עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לקחתי את המפרט שcold fire היקר בנה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348041.0 והחלפתי את המעבד שהוא נתן לי ל Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM עם גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro הדרישות שלי הן מחשב יציב שיידרש לעבוד עם מולטימדיה וגלישה באינטרנט (בלי משחקים כבדים) עכשיו יש לי מספר שאלות ,מי שמבין שיעזור בבקשה 1.האם המעבד יעבוד טוב עם שאר המערכת (כמו שאמרתי הוספתי אותו במקום מעבד ממפרט אחר שהוצע לי) 2.אם יש לי עוד 300 שקל מה כדאי לשפר/להוסיף? (כ.מסך טוב יותר או גוף קירור נוסף) 3.כמובן- האם המחשב יענה על הדרישות שלי תודה רבה!!!! המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 P…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לרדת עד 4500 במקרה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לגריפקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

3. Started by tzav,

1. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, תוכנות, סרטים, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, BattleFront, המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים 1080p, אם ניתן 4k בתקציב זה גם טוב.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי חברים. הידע שלי דיי מועט בכל הנוגע למפרטי מחשבים, משתמש עד היום בלפטופ ממוצע, רוצה להשתמש בלפטופ רק ללימודים ולקנות נייח לצורך גיימינג (בעיקר League of legends, ולהשאיר אופציה למשחקים מעט יותר כבדים בהמשך.. תאכלס הדרישה העיקרית שיהיה חזק ואמין, בתקציב של בין 4500-5000 (5500~ עם מוניטור טוב) תודה רבה מראש. עריכה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (5500 עם מוניטור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 עם מוניטור זה הגג שלי (5000 בלי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית…

• 20 תגובות
    • 5k צפיות
  5. אני מתכנן רכישת מחשב נייד וגם מחשב נייח. אני אעזר במפרטים שכתבתם. 1. באזור שלי בקריות יש אייבורי/באג/ksp/omc רשתות חשמל... היכן עדיף? 2. כאשר קונים מחשב מוכן איך אפשר לודא שהחלקים שנמכרו הם באריזה? איך אפשר לודא מה שמו בתןך המחשב? 3. הייתי רוצה לקבל חלקים באריזה מקורית ואז לתת להם להרכיב ( כך אני מקבל את כל האריזות והתוכן שלהם למקרה שאצטרך בעתיד). זה מקובל? 4. מערכת הפעלה - אני רואה שדי הולכים לכיוון win8 . כדאי? אני מכיר את win 7. לא יהיה קשה ללמוד? 5. איך פותרים את בעיית הרשיונות? נראה לי יקר לקנות 2 רשיונות ל 2 המחשבים הנ"ל? למשל האם אפשר להוזיך על ידי win ישן שיש לי ברישיון? קצת לא הגיוני שקונים מערכת win ברישיון ואחרי 3-4 שנים יש חדש ושוב צריך לשלם מחיר מלא ל…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by K_D,

תגידו יש עוד אתרים שנותנים מפרטים מומלצים אבל יותר מעודכנים למחירים של היום??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. Started by MODI,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210079.msg1841535#msg1841535 תכתבו את המפרט פה בבקשה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אחותי חוגגת יום הולדת והטילו עלי את מלאכת החיפוש של מפרט מחשב מתנה בשבילה. התקציב הוא עד 4000 ש"ח, כולל מסך (19 אינץ'), רמקולים (רצוי 2.1), מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים). המחשב לא ידרש להריץ משחק יותר חזק מGTA San Andreas (אולי גם GTA IV בעתיד אבל אין עדיין מידע על דרישות המערכת של המשחק). חשוב שהמחשב יכיל כרטיס רשת מובנה על לוח האם/נפרד כי יש לנו אינטרנט אלחוטי בבית. רצוי שהמחשב לא יהיה רועש במיוחד. קצת רעש זה נסבל אבל שלא יתחיל להישמע כמו אתר בנייה. OC לא מתוכנן בעתיד. יש צורך במערכת הפעלה מקורית (ויסטה), בהרכבת מחשב ובהתקנת מערכת הפעלה במעבדה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA13/14 CS GO BATTELFIELD 3 משחקי MMORPG המוניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920.1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימושים ביתיים כגון: סרטים באיכות HD (ברשותי מסך FULL HD של LG) על מסך 21.5 אינץ'. בנוסף, משחקים פשוטים כגון מנג'ר, כדורסל וכדורגל, כאשר בשאר המשחקים (פעולה וכו') אני מעוניין בהגדרות בינוניות ורק לטעום מהמשחק. כמו-כן, יש שימוש רב באינטרנט כשמשתמשים במחשב. מדיי פעם אופיס, אבל זה גם המחשב הנוכחי שלי מריץ בלי בעיות. החלק היחיד שאני מעביר למחשב החדש (ושאותו אשדרג בעוד שנה, חצי שנה בערך), זה הכרטיס מסך שלי. GEFORCE 9500GT. בכל מקרה אני רוצה בסיס דיי טוב לשיפורים עתידיים שיעזרו לקדם את המחשב עוד כמה שנים. ובלי להגיע למצב של קצה היכולת. הבנתי גם שאינטל הולכים לייצר מעבד חדש עם שיטה שונה. * עוד לא החלטתי אם אני מעדיף AMD או אינטל, אבל שמתי לב …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. בגדול המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ומשחקים לילדים קטנים (קומפי) אז למעשה אני צריך מחשב ,מסך ,מקלדת ,עכבר, קומפי,רמקולים והמחשב ירכש מKSP אז אם המפרט יהיה משם זה יעזור. ממש תודה מראש לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תראו יש לי משהו שרוצה מחשב שעולה בסביבות ה-1000 - 1100 ש"ח יש לו כבר הכל מסך והכל. הוא ביקשר ממני לבנות לו מפרט. מה שהוא צריך זה מחשב לאינטרנט הוא גולש, והוא צריך מחשב מהיר שיגלוש טוב. עכשיו הוא רוצה רק AMD ואני חשבתי יותר על INTEL P4. בבקשה תרכיבו לי מפרט שכל החלקים יהיו בילט-ין על הלוח עצמו אפילו הכרטיס מסך. ושלא יעלה על המחיר שהוזכר. תרכיבו לי בבקשה מפרט גם של אינטל וגם של AMD. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by asdf136,

מיועד לאינטרנט קצת משחקים קלים וקצת עבודות משרדיות מעבד למשל INTEL CORE 2 DUO E6300 לוח אם ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DDRII כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם !!! PCI-E בנפרד מלוח האם !!! . GFORCE 7300GS GeForce 7600GS 256M PCI-E !!!7900GT 7600GT מה ההבדל בין 7300GS ל7300GT איזה ספק כדאי תודה למשיבים . .

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  15. שלום לכולם! אני כרגע לפני קניה של מחשב חדש (הישן כבר נמאס עלי) אני צריך מחשב חזק מאוד ואין לי בו שום צורך ב OC כי אני לא יודע איך עושים!!!!.....כן כן אמרתי את זה אתם רואים טוב אני לא יודע לעשות OC !!! אז ככה המחשב הוא למטרת:משחקים>אינטרנט>סרטים מה שאני לא צריך זה:עכבר>מקלדת>רמקולים מסך אני כן צריך אבל אני לא יודע מה לקנות 17LCD--16-MS או 19 CRT קחו בחשבון שאני רוצה את ה- x800 (על זה אני לא מתפשר..)מחירו בארץ הקודש הוא 2550 טקילין ומצלצליםכמו כן אני רוצה 1GB זכרון אם אתם מציינים מעבד AMD אנא ציינו מה המהירות הת'כלס שלו.... זהו...אני מקווה שלא הגזמתי בבקשות שלי תודה רבה לכל מי שעוזר או שסתם קורא... תודה נועם

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by L_B,

שלום רב, בכללי - אני מחפש מערכת מחשב, מארז+מקלדת+עכבר (יש אופצייה גם למקלדת ומשטח משולב) אשר תחובר לטלוויזיה שבסלון. 1. התקציב המקסימלי הוא כ-1500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה מעל. 2. שימושי המחשב העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, יו טיוב, סרטי HD. התוכנות העיקריות שתהיינה בשימוש הן אופיס, נגן מדיה (VLC) בשביל סרטי HD ועוד כמה בסיסיות ביותר. 3. ציוד הקפי דרוש - המחשב יהיה בסלון אז צריך עכבר ומקלדת, אולי כדאי אפילו לחשוב על משהו משולב עם משטח מגע לנוחות וחיסכון בציוד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב יהיה מונח בסלון, כנראה שגם ישכב, אין מקום לעמידה. חשוב שיהיה שקט ומתאים לשכיבה מבחינת הציוד והאוורור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר לאינטרנט, עריכה (של מוסיקה, תמונות ווידאו) ולפעמים למשחקים. הטווח מחירים שלי הוא 3000-3500 הרכבתי את המחשב הבא ב-www.ksp.co.il ואני פה שואל את דעתכם: מעבד AMD: Athlon XP 3000+(512k 333) לוח אם Abit: NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 זיכרון DDR 400: 256MB Kingston CL2.5 x2 כרטיס מסך gigabyte: RADEON 9600SE TV,DVI 128MB דיסק קשיח Maxtor: 80GB (8MB) SATA Floppy: Teac/SONY 1.44 CD-ROM: MSI x52 ומארז: ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window האם צריך לשנות משהו? ומה ההבדל בין זיכרון 256MB Kingston CL2.5 ל 256MB Kingston CL3? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by Sunny Jim,

