עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התבקשתי לסייע בהרכבת מפרט למחשב בייתי לשימוש יומיומי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות, הדפסות בייתיות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל!. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  2. Started by guylederer0,

שלום אני רוצה להביא לאחותי מחשב חדש ... השימוש שלה הוא אינטרנט מוזיקה ואולי טיפה סירטונים לא משו רציני ... מסך יבוא בהמשך כנראה מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ₪311 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ₪358 זיכרון: [..] G.SKILL 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT ₪218 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪297 מקלדת: [..] LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD - USB ₪113 עכבר: [..] MICROSOFT COMPACT OPTICAL MOUSE 3000 USB : U81-00008 ₪56 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ₪271 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ₪117 דיסק קשיח: [..] …

3. יש לי מארז antec slk3800 כולל ספק 400W, תגידו אם יחזיק את המפרט דרישות : אני רוצה רק ג'יפורס 8600 הכי זול. RAM לא פחות מ2 גיגה. שאלות: הקירור למעבד מוגזם? הכרטיס מסך יכנס במארז? הכי חשוב לי חלקים דומים אבל הכי זול שיש. לא משנה מאיזה חנות. № Code Product Price Quant. Summ 0 9559 Abit IL9 Pro LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 9807 G.Skill F2-5400PHU2-2GBNT (2x1024MB) DDR-II 5400 Value Memory 745.00 ¤ 1 745 ¤ 2 10498 Gainward BLISS 8600GT PCX 256MB/128bit DVI Video Card 829.00 ¤ 1 829 ¤ 3 9783 Intel Core2 Duo 1.80GHz 2MB E4300 Box CPU 725.71 ¤ 1 725.71 ¤ 4 10154 Scythe Infinity (Japan Design) AM2 CPU Cooler 267.00 ¤ 1 267 ¤ 5 6966 WD250GB …

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. שלום. אני מנסה לעזור לחבר, שקיבל הצעה למחשב חדש מטכנאי. הוא אמר לי שמה שהוא צריך מהמחשב הזה זה בעיקר שימוש בסיסי- אינטרנט, אופיס וקצת משחקים. אני לצערי כבר לא מתעסק בתחום הרבה זמן, ככה שאין לי מושג בכלל מה הולך בשוק היום. אשמח אם תתנו דעתכם על המפרט הזה, מה כדאי לשפר\להוסיף ואיך המחיר. מחיר תקרה בערך 3500 שקל תודה רבה. הצעת מחיר למחשב CASE EZCOOL K-110A BLACK REAR120mm Fan 400W לוח אם m.board GIGABYTE GA-H55M-S2H DDR3/1333 1156 CPU INTEL Core i3-540 3.10 4M LGA1156 Zalman Fan 1156 CORE I3/5/7 silence Memory 4GB DDR3 1333mhz kingston hard drive SATA2- 500gb 16mb 7200Rpm seagate dvdrw LG x22 Black sata BIOSTAR ATI 4350 1GB DDR2 כ.מסך מחיר3364 ש"ח

