ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשרדי. גיימינג קל בעתיד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, קשיח בנוסף ל SSD וצי…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מעוניין בנייח שהיעוד העקרי שלו זה גלישה באינטרנט \ you tube וכו' לא מעניין אותי 4K \ משחקים וכו'. מיועד להריץ Win10 רוצה SSD וכמה שיותר RAM רצוי מארז קטן (שכחתי איך נקרא השם) אשמח אם תרכיבו מIQPC. אפשר חריגה קלה.. ללא מסך או ציוד נלווה.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי לכולם, אז אחרי שהיה דיון סוער בנושא סדרת ה-Thinkpad של Lenovo אני חושבת לשקול מחדש למחשבים מחברות אחרות ומסדרות אחרות. (כרגע 6 עם מחשב מסדרה זו של עם שימוש יומי כבד אחרי מספר תיקונים עם שירות מצויין מטעם IBM למען הסר ספק כי באמת לא מדובר בסדרה של ideapad) 16 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית למטרת לימודים. בעקר שימוש בתוכנות office למיניהן עם שימוש מזדמן בתוכנות לניתוח סטטיסטי ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך עזרה בבניית מחשב כרייה חדש. אז ככה אמרו לי ללכת על 1060 יחס מחיר תועלת מי שמבין יותר יוכל לעזור המחשב ששימש אותי לכרייה גמר את הקריירה שלו ועכשיו החלפתי לו חלקים וחזר לעבודה. אז ככה תאמת אין הגבלה כלכך בתקציב. ללא מארז כמו שאתם יודעים. חניות חול או בארץ מTSM או כל חנות אחרת שתיתן לי מחיר טוב! כמות כרטיסים 6 תודה לעוזרים אם צריך עוד פרטים תגידו לי שוב תודה סביב ה10K או 15K
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב לשימוש משרדי (אופיס,אינטרנט) ובנוסף 2 מסכים. בניתי מפרט שמבוסס על i3 8100, למרות שאני חושב שהמפרט הזה יהיה הרבה יותר חזק ממה שאני צריך. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר לחסוך עוד זה יהיה מעולה. ** אני ממש לא נעול על 8100 ואין לי בעיה לקחת I3 דור קודם/ AMD מקביל. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 525 לוחות אם: Asus PRIME Z370-P כמות: 1 - מחיר: ₪ 608 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 מארזים: Antec NSK-3100 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 150 ספקי כוח: 350W SS-350ET…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מעוניין למכור מחשב גיימינג. הפסקתי לשחק ואני מסתדר מעולה עם לפטופ. מפרט: מעבד: Intel i7 4770K לוח אם: Asrock Z87 בגודל mITX זיכרון: 8GB DDR3 Dual Channel כרטיס מסך: GeForce 1070 Mini ITX כונן קשיח: 256GB SSD + 1TB HDD ספק:Corsair 450W 80+ Gold SF450 SFX (מגיע עם מתאם למארז ATX) מארז: מארז Fracial Design בגודל ITX כמה המחשב שווה? כמה שווה בערך כל חלק?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. יודעת שריאלי למצוא גם באזור 3500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מחשב נייד ללימודים שנמצא בתיק ביום יום. כלומר, צריך להיות עם זמן סוללה ארוך ומשקל יחסית נמוך. נדרש להריץ בקלות גם תוכנות קצת יותר כבדות של ניתוחים סטטיסטיים ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ב-SPSS (ניתוחים סטטיסטיים) ו-Movie maker ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי,מחפש מפרט למחשב נייד. מפתח עם visual studio בעיקר ,מחפש משהו שיסחוב בכבוד. משקל וכו לא מעניין,גם לא גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,אפשר לחרוג קצת מעל אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה,בעיק visual studio 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות WIN 10 ואופיס 16 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז אבל מעדיף להזמ…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד שיתאים לי להרמת מכונות וירטואליות, לפי מה שציינתי בשאלון. תודה מראש מעדיף של Lenovo Thinkpad או של Dell מהסדרות העסקיות ולא Inspiron. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות (מעריך ששלוש-ארבע בו זמנית), אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מקווה שבעיקר למכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב העבודה תהיה ב-V-Ray For Sketchup. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V-Ray For Sketchup, כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6.…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר מחשב זול ודק עם נתונים סבירים ומסך סבבה, נתקלתי ב-320s, שעל פי נתונים יבשים עונה על כל הצרכים שלי, ובמחיר סביר ביותר. הבעיה היא שראיתי ביקורת לא מחמיאה על הדגם של ה-13 אינץ' - בביקורת נאמר שהביצועים של הלפטופ הזה נחותים בהרבה מביצועים של לפטופים מחברות אחרות עם אותו המעבד, וזה בגלל שלנובו הגבילו בכוונה את צריכת החשמל של המעבד בשעת עומס, משהו שכנראה קשור לזה שהמחשב מאוד דק ולצורה שהוא מתמודד עם עלייה בטמפרטורות במאמץ. בגדול, אני מעוניין בדגם של ה-14 אינץ', שלפחות מבחינה תאורטית, אמור להתמודד יותר טוב עם חום בגלל הגוף היותר גדול, מה שאולי יצריך פחות מגבלות מבחינת הספק המעבד - אמנם אני לא יודע אם זה באמת ככה במציאות. …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שיהיה חזק, מהיר ואמין לאורך זמן, הרצה של תוכנות עריכת מוזיקה כגון FL STUDIO ועם אופציה לתמיכה במשחקי מחשב (אני כרגע לא משתמש בו למשחקים אבל בעתיד יש סיכוי שכן), אשמח אפילו לשתי אופציות: אחת למחשב ללא האופציה לגיימינג ואחת כולל. צריך שטח איחסון יחסית גדול במחשב (בסביבות 1 טרה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר בתמורה למוצר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתבתי למעלה, איחסון מידע, FL STUDIO (עריכת מוזיקה), סרטים, ואופציה למשחקי מחשב תלוי בכמה המחיר יקפוץ …
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -. משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז mid tower שנותן תמורה טובה למחיר. עיצוב פשוט זה פלוס. מהשוואה בין מדריכים מחו״ל והמחירים בארץ, ראיתי שאת ה Corsair 200R שיחסית מומלץ, אפשר להשיג בארץ ב 250 ש״ח (בחו״ל הוא נמכר ב 55$ = 193 ש״ח). מה דעתכם? המלצות נוספות? מוכן גם להזמין מחו״ל אם זה באמת ישתלם, אני מניח שלא כי אני לא מחפש דגם אקסלוסיבי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה תוכנות הפיתוח העיקריות שאני מתכוון להשתמש בהן. המחשב הישן שלי סוחב אותם בצורה סבירה, אבל אני רוצה יותר מהירות. בגדול GPU נחמד ואפשרות לפיתוח משחקים בגרפיקה כבדה גם אפשרות, למרות שהמיקוד שלי הוא בעיקר למובייל. אני עוד לא מביא מחיר, כי אני רוצה לפניי לדעת מה הם הדברים שיפיעו על בעיקר עבודה שותפת עם תוכנות פיתוח. ביצועים למשחקים ולGPU הם נחמדים, אבל הדבר הכי חשוב לי במחשב זה שהצד של הפיתוח יעבוד הכי חלק. זה אומר שפיתחת תוכנות הפיתוח, קומפלציה, לא להיתקע על הרד דיסק שמתעורר מתרדמת ודברים כאלה יותר חשובים. הווינדוס נתקע ונהיה איטי על הרבה דברים לא ברורים... למשל אתה פותח את אנדרויד סטודיו ופתאום הוא נתקע כי הוא מחליט לעשות משהו בHDD שישן בזמן …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, עלה לי הצורך במחשב נוסף בבית שישמש אותי לאחסון קבצים, ולהרצה של שרתי משחקים (לטסטינג) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לעשות את העבודה במינימום תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה תקציב קטן מידי, אז אין הגבלה לחריגה (אני פשוט לא מכיר את השוק הזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדות (טורנט בעיקר), תוכנת שיתוף הקבצים המובנית של הוינדוס, שרתי משחק (לא יתחברו לשם הרבה אנשים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה), מחשב שאמור לעבוד 24/7. חוץ מהשימושים שהוזכרו, ככל הנראה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב ייעודי לסימולטור טיסה הישן של מייקרוסופט Flight Simulator X (FSX)ׁ, הוותיק והחביב. בשל היותו ישן, הסימולטור מתבסס בעיקר על עוצמת המעבד ולא על ה GPU כנהוג היום. להלן הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סימולטור טיסה, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).FSX,Android studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20X2 …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ! אני הרכבתי את המפרט האם יש פה משהו לשנות או שאתם ממליצים האם הכרטיס מסך מומלץ amd מעבד: 774 ₪ - Quad Core i5 7500 Kaby Lake 3.4Ghz S1151 קירור אוויר למעבד: 170 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red לוח אם: 420 ₪ - Asus B150 Pro Gaming/Aura RGB זכרון: 750 ₪ - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1182 ₪ - * אספקה לא סדירה * - ASUS ROG STRIX RX570 4GB GAMING D5 דיסק קשיח: 244 ₪ - SSD SanDisk PLUS 120G SATA III דיסק קשיח: 202 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 257 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular מארז: 299 ₪ - CoolerMaster MasterBox 5 Bla…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD, שימוש נרחב בגוגל adwords וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל מעוניין לציין כי בניתי מפרט ראשוני (אני לגמריי חסר ידע בכל הנוגע לבניית מפרטים, כאן מתבקשת עזרתכם :)) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אם חייב אז כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, CSGO, אבל פתוח להתאהב במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש לקבל המלצה למפרט מומלץ למחשב שולחני לעריכת וידאו בתקציב של 4000-6000 ש"ח תודה רבה להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-6000 ללא מסך וציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו FHD, עריכת תמונות, שרטוט ואופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) power director 16, Photoshop, AutoCADשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי: 10,000 ש"ח א. אפשר לנצל את כל התקציב ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר 2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס. - משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ' - רזולוציה טבעית של המסך: 1920 על 1080 - הגדרות גרפיות: גבוהות 3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך. 4. יש צורך בכל הרכיבים. 5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה 6. לא מתוכנן אוברקלוק לרגע זה, אבל אשמח להשאיר את האופציה הזו פתוחה 7. אין צורך במערכת הפעל…
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-