לצערי לא קניתי בסוף את הDELL 6400 ATI(ואולי בסוף לשמחתי ) בגלל חוסר זמינות במלאי ועליית מחירים פתאומית, אז הלכתי על אופציה הרבה יותר זולה ואולי יותר משתלמת בדמות הHP PAVILION 5269, שלמרות מפרט אולי קצת חלש יותר(שום דבר משמעותי), עיצוב יותר יפה, הרבה יותר חיבורים ושלט רחוק מדהים! עוד לא הספקתי לבלות איתו יותר מדי, אבל אני יכול להגיד שהמסך הקריסטלי פשוט מדהים(בעצם אני בפעם הראשונה רואה אחד בפעולה), ואין ספק שהוא הרבה יותר טוב ממסך רגיל. זוית הצפיה הפתיעה אותי, היא מאד מאד רחבה! והשלט רחוק אין לי מילים...

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by moshe20,

המחשב לאבא שלי לא מעניין אותו משחקים וסרטים ממש רק עבודה שוטפת באינטרנט וללימודים שלו אז אני אצטרך מעבד חזק ולוח אם עם כ.מסך מובנה+כרטיס רשת מובנה+כרטיס קול כולל מסך

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. Started by tomer_,

שלום, ברשותי מחשב ישן (מצורף המפרט) עם ווינדוס 10. אני צריך שיתאים לדרישות המצורפות (מדובר על המשחק overwatch). מה דעתכם? אפשרי? שווה בכלל? עלויות? תודה רבה.

21. התקציב הוא עד 4500 ללא חריגה גדולה רצוי פחות (יש מצב מזומן) הכוונות הן בעיקר משחקים כבדים ועבודה ב3DSMAX וZBRASH אינטרנט אופיס וסרטים אבל העיקר הוא משחקים לציוד היקפי אני איני זקוק אלא עם בתקציב הזה יכול להכנס מסך 19' וכ.מ 4850 אם לא אז אסתפק במסך CRT הישן שלי מקסימום יש את הסילווסטר... טוב מה אני לא צריך במחשב זה רכיבים רעים.... יש לי מספר העדפות דבר ראשון אני מרשה לחסוך עם המארז העיקר בשבילי שהוא יהיה שקט וקריר לא צריך לדים וכל מיני חורים... דבר שני יש לי העדפה למעבד מבית אינטל וכרטיס מסך RADEON 4850 .... לא צריך כ.מ אחר אם לא נכנס בתקציב המסך אפשר להעיף אותו העדפה ללוח אם מסו LANPARTY של DFI שאפשר להוריד פרופיל ביוס וזה עושה אוברקלוק לבד ממש רצוי שהמחשב יהיה שק…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ווירטואלזציה בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה, תכנות ב VS, וירטואליזציה ב VMWARE WORKSTATION ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  23. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא ואם יש לכם הצעות או משהו בבקשה תגיבו! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2164 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1685 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤417 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤203 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤900 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤44 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤539 ספק כוח: ENERMAX LI…

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  24. המחשב הוא לצורך מישחקים כבדים המפרט הוא : מעבד:conroe e 8400 core 2 duo מחיר 683.983 לוח: gigabyte ga p35 ds3l מחיר 389.610 זכרון: ddr2048/800corsair X2 מחיר 432.900 כונן קשיח: WD320 ks sata2 7200 16m מחיר242.424 כרטיס מסך: gigabyte ati radeon hd 4870 512mb pcie מחיר 1151.515 כונן:dvdrw pioneer x 20 dualair מחיר 121.212 מארז: antec sonta 3מחיר 536.797 מסך: sumsong 22 lcd 2253bw מחיר 1238.095 סהכ: 5540 כולל מעמ מה אתם אומרים

• 10 תגובות
    • 662 צפיות
  25. ראיתי שהרבה חנויות מציעות סוללה חלופית לנייד (שלא מייוצרת/משווקת ע"י הייצרן המקורי), האחריות היא רק לחצי שנה (במקום שנה) אבל המחירים הם חצי. רציתי לדעת האם יש למישהו פה ניסיון עם סוללה כזו, האם זה בטוח (לא יכול להתפוצץ כמו סוללות מזויפות בפלאפונים) והאם הם מאריכות חיים כמו סוללה רגילה ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים