ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לחוות דעת ואופציות נוספות לנייד לסטודנטית לעריכה גרפית בעיקר 2D (פוטושופ וכו'). מעבד חזק, זיכרון לפחות 4GB ודיסק כ- 500GB, מסך 15"~ מעבר לעריכה גרפית ישמש המחשב לעבודה משרדית. התקציב הוא עד 3,800ש"ח, וקיימת אופציה שנשקלת כרגע - Toshiba C650-179 האם ניתן למצוא נייד יותר משתלם מהטושיבה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ^^ קודם כל, אני מתנצלת מראש אם כל דבר בהודעה שלי משדר בורות ונוביות שנוטפת מכל חור אפשרי. אני כבר הרבה שנים לא ממש מתעניינת בתחום החומרה, אז תהיו סבלניים. אממ..כן, אז שמי רותם, ואני מעוניינת להרכיב מחשב לאחי הקטן. בשיטוטי ברשת נתקלתי בכל מיני מערכות מחשב "מוכנות מראש", במחירים אטרקטיביים ואטרקטיביים פחות, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מה מוכרים לי, מה העבר של החברה שמוכרת (ויצא לי להיתקל בלא מעט תלונות כלפי כל אחת ואחת), ומה הסיכוי שאני אצטרך לבקר אצלם בדחיפות כדי לתקן את המחשב. כמובן, כל העסק של החומרה וההרכבה. אנחנו כנראה נשלם בתשלומים, אבל לא דרך האינטרנט. מעדיפים להגיע לסניף של החברה ולסגור הכל פיזית שם. אז אם כבר לקנות מחשב מוכן (או מחשב שא…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מישהו יכול לרשום לי בבקשה מפרט של מחשב עם מעבד אינטל + מסך טוב רצוי 22' (אבל גם 20 או 19 טוב). * יתרון למחשב שיהיה שקט. * עכבר ומקלדת אלחוטיים. * המחשב מיועד גם למשחקים אבל לא כבדים כל כך. משחקים לבנות, סגנון סימס. * מספיק כונן קשיח 160gb. תודה גדולה מראש! יואב.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תקציב: 3500 ש"ח. מטרות שימוש: צפייה בסרטים ועריכה גרפית. ציוד היקפי: אין צורך. דברים ספציפיים שלא צריכים: אין, צריך מחשב חדש בכל רכיביו. העדפה לחברה: אני כבר שנה לא ממש בעיניינים, אז אין לי מושג ממש מי החברה היותר שולטת פה ושם, אני מאמין שמעבד אינטל צריך. נושא הקירור: אינו חשוב במחשב. מערכת הפעלה: יש כבר מערכת בבית. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שאני חושב שהוא די טוב ואני רוצה עליו חוות דעת של אנשים שיותר מבינית. אני מחפש מחשב יחסית בזול עם נתונים לגיימינג כרגע אני מחשב שהנתונים שלו יריצו באופן חלק לגמרי משחקים כגון CS 1.6, COD WF2, L4D 2, FAR CRY 3 זה האופציה הכי רלוונטית שלי מעבד: intel i5 core 650 3.20GH ראם: 4GB כרטיס מסך: Radeon HD 7770 GHz Flex Edition 1GB לוח אם: MSI 2A9C מחיר 1800 שח זיכרון: 770BG עם כונן צורב מארז וכל האביזרים התומכים זה משתלם? ואם זה בכלל עונה על משחקי גיימינג? ולמשחקים שציינתי למעלה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.sagernotebook.com/pages/notebooks/product2.cfm?ProductType=9750&SubType=V ננסה להשיג אותו ביותר זול מEBAY
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בחודש-חודשיים הקרובים (לא איכפת לי לחכות לירידת מחירים), השימוש הוא לתוכנות עריכה וגרפיקה, (פרמייר, פוטושופ, מקס ואפטר אפקטס), וקצת למשחקים. לא מתכנן OC... (הוספה: אין צורך בציוד הקפי, מסך 24" סאמסונג T240) המחיר שאומנם יצא לי במפרט הואכ-7000 ש"ח אבל אני רוצה להוריד את המחיר לסביבות ה-5000 ש"ח. כמה דברים: מעבד - חשוב לי מעבד חזק בטכנולוגיה הכי חדשה ז"א i7. (אני לא רוצה להיתקע עם טכנולוגיה מתיישנת) זיכרונות - אני לא יודע עד כמה ההבדל בין 3 ל-6 פוגע בביצועים, אני משער שאני יכול להתפשר ומקס' להוסיף בעתיד. לוח אם - אני פשוט שלא מבין בזה.. אם יש לכם המלצה לאחד אחר - בכיף (חשוב, 6 סלוטי זיכרון לשידרוג עתידי) כרטיס מסך - השימוש בו יהיה ל…
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין בהצעות למפרט למחשב למשחקים כמו פיפא וGTA וניד פור ספיד החדש , אני לא גיימר אני פשוט צריך מחשב חדש שאוכל לשחק משחקים כמו אלה במחיר של עד 2500 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!!!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא ואני מתכנן להזמין אותו בקרוב. לפני שאני מזמין אותו, רציתי לקבל חוות דעת בנוגע לחלקים מכמה שיותר אנשים ולדעת אם אולי ישתלם לי יותר לקנות במקום אחר.. או להחליף חלקים.. כי גם ככה עברתי את התקציב שלי שאיזה 500 ש"ח בערך ואני אאלץ כנראה להמתין מעט עד שהמחירים ירדו.. 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 925.64 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 447.22 ש"ח 1 MUSHKIN 2048X2 800mhz XP2 cl 4-4-4-12 679.00 ש"ח 1 EVGA 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail 1,429.00 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 339.85 ש"ח 1 PIONEER DVR-215SVx20 (SILVER) DUAL LAYER -SATA- BULK 149.00 ש"ח 1 NZXT APOLLO BLACK…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש שאני יבנה לו מפרט אז בניתי אבל אני רוצה לשמוע עוד אנשים!...... המחשב לגיימר צריך להיות מעבד של AMD וMIN 1GB זיכרון.....בלי מסך וציוד היקפי! התקציב:5000-6000 שקל תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 1500-2000 לא רוצה לחרוג יותר מדי מ2000. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה בתוכנות הנדסיות כגון:autocad,solid-works,matlab,strap, וכדומה. אין צורך בציוד היקפי,אני צריך רק את הקופסא(לא מסך,לא עכבר ולא מקלדת). שקט לא חשוב לי כלל. אין צורך לשום תכנה שתהיה שם,לא אופיס לא כלום,אני כבר ישיג. אשמח אם תסבירו לי לא רק לגבי מחשב מסויים אלא בכללי מה המפרט שאני זקוק לו,כמה ליבות לדעתכם,זיכרון ראם,מעבד וכו'. אני מחשב את המחשב עם הדרישות המינימליות שיקיים את התנאים שציינתי ויריץ את התכנות שרשמתי חלק וכיף. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך מחשב נייד לעבודה, חייב ליבה כפולה מינימום במהירות עיבוד חזקה, מינימום 160 ג"ב הארד דיסק ו-2ג"ב זכרון ראם, כרטיס מסך יכול להיות מובנה, ומגבלת מחיר 4,000 ש"ח אהה בנוסף - ווינדוס אקס-פי חובה. תוספת מחיר מעל ה-4,000 בשביל זה יכולה להתקבל (אקס-פי פרו). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחשב למשחקים מבוסס אינטל 4000 שקל אני גם רוצה במחשב את המעבד הזה אני רוצה צורב דיסק קשיח: 250G במהירות16MB וצורב DVD בלי מסך
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בס"ד חבר שלי רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט הזה למשחקים מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 לוח אם: ASUS P5Q זיכרון: Corsair 2x2GB דיסק קשיח: Western Digital 640GB Sata ll 32MB כרטיס מסך: ASUS HD4870 1GB צורב: Samsung DVD מארז: NZXT Tempest ספק כח: Corsair 520W הוא קנה מ-KSP לדעתי המעבד לא טוב והלוח אם אני לא יודע עליו כל כך, מה דעתכם עליו? אני מזכיר זה מחשב לגיימינג.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש לי בקשה קצת מוזרה התקציב הוא עד 3700 שקל אבל אני חושב שמחשב כמו שאני צריך יעלה הרבה פחות אז צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט וכד'), צפיית סרטים אבל גם זה לא פרמטר חשוב ,סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים בכלל וצפיית סרטים אני מבצע דרך הדי וי די הדגשים היותר חשובים הם 1.שהחברה והדגם יהיו איכותיים 2.מצלמה מובנית + מיקרופון כמה שיותר טובים דגש מאוד חשוב כי המחשב מייועד לדיבור בסקייפ 3.כרטיס רשת חזק 4.שהמחשב יהיה עם מערכת ווינדוס 7 והחומרה החדישה בשוק עד כמה שאפשר 5.שמערכת הווינדוס והתוכנות יפעלו בלי עצירות מה שאומ…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מקסימאלי של התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי טליוויזית 22' lcd hd ready שתשמש כמסך מחשב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?- משחקים כבדים (לדוגמא fallout החדש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?- לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מ…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חיפשתי פה מפרטים ומצאתי בפורומים פה אחד שנראה טוב ואני רוצה עוד חוות דעת על המפרט לפני שאני קונה אותו מה אתם חושבים? מפרט למשחקים כבדים. מעבדים AMD Phenom II X4 940BE + A-Data 4GB 800 CL4 Vitesta Extreme + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2550 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case ¤389 ספקי כח SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus ¤429 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤338 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 מסכים מסך מחשב LCD 22" SAMSUNG דגם P2250 Full HD ¤1156 סה"…
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד התקציב המקסימלי הוא 6K אבל רק אם זה באמת שווה. רציתי חוות דעת על הVOSTRO ראיתי שיש בו כל מה שצריך + חזק מהיר וזול... האם הוא איכותי כי זה מה שהכי חשוב לי. תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, FarCry, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG W2453V כרגע אני על 1600x900 אבל הבנתי שהמסך תומך ב-1920x1080 ובכלל אני לא בטוח כמה זמן אני ישאר עם המסך הנ"ל. אני בספק אם יהיה לי מסך גדול מ-"24 …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הייתי מעוניין במפרט למחשב (ללא מסך וציוד היקפי) ב-5000 בערך (4000-6000, הכסף קיים, השאלה אם להוציא אותו). המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת (אינטרנט ואופיס, כאשר אימיול פתוח כל הזמן ברקע), הרבה MATLAB וקצת תכנות, סרטים ומדי פעם אך בעדיפות נמוכה משחקים (הגדרות במקסימום זה לא אישיו). אני בעיקר לא רוצה שהמחשב יתחיל לגנוח לי כל פעם שאני מוריד, משתמש במטלב, ועוד כמה תוכנות רצות ברקע, שיעבוד חלק במאמץ. כנראה שאני לא אעשה OC עד שהמחשב יתחיל להיות חלש בעוד שנה או שנתיים (ככה ש-E4300 מחוץ לתמונה), השאלה אם בכלל שווה להשקיע בשביל לשמר את האופציה (או ללכת על AMD). דיסק קשיח - מתקשה להסתפק ב-250GB, כי איכשהו אף פעם לא הבנתי בשביל מה צריך כ"כ הרבה שקניתי, ואח"כ היה חסר. נראה לי שאני אקח …
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה יומיומית, פוטושופ ועריכת סרטים. חשבתי על הבסיס הזה, עם עוד כמה התלבטויות מסביב: סה"כ: 1178.1 לגבי מעבד התלבטתי בין כמה דגמים: E8400 עולה 785.4 כ-Tray או 877.8 כקופסא. Q6600 עולה 877.8 כ-Tray או 947.1 כקופסא. Q8200 עולה 1021.02 כקופסא. עם המעבדים שמגיעים כ-Tray יש לי אופציה לרכוש קירור של ASUS בתוספת של 32.34 שקל. בנוסף, מארז וספק אני לא יודע מה אני צריך לקנות. אני לא צריך משהו משוכלל מדי. אני זוכר ימים שעוד המליצו פה לקנות מארז פשוט וספק של HEC. ;D לציוד היקפי אני לא זקוק כלל: לא מסך, לא מקלדת, לא עכבר, לא רמקולים ולא צורב. אשמח להערות, הארות ועצות. אור.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב הופנתי לפה על ידי חבר ולפי מה שראיתי עד כו יש לכם פה פשוט אתר פצצה ! הוא הטוב ביותר ברשת משוגו שראיתי עד היום אני זקוק לסיוע בבנית מפרט בתקציב של כ 10000 ש"ח במזומן אני מחפש מחשב למשחקים שיעבוד בצורה טובה עם משחקים כבדים באיכות גבוה אין לי צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר,רמקולים וכו...) רק מחשב אכשיו אני קצת סקרתי ובדקתי את השוק כיום והתעררור בי שאלות רבות כמו במעבדים מה ההבדל בדיוק בן OEM לBOX ? האם כדי ללכת על לוח אם שתומח ב SLI ואם כן ואם לא איזה כרטיס מסך עדיף GeForce 8800 GT או 9800G GeForce או -Radeon HD3870 2X אם יש מלצות נספות השמח לשמוע בקירור איני מבין כלל לכן השארתי לכם ובקשר למארז לא חשוב לי יופי חשוב לי יציאות USB מקדימה 2 יציאות מיני…
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חדש בתחום הניידים , התחדשתי בנטבוק ASUS 1201N , נראה לי הגיוני שניתן לחברו למחשב הביתי בצורת SLAVE ולהעביר תוכן ממחשב למחשב . האם ניתן לביצוע וכיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-