך שיש לי הוא dell 24 קריטי שיהיה השקט ביותר שיש, הבנתי שהמארז והספק הזה יתאימו. חסר לי כרטיס מסך לצרכים שציינתי. המחשב אמור להיות מוכן לשדרוג עתידי בקלות. דיסק קשיח 250 למערכת הפעלה והורדות, 2 דיסקים של 500 לאכסון שאני צריך. האם raid 0 ישפר לי את הבצועים משמעותית? האם יש לו חסרונות? אשמח להערות, שפורים, הצעות מכל סוג. תודה!!! מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY שלוש שנים. ¤ 1494 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 515 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3 שלוש …

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. היי , מחשב חדש שוב על הפרק , אין צורך בציוד היקפי וב-OC. תודה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים