עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. נתחיל בכך שהמחשב לא דורש דיסק קשיח, יש כבר דיסק 500 והוא מספיק לאדם שישתמש בו. הכרטיס לכידה PciEx עובר גם כן מהמחשב הישן. וכעט למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו (רינדור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, תוכנות: Pinnacle Studio HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפ…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. היי, החברה לומדת עריכה בAVID ועכשיו הגיע הזמן לקנות מחשב התקציב הינו 7000 ש"ח + - כולל הכל 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב, חריגה רק אם נחוץ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מספר מדוייק, קצת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? Avid MC, AFter Effects, Photoshop א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר \ פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקי…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  3. שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by most,

שלום, מבקש מפרט למחשב שכולל הכל חובה: מסך דק 19 , מארז עם מגירה לקשיח בנוסף על הקשיח שבפנים המחשב ישמש גם לעריכה קולית מדובר במחשב לעריכת ארועים (חתונות, ברמצווה וכו') המחשב לא ישמש כלל למשחקים חברי קיבל כבר מפרט בסכום הזה אבל הוא לא מבין בזה כלום ואני אביא אותו לשיפוטכם בקרוב

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ואפטר אפקטס, שימוש בתוכנות אילוסטריטור, פוטושופ ופרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים ברזולוציית HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

6. אני צריך מחשב ב 5000-4000 שקל בלי מסך בשביל עריכת וידאו נטו בלי שום משחקים או משו כזה רק עריכת וידאו WINDOWS וכו' תודה

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום, אני צריך המלצה למפרט בתקרה של 6500 ש"ח. אני מעדיך את הCore 2, צריך 2 ג'יגה זיכרון ,2 הארדיסקים בשביל Raid ומסך LCD. המחשב נועד לעריכת וידאו חצי מיקצועית, משמע צילום ועריכה של אירועים. המחשב לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג, אך ורק לעריכה. דברים כמו רמקולים, עכבר וכו' אין צורך. אני רוצה מפרט מKSP או מרדנית. תודה.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום חברים רציתי את עזרתכם בהצעה לשדרוג מכיוון שאני חווה בעיות בעריכת ווידיאו או אפילו בצפיית חומרי גלם באיכות HD 1080. לפי הבדיקות שערכתי במחשב אחר הבנתי שבאמת יש בעיה אצלי במחשב וכנראה שבמעבד בגלל שלפי בדיקות הזיכרון לא עובר את ה-1GB אלא רק המעבד מגיע לפיקים או פשוט מתמלא מאוד מהר. כיום זהו המפרט שיש לי: Pentium D 2.8 2GB זיכרון לוח: Asus P5LD2 SE כרטיס מסך: Asus radeon 1950X עכשיו אני לא יודע איזה מעבד ניתן להרכיב על הלוח אם כי אומנם רשום על הקופסא תואם Core2duo אבל גם רשום גירסא 2.0R אז הבנתי שהוא מוגבל בסוג המעבד הנכנס. ובנוסף אני לא כל כך מבין בזה אבל רשום גם שהצ'יפסט שלו הוא 945P אם זה משנה משהו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי פה מה צריך לשדרג-מעבד בלבד? מעבד ולוח אם?…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by oren.nk,

תעזרו בקשה עם המפרט הבא. 1.מתאים לעריכת וידאו? כן/לא 2.המחשב מוצע במחיר : ¤4,145 האם זה מחיר טוב? אנא הרגישו חופשי לשתף מיפרטים לעריכת וידאו בסביבות התקציב של 4300 (ללא ציוד היקפי) Intel Core 2 Duo E8400 3.00-GHz Dual Core 6MB Cache 1333-FSB קירור מעבד לחץ לתיאור מפורט Intel Low Noise S-775 CPU Cooler לוח אם לחץ לתיאור מפורט Intel P35 Express Main Board (1333 FSB) זיכרון לחץ לתיאור מפורט 2GB (1024 x 2) CORSAIR DDR2 800 MHz - Dual Channel Compatible (Tested) כרטיס מסך לחץ לתיאור מפורט nVIDIA QUADRO FX-560 19.2 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול לחץ לתיאור מפורט 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) לחץ לתיאור מפורט WD 160-GB 7200-RPM SATA-II +8-MB B…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. Started by guyl55,

חיפשתי ולא מצאתי המלצות עדכניות למחשב המיועד לעריכת וידאו. הצורך הוא לשימוש צלם סטילס מקצועי שמשלב קטעי וידאו HD בדיסק שהוא נותן ללקוחות שלו. מנסיונכם, עיקר ההשקעה היא בזכרונות מהירים, מעבד, כרטיס מסך, דיסק?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by משה1946,

מבקש לעזור לי במפרט לעריכת וידאו חצי מקצועני. אפשרות לבצע פעולות נוספות - אינטרנט ומסחריות, במקביל תוך כדי בין 3-4K ש"ח תכנת CORAL6 או 15PINNACLE או פרמייר מתקדם מחפש הרבה יציאות בחזית המחשב בעיקר USB3 וכמובן מקרופון ורמקול כרטיס מסך מהירות בינונית . תמיכה ב 2 מסכים לפחות.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. שלום זקוק למפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc מעבד של Intel ולוח אם של asus תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. שלום מפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by sh8335904,

שלום רב בעקבות המלצתכם אני קונה השבוע את המפרט המצורף : [TABLE] [TR] [TD]מס"ד[/TD] [TD]הפריט[/TD] [TD]מפרט[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD=align: right]מארז NANOXIA DEEP SILENCE 1 - בתצורת FULL ATX - ללא ספק כוח[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1.1[/TD] [TD=align: right]ספק כוח[/TD] [TD=align: right]תוצרת SEASONIC דגם X-850 , מודולרי. הספק 850W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD=align: right]תוצרת גיגהבייט GA-X99-UD4 , תומך מעבדי 2011 דור 5[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2.1[/TD] [TD=align: right]כרטיס קול[/TD] [TD=align: right]מובנה בלוח האם[/TD] [/TR] [TR] [TD=al…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני לא צריך מקלדת, עכבר,מסך ומדפסת. אני מעוניין בצורב dvd. מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה(אם יש יותר במחיר ממש קרוב, אז כמובן שאשמח :-)). גיגה זכרון לפחות(אם נשאר כסף, אז כמובן שיותר, אני מניח שיהיה יותר טוב) לגבי המארז, אני מחפש מארז שיש לו כפתור restart ויציאות usb מקדימה. מעבד ולוח אם, אין לי ממש מושג בזה. כמו כן, כרטיס מסך לא צריך להיות מהשורה הראשונה, כי לא מתוכננים לשחק עליו משחקים. אני מעוניין שגם כרטיס המסך וגם כרטיס הקול, יהיה בניפרד מלוח האם. רצוי שכרטיס הקול יהיה כרטיס מבית טוב, אך לא יקר, כלומר, שוב, לא מהשורה הראשונה, אבל משהו סביר. בקיצור, אני מחפש את המארז וכל הכלול בו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  16. המחשב מיועד לעריכת וידאו על פרמייר6 חשוב מהירות, יציבות, והתאמת חלקים להאקינטוש. אני צריך לקנות למחשב ה=את כל הציוד ההקפי + 2 מסכים, ssd, ארבעה הרדיסקים של 2tb. רציתי לקנות כרטיס מסך קוואדרו 4000 אבל אמרו לי שהוא יחסית ישן לעומת הgtx שיש עכשיו ושהקוואדרו מתאים יותר לאפטר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 16000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בלבד על פרמייר cs6 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 27 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. אהלן, מעוניין לרכוש מחשב חדש, כאמור ללא צ''ה ו-OC. השימושים העיקריים של המחשב יהיו העברת DVDים אל המחשב, עריכה (קלה יחסית) בדו מימד של החומר וצריבה בכמה עותקים (סביר להניח שאצטרך מגדל צריבה של 3 בסופו של דבר). מלבד זה הוא גם ישמש להורדות ואם יהיה לי גם זמן לנשום בחיים אז פה ושם משחקים, אבל משחקים זה בטח לא יהיה שימוש עיקרי שלו. את היעוד העיקרי אני כמובן רוצה שיעשה כמה שיותר מהר, אמין ויעיל, וזה הכי חשוב לי. מתכנן ללכת על: מעבד: INTEL Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4Mb SHARED CACHE 1333MHZ FSB BOX כ. מסך: Gainward Bliss GF 8400 GS 256MB PCI-E DVI+TV OUT DX10 (המליצו לי עליו ככרטיס טוב למי שמתכנן לשחק מדי פעם - אם יש השגות והצעות בטווח המחיר - אשמח לשמוע). כונן קשיח: WD Cavia…

• 14 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by roau78,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 (בכותרת בטעות נרשם 3.5) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו camtasia, עבודה משרדית, office, bluetoth א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 23" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gilboag,

הי אני מכיר לא רע מפרטי גיימינג , אבל מפרט לעריכת וידאו שאני בונה לקרוב משפחה (שאין לו מושג בחומרה..) - אני די לא בטוח בעצמי ... צריך את עזרתכם .<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו בלבד , אבל למשתמש ביתי\חצי מקצועי , תכני וידאו ב SD וכמעט ואין נגיע ב HD (כיום לפחות..) ,התוכנה העיקרית - פינאקל סטודיו (אם אני לא טועה 14 כרגע מותקנת) ,מעט מאוד בפרמייר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין גיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (? DELL 2311קיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  20. שלום, השימוש הכבד ביותר הוא עריכת וידאו HD (לא מקצועי), כנראה בתוכנות פשוטות (לא מאמין שיהיה שימוש ב- Adobe Premiere Pro) התקציב עד 2K, אך אין צורך במסך, צורב וכו... הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לשמוע את דעתכם: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 P61 CHIPSET, יחידות 1 ₪472 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2653 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD10…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by most,

אני צריך שתציעו לי הצעות למפרט לעריכות וידאו ברמה קלה עד בינונית. התקציב הוא 2K עם חריגה של עד 300 שקל במקרה וזה באמת שווה את זה. לא צריך חלקים היקפיים או צורב.

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  22. היי, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב לעריכת וידאו ואולי גם לגיימינג בתקציב של 4.5K גמיש. יש צורך בציוד היקפי מלא והעדיפות היא ל-RSM או חנות אחרת באיזור כפ"ס/הוד השרון. אשמח לשמוע חוו"ד על המפרט שהרכבתי: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1840 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box, יחידות 1 ₪870 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2326 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪554 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4G…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט עבור חבר כמו שציינתי בכותרת. אני מעריך שהמערכת חייבת להיות AMD כי ב2000 שקל אני לא בטוח שאפשר לבנות מערכת טובה מבוססת INTEL.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by aviel.gross,

שלום וחג שמח! אני מחפש מפרט ערום (בלי ציוד היקפי בכלל) למחשב שמיועד לשימוש יומ-יומי ועריכת וידאו שיחזיק לכמה שנים טובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא למהר לנצל כל גרוש, רק אם באמת יש תמורה אמיתית למחיר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ6 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכים סרטים בFHD ממצלמת וידאו ביתית, שימוש חובבני כתחביב. כמובן גם שיכסה שימוש יום-יומי שוטף וישרוד זמן ארוך בלי כיבוי (runtime...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PREMIERE CS6 באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by SEangel,

אני מנסה לבנות מפרט לידידה שלי. היא עורכת וידאו בAVID 5.5. בינתיים נסגרנו על מעבד I7 (ככל הנראה 3770) וכרטיס מסך של אןוידיה (ככל הנראה 550TI). לגבי זכרון היא מתלבטת בין 8 לשני סטיקים של 8 (לדעתי סטיק אחד יספיק). לגבי לוח, צריך הרבה יציאות USB (גם 2 וגם 3), יהיו לה שני כונני סאטה ישנים + שניים חדשים (SSD+ רגיל או שניים רגילים, כולם סאטה 3), גם יציאת פייר וייר תתקבל בשמחה. לגבי הצ'יפסט, אין צפי לאוברקלוק וגם לשימוש בכרטיס המסך שבמעבד. (יש אישהו יתרון ל77 על ה68 לדרישות שלה?) מארז וספק: התלהבתי מהבנדל של פרקטל דיזיין R3 +סיסוניק 620W בTMS (אוברקיל בשבילה?), הדרישה שלה מהמארז, לא רועש מדי (אבל היא גם לא אובססיבית לשקט), יציאות USB 3 ו2 ופייר וייר (אם אפשר). התקציב, כאמור בכות…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים