ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לקנות מחשב לצורך משחקים ומוסיקה המחשב לא צריך להיות ברמה גבוהה במיוחד ולכן גם התקציב בהתאם - עד 3500 ש"ח כולל מסך אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי, אני מחפס לפטופ עם הפרמטרים הבאים: מסך 12-13 אינצ' יציאת HDMI ויכולת להקרין HD בצורה חלקה (רוצה לחבר לטלויזיה) ללא DVD פנימי תקציב 3000 (טיפה גמיש) הקושי העיקרי שנתקלתי בו הוא היכולת להקרין סרטים...אין לי מושג מה אני צריך בשביל זה [br]פורסם בתאריך: 26.07.2010 בשעה 21:42:56 למשל המחשב הבא מספיק חזק ל-HD ?http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1631
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב והסתכלתי על המפרט שמומלץ באתר ב - 5000 ש"ח ללא מסך. אז שאלתי בחנות ואין להם כרטיס מסך של pointOfView אלה במקום יש : xfx fx6600 gt 128mb . האם הכרטיס מוצלח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצתכם חיכיתי וחיכיתי לכרטיסי DX10 ולהוזלה של אינטל. כעט אני צריך את עזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש. דרישות: ביתיות- משחקים טובים, עבודות, אינטרנט וכו'. מחשב שיחזיק, כך שאני לא אהיה צריך להחליף את כל החלקים שלו בעוד שנה. צורב DVD. אין צורך במסך. העדפות: אינטל. מחיר: 3500-4000 ש"ח. אם זה ממש ישפיע אפשר לעבור את ה 4000 אבל, כמובן, עדיף שלא. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ולא יודע אם כדאי לחכות עוד קצת שמחירי מעבדים,לוחות,כרטיסים וכו' ירדו או שזה לא צפוי בזמן הקרוב? מישהו אולי יודע?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה משני המפרטים המצורפים חזק/טוב יותר? תודה לעונים. נ.ב. באותו תקציב (2000 ש"ח) הצלחתי לדחוס מאיץ גרפי למפרט של AMD, ןהמפרט של אינטל בא עם כרטיס מובנה. ובכל זאת מה עדיף לעבודה משרדית ותיכנות בעיקר? (לא מתוכננים משחקים ולא מתוכנן OC).[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 09:43:01 אני אמקד קצת את השאלה: האם עדיף ללכת על INTEL E4300 עם מפרט כללי סטנדרטי. או על AMD 4600 DUAL CORE עם מפרט כללי חזק יותר?תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
למה לא נותנים בניידים בכל מפרטי המכירה מידע על הלוח אם,,,,איזה חברה,איזה צי'פסט ,תדרים וכו' איך אפשר למצוא
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מסך 19 אינצ', רזולוציה טבעית 1280X1024, שרוצה מחשב משחקים ב-3000 שקל. הוא לא יודע ולא מתכנן אוברקלוק. עדיף כרטיס מסך של NVIDIA מכיוון שהחבר לא מעוניין להתעסק עם דרייברים מעצבנים של ATI ופרופילים וזה (זאת העדפה שאני שמתי, הוא לא אמר את זה מפורשות). תנו בראש שכחתי להגיד, הוא רוצה לפחות 500 ומעלה ג'יגה קשיח. אם אפשר לא של Seagate, פשוט כי זה סיפור להתעסק עם הבעיות קושחה שהבנתי שיש לו.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אז ככה. הרכבתי מפרט, ואם אתם חושבים שרכיב מסויים יהיה מתאים יותר לדרישות שלי, אז דברו.... מספיק לי אייאמדי סבבה, לא משהו מטורף, כי ממש אין צורך, לא ממיר איתו סרטים, או משחק באסטרטגיה........ ולכן שמתי את מה ששמתי. לוח אם, אני רוצה עמוס פיצ'רים, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך נוסף, וכרטיס קול נוסף, כי זה למשרד, אין ממש צורך, אז לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך טובים, יהיה מעולה, ולכן שמתי.... (למרות שבזה אני הכי פחות בטוח, אולי עדיף לוח אם "רק" סבבה, ולקנות כרטיס מסך מינימלי, יהיה עדיף....מה גם שאני לא בטוח אם בלוח ששמתי יש כרטיס מסך מובנה או לא, כי לא הצלחתי למצוא את המפרט שלו.....). זכרון, יצטרכו מולטי טסקינג, אז שמתי דואל של 512, שיוצאים 1024........ מארז, חשוב שיהיה אטום…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C.O.D 7-6 CSS San andreas Cs1.6 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חברות וחברים! אני מוזיקאי חובב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת עריכת מוזיקה (בעיקר) . אני חייל והתקציב שלי הוא 6500 שח. רכיבים נדרשים : מעבד חזק ,זיכרון חזק,כונן קשיח מהיר (עדיף 7200 סל"ד) עם לפחות 180GB , לפחות 2 יציאות USB2 , יציאת FIREWIRE (עדיף),כרטיס מסך לא משולב(עדיף),תמיכה בתקשורת אלחוטית,צורב DVD. אני מוכן להתפשר על ניידות וגודל המסך . אני כבר שבועיים מתגלגל עם החיפושים והמחשבים שהכי קרצו לי הם TOSHIBA SATELLITE A-300-1ND והDELL STUDIO(CORE2 DUE 8400? . ועוד שאלה אלכם : האם אני צריך להימנע ממחשבים שהיו בתצוגה ועכשיו נמכרים ממש בזול ביחס למחירון ? תודה רבה.... לירון
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום הרכבתי לחבר שלי מפרט ב3000 ש"ח, אבל הייתי רוצה דעה נוספת על המפרט, כולל עצות לשיפור וכו'. הנה המפרט שהרכבתי לו, מKSP, מצפים לעצות לשיפור אם יש http://i15.photobucket.com/albums/a355/Aragorn-GT/shai.jpg
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי, אני צריך המלצה למחשב למשחקים בלבד , להל"ן הדרישות : לפחות 2Gb זכרון. אין צורך בציוד הקפי : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , HD , צורב . כרגע יש לי מארז של chenbro xpider , ספק של TT 420 watt APD 2-FAN APFC . האם כדאי להשתמש בהם או שיש להחליף ספק ומארז ? האם להשתמש בקירור STOCK ? יש לי תוכניות לביצוע OC קל מאוד
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אז ככה חשבתי לשדרג את המחשב...ההחלפה של הקונרו נראת לי נחמדה... חשבתי ללכת על E6300 ועל לוח נחמד לOC.... וזיכרון...אני לא יודע מה לקחת האם מושקין 667 עם תיזמונים של 3-3-3-10 או על גיסקיל 800 עם תיזמונים 4-4-4-12....כמובן מדובר ב2GB... או שבכלל אני משתדרג לAM2 עם X2 3800 65W או X2 4000 89W....עם המושקין....וזהו...שזה יוצא לי באיזור ה2500...ואז אפשר להשקיע בכרטיס מסך כדוגמת X1900XT...וספק בהתאם.. בכל מקרה אני צריך להחליף מעבד...כי הוא צאוור בקבוק במערכת שלי... המחשב הוא למשקחים וסרטים...על הLCD 27' שנקנה לעצמי לפני הגיוס...
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה די טובה למחשב הזה, אבל התהייה שלי האם החברה הזו מוכרת מספיק (אני לא מכירה אותה) ומומלצת? אם יש למישהו המלצות נוספות, אשמח. אני מעוניינת במחשב נייד 14''-13'' עד 5500 ש"ח, וכמובן שעדיף זול. תודה רבה! זה המפרט: מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz ערכת שבבים Chipset SiS 672 DX + SiS 986 1066MHz FSB (לא 800MHz) מסך "14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3450 256MB VRAM זכרון 2048MB 667MHz 4GB ניתן להרחיב עד דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 Bluetooth 2.0 ציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים,יציאת רשת ועכבר Touch
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, מה אומרים על המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51120 איך המעבד? אני רוצה לדעת מה אתם אומרים, שווה לקנות אותו? ותגידו לפי מה שכתוב אם הבנתי נכון, אפשר להגדיל את הזיכרון של הכרטיס מסך לפי הבחירה שלי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בזמן החיפוש אחר מחשב נייד התחלתי להתבלבל בין שלל דגמי לנובו השונים. רציתי לדעת מה ההבדל בין לנובו N100 ללנובוN200 וכמו כן מה דעתכם על המפרט הנל : IBM LENOVO 3000 N100 TY0FFIN הנייד בעל ליבה כפולה ומהירות המעבד 1.83 2GB Memory 120GB Hard Disk NIVIDA GEFORCE PCI EXPRESS ADAPTER 7300 128MB 15.4 Inch Wide Screen High Resolution 1680X1050 Glossy מצלמת אינטרנט מובנית קורא טביעת אצבע ביומטרי מערכת הפעלה ויסטה ביזניס עם רישיון מקורי ישנן 4 יציאות של יו אס בי רמקול פנימי מובנה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט מבוסס AMD עבור עבודה משרדית בעיקר ( OFFICE + אינטרנט) שיכול להריץ סרטי MPEG בצורה מספיק טובה. צריך שיהיה כרטיס קול נחמד ( עדיף מובנה ) כרטיס רשת מובנה ( יש כרטיס מובנה ש XP לא צריך DRIVERS בשבילו ?? ). חשוב - אין לי צורך בדיסק קשיח , מקלדת עכבר ומארז ומסך. אם יש אפשרות לכרטיס מובנה זה טוב אבל שלפחות יהיה AGP לשים כרטיס אחר.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחשב שלי כבר לא סוחב אז החלטתי להשתדרג במעבד, לוח אם, זכרון וכ. מסך חדשים. אני מבקש מכם המלצות לרכיבים האלה בתקציב של 3000 שקל. (בלי לחרוג בבקשה!)
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה אני עושה אם הילד שכח את סיסמת ההגנה של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט עבור חבר כמו שציינתי בכותרת. אני מעריך שהמערכת חייבת להיות AMD כי ב2000 שקל אני לא בטוח שאפשר לבנות מערכת טובה מבוססת INTEL.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-