ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
בגדול כמו בכותרת. מחשב נייד 10 אינץ' עד 2000 ש"ח.. חשוב אם אפשר שהסוללה תחזיק יותר משעתיים שלוש הבנתי שלאסוס יש נייד עם זמן סוללה של 8 שעות +-. אשמח לכל המלצה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נפח Dard disk מינימום 750GB. רצוי 1TB. רצוי לוח אם מצויין שיחזיק הרבה זמן עם כרטיס קול מובנה איכותי. (המפרט לדי ג'יי). לא צריך כרטיס קול נפרד. אפשר למשוך תתקציב ל3800. גג. המשך יום נעים, תודה, דן.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תעזרו לחייל חביב לקנות לפטופ שיעזור לו להעביר את השנה וקצת האחרונות בסבבה בין פגז לפגז המחשב ישמש בעיקר ל Football Manager ולסרטים. מה שחשוב לי מבחינת חומרה זה מעבד I3 ו- 4 ג'יגה זיכרון. עדיף מעבד מהסדרה החדשה עם הכרטיס גרפי המובנה החזק יחסית (4000 אם אינני טועה). גודל מסך לא קריטי, אני אסתדר עם 15.6. הארד דיסק של 500 ג'יגה יספיק בהחלט. אין צורך במערכת הפעלה למרות שאם יש דגם שכולל אותה בתקציב - אז למה לא. אין צורך בצורב DVD. עכשיו לחלק החשוב באמת - יכול להיות שהוא יזכה להתעללות ומכות מזדמנות. אם ידוע על דגם יחסית יותר עמיד מהאחרים - זה יותר חשוב לי מכל מה שכתוב למעלה. זמן סוללה גם משחק תפקיד דיי חשוב. כמו כן הייתי מעדיף ללכת על פירמה מוכרת כמו דל או אסוס ולהימנע…
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אהלן חברים בניתי את המפרט שמצורף בתמונה יצא לי 4588 כעיקרון נראה לי שאני אלך על HD4870 (מחכה לביקורות ראויות לשמן אבל במידה ול יתרסק כנראה הוא הבחירה) האם יש דרך להוזיל את המפרט? (רכיבים אחרים/חנות יותר זולה [ המפרט הזה הורכב בפוקס]) האם הכרטיס מסך יכנס למארז שבחרתי? האם חשוב לציין שאני כנראה אקנה 2 מערכות כאלה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי המחשב הוא מחשב למשחקים, לא מתכונן OC ב3 שנים הקרובות , כנראה שהמחשב הזה הולך להיות המחשב שלי ל5 שנים הקרובות המשחקים שאני משחק הם כעיקרון FIFAות וכאלה מה שלא יאתגר כמעט אף מחשב (חוץ מאת הנוכחי שלי), אבל מה שמצריך להעלות את התקציב זה גם שהמחשב הוא להמון זמן (בטח שאני לא מצפה שעוד שנתיים משחקים ירוצו על HIGH) והדרישה להרצה טובה, מעולה אפילו של FSX.. כעיקרון התקציב הוא 8000 ש"ח למחשב ציוד היקפי (אפשר ללא רמקולים, נראה לי מקלדת חוטית ועכבר זה לא משנה העיקר שיהיה טוב.. (אני כמעט לא משחק משחקים עם עכבר, טוב אני לא משחק משחקים עם עכבר )) ומסך.. אבל אפשר לחרוג קצת.. THANKS
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לעזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים.. המשחקים שאני משחק הם בעיקר פיפ"א וכאלה.. אבל אחי מכור לFLIGHT SIMULATOR מה שדורש הקפצה של התקציב.. צריך להריץ את המשחק (X) על הגדרות טובות (אפילו גבוהות אם זה הגיוני לדרוש את זה בתקציב הזה) ברזולוציה הטבעית של המסך. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מקלדת חוטית (אני משחק על המקלדת רק פיפא.. אז לא צריך משהו מטורף.. יש לשאר הדברים גיים פד/הגה/ג'ויסטיק ואפילו שלט לטיסנים חח), עכבר אלחוטי טוב (אני לא משחק בעכבר בכלל, אבל אני רוצה שהעכבר יקלוט למרחק של 2 מטר ויהיה עמיד ויהיה טוב חסר בעיות ותקיעות, אם זה בעייתי אפשר להתפשר על חוטי (שוב לא משהו מוגזם)), מסך.. אני מניח שאחד מהDELLים בתקציב שלי לא?, וכרטיס רשת אלחוטי... בקשר ל…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאות ספורים - רק אם יש באמת עניין. 2. מה שימושי המחשב? שימושים משרדיים, המטרה העיקרית שהמחשב ירוץ מהר גם בזמן עומס - ושחומר הגלם יהיה איכותי, שלא יתקלקל מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש. מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, מסך. מי שלא מבין בזה לא חייב לעזור בזה ויכול לעזור רק במפרט המחשב, ובכל אופן אין לי קנה מידה למחירי השוק של הפרטים הנ"ל - והם לא קשורים לתקציב של המחשב בהרכבה. אנא ציינו את מחיר הציוד ההיקפי בנפרד ומשם נתקדם. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק בכדי שיוכל להריץ משחקים כמו אססין קריד 3, bf3, dishonored וכו׳ באיכות טובה וביצועים טובים. התקציב שלי זה בסביבות ה5ת אלפים וראיתי כמה הצעות מה שהכי משך לי את העין זה מחשב של אסוס בבאג שהמפרט שלו הוא כזה: Intel core i7-3610m Windows7 premium 15.6 hd color shine LED 8gb RAM DDR3 1333mhz Hard drive 750gb 5400rpm G-force 630m 2gb מערכת קירור icecool יציאות ליו אס בי וכו׳. המחשב הזה עולה 5040₪. עכשיו השאלה שלי היא באיזו איכות ירוצו עליו המשחקים שהזכרתי מקודם בכלל כל המשחקים החדים שיוצאים בתקופה האחרונה? תודה מראש על העזרה. איגור.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח, והמחשב מיועד בעיקר לעיצוב גרפי (דו מימדי-פוטושופ וכו') intel core 2 duo e4400 gigabyte ga945g2-sm kingsrton ddr 2 1gb 667mhz X2 geforce 7300GT 256mb/128bit song dvdrw wd 160gb sataII 7200rpm פלוס ספק כח+מארז+ווינדווז ויסטה home premium 3300 ש"ח ההתלבטות העיקרית היא בין athlon 64X2 4200 לבין core 2 duo 4400. אני לא כ"כ מעורה בשוק הדינמי הזה, אבל הבנתי שהאינטל הוא בערך דור אחד קדימה. והאת'לון נוטים יותר להתחמם. דעתכם? אפשרויות לשיפור במסגרת התקציב? תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=16154&N=4294966502&Name=VAIO+Laptops#/overviewTab מה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי, סורי אם הנושא לא מובן.... ברצוני לקנות מחשב נייד אך יש כמה בעיות 1. אף פעם לא קניתי נייד אז הידע שלי בנושא שואף לאפס. 2. המחשב האחרון שבניתי היה מלפני 4 שנים (לפני הצבא) ובהתאם לכך הידע שלי בנושא מה שהולך היום. כך שאין לי מושג מה בגדול צריך להיות התקציב למחשב נייד. המטרה שלי היא שהוא יהיה מחשב נייד שיחליף בעצם את הנייח שלי, כלומר שכן ישמש למשחקים, ולהצגה של סרטים בHD על הטלוויזיה עם חיבור HDMI. אני יודע שזה גוזר שהוא יהיה יקר יותר כבד יותר ועם פחות זמן סוללה (נדמה לי). יש לי הנחה בחברת HP וממה שהצלחתי להבין הדגם שאני רוצה הוא הסדרה פביליון שלהם? הם נחשבים טובים? אשמח לקבל קצת תשובות או הפניה לקצת ידע כללי לגבי מה שהולך היום בזירה של הניידים. נוסף על כך, ממה שראיתי במ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים\משחקים * גודל המסך?רצוי כמה שיותר גדול * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד,המחשב יחובר לחשמל ברוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? HDMI,VGA * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500gb+ * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD וצורב. * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל ראיתי שלדל יש מה להציע
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה (: [br]פורסם בתאריך: 10.11.2007 בשעה 17:25:46 אגב, ללא מסך וציוד היקפי
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קודם כל , תודה מראש לכל מי שיעזור. אז ככה , אני מחפש מחשב בסביבות ה7,000 ש"ח למטרות משחקים , המשחב חייב להיות חזק ,מבחינת מסך אני רוצה 19" רגיל לחלוטין לא LCD ולא בטיח אני מעדיף מסך רגיל ולבזבז את שאר הכסף על חלקים יותר טובים. עדיפות לגיג'ה זכרון פנימי, כונן DVD וצורב DVD+- , כרטיס מסך איכותי (מאוד) , כונן קשיח 200GB SATA. בתודה רבה אלעד
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב הוא למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, ואין כמעט סיכוי שאעשה OC.. כנראה שהמחשב הוא מחשב ל4 שנים הקרובות.. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מסך (בטח תשימו את אחד הDELLים ), מקלדת (איתה אני בעיקר משחק אז חוטית, נראה לי כדאי הרגילה של מייקרוסופט) ועכבר ( אין שום משחק שאני משחק עם העכבר, אז הייתי מעדיף שיהיה עכבר אלחוטי (כל עוד הוא לא יקר מדי) אבל שיהיה איכותי ויקלוט מ3 מטר ולא יעשה בעיות! ) תודה רבה ושבוע מבורך !
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן.. חדש כאן חבר המליץ לי על הפורום.. אני זקוק שמישהו יבנה לי מפרט למחשב לפי הפרטים שאני יתן למטה, תקציב לא ממש חשוב רק לא להגזיר טווח מחירים לא לדפוק לי 6000.. נגיד 4000 אז ככה אני זקוק למחשב בשביל הכל בעצם.. לשחק קצת (לא רציני בכלל) אבל עדיין שהכרטיס יחזיק לי לא איזה אחד מעפן שמשחקים של היום לא עובדים בו (ואני רוצה גם לחבר אותו לטלוויזיה).. אם לעצב פטושופ פלאש אול יעוד תוכנות זה חשוב עניין המעבד והזכרון.. ולהורדות.. אז שהמעבד יהיה נגיד 3.2 כפול ליבה או 3.6-8 אני לא יודע לא ממש מבין משו סבבה שיחזיק זמן ויהיה מהיר טוב.. זיכרון 1000 אולי אפילו 1500 אני לא יודע שמעתי שDDR טוב.. כרטיס מסך אמרתי כבר מה אני צריך.. לוח אם לא מבין, ועוד כמה לא מבין. יציאות USB שיהיו 6-8. צורב …
-
- 18 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב טוב ללימודים. למה אני מתכוון בטוב? שהוא לא יגביל אותי בגלישה באינרנט בטאבים מרובים ובמקביל עבודה במס' מסמכים באופיס. בנוסף אני מעוניין לראות סרטים בצורה חלקה גם בחיבור לטלויזיה. בנושא גודל המסך יש לי דילמה שכן שיחקתי ועבדתי קצת עם מחשבים של אנשים בגודל של 15' והיה לי ממש ממש נוח. השאלה היא האם יש הבדל משמעותי בין 15 ל14 מבחינת צריכה סוללה, כי אני רוצה שהסוללה תעבוד איזה 4-5 שעות רצוף בלי למות. אם ניתן יהיה להכניס במסגרת התקציב והדרישות כרטיס מסך שהוא לא מובנה, מבורך. * גודל המסך? לא קטן מ-14. כזה שישתה פחות סוללה. * משקל רצוי? לא רלוונטי, שיהיה נייד יחסית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות. * בלוטות? מומלץ. לא חובה. *…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ toshiba a205-s5831 שנקנה בארה"ב. זה המפרט שלו - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A205-S5831-15-4-inch-Processor/dp/B0015LB3HM, רק שעשיתי בעצמי שני שינויים - שידרגתי זכרון RAM ל 2 GB, והמערכת התקנה היא XP. אתמול בערב עבדתי עליו עד שעה מאוחרת, הכל עבד כמו שצריך וכו'. קמתי היום בבוקר, נגשתי להדליק אותו - הנורות מראות שהוא דולק, אבל המסך לא נדלק (נשאר כבוי כאילו לא הדלקתי כלום + אין גם את הרעש שהוא עושה שהוא מפעיל בדר"כ - רק רעש קטן של מאווררים) ניסיתי F5, או F12 (שזה תפריט ה BOOT שאני יכול לבחור אם לטעון את המחשב מהדיסק או מההארדיסק) או F2 (שזה המחיצת התקנה ושחזור של toshiba) אבל פשוט המסך נשאר כבוי. (ניסיתי גם להוציא את הבטריה ושיפעל רק על חשמל - ניס…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, גלישה, וסרטים ומוזיקה. כמו כן יש עדיפות לPCI-E(למטרות שידרוג בעתיד) אני לא צריך מסך מקלדת וגם לא עכבר בכל השאר ככל העולה על רוחכם. בתודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון כבר קניתי תמחשב אבל אני חושב שאני יכול עוד לשנות... זה רגע כזה של התחרטות כזאת אולי... הרכיבים העיקריים: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 ... Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk יש לי התקפי חרטה שמא המעבד לא מספיק מהיר והכרטיס מסך לא יחזיק מספיק.. אני מקווה שהדאגות לשווא.. אגב, הלוח אם מומלץ לעתיד נכון? מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לבתי מחפש משומש / מחודש עבור שימוש בתוכנת Virtual Robotics Toolkit מהבנתי דרישות המערכת הם : מעבד I5 זיכרון 8GB וכרטיס מסך האם כל מעבד I5 יעשה את העבודה ?, האם כל כרטיס מסך יעשה את העבודה? חשבתי על אופציה נוספת של מחשב עם מעבד AMD שכולל בתוכו מעבד גרפי האם זה יוכל לעבוד כמו שצריך? אודה לעזרתם איזה מחשב לרכוש העדיפות היה לא להשקיע יותר מ 1500 ש"ח אין לנו צורך בציוד היקפי רק במחשב עצמו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ₪ עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק א…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
תיכננתי כבר לרכוש את ה-STUDIO 1537 P8400 MHD4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm למרות שהתאכזבתי שהוא בא ללא מקלדת מוארת וללא קורא טביעות אצבעות, ואז נתקלתי בדיון הבא http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=286942 על הבעיה עם הכפתורי מגע-רגישות שנתקעים בפאנל ועושים בעיות, שאין לה פתרון וזה משהו שכן DEAL BREAKER בשבילי אז אני מחפש מחשב אחר כעת לצערי, למרות שממש אהבתי בו את השילוב של המסך LED, המפרט ברמה מאוד גבוהה, המראה והפיצ'רים הנוספים שיש בו... המחשב שאני מחפש: התקציב הועלה ל-6K מבחינה "עסקית": ינויד ברחבי הבית, בין בתים, בין בית-אוניברסיטה (מדמ"ח), בין בית-עבודה (להציג עליו ולהריץ עליו הדגמות) מבחינה "ביתית": מולטימדיה של הרבה סרטים…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי נטבוק, אבל וינדוס 7 מרגיש כבד עליו אז חבר המליץ לי על זה: http://www.ubuntu.com/netbook 1) האם שווה להתקין? אני מחפש מערכת הפעלה קלה יותר. 2) האם אני יכול להתקין דרך דיימון טולס או רק דרך צריבה? אם יש דרך שאפשר להתקין בלי לצרוב אשמח לקבל הסברים. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוקיי, פה זה עניין רציני ואני חיב את המפרט הכי חזק לאובר קלוק המאקסימלי שאני אוכל להגיע :AR15: אז ככה יש לי תקציב פתוח 3500 ש"ח ל---> לוח אם,מעבד,זכרונות פנימיים וקירור למעבד. המערכת תיהיה מבוססת AMD. למה אני שואל פה ובפורומי מפרטים לא? בגלל שפה מבינים יותר באובר קלוק, שמעו אני לא זקוק לסיכום מחירים וכאלה אני פשוט זקוק שתגידו לי את המערכת הכי הכי הכי הכי הכי טובה לאובר קלוק, לא זקוק אל תגידו לי מה כל מחיר של כל דבר פשוט תסכמו את זה ככה וזהו תודה. נ.ב זכרונות-->DDR400 אני כבר יודע רק להגיד מאיזו חברה,איזה CL לקחת,באיזה סטפינג,כמה סטיקים (זקוק ל 512MB כללי),1 או 2,האם לקחת DUAL DDR או לא?(אם זה לא ישפיע על OC אז לא) וכאלה. מעבד-->לא קשור לכל מעבד יש מתח ש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ של לנובו - N100 Core 2 Due T5500 אני משתמש בו כשולחני (אין לו בטריה, והוא רק בבית). האם אפשר לבצע OC למעבד \ לפטופ כזה? האם עדיף שלא? אם כן, האם אפשר לבצע oc ישירות ממערכת ההעפלה (ולא דרך ה bIOS? תודה!
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-