ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב עבור שימוש כמחשב OFFICE מתקדם. אין צורך ביכולת ניגון משחקים. במחשב יותקן רק כונן קשיח אחד ובעתיד אולי נוסף. אני זקוק להערות על המפרט שנרשם למטה וגם המלצות למארז + ספק כח. יש לי עדיפות למארז קטן מפאת המקום, אך אם המארז יעלה יותר מידי, אני אלך על מארז סטנדרטי עומד. תודה. מעבד: Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2H קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 2 יחידות של PATRIOT PSD32G13332 DDR3 2GB Single Channel 1333MHZ 9CL כונן קשיח: Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM כונן: LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש מפרט לשימוש כללי. גלישה באינטרנט + הורדות (יוטרנט) + אופיס + דואר אלקטרוני (אואטלוק). המחשב דלוק כל הזמן לכן אני מניח שצריך קירור טוב וספק כוח טוב. תודה. עמית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יוטורנט, אופיס, אימיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - יוטרנט ואופיס כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לצערי הבנתי שהגיע הזמן להיפטר מה P4 שלי ולעבור הלאה למכונה שמסוגלת לספק את הצרכים שלי כיום (לאחרונה קניתי U2410 שהמחשב שלי בקושי מסוגל "לסחוב"). באופן כללי אני מחפש מפרט וורסטילי שיוכל לשמש למגוון אפליקציות, החל מהרצת משחקים ותכני HD ברזולציות גבוהות (1920x1200) ועד לעבודה עם מספר מכונות ווירטואליות שרצות במקביל (כרגע אני בקושי מצליח להריץ אחת). אני יודע שהצבתי פה דרישות שאולי נשמעות מגוחכות בתנאי התקציב האלה, אז אם נראה לכם שהתקציב הזה יגביל אותי, אני אשמח לשמוע. הייתי שמח לקנות + לקבל את המחשב עד פסח, אני יודע שהסיכוי קלוש אבל אולי יש חנויות עם הרכיבים הרלוונטיים במלאי? (אם יש צורך, אני מסוגל לבצע הרכבה עצמית) התשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל א…
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את הגרוטאה שלי: Celeron Tualatin 1200@1600 378MB SDRAM @133 Radeon 8500LE המחשב הוא לשימוש כללי. עיבוד תמלילים, טבלאות, מולטימדיה, משחקים ועוד. אין לי תקציב מוגדר. אני שואף להוציא כמה שפחות כסף- כל עוד החלק יתן תמורה הגונה ויתן ביצועים סבירים. אני לא צריך- חומרה: צורב וכרטיס קול. ציוד היקפי: הכל נשאר. OC צריך להילקח בחשבון. אבל אני לא מתכנן ממש להשקיע בזה כסף. לקחת את החלק הכי טוב להמהרה בטווח הסביר של מחיר המוצר. כרגע זה מה שחשבתי עליו: שילוש 1 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU 450 ש"ח בלוג'יק ASROCK K8NF4G 349.00 ב PCdiscount SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 שח בנועה סה"כ שילוש 1390 ש"ח שילוש 2 AMD SEMPRON 3000 TRA…
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מפרט לבן דוד שלי. זה מה שהצלחתי ללקט מהסקירה השבוע בפורום. יש צורך בלוח עם FIREWIRE. יש אלטרנטיבה? כ.מסך מובנה, USB 3.0 ? זו ההתלבטות היחידה שלי, איך שאני רואה את המפרט... דרישות משחק - מעט מאד ואם יהיה צורך בגרפיקה כרטיס מסך ייעודי יירכש בהמשך, כך שכרגע המובנה צריך להספיק. (הוא משחק MapleStory : ובלי תלת מימד כרגע). שימוש בסיסי בפוטושופ שגם המחשב הנוכחי מספיק אך יש צורך באחד נוסף בבית. המחשבה הייתה אופק מחשב מירבי לכן בחרתי במעבד יקר יותר, לא יהיה OC. ספק+מארז שקטים ועם אוורור מספק לאורך זמן (המחשב הנוכחי הוא עם מארז 6A19, ויועבר לאחותו). אין צורך בציוד היקפי, בהמשך ירכש מסך חדש 20" בסיסי. זה מה שהצלחתי לבנות: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad …
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט (עבודה במס' טאבים במקביל), אופיס, צפייה ב FHD, עבודה עם תוכנות ומוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני נוטה לבחור במארז הבא: Cooler Master Sileo 500 אך אשמח לשמוע הצעות נוספות אם יש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? קיימת דרישה למערכת שקטה ככל האפשר (ראו סעיף 9) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אני שם דגש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני קניה של מחשב חדש וכבר הרכבתי את המחשב וקיבלתי הצעת מחיר אז אני רוצה שתיתנו לי את דעתכם ורעיונות לשיפורים אם יש הדרישות שלי הן לא גבוהות אני לא גיימר וזה פשוט שיריץ כל מה שאני רוצה ואם יתחשק לי להתקין איזה משחק חדש שיריץ אותו בכבוד. אז הנה המפרט: מעבד:Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX קרור: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זיכרון: Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL5 כרטיס מסך: Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe הארד דיסק: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: NZXT LEXA Read LINE NO PSU ספק כוח: PCP&COOLING Silencer 470W ATX צורב DVD וזה אני לא צר…
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני גר באיזור חיפה, ולא נותרו כאן חנויות "איכותיות" לכן אני אצטרך להישאר עם אייבורי(לא מעוניין להזמין דרך חנות שלא נמצאת בחיפה בגלל אחריות). שימושים: רוב הזמן שימושים רגילים אך מידי פעם קצת גיימינג לא כבד. תקציב: 3000-3500 ש"ח לא יבוצע OC. אין צורך בציוד היקפי. מפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא המפרט הבא: מארז: thermaltake v4 ספק: SS 520W +80 לוח אם: ga-h77-ds3h Gigabyte מעבד: intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 דיסק קשיח: WD 1TB זכרון: Kingston 4GB צורב: LG SATA DVD כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6850 סה"כ מחיר: 3470 ש"ח האם Seasonic 430W A.PFC יוכל להתמודד עם המפרט? (הוא עולה 95 ש"ח פחות)
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני מפרט למחשב. התקציב 3000 ש"ח ללא חריגה. המחשב בעיקר לסרטים. בניתי מפרט כללי שלדעתי מספיק, אשמח לשיפורים. (בעיקר ברמת השקט של המחשב) מזמן לא התעסקתי עם מפרטים ואני קצת חלוד בחומרה עדכנית. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים כלליים , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD ATHLON 3000+ 64 bit S-939 מחשב GigaByte NF4 s939 PCI-E לוח אם Athlon64 3000+ (S-939) מעבד 512MB DDR400 KINGSTON/GEIL/DIGMA זכרונות GigaByte 6600 GV-N66128D כרטיסי מסך SATA 80MB WD/Sumsung/Hitachi(II) דיסקים קשיחים Foxconn 3GTK278 CASE /1x80 fan/ 300W FSP מארזים Genius KB-12E PS2 ENG/HEB מקלדת Genius Net scroll+ PS2 Retail עכבר Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design רמקולים סכ"ה 3450
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים. המחשב הוא להורים שלי, שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ומשחקים קלים. אני מודע שהמפרט הראשון יעמוד בדרישות, אך הוספתי את המפרט השני, במקרה ואחפוץ במשחקים תובעניים יותר כשאני בבית. נ.ב. בבקשה מפרטים מחנויות בצפון. (חיפה וצפונה) מפרט 1: שימושים כללים 3K Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 XFX nForce® 630i Intel LGA775, יחידות 1 ¤385 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4592 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤275 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4902 Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM, יחידות…
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא באיזור ה-3,200 ש"ח, וזה למחשב עצמו (ללא ציוד היקפי). אני זקוק למפרט מחשב לשימושים כלליים: אופיס, אינטרנט, מסנג'ר, ICQ, שיתוף קבצים וכו'. (המחשב לא ישמש למשחקים). בגדול, אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון, צורב DVD, הארד דיסק של , עדיף של WD250GB (שנראה שכמעט הפך לסטנדרט במפרטים פה), מארז וספק סבירים (לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה רועד כמו טרקטור). נראה לי שכרטיס משולב על לוח האם צריך להיות מספיק, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק כדי שיהיה סיכוי שהוא יריץ את הממשק הגרפי של ויסטה. ראיתי שיש מפרטים נחמדים כאלה מבוססי AMD בסביבות ה-2,700 ש"ח (למשל זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256850.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257153.0) …
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט לשימוש כללי וקצת גיימינג. התקציב הוא 3000 שקל. אני רוצה מפרט טוב שיחזיק לאורך זמן ויאפשר שידרוגים בהמשך. בסך הכל הדרישות שלי לא גבוהות, לא מחפש רזולוציות מטורפות והמחשב מתוכנן לארבע-חמש שנים. 1. תקציב 3000. 2. שימושים - אינטרנט, סרטים, מעט משחקים, רובם בני שנה-שנתיים - המשחק היחיד שאני מתכנן יהיה דיאבלו 3. המסך המתוכנן הוא 22 אינץ של DELL. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צריך מערכת שלמה 5 שקט חשוב אבל לא קריטי - נגיד 6 7. בלי אוברקלוק, בלי מערכת הפעלה,בלי בקשות מיוחדות 8. מתכנן לקנות מ-RSM אז בבקשה הצעות רק משם. חשבתי על משהוא כזה: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪861 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 Arc…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס וקצת הורדות). יש לי הארד דיסק וצורב כך שאת זה אני לא צריך. ויש לי כרגע מסך 17" שמחובר DVI. אני מעדיף להשקיע קצת יותר בשביל שיהיה אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך בשביל משחקים. מערכת ההפעלה תהיה ווינדוס 7 - 64 ביט. (אני מעדיף שיהיה USB קדמי גם ושיהיה כפתור RESET) ואם יש חנות באזור חיפה והקריות זה יהיה מצויין. מקווה שלא ששכחתי כלום. תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא והאם הוא שווה: מעבד AMD Phenom X4 9600 Socket AM2+ 2.3GHz ¤1039 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1210 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤554 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 534 460W ¤466 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-534-460W …
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרש לאחי לשימוש כללי וגיימינג קל, עד 2600 ניתן לחרוג ל2700 אם שווה.. לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא וינדוס. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מוצדק אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה כללית/משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אין העדפה לאינטל או AMD שימוש בסיסי מוזיקה סרטים ומשחקים ה5770 ישמש שם למשחקים דרוש מעבד שלא יגביל אותו. ומסך 22" תודה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום! פוסט ראשון שלי כאן, אז תיהיו עדינים 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? כללי, קצת משחקים, תכני HD, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכנות, משחקים (RTS, RPG, וכד'), צפייה בתכני HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). תכנות לשם פרנסה, כל השאר בשביל הכיף ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב: 3000 ש"ח (רצוי יותר קרוב ל 2500) 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , גרפיקה קלה ומשחקים חדשים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 19-22" 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 (מוגזם לבקש?) 7. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 8. אין צורך במ"ה 9. אזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן / תל אביב (שמעתי שזיגזג יקרים ?) 10. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל AMD אבל העלות (או יותר נכון יחס עלות / תועלת) היא הפרמטר החשוב ביותר
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להרכיב מפרט לאמי המבוגרת שיחליף את הקיים - ישן וחלש, תופס נפח יקר בתוך נישה לעבודה, ובעיקר מרעיש. מתכוון להציב את החדש במארז שוכב ושקט על מדף מעל המסך במקום לידו. להלן התיחסות לשאלון ומיד המפרט שהרכבתי כטיוטה ושאלות מיקוד: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש טעם. לא על חשבון שקט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3K אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי - אינטרנט, אופיס, משחקים קלים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט שמיועד לשימוש כללי וגיימינג בינוני, מיועד לטווח רחוק עם אופציית שדרוג לכרטיס מסך בהמשך. דרוש בנוסף מאוורר למעבד שקט עד כמה שניתן וכונן SSD 500GB. אשמח לקבל הערות והצעות לשיפור, תודה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358811 - Intel - Intel Core i5-8400 Coffee Lake Six cores CPU - 2.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 9MB cache - 65W TDP - Tray - (Coffee Lake)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 790/774 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 PRIME-B360M-A - ASUS - 1151 V2 - B360 - 4x DDR4 2666MHz - H…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ועיצוב קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מבוססי דפדפן, ומשחקי ילדים קלים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, משום מה אני לא מצליח להזכר בשם משתמש של היוזר הישן שלי כאן... עכשיו, למרות שישבתי וקראתי, וניסיתי להבין איך להרכיב את המפרט האידיאלי בשבילי, אני עדיין מרגיש שאני צריך קצת חיזוקים ופלט מאנשים שיותר מבינים ממני. אז בעקרון אני עובד על תקציב של בערך 3500(זה צריך להיות באיזור ה4000 עם ווינדוס) אין צורך בציוד היקפי. הדרישות הבסיסיות הן שני מסכים(אחד טלוויזה - HDMI 1080P) יכולת לעבוד עם Premiere CS4(לפחות) ואפילו After Effects, ובנוסף גם להריץ משחקי אסטרטגיה(משהו כמו C&C4, לא ממש חדש ולא צריך ביצועים פסיכיים, רק שיעבוד חלק). בנוסף רציתי כונן SSD בשביל מהירות(רק למערכת ההפעלה כמובן) וכדאי שיהיה כמה שיותר שקט, חשבתי בהתחלה על קירור מים, אבל זה יקר ומיותר אם אני לא אתחיל ל…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB - ¤687.00 ¤687.00 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG - ¤555.00 ¤555.00 זיכרון SAMSUNG 512MB DDR2 533MHz - ¤280.00 ¤560.00 כרטיס מסך WinFast PX7600GS EXTREME TD256M - ¤637.00 ¤637.00 מארז FOXCONN TLA+ 397 + 300W - ¤265.00 ¤265.00 סך הכל : ¤2,704.00 בהתחלה תכננתי על ה-D805, אבל אין במלאי ולכן צריך להוסיף 100 ש"ח ל-D820. עם זאת, מחיר הזיכרון שרציתי (Twinmos 512MB 667MHz) עלה מ-285 ש"ח ל-350 ש"ח ולכן לקחתי זיכרון זול יותר. האם המפרט עדיין כדאי? איך הוא יהיה בשימוש כללי (שאלה רטורית)? איך הוא יהיה במשחקים (יחסית למעבד)? האם זיכרון במהירות 533MHz יגביל את המערכת? האם כדאי לקנות משחה טרמית AS5 ב-40 ש"ח? הערות, הארות והצעות יתקבלו בברכה,…
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-