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by Abu-Ali,

שלום לכולם, אהלן וסהלן, אני צריך מחשב לצורך עבודה עם תוכנות קאד. לא מצאתי משהו עדכני בארכיון הפורום לגבי דברים דומים ואינני בטוח שאני זקוק לאותן דרישות כמו הגרפיקאים אז.. למבינים בנושא הקאד - אני לא זקוק לסימולציות כבדות וגם לא לרינדורים תכופים. ההרכבות שאני בונה הן לא כבדות, לא יותר מ1000 חלקים באסמבלי. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב? שימוש בתוכנות גרפיות כבדות כדוגמת סולידוורקס, אינוונטור, אנסיס, סוליד אדג' וכו'. השימוש בהן די תדיר, כמו שאמרתי למעלה אין לי צורך מיוחד בסימולציות או ברינדורים. דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים ומשרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. הכי רציני יהיה משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X1028 * באיזה סוג משחקים תשחקו? gta iv, assassins creed * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by arielz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככול שניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי, מדי פעם למשחקים, איכות הגרפיקה פחות קרטית העיקר שגם החדשים יותר יעבדו(בעיקר משחקי רשת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -הייתי מעוניין ללמוד after effects ולכן חשוב לי שמהחשב יוכל להפעיל את התוכנה בצורה סבירה. אני מתכנת גם כתחביב בשפות לתכנות אתרים(PHP), ותכנות רגיל(java וכו'). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - להשתדל מאוד לא לחרוג . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר תכני HD, אבל הייתי רוצה לשחק למשל בSKYRIM ושיפעל על הגדרות בינוניות-גבוהות, כלומר כרטיס מסך בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080p. בתור התחלה הוא …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3800-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים חדשים, עריכה גראפית קלה בלבד (PHOTOSHOP) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: PHOTOSHOP FIREFOX צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) לשימוש יומיומי בלבד במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי תשובה לזה. אך מסך 22 אינץ חשוב לי להדגיש שכרגע בגל חוסר תקציב המחשב יעבוד על מסך CRT אבל בעתיד הלא רחוק אקנה מסך דק. באיזה סוג משחקים תשחקו? NBA2K COD MW2 GTA IV וכו באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב (בעדיפות מחשב מותג - האם זה באמת שווה את ההבדל במחיר?) במחיר של עד כ2800-3000 ש"ח לא כולל מסך. עיקר השימושים הם שימוש משרדי, וואחים קטנים שמשחקים פרו אבולושן בלי הפסקה (ולכן צריך כרטיס מסך לא מובנה) אשמח לעזרה, תודה מראש! מתן

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by יערה,

המחשב נועד לשימוש כללי (אופיס / אינטרנט / משחקים פשוטים / מוזיקה / סרטים) הייתי שמחה, אם המחשב יוכל לשמש אותי מספר שנים ללא השקעה מסיבית נוספת - אין צורך בחומרה לאוברקלוקינג - אבל רצוי שהרכיבים יהיו אמינים. אשמח לצעות לשינויים ולחוות דעת נוספת, התקציב הוא כ4,000 ש"ח מפרט מזיגזג AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 878.23 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 633.68 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC3200/400 X 2 571.43 ש"ח WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 488.58 ש"ח NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (WHITE) DUAL LAYER - bulk 346.45 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 313.33 ש"ח Gigabyte 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 716.88 ש"ח Ar…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by idoleff,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש כללי, אופיס, אינטרנט, ואולי משחקים קלים (ילדה בת 10) תקציב מקסימלי - 4K, עדיף לחסוך, במידת הצורך ניתן לחרוג בכ500 ש"ח 2. שימושים כמו שציינתי, אופיס, אינטרנט, משחקים קלים 3. יש צורך בכל הציוד ההיקפי (מסך, סט אלחוטי של מקלדת ועכבר, רמקולים פשוטים) 4. השקט לא חשוב כ"כ, בערך 3 מ-10. 5. לא מתוכנן OC. 6. יש צורך במערכת הפעלה, נראה לי הכי נוח win7 home premium בעברית(!) 7. עדיפות לSkypc, אפשרי גם TMS או חנות אחרת בקריות (אבל Skypc צמודים למשרד) 8. אין כוונה לשדרוג בזמן הקרוב. כמו כן, קיבלתי זוג הצעות, שנראות לי לא רציניות, אבל משתף אתכם בכל זאת. הצעה ראשונה - 4500 ש"ח Intel E7400 core2duo 2.8GHZ box ECS ELITEGROUP G31T TEAM 2G 800MHZ DDR2…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by SeriouSpike,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב עבור שימוש כמחשב OFFICE מתקדם. אין צורך ביכולת ניגון משחקים. במחשב יותקן רק כונן קשיח אחד ובעתיד אולי נוסף. אני זקוק להערות על המפרט שנרשם למטה וגם המלצות למארז + ספק כח. יש לי עדיפות למארז קטן מפאת המקום, אך אם המארז יעלה יותר מידי, אני אלך על מארז סטנדרטי עומד. תודה. מעבד: Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX‬‬ לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2H‎ קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 2 יחידות של PATRIOT PSD32G13332 DDR3 2GB Single Channel 1333MHZ‬‬ 9‪CL כונן קשיח: Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM‬‬ כונן: LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK‬‬

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by alanir,

מחפש מפרט לשימוש כללי. גלישה באינטרנט + הורדות (יוטרנט) + אופיס + דואר אלקטרוני (אואטלוק). המחשב דלוק כל הזמן לכן אני מניח שצריך קירור טוב וספק כוח טוב. תודה. עמית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יוטורנט, אופיס, אימיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - יוטרנט ואופיס כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, לצערי הבנתי שהגיע הזמן להיפטר מה P4 שלי ולעבור הלאה למכונה שמסוגלת לספק את הצרכים שלי כיום (לאחרונה קניתי U2410 שהמחשב שלי בקושי מסוגל "לסחוב"). באופן כללי אני מחפש מפרט וורסטילי שיוכל לשמש למגוון אפליקציות, החל מהרצת משחקים ותכני HD ברזולציות גבוהות (1920x1200) ועד לעבודה עם מספר מכונות ווירטואליות שרצות במקביל (כרגע אני בקושי מצליח להריץ אחת). אני יודע שהצבתי פה דרישות שאולי נשמעות מגוחכות בתנאי התקציב האלה, אז אם נראה לכם שהתקציב הזה יגביל אותי, אני אשמח לשמוע. הייתי שמח לקנות + לקבל את המחשב עד פסח, אני יודע שהסיכוי קלוש אבל אולי יש חנויות עם הרכיבים הרלוונטיים במלאי? (אם יש צורך, אני מסוגל לבצע הרכבה עצמית) התשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל א…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  17. היי, אני מעוניין להחליף את הגרוטאה שלי: Celeron Tualatin 1200@1600 378MB SDRAM @133 Radeon 8500LE המחשב הוא לשימוש כללי. עיבוד תמלילים, טבלאות, מולטימדיה, משחקים ועוד. אין לי תקציב מוגדר. אני שואף להוציא כמה שפחות כסף- כל עוד החלק יתן תמורה הגונה ויתן ביצועים סבירים. אני לא צריך- חומרה: צורב וכרטיס קול. ציוד היקפי: הכל נשאר. OC צריך להילקח בחשבון. אבל אני לא מתכנן ממש להשקיע בזה כסף. לקחת את החלק הכי טוב להמהרה בטווח הסביר של מחיר המוצר. כרגע זה מה שחשבתי עליו: שילוש 1 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU 450 ש"ח בלוג'יק ASROCK K8NF4G 349.00 ב PCdiscount SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 שח בנועה סה"כ שילוש 1390 ש"ח שילוש 2 AMD SEMPRON 3000 TRA…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Chevy,

שלום חבר'ה, מפרט לבן דוד שלי. זה מה שהצלחתי ללקט מהסקירה השבוע בפורום. יש צורך בלוח עם FIREWIRE. יש אלטרנטיבה? כ.מסך מובנה, USB 3.0 ? זו ההתלבטות היחידה שלי, איך שאני רואה את המפרט... דרישות משחק - מעט מאד ואם יהיה צורך בגרפיקה כרטיס מסך ייעודי יירכש בהמשך, כך שכרגע המובנה צריך להספיק. (הוא משחק MapleStory : ובלי תלת מימד כרגע). שימוש בסיסי בפוטושופ שגם המחשב הנוכחי מספיק אך יש צורך באחד נוסף בבית. המחשבה הייתה אופק מחשב מירבי לכן בחרתי במעבד יקר יותר, לא יהיה OC. ספק+מארז שקטים ועם אוורור מספק לאורך זמן (המחשב הנוכחי הוא עם מארז 6A19, ויועבר לאחותו). אין צורך בציוד היקפי, בהמשך ירכש מסך חדש 20" בסיסי. זה מה שהצלחתי לבנות: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad …

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. 1. מה התקציב? עד 4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט (עבודה במס' טאבים במקביל), אופיס, צפייה ב FHD, עבודה עם תוכנות ומוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני נוטה לבחור במארז הבא: Cooler Master Sileo 500 אך אשמח לשמוע הצעות נוספות אם יש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? קיימת דרישה למערכת שקטה ככל האפשר (ראו סעיף 9) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אני שם דגש…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום אני עומד לפני קניה של מחשב חדש וכבר הרכבתי את המחשב וקיבלתי הצעת מחיר אז אני רוצה שתיתנו לי את דעתכם ורעיונות לשיפורים אם יש הדרישות שלי הן לא גבוהות אני לא גיימר וזה פשוט שיריץ כל מה שאני רוצה ואם יתחשק לי להתקין איזה משחק חדש שיריץ אותו בכבוד. אז הנה המפרט: מעבד:Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX קרור: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זיכרון: Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL5 כרטיס מסך: Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe הארד דיסק: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: NZXT LEXA Read LINE NO PSU ספק כוח: PCP&COOLING Silencer 470W ATX צורב DVD וזה אני לא צר…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  21. אני גר באיזור חיפה, ולא נותרו כאן חנויות "איכותיות" לכן אני אצטרך להישאר עם אייבורי(לא מעוניין להזמין דרך חנות שלא נמצאת בחיפה בגלל אחריות). שימושים: רוב הזמן שימושים רגילים אך מידי פעם קצת גיימינג לא כבד. תקציב: 3000-3500 ש"ח לא יבוצע OC. אין צורך בציוד היקפי. מפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא המפרט הבא: מארז: thermaltake v4 ספק: SS 520W +80 לוח אם: ga-h77-ds3h Gigabyte מעבד: intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 דיסק קשיח: WD 1TB זכרון: Kingston 4GB צורב: LG SATA DVD כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6850 סה"כ מחיר: 3470 ש"ח האם Seasonic 430W A.PFC יוכל להתמודד עם המפרט? (הוא עולה 95 ש"ח פחות)

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by phantomII,

חבר ביקש ממני מפרט למחשב. התקציב 3000 ש"ח ללא חריגה. המחשב בעיקר לסרטים. בניתי מפרט כללי שלדעתי מספיק, אשמח לשיפורים. (בעיקר ברמת השקט של המחשב) מזמן לא התעסקתי עם מפרטים ואני קצת חלוד בחומרה עדכנית. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים כלליים , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ירח אפל,

מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD ATHLON 3000+ 64 bit S-939 מחשב GigaByte NF4 s939 PCI-E לוח אם Athlon64 3000+ (S-939) מעבד 512MB DDR400 KINGSTON/GEIL/DIGMA זכרונות GigaByte 6600 GV-N66128D כרטיסי מסך SATA 80MB WD/Sumsung/Hitachi(II) דיסקים קשיחים Foxconn 3GTK278 CASE /1x80 fan/ 300W FSP מארזים Genius KB-12E PS2 ENG/HEB מקלדת Genius Net scroll+ PS2 Retail עכבר Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design רמקולים סכ"ה 3450

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים. המחשב הוא להורים שלי, שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ומשחקים קלים. אני מודע שהמפרט הראשון יעמוד בדרישות, אך הוספתי את המפרט השני, במקרה ואחפוץ במשחקים תובעניים יותר כשאני בבית. נ.ב. בבקשה מפרטים מחנויות בצפון. (חיפה וצפונה) מפרט 1: שימושים כללים 3K Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 XFX nForce® 630i Intel LGA775, יחידות 1 ¤385 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4592 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤275 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4902 Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM, יחידות…

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by lharpaz,

שלום, התקציב הוא באיזור ה-3,200 ש"ח, וזה למחשב עצמו (ללא ציוד היקפי). אני זקוק למפרט מחשב לשימושים כלליים: אופיס, אינטרנט, מסנג'ר, ICQ, שיתוף קבצים וכו'. (המחשב לא ישמש למשחקים). בגדול, אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון, צורב DVD, הארד דיסק של , עדיף של WD250GB (שנראה שכמעט הפך לסטנדרט במפרטים פה), מארז וספק סבירים (לא חייב להיות שקט מאוד, אבל שלא יהיה רועד כמו טרקטור). נראה לי שכרטיס משולב על לוח האם צריך להיות מספיק, אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק כדי שיהיה סיכוי שהוא יריץ את הממשק הגרפי של ויסטה. ראיתי שיש מפרטים נחמדים כאלה מבוססי AMD בסביבות ה-2,700 ש"ח (למשל זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256850.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257153.0) …

• 6 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים