ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, זה יהיה המחשב החמישי (אני חושב) שאני קונה בעזרתכם. מטרות: עריכת אודיו ווידאו, פוטושופ, גיימינג ברזולוציה 1680X1050 (כרגע, ייתכן וישתנה בעתיד ל1900X1200). שקט חשוב אבל לא קריטי כרגע יש תכנון לעשות OC קל בעזרת מכפלה פתוחה. אין צורךב: מסך, מקלדת, עכבר, DVD, רמקולים. תקציב עד 4500 ש"ח המחשב ייקנה באילת (בKSP - מלא מוגבל), זה מה שחשבתי עליו: מעבד (1025ש"ח): Intel Core i5 4670K מאוור (93ש"ח): Scythe Katana 3 לוח (568ש"ח): Asus Z87-K LGA1150 זכרון (322ש"ח): Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO כרטיס מסך (873ש"ח): Zotac GTX660 2GB GDDR5 דיסק (530ש"ח): Western Digital Caviar Green 3TB SATA III דיסק (445ש"ח): Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD מארז (280ש"ח): Ant…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר המון שנים לא בתחום החומרה העדכנית. צריך בבקשה מפרט מחשב כולל הכל עד 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K - גמיש במידה ויש צורך ממשי - אם כן אשמח לראות גם כזה שלא חורג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי בתוספת גיימינג בסיסי (בעיקר MineCraft אולי עוד משהו קליל בעתיד) ועריכה בסיסית. לכן כנראה דגש על מעבד וכרטיס מסך ביניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 פשוט (דל, סמסונג) אני מניח שיספיק, ורמקולים נחמדים כי המחשב יושב במרכז הסלון. …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך חלקים אמינים עם אחריות ארוכה כי אנחנו דוגמים קסטות של חתונות וכמעט כל חודש איזה ארד דיסק אחר נדפק תודה ניסים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
צג: Samsung 23, Full HD מערכת הפעלה: Windows 7 64bit/32bit באופן עצמאי. שקט: חשוב - 8 אוברקלוק: לא מתמצא אבל שתהיה אפשרות לקל עד בינוני. אזור מועדף: מרכז בקשות מיוחדות: לוח אם בעל חיבור IDE כפול - לצורב DVD ודיסק קשיח שכבר יש לי. אפשרות לשדרג כרטיס גרפי בעתיד. לא צריך: כונן דיסקטים וצורב DVD מפרט שבניתי (כדאי? משתלם? מתאים לדרישות?): מעבד Intel Core i7-860 Box ₪1486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I7860 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪697 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪515 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mh…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לדוד שלי שהוא קונה מחשב לבן שלו שצריך מחשב לעריכת גראפיקה ועיצוב וגם עריכת סרטים יש לי כמה שאלות בבקשה : 1. האם כרטיס מסך טוב הוא קריטי לגראפיקה או שאפשר כרטיס חלש לדוגמה הוא רצה כרטיס מסך fx 5200 ואילו אני הצעתי לו fx 5700 כי הוא יותר טוב? 2. האם כדאי לשימוש הספציפי הזה הארד דיסק של SATA 2? 3. האם צריך מהירות זיכרון גבוהה יותר מ 400MHZ? 4. האם בעריכה ועיצוב גראפיקה עדיף מעבד אינטל על amd ? 5. הנה המפרט שהוצע לו במחיר 3700 אני חשבתי שאתם יכולים לתת מפרט הרבה יותר טוב תודה רבה לכל מי שמציע AMD athlon 64 bit +3000 1GB DDR 400MHZ gigabyte k8NS - 939(nforce 3 250 WD S.ATA 200 GB 8MB 7200 NVIDIA GeForce 5700 256MB מקלדת מולטימדיה +עכ…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מי יכול לייעץ לי איזה רכיבים אני לקנות או להכניס למחשב בשביל עריכות מוסיקה ווידיאו לא צריך כרטיס מסך עכבר ,מקלדת ומסך
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי לעבודה משרדית,עריכה גרפית ומשחקים התקציב שלי הוא 5000 ש"ח+מסך 1.התקציב הוא 5000-5500 ש"ח 2.מטרות המחשב-עבודות משרדיות,קולנוע ביתי,עריכה גרפית דו מימדית ומשחקים 3.אני צריך ציוד היקפי,מקלדת עכבר,כרטיס טלויזיה,רמקולים איכותיים,ומסך איכותי 4.אני צריך dvd ,כרטיס קול איכותי 5.אני מעדיף שהלוח אם יהיה של ג'יגהבייט או אסוס ומעבד חזק של אינטל 6.חשוב לי שיהיה קירור במחשב ומארז איכותי למחשב 7.אני מעוניין במערכת הפעלה של ויסטה חוקית 8. אין לי צרכים מיוחדים 9.חשוב לי שהמחשב לא ירעש יותר מידיי,שיהיה שקט 10.לא מתוכנן OC 11.כרגע אני מעוניין שיעבוד טוב הסימולטור של מיקרוסופט אני רוצה לדעת על אילו פרטים עליי לשים לב בבחירה של מחשב חדש איזה מעבד,ליבה כפולה …
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חג שמח לכולם תקצי5.5K עם אפשרות להוסיף מעט המחשב הוא לעבודה מקצועית ושוטפת בעריכת HD(תוכנה עריכה, ללא צורך בכרטיס מסך חזק) ללא ציוד היקפי רעש מדרגה 7 מתוך 10 יתכן OC קל ללא מערכת הפעלה הקניה מאזור נתניה יש צורך ב RAID0 עם 3 HD יש להוסיף למפרט עוד קשיח אשר לא מצויין ברשימה תודה על העזרה.... דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS SABERTOOTH 55i s1156, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E, HDAudio, IEEE 1394 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11534 זכרונות: DDR3 1…
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חבר צריך עזרה למחשב חדש ללא ציוד היקפי וללא כ.סאונד מקצועי (יש לו - מתחבר בPCI) בינתיים הצלחתי ליצור 2 מפרטים שיוצגו בהמשך. כרגע יהיו 2 HDD של 500GB ברייד ובעתיד יתווספו עוד, לכן צריך לוח עם SATA X6 לפחות, FW, eSATA מומלצים אך לא חובה. הכי חשוב לבחור - שקט!!! הכנתי לו מפרט ב 6700 ש"ח אך התקציב ירד ואני בדילמה על מה להמליץ. אשמח לתגובות מפנאטים של שקט (tmpusr במיוחד ממך)... סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,321 1,321 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box IQ9300 358 358 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP 996558 896 448 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 392 392 1 צורב Plextor PX-810SA X18 White DVD PX-810SA-T3 775 77…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך כמה שאפשר, אני אישית לא הצלחתי.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300ש"ח (זה מה שהוספתי למפרט שבניתי..) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטי HD, עריכת וידאו (PREMIERE), עריכת אודיו (CUBASE) , עריכת תמונות (PHOTOSHOP+LIGHTROOM) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר/ובעזרת ה' גם פרנסה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע בדיוק פרטים עליו.. יש לי samsung 2243bw.. מתכנן לעבוד ב…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מפרט למחשב שמיועד לעריכה גרפית, עריכת וידאו ו-VJing למיניהם. התקציב כרגע פתוח.. אני סטודנטית לעיצוב גרפי שנה ג' בהתמחות במדיה, אני פשוט צריכה המלצות על מנת לשדרג את עצמי מלפטופ עגלה שAfterEffects קורס בו אחרי 2 קליקים, לעמדת עבודה מקצועית, חזקה ומהירה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום. נתחיל בכך שהמחשב לא דורש דיסק קשיח, יש כבר דיסק 500 והוא מספיק לאדם שישתמש בו. הכרטיס לכידה PciEx עובר גם כן מהמחשב הישן. וכעט למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו (רינדור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות: Pinnacle Studio HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, החברה לומדת עריכה בAVID ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב התקציב הינו 7000 ש"ח + - כולל הכל 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב, חריגה רק אם נחוץ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מספר מדוייק, קצת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Avid MC, AFter Effects, Photoshop א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקי…
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב שכולל הכל חובה: מסך דק 19 , מארז עם מגירה לקשיח בנוסף על הקשיח שבפנים המחשב ישמש גם לעריכה קולית מדובר במחשב לעריכת ארועים (חתונות, ברמצווה וכו') המחשב לא ישמש כלל למשחקים חברי קיבל כבר מפרט בסכום הזה אבל הוא לא מבין בזה כלום ואני אביא אותו לשיפוטכם בקרוב
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ואפטר אפקטס, שימוש בתוכנות אילוסטריטור, פוטושופ ופרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים ברזולוציית HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט בתקרה של 6500 ש"ח. אני מעדיך את הCore 2, צריך 2 ג'יגה זיכרון ,2 הארדיסקים בשביל Raid ומסך LCD. המחשב נועד לעריכת וידאו חצי מיקצועית, משמע צילום ועריכה של אירועים. המחשב לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג, אך ורק לעריכה. דברים כמו רמקולים, עכבר וכו' אין צורך. אני רוצה מפרט מKSP או מרדנית. תודה.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי את עזרתכם בהצעה לשדרוג מכיוון שאני חווה בעיות בעריכת ווידיאו או אפילו בצפיית חומרי גלם באיכות HD 1080. לפי הבדיקות שערכתי במחשב אחר הבנתי שבאמת יש בעיה אצלי במחשב וכנראה שבמעבד בגלל שלפי בדיקות הזיכרון לא עובר את ה-1GB אלא רק המעבד מגיע לפיקים או פשוט מתמלא מאוד מהר. כיום זהו המפרט שיש לי: Pentium D 2.8 2GB זיכרון לוח: Asus P5LD2 SE כרטיס מסך: Asus radeon 1950X עכשיו אני לא יודע איזה מעבד ניתן להרכיב על הלוח אם כי אומנם רשום על הקופסא תואם Core2duo אבל גם רשום גירסא 2.0R אז הבנתי שהוא מוגבל בסוג המעבד הנכנס. ובנוסף אני לא כל כך מבין בזה אבל רשום גם שהצ'יפסט שלו הוא 945P אם זה משנה משהו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי פה מה צריך לשדרג-מעבד בלבד? מעבד ולוח אם?…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תעזרו בקשה עם המפרט הבא. 1.מתאים לעריכת וידאו? כן/לא 2.המחשב מוצע במחיר : ¤4,145 האם זה מחיר טוב? אנא הרגישו חופשי לשתף מיפרטים לעריכת וידאו בסביבות התקציב של 4300 (ללא ציוד היקפי) Intel Core 2 Duo E8400 3.00-GHz Dual Core 6MB Cache 1333-FSB קירור מעבד לחץ לתיאור מפורט Intel Low Noise S-775 CPU Cooler לוח אם לחץ לתיאור מפורט Intel P35 Express Main Board (1333 FSB) זיכרון לחץ לתיאור מפורט 2GB (1024 x 2) CORSAIR DDR2 800 MHz - Dual Channel Compatible (Tested) כרטיס מסך לחץ לתיאור מפורט nVIDIA QUADRO FX-560 19.2 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול לחץ לתיאור מפורט 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) לחץ לתיאור מפורט WD 160-GB 7200-RPM SATA-II +8-MB B…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי המלצות עדכניות למחשב המיועד לעריכת וידאו. הצורך הוא לשימוש צלם סטילס מקצועי שמשלב קטעי וידאו HD בדיסק שהוא נותן ללקוחות שלו. מנסיונכם, עיקר ההשקעה היא בזכרונות מהירים, מעבד, כרטיס מסך, דיסק?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
מבקש לעזור לי במפרט לעריכת וידאו חצי מקצועני. אפשרות לבצע פעולות נוספות - אינטרנט ומסחריות, במקביל תוך כדי בין 3-4K ש"ח תכנת CORAL6 או 15PINNACLE או פרמייר מתקדם מחפש הרבה יציאות בחזית המחשב בעיקר USB3 וכמובן מקרופון ורמקול כרטיס מסך מהירות בינונית . תמיכה ב 2 מסכים לפחות.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום זקוק למפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc מעבד של Intel ולוח אם של asus תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום מפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-